Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστέρηση περιοδου μετα απο βιοχημικη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας! Μετά από βιοχημική κυηση πόσος καιρος πέρασε για να σας έρθει η επόμενη περίοδος; Εγώ με σταθερό κυκλο 27 ημερών ακόμα περιμένω και είμαι στην 33η ημέρα του κύκλου. Αδιαθετησα δηλαδή στις 18/9 και ήταν η μέρα που επιβεβαίωσα την αποβολη.
Νιώθω ότι θα εκραγώ απο τα πρηξιματα και τις εναλλαγές στη διαθεση λογω των ορμονών. Θέλω να έρθει να ηρεμήσω.

Δημοσίευση
στις On 20/10/2023 at 4:33 ΜΜ, ο/η EVANGELIA 1988 είπε:

Καλημέρα σας! Μετά από βιοχημική κυηση πόσος καιρος πέρασε για να σας έρθει η επόμενη περίοδος; Εγώ με σταθερό κυκλο 27 ημερών ακόμα περιμένω και είμαι στην 33η ημέρα του κύκλου. Αδιαθετησα δηλαδή στις 18/9 και ήταν η μέρα που επιβεβαίωσα την αποβολη.
Νιώθω ότι θα εκραγώ απο τα πρηξιματα και τις εναλλαγές στη διαθεση λογω των ορμονών. Θέλω να έρθει να ηρεμήσω.

Γειά σου Ευαγγελία... Εγώ είχα μια παλίνδρομη και αδειαθέτησα περίπου 42 ημέρες μετά την επέμβαση... Θεωρητικά την ημέρα της επέμβασης είναι η πρώτη μέρα περιόδου όπως μου είπε η γιατρός μου και μου κράτησε η αιμορραγία περίπου 2 εβδομάδες με διαφορετικές εντάσεις... Κανονική περίοδο είχα από την ημέρα της επέμβασης όμως 42 μέρες μετά..  Θεωρώ ότι θα είναι περίπου το ίδιο με τη βιοχημική...Δηλαδή η ημέρα της αποβολής θα είναι η πρώτη μέρα... Εμένα η γιατρός μου μου είπε ότι δεν είναι σίγουρο για κάθε γυναίκα πότε θα αδειαθετησει κανονικά αλλά μπορεί να κάνεις ένα μήνα μπορεί και δύο... Εγώ έχω κύκλο 28ημερων... Θεωρώ ότι από μέρα σε μέρα θα αδιαθετησεις... Ελπιζω να σε βοήθησα...

Δημοσίευση

Αποκλείεις δλδ να είσαι πάλι έγκυος; 😜 Κοπέλα εδώ στο φόρουμ μετά από βιοχημική ξαναεμεινε έγκυος στο καπάκι.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι. 
μετα από βιοχημική κύηση με σταθερό κύκλο 28 ημερών η μερί οδός μου ήρθε στις 36 ημέρες. Τα συμπτώματα ήταν ακριβώς τα ίδια. Ένιωθα ότι θα εκραγώ από το πρήξιμο και κάθε μέρα που περνούσε και δεν μου ερχόταν η περίοδος γινόταν και χειρότερο. Επίσης όταν επιτέλους αδιαθέτησα είχα τους χειρότερους πόνους περιόδου! 
υπομονή!! 

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 24/10/2023 at 6:19 ΜΜ, ο/η Katia95 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι. 
μετα από βιοχημική κύηση με σταθερό κύκλο 28 ημερών η μερί οδός μου ήρθε στις 36 ημέρες. Τα συμπτώματα ήταν ακριβώς τα ίδια. Ένιωθα ότι θα εκραγώ από το πρήξιμο και κάθε μέρα που περνούσε και δεν μου ερχόταν η περίοδος γινόταν και χειρότερο. Επίσης όταν επιτέλους αδιαθέτησα είχα τους χειρότερους πόνους περιόδου! 
υπομονή!! 

