Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες είμαστε στις 2 εβδομάδες αναμονή;;;Αυγουστος 2023

elenag21

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη τη παρέα! Είμαστε εδω και κάποιο καιρό με τον συζυγό μου σε προσπα΄θεια για μπεμπε. Μόλις πέρασε η ωορρηξία μου με επαφές μέρα παρα μέρα και τις τελευταίες μέρες που το τεστ ωορρηξίας (clearblue) εβγαινε με αχνή γραμμή είχα αρκετά ανεβασμένη θερμοκρασία (οχι ομως τις 2 γονιμες μέρες κατα το τεστ). Τωρα σαν θερμοκρασία ειναι λιγο πιο πάνω απο τα φυσιολογικά μου αλλά οχι πολυ πιο πάνω οπως τις προηγούμενες μέρες. Ποτε ξεκινούν κάποια πρώιμα συμπτώματα ή πότε είναι ασφαλή να κανω τεστ; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 27/8/2023 at 12:36 ΜΜ, ο/η elenag21 είπε:

Καλημέρα σε όλη τη παρέα! Είμαστε εδω και κάποιο καιρό με τον συζυγό μου σε προσπα΄θεια για μπεμπε. Μόλις πέρασε η ωορρηξία μου με επαφές μέρα παρα μέρα και τις τελευταίες μέρες που το τεστ ωορρηξίας (clearblue) εβγαινε με αχνή γραμμή είχα αρκετά ανεβασμένη θερμοκρασία (οχι ομως τις 2 γονιμες μέρες κατα το τεστ). Τωρα σαν θερμοκρασία ειναι λιγο πιο πάνω απο τα φυσιολογικά μου αλλά οχι πολυ πιο πάνω οπως τις προηγούμενες μέρες. Ποτε ξεκινούν κάποια πρώιμα συμπτώματα ή πότε είναι ασφαλή να κανω τεστ; 

Συμπτώματα επειδή μοιάζουν πολύ με την περίοδο μπορεί να σε μπερδεύουν λίγο.. δεν ξέρω ποτε ξεκινάν δεν είναι στάνταρ καποιες κοπέλες δεν έχουν απολύτως τίποτα.. εμένα είχαν  αρχίσει λιγες μερες πριν το τεστ 4 μερες περίπου.. 

το καλύτερο είναι να κανείς τεστ την μέρα που περιμένεις ή με μια μέρα καθυστέρηση για πιο έγκυρα αποτελέσματα.. τώρα αν δεν μπορείς να περιμένεις κανε και νωρίτερα αλλά μην απογοητευτείς αν δεις αρνητικό αποτέλεσμα 

ευχομαι ότι καλύτερο 😊

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τη συζήτηση..🙂 είναι πολύ  αγχωτική (ειδικά για όσες αγχώνονται πολύ οπως εγώ ) αυτή η αναμονή 🥰🥰

στις πριν 15 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγωωωωω εγωωωωωωω

Ελπίζω σε θετικά αποτελέσματα σύντομα για όλες όσες το προσπαθούμε και το θέλουμε πολύ🥰🥰🥰

Καλημέρα. Μόλις τελείωσαν κι εμένα οι γόνιμες (βέβαια δεν παρακολουθώ με τεστακια τον κύκλο μου, αλλά πάω με βάση την εφαρμογή και το σώμα μου). 

Εμείς είχαμε επαφές κάθε μέρα, από την προηγούμενη Τρίτη, μέχρι χτες -ήμασταν και διακοπές, οπότε ήταν ακόμα πιο έντονο το mood-. Είμαστε στον 4ο μήνα προσπαθειών και ελπίζω να είναι ο τυχερός. 

Μπορούμε να κάνουμε παρεούλα μέχρι να περάσουν αυτές οι 2 δύσκολες εβδομάδες αναμονής.

Εύχομαι το μυαλό μου να μην φτιάξει πάλι συμπτώματα γιατί πραγματικά κάθε μήνα έχω άλλα συμπτώματα και λέω "Να το, αυτά δεν τα είχα άλλη φορά πριν την περίοδο, άρα σίγουρα είμαι έγκυος"😂

Επίσης από χτες πονάει το στήθος μου, αυτό μήπως σημαίνει ότι τελικά τώρα κάνω ωορρηξία ή πέρασε και τώρα είναι λόγω προγεστερόνης? Γιατί σήμερα και αύριο δεν θα προλάβουμε να έρθουμε σε άλλη επαφή.

Όσο για τα συμπτώματα, συνήθως ξεκινάνε 2 εβδομάδες μετά το θετικό τεστ, γύρω στξν 6η-7η εβδομάδα. Απλά αν δεις κάτι διαφορετικό σαν σύμπτωμα από ότι έχεις συνήθως πριν την περίοδο (πχ φουλ πρησμένο στήθος και πόνο στις θηλές ενώ γενικά δεν πονάνε ποτέ, έντονα τραβήγματα κάτω κλπ) τότε ίσως αυτό είναι καλό σημάδι.

