Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παλίνδρομη κύηση

Demy93

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια 😊😊...

Έρχομαι από μια παλινδρομη τον Μάιο...Από τότε έχω ξεκινήσει πολλές εξετάσεις και έχω να κάνω και άλλες...Θα ήθελα να μου πείτε δικές σας εμπειρίες,τη εξετάσεις κάνατε και σε πόσο καιρό τα καταφέρατε ξανά!!!Έχω πίστη αλλά ώρες ώρες η απογοήτευση είναι τεράστια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 😊😊...

Έρχομαι από μια παλινδρομη τον Μάιο...Από τότε έχω ξεκινήσει πολλές εξετάσεις και έχω να κάνω και άλλες...Θα ήθελα να μου πείτε δικές σας εμπειρίες,τη εξετάσεις κάνατε και σε πόσο καιρό τα καταφέρατε ξανά!!!Έχω πίστη αλλά ώρες ώρες η απογοήτευση είναι τεράστια!!!

Καλησπέρα και από μένα…εγώ πέρυσι 10/9 έκανα απόξεση και φέτος σε τρεις τέσσερις μέρες γεννάω…πριν την παλίνδρομη είχα και μια βιοχημική..μετά την παλίνδρομη λοιπόν πήγα στο Έλενα και έκανα όλες τις εξετάσεις αιματολογικές,βιοχημικές και ενδοκρινολογικες δωρεάν..ο άντρας μου έκανε σπερμοδιάγραμμα και κατακερματισμό dna σε  εξειδικευμένο κέντρο..επισκέφθηκε ύστερα έναν πολύ καλό ουρολογο και έκανε κ καλλιεργεια σπέρματος όπου βρέθηκε μικρόβιο.του έδωσε αντιβίωση και βιταμίνες..στις δικές μ εξετάσεις δεν βρέθηκε απολύτως τπτ...μας είπε σε τρεις μήνες να ξανά προσπαθήσουμε..στους δυο ο γυναικολόγος είπε να ξεκινήσουμε γτ βρέθηκε στον άντρα μου και κιρσοκήλη η οποία με τα χρονια χειροτερεύει ραγδαία την ποιότητα του σπέρματος..με την πρώτη προσπάθεια μετά την παλίνδρομη καταλήξαμε να περιμένουμε σε τέσσερις μέρες τη ¨χοντρούλα¨ μας…Δεν θα κουράζομαι ποτέ να λέω την ιστορία μου και για να γλιτώσω χρήματα από κοπέλες που τρέχουν σε ιδιωτικά για τις αιματολογικές αλλά κ για να πω ότι οποία θέλει ας ψαχτεί να το κάνει κ να μην αρκείται στο ότι με την πρώτη αποτυχία δεν τρέχουμε να ψαχτούμε…όχι τρέχουμε,γιατί δεν θελουμε να περνάει καμιά αυτό το ψυχολογικό π έπαθα κι εγώ μετά την παλινδρομη..τώρα μ φαίνεται πολύ μακρινό αλλά πέρυσι εκείνος ο μήνας μέχρι να συνέλθω ήταν εφιαλτικός…

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 😊😊...

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Λυπάμαι πολύ γι αυτό που πέρασες.. καταλαβαίνω αυτή την απογοήτευση που νιώθεις.. είχα κι εγώ μια παλινδρομη κύηση τον Απρίλιο του 2021.. αυτό που έκανα ήταν να επισκεφτώ αιματολογο που μου έβαλε εξετάσεις για θρομβοφιλια αν και ο γυναικολόγος μου ήταν σχεδον σίγουρος ότι δεν οφειλόταν σε θρομβοφιλια η αποβολή αλλά ξέρεις για σιγουριά θέλαμε να το ελέγξουμε.. από την απόξεση στείλαμε το έμβρυο για ελεγχο όπου έδειξε ότι είχε τρισωμια 22 και επισκεφτηκαμε γενετιστή να μας συμβουλέψει πως πρέπει να κινηθουμε..τελικα δεν έκανα κάτι άλλο γιατί από πριν είχαμε κάνει πολλές εξετάσεις με το σύζυγο, είμαι λίγο διαφορετική περίπτωση γιατί έμεινα έγκυος μετά από εξωσωματική.. ακριβώς ένα χρόνο μετά (τον Απρίλιο του 2022) πάλι με εξωσωματική έφερα στον κόσμο το αγοράκι μου, έναν απίθανο μπομπιρακο που τώρα είναι 17 μηνών..εσείς από τις εξετάσεις σου βρήκατε τι έφταιγε για την παλινδρομη? το σημαντικότερο για μένα σε εκείνη τη φάση ήταν να βρεθεί ο λόγος της αποβολής για να ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε και πως.. υπομονή και πίστη και σου εύχομαι σύντομα να κρατάς κι εσυ αγκαλίτσα το μωράκι σου!!!

