Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αναζητάμε κοπέλες ή κυρίες για παρένθετες ηλικίες 25 έως 45 ετών ή δότριες ηλικίες από 18 ετών και άνω.                                                                                                                          Ανεξαρτήτου καταγωγής σε συνεργασία με 2 γνωστά νοσοκομεία στην Ελλάδα.                                                                                                                                                                              Με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, και με αποζημίωση από 26.000 ευρώ έως 38.000 ευρώ για παρένθετες.                                                                                                           Αποζημίωση από 1.700 ευρώ έως 2.000 ευρώ για δότριες.                                                                                                                                                                                                                    Για να ενημερωθείτε πλήρως παρακαλώ στείλτε μας στο email: kentrogonimotitas.info@gmail.com τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ τι όμορφη εμπειρία! Να την κρατήσεις στην καρδιά σου για τις δύσκολες μέρες! Με το καλό το αγοράκι σου, είναι έρωτας όπως όλα τα παιδάκια φυσικά!  Άντε να παίρνουμε σειρά... Ρένα αυριο ε; Θα είσαι 12 ακριβώς;; Νομίζω έχουμε 6 μέρες διαφορά και εγώ θα είμαι 12 ακριβώς την τρίτη που έχω την αυχενικη.
    • Καλημέρα! Εγώ σταδιακά έκοβα θηλασμούς από 9-10 μηνών. Αρχικά δεν έδινα ξένο, απλώς έκοβα τους θηλασμούς όταν έτρωγε καλύτερα το εκάστοτε γεύμα, χωρίς αντικατάσταση. Όταν μείναμε στο θηλασμό πρωί βράδυ δηλαδή κάπου 11 μηνών αρχικά έδωσα ξένο ως συμπλήρωμα μετά το θηλασμό το βράδυ και κράτησα μόνο θηλασμό το πρωί, μετά σταμάτησα το θηλασμό το βράδυ και του έδινα μόνο ξένο και τέλος τώρα στους 14 μήνες παρά έκοψα τον πρωινό θηλασμό και έδωσα κατευθείαν μπουκάλι και το πήρε μια χαρά. Να σημειώσω όμως ότι εμένα δεν μου κοιμόταν στο στήθος. Θηλαζαμε, μετά διαβάζαμε παραμύθι, μετά δόντια και μετά τον έβαζα στο κρεβατάκι του και κοιμόταν οποτε δεν το είχε συνδέσει. Επίσης από 10 μηνων δεν του δίνω γάλα κατά τη διάρκεια της νύχτας γιατί δεν το ζητούσε οπότε δεν είχα να κόψω και αυτό. Έχω την εντύπωση ότι το βασικό για να πάει καλά ο αποθηλασμος είναι η αποσύνδεση του στήθους από τον ύπνο. Δεν ξέρω αν βοήθησα. Καλή επιτυχία!
    • Καλα κορίτσια με τ μωρο ηρθαμε 😅 κ τ αντρα μ μαζί. Την έχει στο καροτσι εδω γυρω για παν ενδεχόμενο.  @Sotiria_94 γιατί εχεις αποφασισει ότι θα μείνεις σπιτι να μεγαλώνεις τ μικρό? Προσωρινό δεν είναι? Του χρόνου το Σεπτέμβριο να σκεφτεσαι οτι ανετα τον στέλνεις σχολειο κ μπορεις να κάνεις κ πάλι οτι θέλεις.  
    • Κορίτσια βοηθήστε με ..εσείς πως αποθηλασατε? Μαχαίρι ή σταδιακα? Έχω ένα κοριτσάκι κοντεύει 13 μηνών. Κόψαμε τους ημερησιους . Πάντα έδινα κ μπουκάλι για συμπλήρωμα οπότε είναι γνώριμο. Πριν τον ύπνο δίνω μπουκάλι,πινει γύρω στα 100 ml και μετά στήθος  κ κοιμάται. Τώρα το κάνω κ πρωί με σκοπό να κόψω τον πρωινό θηλασμό.  Πινει γύρω στα 60 με 70ml και συνεχίζει από το στήθος. Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν πινει πολύ ότι δεν έχω κ εγώ πια πολύ Γάλα.  Πείτε μου κ εσείς..  ευχαριστώ!
    • Σας ευχαριστώ πολυυ ολες για τις ευχές σας❤️❤️❤️ οι εγκυουλες στείλτε μπεμπεδοσκονη 🙏🙏🙏❤️🥰🎂🌈
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...