Απλά ΄όπως έγραψα πιο πάνω, όταν μπαίνουμε στην διαδικασία για παιδί το μυαλό μας κάνει τέτοια παιχνίδια που φτιάχνει όλα τα συμπτώματα έτσι ΄ώστε να νομίζουμε ότι θα δούμε το θετικό τεστ

στις πριν 9 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Καλημέρα. Μόλις τελείωσαν κι εμένα οι γόνιμες (βέβαια δεν παρακολουθώ με τεστακια τον κύκλο μου, αλλά πάω με βάση την εφαρμογή και το σώμα μου). 

Εμείς είχαμε επαφές κάθε μέρα, από την προηγούμενη Τρίτη, μέχρι χτες -ήμασταν και διακοπές, οπότε ήταν ακόμα πιο έντονο το mood-. Είμαστε στον 4ο μήνα προσπαθειών και ελπίζω να είναι ο τυχερός. 

Μπορούμε να κάνουμε παρεούλα μέχρι να περάσουν αυτές οι 2 δύσκολες εβδομάδες αναμονής.

Εύχομαι το μυαλό μου να μην φτιάξει πάλι συμπτώματα γιατί πραγματικά κάθε μήνα έχω άλλα συμπτώματα και λέω "Να το, αυτά δεν τα είχα άλλη φορά πριν την περίοδο, άρα σίγουρα είμαι έγκυος"😂

Επίσης από χτες πονάει το στήθος μου, αυτό μήπως σημαίνει ότι τελικά τώρα κάνω ωορρηξία ή πέρασε και τώρα είναι λόγω προγεστερόνης? Γιατί σήμερα και αύριο δεν θα προλάβουμε να έρθουμε σε άλλη επαφή.

Όσο για τα συμπτώματα, συνήθως ξεκινάνε 2 εβδομάδες μετά το θετικό τεστ, γύρω στξν 6η-7η εβδομάδα. Απλά αν δεις κάτι διαφορετικό σαν σύμπτωμα από ότι έχεις συνήθως πριν την περίοδο (πχ φουλ πρησμένο στήθος και πόνο στις θηλές ενώ γενικά δεν πονάνε ποτέ, έντονα τραβήγματα κάτω κλπ) τότε ίσως αυτό είναι καλό σημάδι.

Απλά ΄όπως έγραψα πιο πάνω, όταν μπαίνουμε στην διαδικασία για παιδί το μυαλό μας κάνει τέτοια παιχνίδια που φτιάχνει όλα τα συμπτώματα έτσι ΄ώστε να νομίζουμε ότι θα δούμε το θετικό τεστ

Καλημέρα 

Εγω να πω την αλήθεια στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα μερικά συμπτώματα πριν δω το θετικό τεστ αλλά τότε δεν είχε πάει το μυαλό μου.. αλλά ο αντρας μου το πίστεψε ήταν σχεδόν σίγουρος ότι είμαι εγκυος! 

Και μετά στην 8ο βδομαδα άρχισε το παρτυ με τους εμετούς 

τωρα περιμένω να δω μήπως έχουμε κανένα θετικό αποτέλεσμα έκανα τεστ ωορρηξίας βρήκα θετικό τώρα περιμένω 4 του μήνα για να δούμε 

Θα τολμήσω μόνο να πω ότι έχω κανα δυο μερες το πρωί με πιάνει μια δυσφορία σαν να μου πέφτει η πιεση( εχω και χαμηλη πιεση από μόνη μου έχει και ζεστη ) με πιάνει λίγο και κρύος ιδρώτας αυτά εχω παρατηρήσει για την ώρα 😅

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα 

Εγω να πω την αλήθεια στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα μερικά συμπτώματα πριν δω το θετικό τεστ αλλά τότε δεν είχε πάει το μυαλό μου.. αλλά ο αντρας μου το πίστεψε ήταν σχεδόν σίγουρος ότι είμαι εγκυος! 

Και μετά στην 8ο βδομαδα άρχισε το παρτυ με τους εμετούς 

τωρα περιμένω να δω μήπως έχουμε κανένα θετικό αποτέλεσμα έκανα τεστ ωορρηξίας βρήκα θετικό τώρα περιμένω 4 του μήνα για να δούμε 

Θα τολμήσω μόνο να πω ότι έχω κανα δυο μερες το πρωί με πιάνει μια δυσφορία σαν να μου πέφτει η πιεση( εχω και χαμηλη πιεση από μόνη μου έχει και ζεστη ) με πιάνει λίγο και κρύος ιδρώτας αυτά εχω παρατηρήσει για την ώρα 😅

Συμφωνώ ότι υπάρχουν κάποια συμπτώματα, αλλά συνήθως μοιάζουν με αυτά πριν την περίοδο.

