Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Δεν ζω γεννήσει ακόμα αλλά έχω ΠΗΤ 20/10 και έχω επιλέξει το Αρεταίειο. Θα έχω τον γιατρό μου βέβαια μαζί.

Από μια έρευνα που έχω κάνει έχω μάθει τα καλύτερα τόσο για τις μαίες όσο και για την καθαριότητα και γενικά τις συνθήκες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ιδιωτικό!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Γεωργία Π. είπε:

Καλησπέρα,

Ποιος είναι ο γιατρός σου;

Εγώ σκέφτομαι να πάω στον Χριστόπουλο.. 

Αυτός είναι ο γιατρός μου!! Τον έχω από την προηγούμενη εγκυμοσυνη που δυστυχώς ήταν παλινδρομη! Πηγαίνω στο ιδιωτικό του ιατρείο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, δεν θα τον άλλαζα!! Σε ποια εβδομάδα είσαι;

Δημοσίευση

Ααα πολύ χαίρομαι που γνωρίζω κάποια με τον ίδιο γιατρό..

Εγώ κορίτσι μου είμαι στην 25η εβδομάδα αλλά δεν έχω πάει ακόμη σε εκείνον.

Τόσο καιρό με παρακολουθούσε άλλος γιατρός όπου γεννάει ιδιωτικά και επειδή δεν μπορούμε εν τέλη να αντέξουμε αυτό το οικονομικό φορτίο του ιδιωτικού νοσοκομείου , λέω να γεννήσω σε δημόσιο και βρήκα αυτόν όπου θα πάω σε κάνα μήνα να με δει ( θα συνεχίσω μέχρι την ντοπλερ με τον δικό μου και μετά λέω να αλλάξω). 

Άρα, είσαι απόλυτα ικανοποιημένη;;;

Με το καλό το μωράκι σου 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Γεωργία Π. είπε:

Ααα πολύ χαίρομαι που γνωρίζω κάποια με τον ίδιο γιατρό..

Εγώ κορίτσι μου είμαι στην 25η εβδομάδα αλλά δεν έχω πάει ακόμη σε εκείνον.

Τόσο καιρό με παρακολουθούσε άλλος γιατρός όπου γεννάει ιδιωτικά και επειδή δεν μπορούμε εν τέλη να αντέξουμε αυτό το οικονομικό φορτίο του ιδιωτικού νοσοκομείου , λέω να γεννήσω σε δημόσιο και βρήκα αυτόν όπου θα πάω σε κάνα μήνα να με δει ( θα συνεχίσω μέχρι την ντοπλερ με τον δικό μου και μετά λέω να αλλάξω). 

Άρα, είσαι απόλυτα ικανοποιημένη;;;

Με το καλό το μωράκι σου 🤗

Εγώ είμαι 32+1 και ήδη έχουμε κάνει μια πρώτη κουβέντα για το κομμάτι του τοκετου. Επίσης την Παρασκευή μου έστειλαν τη λίστα για το βαλιτσακι μαιευτηρίου οπότε θα ξεκινήσω να ετοιμάζομαι.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τον γιατρό, φαίνεται να έχει τεράστια εμπειρία, σε κάθε ραντεβού μου αφιερώνει όσο χρόνο χρειάζομαι για να λύσω όλες τις απορίες μου, ποτέ δεν με έχει "ξεπεταξει" και εμένα αυτό με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Είναι επίσης πολύ προσιτός και συζητήσιμος που επίσης το θεωρώ σημαντικό σε έναν γιατρό (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μαιευτήρα) γιατί νιώθω άνετα να ρωτήσω ακόμα και την παραμικρή βλακεία που θα μου έρθει! Επίσης, μόλις άνοιξα το θέμα του τοκετού, πριν προλάβω να πω οτιδήποτε με ρώτησε μόνος του "για φυσιολογικό δεν πάμε;". Είχα τρομάξει λίγο με αυτή τη "μόδα" που έχει καθιερωθεί από τους γιατρούς με τις αναιτιες καισαρικές (τονίζω το αναιτιες, και όταν δεν είναι επιλογή της κάθε μανουλας).

Και εμένα γνωστή μου μου τον σύστησε που έχει γεννήσει 2 παιδιά μαζί του, το ένα στο Λητώ και το δεύτερο στο Αρεταίειο και από το Αρεταίειο έμεινε τόσο ικανοποιημένη που μετάνιωσε τα λεφτά που έδωσε στο Λητώ!! 

Κάνε ένα ραντεβού μαζί του να δεις αν ταιριάζετε και αν σου κάνει, γιατί κακά τα ψέματα η κάθε γυναίκα έχει άλλες απαιτήσεις.

Με το καλό να υποδεχτείς και εσυ το δικό σου μωράκι ❤️❤️

Δημοσίευση

Κορίτσι μου γλυκό σε ευχαριστώ ολόψυχα για τις πληροφορίες.

Θα κάνω ένα ραντεβού μέσα στον επόμενο μήνα! 

Θα μπορούσες να μου στείλεις κι εμένα τα πράγματα που σου έστειλαν ότι θα χρειαστείς για το μωράκι σου και σένα στο νοσοκομείο;

Επίσης, γνωρίζεις πάνω - κάτω πόσο παίρνει σε επίσκεψη και γενικά τώρα που ουσιαστικά εμείς πάμε στα " τελειώματα" της εγκυμοσύνης, πόσα ζητάει;

Με το καλό το μωρό σου.

Με έναν πόνο ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Γεωργία Π. είπε:

Κορίτσι μου γλυκό σε ευχαριστώ ολόψυχα για τις πληροφορίες.

Θα κάνω ένα ραντεβού μέσα στον επόμενο μήνα! 

Θα μπορούσες να μου στείλεις κι εμένα τα πράγματα που σου έστειλαν ότι θα χρειαστείς για το μωράκι σου και σένα στο νοσοκομείο;

Επίσης, γνωρίζεις πάνω - κάτω πόσο παίρνει σε επίσκεψη και γενικά τώρα που ουσιαστικά εμείς πάμε στα " τελειώματα" της εγκυμοσύνης, πόσα ζητάει;

Με το καλό το μωρό σου.

Με έναν πόνο ♥️

Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα ❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!!!Ειμαι κ εγώ στην φάση που αλλάζω γιατρό λόγω ιδιωτικού και σκέφτομαι να γεννήσω στο αρεταιείο. Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες γιατί έχω πελαγώσει λίγο, έχω κλείσει ραντεβού στο νοσοκομείο και θέλω να δω τι θα μου πουν... 

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η AvocadoMama είπε:

Καλησπέρα σε όλες,

Θα ήθελα κι εγώ μερικές πληροφορίες για γιατρούς κτλ στο Αρεταίειο, ιδανικά αν υπάρχει κάποιος που να διατηρεί και ιδιωτικό ιατρείο 

Εμένα με παρακολουθεί ο κος Χριστόπουλος στο ιατρείο του και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη.  Είμαι στον μήνα μου οπότε μόλις γεννήσω πρώτα ο Θεός θα σας γράψω αναλυτικά την εμπειρία μου από το νοσοκομείο. Ωστόσο έχω ακούσει από όλες τα καλύτερα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...