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Λυπάμαι πολύ γι αυτό που πέρασες.. καταλαβαίνω αυτή την απογοήτευση που νιώθεις.. είχα κι εγώ μια παλινδρομη κύηση τον Απρίλιο του 2021.. αυτό που έκανα ήταν να επισκεφτώ αιματολογο που μου έβαλε εξετάσεις για θρομβοφιλια αν και ο γυναικολόγος μου ήταν σχεδον σίγουρος ότι δεν οφειλόταν σε θρομβοφιλια η αποβολή αλλά ξέρεις για σιγουριά θέλαμε να το ελέγξουμε.. από την απόξεση στείλαμε το έμβρυο για ελεγχο όπου έδειξε ότι είχε τρισωμια 22 και επισκεφτηκαμε γενετιστή να μας συμβουλέψει πως πρέπει να κινηθουμε..τελικα δεν έκανα κάτι άλλο γιατί από πριν είχαμε κάνει πολλές εξετάσεις με το σύζυγο, είμαι λίγο διαφορετική περίπτωση γιατί έμεινα έγκυος μετά από εξωσωματική.. ακριβώς ένα χρόνο μετά (τον Απρίλιο του 2022) πάλι με εξωσωματική έφερα στον κόσμο το αγοράκι μου, έναν απίθανο μπομπιρακο που τώρα είναι 17 μηνών..εσείς από τις εξετάσεις σου βρήκατε τι έφταιγε για την παλινδρομη? το σημαντικότερο για μένα σε εκείνη τη φάση ήταν να βρεθεί ο λόγος της αποβολής για να ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε και πως.. υπομονή και πίστη και σου εύχομαι σύντομα να κρατάς κι εσυ αγκαλίτσα το μωράκι σου!!!

Κάναμε καρυότυπο εμβρύου το οποίο είχε επιμόλυνση άρα δε μπορέσαμε να έχουμε εικόνα...Μετά προχωρήσαμε σε καρυότυπο ζευγους που ήταν καθαροί,μετά έκανα παράγοντες για κληρονομική θρομβοφιλια και βγήκε και αυτή καθαρή...Τώρα έχω να κάνω ακόμα παράγοντες για επίκτητη θρομβοφιλια...Επίσης ο γιατρός μου έχει πει να συνεχίσω το φολικό και να μην αφήσω την προσπάθεια...

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλησπέρα και από μένα…εγώ πέρυσι 10/9 έκανα απόξεση και φέτος σε τρεις τέσσερις μέρες γεννάω…πριν την παλίνδρομη είχα και μια βιοχημική..μετά την παλίνδρομη λοιπόν πήγα στο Έλενα και έκανα όλες τις εξετάσεις αιματολογικές,βιοχημικές και ενδοκρινολογικες δωρεάν..ο άντρας μου έκανε σπερμοδιάγραμμα και κατακερματισμό dna σε  εξειδικευμένο κέντρο..επισκέφθηκε ύστερα έναν πολύ καλό ουρολογο και έκανε κ καλλιεργεια σπέρματος όπου βρέθηκε μικρόβιο.του έδωσε αντιβίωση και βιταμίνες..στις δικές μ εξετάσεις δεν βρέθηκε απολύτως τπτ...μας είπε σε τρεις μήνες να ξανά προσπαθήσουμε..στους δυο ο γυναικολόγος είπε να ξεκινήσουμε γτ βρέθηκε στον άντρα μου και κιρσοκήλη η οποία με τα χρονια χειροτερεύει ραγδαία την ποιότητα του σπέρματος..με την πρώτη προσπάθεια μετά την παλίνδρομη καταλήξαμε να περιμένουμε σε τέσσερις μέρες τη ¨χοντρούλα¨ μας…Δεν θα κουράζομαι ποτέ να λέω την ιστορία μου και για να γλιτώσω χρήματα από κοπέλες που τρέχουν σε ιδιωτικά για τις αιματολογικές αλλά κ για να πω ότι οποία θέλει ας ψαχτεί να το κάνει κ να μην αρκείται στο ότι με την πρώτη αποτυχία δεν τρέχουμε να ψαχτούμε…όχι τρέχουμε,γιατί δεν θελουμε να περνάει καμιά αυτό το ψυχολογικό π έπαθα κι εγώ μετά την παλινδρομη..τώρα μ φαίνεται πολύ μακρινό αλλά πέρυσι εκείνος ο μήνας μέχρι να συνέλθω ήταν εφιαλτικός…

Με το καλό 🤗🤗🤗🤍🤍🤍

Σ'ευχαριστω πολύ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου... Χάθηκα αλλά ζούμε ένα δράμα από την ημέρα που ήρθαμε Αθήνα. Δεν έχω με τι να την απασχολώ και να την "κουράζω" εδώ... και λόγω αλλαγής περιβάλλοντος έχει χαλάσει πολύ τον ύπνο της. Βγάζει γουλιά σχεδόν σε κάθε γεύμα.  @nanoukoμου ελπίζω να είστε καλύτερα πια σήμερα. Εγώ δεν τα αποστειρώνω τα μασητικά.  Εμένα κορίτσια ακόμα ούτε απο μπρούμυτα ανάσκελα ούτε το αντίστροφο ακόμα. Μόνο να σηκωθεί προσπαθεί. Σε λίγο θα έχει καλύτερους κοιλιακούς από μένα!  Όσο για το σίδερο... εγώ δε σιδερώνω ποτέ και τίποτα. 
    • @Naty_ @Diwni @Elk Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ.. αυτο είναι το σημερινό. πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.;    εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!
    • Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...