Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβρη μήνα βροχερέ, καλώς μας ήρθες με χαρά ... γέμισε τις κοιλίτσες μας όμορφα, γλυκά μωρά!!🤰🏼🩷

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Αχ κορίτσι μου και εγώ την επόμενη του θετικού στο μπάνιο την κάναμε την δουλειτσα και όπως καταλαβαίνεις αυτό σκέφτηκα και εγώ

Πάντως αν όχι σήμερα το βράδυ αύριο θα έχεις πικ 

Πάντως ο γιατρός μου είχε πει ότι μετα την επαφή να καθομαι μισή ωρα ξαπλωμένη και μετά να πάω αν θέλω για ντουζ και όχι αμέσως  ‘γτ θα τα πνίξεις ‘ όποτε δεν είναι και ότι καλύτερο ! Ελπιζω αύριο να ερθουμε σε επαφή! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Vasoula9 είπε:

Κάλι μήνα κορίτσια!!! Δεν περνάνε οι μέρες !!! Τριτη 31/10 θετικό τεστ ωορρηξίας. Πέμπτη 9/11 λέω να πάνω το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης (πρώιμης ανίχνευσης φυσικά!) . Τι λέτε εσείς;; Η αλήθεια δεν έχω καθόλου υπομονή καθώς τον προηγούμενο μήνα είχα βιοχημική και στενοχωρήθηκα αρκετά! 

Είναι πολύ νωρίς... Αν δεν κρατιέσαι ξεκινά 3 μέρες πριν την αναμενόμενη! Πολύ πιθανόν να είσαι πάλι! ❤️ Θα περιμένουμε το τεστ σου!

Δημοσίευση

@Mpourmpoulo οταβ προσπαθουσα για τ 1ο μ παιδι εκανα 2 χρονια. Είχα δοκιμάσει τ παντα. Ποδια ψηλα, ξαπλωμενη μιση ωρα, υπνος μετα τ σεξ. Τελικα την επιασα μια φορα στα γρήγορα πριν τη δουλεια. Σεξ, πλυσιμο, ντύσιμο και εφυγα. 2η εγκυμοσυνη μια ελευθερη επαφη. Η μεγαλη μωρο ενος έτους, πανω στο καλο, ξυπνησε, αρχισε να κλαίει. Τελειωνει ο αντρας μου, τρεχω πλενομαι και παω στο μωρο. 

3η εγκυμοσύνη που δ προχώρησε για αλλους λογους. Σεξ στο χαλαρο, σηκωθηκα, πλυθηκα, πήγα κοιμηθηκα.

Οπότε ποτε δ ξερεις. Ενα αρκει να βρει τ δρομο του. Ειδικα στα 2 πρώτα μια π τελειωσε ο αντρας μ κ μια που σηκωθηκα κ πηγα στο μπάνιο για πλυσιμο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα ☺️☺️

2η ημέρα καθυστέρησης 😁

Πάμε καλά!!!πρώτη φορά αργεί μετά από θετικό τεστ ωορρηξίας!!!!και μου δίνει ελπίδες....

Καλημεραααααα

Μαρίνα μου τι ωραία είναι αυτά που βλέπω!!!!έκανες κανένα τεστ?? Θα σκασουμεεεε!! Άντε κορίτσι μου να μας πεις τα ευχάριστα να ανοίξεις τον μήνα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

2η ημέρα καθυστέρησης 😁

Πάμε καλά!!!πρώτη φορά αργεί μετά από θετικό τεστ ωορρηξίας!!!!και μου δίνει ελπίδες....

Καλημέρα, εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου🙏

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Πάντως ο γιατρός μου είχε πει ότι μετα την επαφή να καθομαι μισή ωρα ξαπλωμένη και μετά να πάω αν θέλω για ντουζ και όχι αμέσως  ‘γτ θα τα πνίξεις ‘ όποτε δεν είναι και ότι καλύτερο ! Ελπιζω αύριο να ερθουμε σε επαφή! 

Εγώ πάλι δεν τα ακούω καθόλου αυτά! Εκεί που κολυμπάνε αυτά που είναι να γονιμοποιήσουν ούτε νερά έχει ούτε τίποτα! Ωραία ζεστουλα έχει μόνο ❤️. Εγώ δεν την καίω θέλω να σου πω την επαφή σας! Μια χαρά ήταν. Και σήμερα ακόμη καλύτερα 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Τι κάνεις εσύ??

Καλημέρααααα

Εγώ είμαι 3 μέρες πριν την αναμενόμενη. Λέω να κάνω αύριο ένα τεστ και βλέπουμε. Η αλήθεια είναι δεν έχω και πολλές ελπίδες αυτόν τον μήνα.