Επειδή κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κάποια πριν κάνω το θετικό τεστ δεν ξέρω αν ήταν όντως συμπτώματα μιας και τότε έγινε τον πρώτο μήνα με 1 μόνο επαφή, οπότε δεν είχε χρόνο το μυαλό μου να πλάσει άλλα συμπτώματα τους προηγούμενους μήνες όπως κάνει τώρα κάθε μήνα. Επίσης και τότε που είχε γίνει αυτή η ελεύθερη επαφή το είχα αρκετά στο μυαλό μου το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης οπότε δεν ξέρω τι ήταν αλήθεια και τι ψέμα 😅 Το μόνο που είχα πριν το θετικό τεστ και είναι μόνο σύμπτωμα εγκυμοσύνης, ήταν τα εξογκώματα Montgomery στο στήθος, τα οποία έχουν μείνει μέχρι και σήμερα, τα υπόλοιπα συμπτώματα ξεκίνησαν μετά τις 7-8 εβδομάδες με εμετούς κλπ.

Όμως πχ πριν 2 μήνες είχα ακριβώς ίδια συμπτώματα με όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Τελικά όμως ήρθε η περίοδος σταθερά και στην ώρα της. Άρα σκέφτομαι μήπως και τότε τα συμπτώματα ήταν δημιούργημα του μυαλού 😂

Εσύ πόσο καιρό προσπαθείς? Λες σε 5 μέρες να έχουμε θετικά νέα??? 😍 Δεν σου φαίνεται αιωνιότητα μέχρι τις 4.9??? Εμείς εδώ θα είμαστε να σου κάνουμε παρέα αυτές τις μέρες. 

Νιώθεις τσιμπηματάκια κλπ χαμηλά?

στις πριν 1 ώρα, ο/η lilbern είπε:

Aγαπη εμεις παμε μαζιιιιιιι ❤️ Ιδιους μηνες προσπαθειων και ιδιες ημερες περιοδου.Εμενα αυριο τελειωνουν οι γονιμες και παω κ εγω με την εφαρμογη δεν χρησιμοποιω τεστακια για να μην με αγχωσουν περισσοτερο απ οτι ειμαι ηδη αχχαχα    Ευχομαι να ειναι ο τυχερος μας μηνες κοριτσι μου <3<3 

στις On 27/8/2023 at 12:36 ΜΜ, ο/η elenag21 είπε:

Eπειδη την εχω πατησει με "προωρα "συμπτωματα , θα σου πω να μην τα σκεφτεσαι καν, διοτι ειναι παιχνιδια του μυαλου . Μπορεις απλα τη μερα που ειναι να αδιαθετησεις η τη πρωτη μερα καθυστερησης να κανεις τεστ ή χοριακη .

στις πριν 1 ώρα, ο/η dimand είπε:

Aγαπη εμεις παμε μαζιιιιιιι ❤️ Ιδιους μηνες προσπαθειων και ιδιες ημερες περιοδου.Εμενα αυριο τελειωνουν οι γονιμες και παω κ εγω με την εφαρμογη δεν χρησιμοποιω τεστακια για να μην με αγχωσουν περισσοτερο απ οτι ειμαι ηδη αχχαχα    Ευχομαι να ειναι ο τυχερος μας μηνες κοριτσι μου <3<3 

Αχ τι ωραία που "πάμε" μαζί. Εσύ την νιώθεις την ωορρηξία σου? Αυτό το μήνα δεν μπόρεσα να καταλάβω από ποια μεριά έγινε γαμώτο γιατί είχα γενικά πονάκια κάτω. 

Θα περιμένουμε παρεούλα να περάσουν οι μέρες και να κάνουμε τεστ -αν με το καλό έχουμε καθυστέρηση-. Μας το εύχομαι 😍

στις πριν 5 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Αχ τι ωραία που "πάμε" μαζί. Εσύ την νιώθεις την ωορρηξία σου? Αυτό το μήνα δεν μπόρεσα να καταλάβω από ποια μεριά έγινε γαμώτο γιατί είχα γενικά πονάκια κάτω. 

Θα περιμένουμε παρεούλα να περάσουν οι μέρες και να κάνουμε τεστ -αν με το καλό έχουμε καθυστέρηση-. Μας το εύχομαι 😍

Εγω τον προηγουμενο μηνα ημουν σιγουρη οτι ηταν απο τα δεξια , αυτον δεν ξερω χαχα 

Μακαρι τα νεα να ειναι ευχαριστα ❤️

Καλησπέρα και εγώ σε αυτές τις βδομάδες αναμονής είμαι, και είμαι πάλι μεσ'στην αγωνία, αυτή τη φορά δεν έχω απολύτως κανένα σημάδι.. κάθε φορά 5 μερες μετα την ωορρηξια το στήθος και οι θηλες μου είναι ευαίσθητα.. αυτή τη φορά τίποτα! 