Ακριβώς το ίδιο πέρασα κι εγώ! Τελικά ήρθε στις 32 ημέρες και ξύπνησα τα ξημερώματα από αφόρητους πόνους. Δυστυχώς αυτές τις ημέρες είχα και μια δεύτερη βιοχημική :( . Πραγματικά απογοητεύτηκα πολύ. Επίσης, βρίσκομαι σε νησί και οι γιατροί εδώ δεν είναι σε θέση να μου προτείνουν άλλες εξετάσεις και με στέλνουν Αθήνα. Δεν ήθελαν καν να μου κάνουν υπέρηχο να δουν αν "καθάρισε" η μήτρα.

Δημοσίευση
στις On 24/10/2023 at 2:27 ΠΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Αποκλείεις δλδ να είσαι πάλι έγκυος; 😜 Κοπέλα εδώ στο φόρουμ μετά από βιοχημική ξαναεμεινε έγκυος στο καπάκι.

Κι εγώ το πίστευα, αλλά δεν ήμουν, ήρθε στις 32 ημέρες, με πολύ πόνο. Όμως ήμουν έγκυος αυτές τις ημέρες -δηλαδή στον επόμενο κύκλο - και είχα πάλι βιοχημική :( 

Δημοσίευση
στις On 22/10/2023 at 11:29 ΜΜ, ο/η Christina.... είπε:

Γειά σου Ευαγγελία... Εγώ είχα μια παλίνδρομη και αδειαθέτησα περίπου 42 ημέρες μετά την επέμβαση... Θεωρητικά την ημέρα της επέμβασης είναι η πρώτη μέρα περιόδου όπως μου είπε η γιατρός μου και μου κράτησε η αιμορραγία περίπου 2 εβδομάδες με διαφορετικές εντάσεις... Κανονική περίοδο είχα από την ημέρα της επέμβασης όμως 42 μέρες μετά..  Θεωρώ ότι θα είναι περίπου το ίδιο με τη βιοχημική...Δηλαδή η ημέρα της αποβολής θα είναι η πρώτη μέρα... Εμένα η γιατρός μου μου είπε ότι δεν είναι σίγουρο για κάθε γυναίκα πότε θα αδειαθετησει κανονικά αλλά μπορεί να κάνεις ένα μήνα μπορεί και δύο... Εγώ έχω κύκλο 28ημερων... Θεωρώ ότι από μέρα σε μέρα θα αδιαθετησεις... Ελπιζω να σε βοήθησα...

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! όντως έτσι έγινε, ήρθε αργότερα η περίοδος!! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η EVANGELIA 1988 είπε:

Κι εγώ το πίστευα, αλλά δεν ήμουν, ήρθε στις 32 ημέρες, με πολύ πόνο. Όμως ήμουν έγκυος αυτές τις ημέρες -δηλαδή στον επόμενο κύκλο - και είχα πάλι βιοχημική :( 

Κρίμα που είχες πάλι βιοχημική 😢 Καλό είναι να το ψάξεις τώρα. Μη τυχόν εμποδίζει κάτι την ανάπτυξη του εμβρύου.

Δημοσίευση

Καλησπέρα @EVANGELIA 1988

Λυπάμαι πολύ γι αυτό που βίωσες, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Στη δική μου περίπτωση ήταν παλίνδρομη κύηση, και όπως ανέφερε κι η @Christina.... μου ήρθε περίοδος ξανά μετά από 44 ημέρες έπειτα από την ημέρα που άρχισε η υποβοηθούμενη αποβολή (πήρα φαρμακευτική αγωγή, δεν έκανα απόξεση). Η "πρώτη" περίοδος μετά την αποβολή ήταν αρκετά επώδυνη και η ροή αρκετά πιο βαριά από το κανονικό μου. 

Καλό κουράγιο 💖

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Κρίμα που είχες πάλι βιοχημική 😢 Καλό είναι να το ψάξεις τώρα. Μη τυχόν εμποδίζει κάτι την ανάπτυξη του εμβρύου.