Διάβασα και τα δικά σου ευχάριστα νέα. Εύχομαι γρήγορα ένα θετικό τεστάκι😊 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου καλή εβδομάδα να έχουμε!! Πως είστε σήμερα? @marinamanoulitsa  αχ ναι εγώ και εσύ είμαστε από αυτές που έχουμε περίοδο ακριβώς 14 μέρες μετά το θετικό τεστ!! Άντε ήρθε και η καθυστέρηση 🥰🥰 περιμένουμε με αγωνία 

Εγώ κορίτσια μου είμαι 6 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας και ακόμα δεν με έχουν πιάσει πόνοι περιόδου ως συνήθως! Πάντα με πιάνουν 4 μέρες μετά την ωορρηξία! Το στήθος μου κλασικά ανιωθω! Έλεος θέλω και εγώ μια φορά να πρηστεί το στήθος μου και ας μην είμαι έγκυος!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρααααα

Εγώ είμαι 3 μέρες πριν την αναμενόμενη. Λέω να κάνω αύριο ένα τεστ και βλέπουμε. Η αλήθεια είναι δεν έχω και πολλές ελπίδες αυτόν τον μήνα.

Παντα μαζι εμεις!!!❤️❤️❤️ την παρασκευη περιμενω εγω!! Ευχομαι θετικο τεστακι!!!🥰🤞

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα σε ολες!!!!❤️❤️❤️ 

@marinamanoulitsaπεριμενουμε το τεστ σου!!!! 😘

@Girly ειμαι σιγουρη οτι ολα πηγαν τελεια!!! Ανυπομονω ν περασουν οι μερες κ ν μας πεις τα ευχαριστα!!!🎯🤰🥳

@dimandαυτη τη βδομαδα πας στο γιατρο ν ακουσετε καρδουλα;;; ανυπομονω γ τα νεα!!!💓😊🤰🥰

@Diwniνομιζω εχω διαβασει την ιστορια σου πιο πσλια κ με ειχε γεμισει αισιοδοξια... αν θυμαμαι καλα, πιασατε το 1ο παιδακι σας λιγο πριν πατε γ υποβοηθουμενη;; να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ με το καλο το 3ο!!!!❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρααααα

Ευχαριστώ πολύ πολύ, αμήν ❤️🙏.

Περιμένουμε το αυριανό σου τεστακι με ανυπομονησίααα!!!! Εύχομαι μια ωραία ευδιάκριτη δεύτερη γραμμουλα 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου καλή εβδομάδα να έχουμε!! Πως είστε σήμερα? @marinamanoulitsa  αχ ναι εγώ και εσύ είμαστε από αυτές που έχουμε περίοδο ακριβώς 14 μέρες μετά το θετικό τεστ!! Άντε ήρθε και η καθυστέρηση 🥰🥰 περιμένουμε με αγωνία 

Εγώ κορίτσια μου είμαι 6 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας και ακόμα δεν με έχουν πιάσει πόνοι περιόδου ως συνήθως! Πάντα με πιάνουν 4 μέρες μετά την ωορρηξία! Το στήθος μου κλασικά ανιωθω! Έλεος θέλω και εγώ μια φορά να πρηστεί το στήθος μου και ας μην είμαι έγκυος!! 

Καλημέρα αννιτακι μας!!!

Αααα τι βλέπω εδώ? Δλδ δεν έχεις ότι έχεις πάντα!!! Εγώ θα πω ότι κάτι έχει ξεκινήσει να μαγειρεύεται εκεί μέσα!! Καλομελετα και έρχεται στήθος τούμπανο σιγά σιγά ☺️☺️☺️

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

@Girly ειμαι σιγουρη οτι ολα πηγαν τελεια!!! Ανυπομονω ν περασουν οι μερες κ ν μας πεις τα ευχαριστα!!!🎯🤰🥳

@dimandαυτη τη βδομαδα πας στο γιατρο ν ακουσετε καρδουλα;;; ανυπομονω γ τα νεα!!!💓😊🤰🥰

@Diwniνομιζω εχω διαβασει την ιστορια σου πιο πσλια κ με ειχε γεμισει αισιοδοξια... αν θυμαμαι καλα, πιασατε το 1ο παιδακι σας λιγο πριν πατε γ υποβοηθουμενη;; να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ με το καλο το 3ο!!!!❤️❤️❤️

Καλημέρα κορίτσι μου!! Αχ ευχαριστώ τοοοσο πολυυυ! Τόση θετική σκέψη και ενεργεία μου δώσατε είναι δυνατόν να μη πιάσει??? 

Και εσύ 3μερες πριν είσαι ε? Ποτέ λες να κάνεις τεστακι??? Άντε κορίτσια μου ,κάντε να δούμε θετικά τεστ να πάρουμε δύναμη και κουράγιο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

2η ημέρα καθυστέρησης 😁

Άντε άντε το ότι δεν έχει έρθει είναο θετικο, μακάρι να έχει έρθει το σπορακι σου ανυπομονούμε μαζί σου ! Θα κανείς κάποιο τεστ ; Ή θα πας για χοριακη ; Τι σκέφτεσαι να κανείς ;

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημέρααααααα. Ναι κοριτσι μου τη Πεμπτη .

