Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εφούλα μου στα είπα και σε μήνυμα πολύ χάρηκα για σένα!!!! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο κοπέλα μου. Να προσέχεις και να' χεις μια πανέμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη. Άντε να παίρνουμε σειρά:) :) Πολλά φιλιά..

.png

  • Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θεωρητικά ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης.. Μπήκε και η άνοιξη στην ζωή σου με το σημερινό νέο!!

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη σου εύχομαι όπως την δική μου, χωρίς όλα τα αρνητικά συμπτώματα!! Εγώ είμαι 17 εβδομάδων τώρα και πέρα από την κοιλιά μου που μεγαλώνει δεν έχω καταλάβει τίποτα απολύτως!! Και εύχομαι όλες οι κοπέλες να' χουν τέτοιες εγκυμοσύνες! Κι αυτές που προσπαθούν και περιμένουν να μας πουν σύντομα τέτοια όμορφα νέα!! ...

Συγχαρητήρια για τα τόσο όμορφα σου νέα...

Να σαι πάντα καλά και εσύ και το ζουζουνάκι που μεγαλώνει μέσα σου!!

Και να θυμάσαι: Από δω και στο εξής δεν θα είσαι ποτέ μόνη! Όπου πας, θα έχεις και το μωράκι σου μάζι!!

Πολλά φιλάκια

Δημοσίευση

Αχ τι ωραια νεα ειναι αυτα?!με το καλο κοριτσακι μου!ευχομαι να χεις μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να κρατησεις στα χερια σου το μωρακι σου!!!!!!!!ετοιμασου για το ομορφοτερο ταξιδι της ζωης σου!!!!!!με το καλο να ακουσουμε και για τα υπολοιπα κοριτσια μας!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΦΗ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CHAT?Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!

ΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ΜΑΡΙΝΑ,ΜΑΡΙΑ,ΜΑΡΑΚΙ,ΑΡΤΖΗ,ΦΩΤΕΙΝΗ,ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΝΙΩΣΤΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι συγχαρητήρια!!!! Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, αλλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με το καλό ένα υγιέστατο μωράκι και κοίτα να χαρείς πραγματικά αυτή την περίοδο της ζωής σου. Είναι η καλύτερη!!! Και μην ξεχνάς τώρα όλα... δικαιολογούνται!

Δημοσίευση

Συγχαρητήριααααααα!!!!!!!!!!! Με το καλό να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να αγκαλιάσεις ενα υγιέστατο μωράκι. Με το καλό σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν σύντομα να ακούσουμε και αλλα ευχάριστα νέα.

Και φυσικά με το καλό σε όλες τις εγκυούλες

Δημοσίευση

Εφη μου πολλά πολλά συγχαρητήρια!Αυτό που σου είπε η dallia ήθελα να στο πω κι εγώ.Ηρθε η άνοιξη στη ζωή σου!Τι μωρό αναγεννησιακό είναι αυτό παιδί μου!Είδες που δεν το περίμενες και ήρθε!Κι εγώ δεν τα πίστευα όταν έλεγαν τέτοια αλλά έτσι έγινε!Σου εύχομαι ολόψυχα μια υπέροχη και ήρεμη εγκυμοσύνη!Πρόσεχε τη διατροφή σου και μη σηκώνεις βάρη!Για κάπνισμα ούτε λόγος!Μπράβο μπράβο μπράβο!Είδατε κορίτσια τι turbo είναι ο πελαργός 2009!!!:laugh:Θα δείτε όλες σας που περιμένετε με τόση λαχτάρα για πότε θα χτυπά την πόρτα σας!:cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Εφακι μουουουουου....... Κοριτσακι μου γλυκο! Τι καταπληκτικα νεα ειναι αυτα!!!!! Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαιρομαι αφανταστα!!!!

Ημουνα σιγουρη οτι θα συνεβαινε κ σου το ελεγα αλλωστε!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια καλη εγκυμοσυνη που θα την απολαυσεις σε ολο της το μεγαλειο κ με το καλο να γεμισει η αγκαλιτσα σου με το μπεμπαδακι σου! Φιλακια πολλα κ για οτι χρειαστεις εμεις εδω ειμαστε!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • εγω εχω ελαφρια τραβηγματα χαμηλα και λιγο πονο στο στομαχι-κοιλια καθως νιωθω μερικες φορες και ελαφρυ πονο στη μεση...αλλα οχι παντα μετα απο λιγο εξαφανιζονται και ερχονται σε ασχετες στιγμες και νιωθω απλα οτι βαριεμαι ολη την ωρα..μεχρι τωρα ουτε εμφανιση περιοδου ουτε τιποτα που να προμηνύει εγκυμοσύνη..θεωρητικα αν εκανα ωορρηξία στις 27-28/1 (που ηταν και τα μοναδικα συμπτώματα που ενιωσα μεσα στον κυκλο εως τωρα) περιμενω 9-11/2 (στην εφαρμογή για την περιοδο μου βγαζει στις 17/2) !  
    • Εγω πριν το τεστ είχα κατι λιγα αλλα μικρής σημασίας δηλαδή αν δεν το περίμενα δεν θα καταλάβαινα κάτι.. αλλα χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας οπότε ήξερα πότε έκανα ωορρηξία και πότε περίμενα περιοδο.. τα έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης σε εμένα άρχιζαν μετά την 7-8 εβδ με εμετούς ..  πότε περιμένεις ; Να μας στείλεις τα νέα σου ☺️
    • αχχχ εμεις στο πρωτο μου ολο εκλαιγε το καημενουλι και δν κοιμοταν σχεδον καθολου. ειχαμε κωλικους, μετα επειδη δν μπορουσα να θησασδω καναμε αλλαγες σε φορμουλες, - μπορει και δεκα- γιατι εβγαλε αλεργιες, και ολο το βραδυ τπο βγαζαμε ξυπνιοι.  ηρεμουσε λιγακι στην αγκαλια και οτνα εβαζα λευκους ηχους απο μια συσκευουλα και λιιιιγο με το πανακι παρηγοριας , αλλα γενικα περιμεναμε να περασουν οι μερες. τωρα κοιμαται πι οευκολα αλλα μολις κανω να απομακρυνθω απο το χωρο, αρχιζουν οι γκρινιες.
    • Ασεεε τι τραβηξαμε. εμας μας βρηκαν πολυ μικρο ρινικο οστο στην β επιπεδου και αναγκαστικα επρεπε να κανουμε. η διαδικασια δν ειναι κατι σου παιρνουν απλα αιμα, απλα ειναι οτι περιμενεις με αγωνια τα αποτελεσματα τα οποαι αν βγουν θετικα μετα προτεινει ο γιατρος αμνιοπαρακεντηση για να παρεις αποτελεσμα. εμεις καναμε το πρωτο πακετο κοστισε περιπου 400 ευρω
    • Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...