Ναι, εννοείται θα το ψάξω! Γενικότερα έχω κάνει προγεννητικό έλεγχο και κάποιες εξετάσεις, που οφείλονται συνήθως οι αποβολές. Τώρα θα πάω σε τμήμα αποβολών δημόσιου νοσοκομείου να με κατευθύνουν.

Δημοσίευση
στις On 27/11/2023 at 7:40 ΜΜ, ο/η EVANGELIA 1988 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! όντως έτσι έγινε, ήρθε αργότερα η περίοδος!! 

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ που είχες και δεύτερη βιοχημική... Καλό θα ήταν να τι ψάξεις... Σε πρώτη φάση εσύ αλλά και ο σύντροφος σου... Δες και τον θυροειδή σου γιατί είναι ο αδένας που ρυθμίζει τα πάντα και αν δεν είναι ρυθμισμενος μπορείς να αποβάλλεις... Η γιατρός μου μου είχε πει ότι ακόμη και αν έχει κάποια μόλυνση ο σύντροφος σου μπορεί να συμβεί ενώ η λύση μπορεί να είναι απλή πχ μια αντιβίωση... Γιαυτό σου είπα να το δείτε και οι δύο... Ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ... Μπορώ να σε νιώσω απόλυτα... Εύχομαι την επόμενη φορά να σου πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Christina.... είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ που είχες και δεύτερη βιοχημική... Καλό θα ήταν να τι ψάξεις... Σε πρώτη φάση εσύ αλλά και ο σύντροφος σου... Δες και τον θυροειδή σου γιατί είναι ο αδένας που ρυθμίζει τα πάντα και αν δεν είναι ρυθμισμενος μπορείς να αποβάλλεις... Η γιατρός μου μου είχε πει ότι ακόμη και αν έχει κάποια μόλυνση ο σύντροφος σου μπορεί να συμβεί ενώ η λύση μπορεί να είναι απλή πχ μια αντιβίωση... Γιαυτό σου είπα να το δείτε και οι δύο... Ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ... Μπορώ να σε νιώσω απόλυτα... Εύχομαι την επόμενη φορά να σου πάνε όλα καλά!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου , όχι απλά θυρεοειδή έχω ελέγξει, αλλά έχω κάνει προγεννητικό έλεγχο πριν ξεκινήσω τις προσπάθειες και κάθε χρόνο γενικό τσεκ απ, καθώς και κάποιες εξετάσεις θρομβοφιλίας, καμπύλη σακχάρου, ΣΜΝ και ότι έκρινε ο γιατρός μου απαραίτητο. Επίσης προλήπτικα έπαιρνα ουτροτζεσταν και σαλοσπίρ με το που είχα θετικό τεστ. Τώρα μας π΄ροτειναν να απευθυνθούμε σε τμήμα καθ' έξιν αποβολών. Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες!! Εύχομαι καλές γιορτές , με υγεία!!! ❤️ 

Δημοσίευση
στις On 28/11/2023 at 7:39 ΜΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλησπέρα @EVANGELIA 1988

Λυπάμαι πολύ γι αυτό που βίωσες, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Στη δική μου περίπτωση ήταν παλίνδρομη κύηση, και όπως ανέφερε κι η @Christina.... μου ήρθε περίοδος ξανά μετά από 44 ημέρες έπειτα από την ημέρα που άρχισε η υποβοηθούμενη αποβολή (πήρα φαρμακευτική αγωγή, δεν έκανα απόξεση). Η "πρώτη" περίοδος μετά την αποβολή ήταν αρκετά επώδυνη και η ροή αρκετά πιο βαριά από το κανονικό μου. 