Επισης μετα το γυναικολογο την ιδια μερα εχουμε κλεισει ραντεβου με αιματολογο , διοτι η μητερα μου ειναι επηρρεπης στις θρομβωσεις και εχω μπει σε σκεψεις μην τυχον εχω θρομβοφιλια.Οποτε θελω να παω να το ελεγξω . 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

χαχαχαχ ισχύει! Εύχομαι να μην σε επισκεφτεί η τρισκατάρατη😅

Φανταζεσαι ν μην ερθει κ στις 2;; μεχρι κοινη ΠΗΤ θα εχουμε!!!😜😍😍😍 μακαρι ν μη φανει γ 9 μηνες κ περισσοτερο!!😅😅

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Αχ ευχαριστώ τοοοσο πολυυυ! Τόση θετική σκέψη και ενεργεία μου δώσατε είναι δυνατόν να μη πιάσει??? 

Και εσύ 3μερες πριν είσαι ε? Ποτέ λες να κάνεις τεστακι??? Άντε κορίτσια μου ,κάντε να δούμε θετικά τεστ να πάρουμε δύναμη και κουράγιο!!!!

Περιμενω την Παρασκευη οποτε εχω 4 μερες αγωνιας ακομα... δν πολυκανω τεστ πριν την περιοδο.. θ περιμενω την καθυστερηση...(αααν ερθει...😜)

Προς το παρον παω γ ενα μοριακο τεστ κοβιντ γτ ξυπνησα με χαλια αμυγδαλες, πονολαιμο κ μπουκωμα κ απ τη δουλεια μας στελνουν γ τεστ...😘😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Παντα μαζι εμεις!!!❤️❤️❤️ την παρασκευη περιμενω εγω!! Ευχομαι θετικο τεστακι!!!🥰🤞

Κοριτσι μου με το καλο να δεις δευτερη γραμμουλαααααααααα ❤️ 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Antonia2 είπε:

Φανταζεσαι ν μην ερθει κ στις 2;; μεχρι κοινη ΠΗΤ θα εχουμε!!!😜😍😍😍 μακαρι ν μη φανει γ 9 μηνες κ περισσοτερο!!😅😅

Περιμενω την Παρασκευη οποτε εχω 4 μερες αγωνιας ακομα... δν πολυκανω τεστ πριν την περιοδο.. θ περιμενω την καθυστερηση...(αααν ερθει...😜)

Προς το παρον παω γ ενα μοριακο τεστ κοβιντ γτ ξυπνησα με χαλια αμυγδαλες, πονολαιμο κ μπουκωμα κ απ τη δουλεια μας στελνουν γ τεστ...😘😘😘

Μωρέ ας συμβεί και θα κανονίσουμε να πάμε και στην ίδια κλινική για γέννα😅

Ωχ, εύχομαι να μην είναι κόβιντ. Γενικά κυκλοφορεί ίωση. Εδώ στην δουλειά μου είναι πολλοί άρρωστοι με λαιμό πυρετό και καταρροή

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Ωχ, εύχομαι να μην είναι κόβιντ. Γενικά κυκλοφορεί ίωση. Εδώ στην δουλειά μου είναι πολλοί άρρωστοι με λαιμό πυρετό και καταρροή

Κοριτσι μου κ εσυ περιμενεις ? Τελειααααα ❤️ Αντε με το καλο να μας στειλνεις καλα νεα τις ερχομενες ημερες !!

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η dimand είπε:

Καλημέρααααααα. Ναι κοριτσι μου τη Πεμπτη .

Επισης μετα το γυναικολογο την ιδια μερα εχουμε κλεισει ραντεβου με αιματολογο , διοτι η μητερα μου ειναι επηρρεπης στις θρομβωσεις και εχω μπει σε σκεψεις μην τυχον εχω θρομβοφιλια.Οποτε θελω να παω να το ελεγξω . 

Ωωωω τελεια!!!! Με το καλο ν ακουσετε μια δυνατη καρδουλα!!💓

Μηπως κανεις κ αντιπηκτικες ενεσεις προληπτικα;; εμενα η γυναικολογος μου ειχε δωσει προληπτικα τις innohep (αν τις γραφω σωστα...😊) δν ειχα θεμα στις εξετασεις π ειχα κανει, ουτε κληρονονικοτητα αλλα μου τις εδωσε γ πιο σιγουρα...

Θα περιμενουμε τα νεα σου κοριτσι μου!!!!🥰🥰🥰🥰❤️🤰❤️

στις πριν 54 λεπτά, ο/η dimand είπε:

Κοριτσι μου με το καλο να δεις δευτερη γραμμουλαααααααααα ❤️ 

Μακαριιιι!!! Αν κ πια εχω ριξει ολες τις ελπιδες μου στην εξωσωματικη!!!🙏🎯❤️

στις πριν 54 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

🤣🤣🤣🤣🤣 κλαιω!!! Εγω για ιασω με βλεπω... εσυ;;;

Κι εγω ελπιζω ν μην ειναι κοβιντ.. ευτυχως δν εχω πυρετο μεχρι στιγμης... πιστευω καμια ιωση θ ειναι... αργα το βραδυ θ παρω το αποτελεσμα απ το μοριακο κ θα ξερουμε...

Ωστοσο ελπιζω στο δικο σου θετικο τεστακι αυριο!!!! Εχεις αγορασει πρωιμης;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...