Καλό κουράγιο 💖

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Kι εγώ σε καταλαβαίνω και σου εύχομαι να μη βιώσεις ξανά τέτοιο πόνο -σωματικό και ψυχικό κυρίως- και να σου έρθουν όλα όπως επιθυμείς!!! Καλές γιορτές!! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου να χαίρεσαι την μπουμπού σας!!! 🥰🥰🥰 Υγεία να έχει πάνω από όλα στη ζωή της!!!  Το θηλαστρο απέφυγε το μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. αν σκοπός σου είναι να βλέπεις τι τρώει το μωράκι σου, το θηλαστρο δεν πρόκειται να σε βοηθήσει ούτως ή άλλως καθώς η ποσότητα που βγάζει είναι εντελώς διαφορετική από την ποσότητα που βγάζει και τρώει το μωράκι κατά το θηλασμό.. αν κάτι θέλεις να πάρεις για να σε βοηθήσει με το θηλασμό, είναι μια πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού! Να σε βοηθήσει με την σωστή προσκόλληση του μωρού στο στήθος να μην πονάς και τραυματιζεσαι.. να δεί το μωράκι αν ανοίγει σωστά το στόμα, αν πιάνει επαρκή θηλαία άλω, να σε βοηθήσει με τις στάσεις θηλασμού, με το πως να διαχειρίζεσαι το στήθος με το μωράκι που πρέπει να κρατάς ταυτόχρονα.. είναι το μοναδικό που αξίζει να "πάρεις" 100%!  Παιδευτηκα και εγώ πολύ με το θηλασμό με διάφορα θέματα.. καταλαβαίνω και το προβληματισμό με το μέγεθος στήθους καθώς χρειαζομουν 2 χέρια για να κρατάω το στήθος ενώ πάλευα να ανοίξω το στόμα του παιδιού που είχε σφιγμένη κάτω σιαγωνα και δεν άνοιγε, με χαλινο άνω χείλους, με μύκητες, με φυσαλίδες στήθους, με τραυματισμούς και αίματα.. και φυσικά όλη τη κούραση και την αϋπνία.. και ένα παιδί να θέλει μόνιμα στήθος με μαραθώνιους θηλασμούς.. το οποίο μάλιστα δεν έπαιρνε και καθόλου βάρος.. είναι ένα από τα πιο δύσκολα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω ever.. anyway.. θέλω να πω ότι σε καταλαβαίνω πλήρως..! Και παρόλα αυτά είχα και 3 συμβούλους θηλασμού που με βλέπανε από κοντά και τηλεφωνικά με τη Φαιναρέτη 4..!  Απέφυγε να δίνεις συμπλήρωμα ξένου εφόσον θέλεις να θηλασεις αποκλειστικά γιατί σαμποτάρεις την προσπάθεια που κάνεις με το θηλασμό.. δεν θα καταφέρει να ρυθμιστεί η παραγωγή σου ενώ το στομαχακι του μωρού θα μεγαλώνει και το γάλα του στήθους δεν θα επαρκεί ποτέ καθώς θα λαμβάνει σήμα ότι το παιδί πίνει λιγότερο από όσο πίνει πραγματικά ενώ το παιδί θα πεινάει.. εκτός αν έχεις σκοπό να κάνεις μικτή σίτιση και όχι αποκλειστικό θηλασμό.. που και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό αρκεί να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και να πετύχεις.. εχε υπόψη σου φυσικά ότι μπορεί το μωράκι να έχει αέρια και να πονάει και για αυτό να σου κλαίει το βράδυ και όχι γιατί δεν χορταίνει.. επίσης εχε υπόψη σου ότι το στήθος δεν είναι μόνο για γάλα είναι και για παρηγοριά.. όλα φαίνονται ξένα και τρομακτικά στο μωράκι σου.. μόνο η μυρωδιά και ο ήχος της καρδιάς σου, η φωνή σου κλπ του είναι γνώριμα.. μόνο με εσένα νοιώθει ασφάλεια.. επίσης εχε υπόψη σου ότι δεν είναι απαραίτητο να νοιώθεις το στήθος πρησμένο για να σημαίνει ότι έχεις γάλα, υπάρχουν πολλές γυναίκες που ποτέ δεν ένιωσαν "βαρύ" το στήθος και τα γάλατα να στάζουν και παρόλα αυτά είχαν μωράκια σούμο..😅 ο μόνος τρόπος για να ξέρεις ότι το μωράκι σου τρέφεται επαρκώς με αποκλειστικό θηλασμό είναι από τις πάνες του.. εφόσον έχεις 6-8 καλά γεμάτες πάνες τσισα του μωρού, τότε ξέρεις ότι το μωράκι σου τρέφεται επαρκώς!  Δοκίμασε για αρχή να βάλεις λανολινη για επούλωση και ψευδοθηλες να βοηθήσουν με τους τραυματισμούς μέχρι να επουλωθούν οι θηλές και να γίνει πιο ανεκτός ο πόνος, αν και καλό είναι να μην τα φορέσεις για πολλές μέρες καθώς μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση θηλών, επίσης δεν βοηθάνε στην σωστή προσκόλληση για να πιάνει αρκετή θηλαία άλω αλλά και εσύ να συνηθίσεις με ψευδοθηλες και να μην αντέξεις να ξαναβάλεις το μωράκι στο στήθος χωρίς αυτές.. αλλά η μεγαλύτερη συμβουλή που μπορεί να σου δώσει κάποιος αυτή τη στιγμή, είναι να πάρεις μια σύμβουλο θηλασμού να έρθει να δει ακριβώς τι συμβαίνει και γιατί πονάς.. ο θηλασμός δεν πονάει και δεν θα έπρεπε να νοιώθεις πόνο..! Εφόσον πονάς κάτι δεν γίνεται σωστά και μόνο αν δει κάποιος από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει μπορεί να σε βοηθήσει να το αντιμετωπίσεις..  Στο κομμάτι του θηλαστρου τώρα παρόλο που δεν το συστήνω μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, προτείνω της lansinoh το ηλεκτρονικό με τη διπλή άντληση.. Αν τώρα καταφέρει να το δεί και η @Xrisa95 να σου γράψει κάτι παραπάνω που έχει μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις πάνω στο θέμα να σε βοηθήσει με περισσότερες πηγές.. ίσως σε βοηθήσει παραπάνω..
    • Ψυχή μου!!! Λιώνω!!!! 😍😍😍😍😍 Φτου φτου φτου!!! Να τον χαίρεσαι βρε κοριτσάκι μου!! Να τους χαίρεσαι και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα!!  Οπότε ξεκινάς σιγά σιγά αποθηλασμο ε;! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία να έχετε!!  Περαστικά και με τις ιώσεις τώρα.. έχεις και τον μεγάλο.. πάνε και σχολείο.. δεν τα γλυτώνεις είναι η αλήθεια.. υπομονή!  Έκλαψα με το "πάει" 🤣🤣🤣🤣 θεουλης!!!! 🤣🤣 Ωραία ιδέα η επετειακή φωτό!! 🥰🥰🥰
    • Εγω ειχα στειλει e mail στο αγιο ορος κ μου στειλανε τη ζωνη! Τη φορουσα πριν μεινω εγκυος κ κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Κανε ενα τηλ θα σου πουνε.
    • Εγώ το 2022 που γέννησα την μεγάλη έδωσα 1500 ευρώ τον γιατρό 300 ευρώ την μαία και 1900 ευρώ το ιασω το τρίκλινο έκανα καισαρική γιατί ο φυσιολογικός τοκετός είναι λιγότερα λεφτά .. για μια φορά μπόρεσα τα έδωσα αλλά τώρα να έκανα 3 γεννες σε ιδιωτική παρά ήταν για την τσέπη μου να έδινα όλα αυτά τα ποσά x3 Τώρα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν αλλά έχεις χρόνο μπροστά σου θα τα δεις σιγά σιγά 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...