Κορίτσια μου εύχομαι μέχρι το τέλος της χρονιάς αυτής να τα έχουμε καταφέρει όλες! 

Εύχομαι για όλες μας να έχουμε τα καλύτερα νέα αρχές του μήνα και να συζητάμε εδώ μήνα μήνα τη κατάσταση ❤️❤️❤️

στις πριν 9 ώρες, ο/η lilbern είπε:

Συμφωνώ ότι υπάρχουν κάποια συμπτώματα, αλλά συνήθως μοιάζουν με αυτά πριν την περίοδο.

Επειδή κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κάποια πριν κάνω το θετικό τεστ δεν ξέρω αν ήταν όντως συμπτώματα μιας και τότε έγινε τον πρώτο μήνα με 1 μόνο επαφή, οπότε δεν είχε χρόνο το μυαλό μου να πλάσει άλλα συμπτώματα τους προηγούμενους μήνες όπως κάνει τώρα κάθε μήνα. Επίσης και τότε που είχε γίνει αυτή η ελεύθερη επαφή το είχα αρκετά στο μυαλό μου το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης οπότε δεν ξέρω τι ήταν αλήθεια και τι ψέμα 😅 Το μόνο που είχα πριν το θετικό τεστ και είναι μόνο σύμπτωμα εγκυμοσύνης, ήταν τα εξογκώματα Montgomery στο στήθος, τα οποία έχουν μείνει μέχρι και σήμερα, τα υπόλοιπα συμπτώματα ξεκίνησαν μετά τις 7-8 εβδομάδες με εμετούς κλπ.

Όμως πχ πριν 2 μήνες είχα ακριβώς ίδια συμπτώματα με όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Τελικά όμως ήρθε η περίοδος σταθερά και στην ώρα της. Άρα σκέφτομαι μήπως και τότε τα συμπτώματα ήταν δημιούργημα του μυαλού 😂

Εσύ πόσο καιρό προσπαθείς? Λες σε 5 μέρες να έχουμε θετικά νέα??? 😍 Δεν σου φαίνεται αιωνιότητα μέχρι τις 4.9??? Εμείς εδώ θα είμαστε να σου κάνουμε παρέα αυτές τις μέρες. 

Νιώθεις τσιμπηματάκια κλπ χαμηλά?

Εγω στην κόρη μου προσπαθούσα 1,5 χρόνο να μεινω είχα ένα ορμονικό πρόβλημα και άργησα να το βρω .. όταν όμως το βρήκα και πήρα αγωγή τον ίδιο μήνα είχα μείνει εγκυος τα συπτωματα που είχα όμως δεν τα ξανά είχα άλλη φορά όποτε επειδή προσπαθούσα καιρό ειδα διαφορά εκείνο το μήνα που έμεινα 

εγω συμπτώματα είχα ρίγος, πόνο στην πλάτη, ένα βαρος στην κοιλιά  και μια μέρα πριν το θετικό τεστ μου μύριζε ασχημα το πιπερι όταν μαγείρευα εγω να πω την αλήθεια νόμιζα ότι ημουν άρρωστη,  ο αντρας μου λέει είσαι σίγουρα εγκυος

αυτα δεν τα είχα πριν από περίοδο τα συμπτώματα.. 

εσυ αφού έμεινες τοσο γρήγορα εγκυος δεν είχες πολύ μέτρο συγκρίσεις  με άλλους μήνες 😂

Ουσιαστικά είναι ο πρώτος μου μήνας με στοχευμένες προσπάθειες για το δεύτερο…

Να πω την αλήθεια έχω τόσο γεμάτη μέρα με την μικρή στο σπίτι που δεν έχω πολύ χρόνο να το σκεφτώ ποτε θα έρθει  4/9 επίσης επειδή θηλάζω ακόμα οι πιθανότητες να είμαι εγκυος δεν είναι πολλές κρατάω μικρό καλάθι αλλά μια μικρή ελπίδα πάντα υπάρχει μέσα μου

μπα τσιμπήματα δεν μπορω να πω ότι εχω 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγω στην κόρη μου προσπαθούσα 1,5 χρόνο να μεινω είχα ένα ορμονικό πρόβλημα και άργησα να το βρω .. όταν όμως το βρήκα και πήρα αγωγή τον ίδιο μήνα είχα μείνει εγκυος τα συπτωματα που είχα όμως δεν τα ξανά είχα άλλη φορά όποτε επειδή προσπαθούσα καιρό ειδα διαφορά εκείνο το μήνα που έμεινα 

εγω συμπτώματα είχα ρίγος, πόνο στην πλάτη, ένα βαρος στην κοιλιά  και μια μέρα πριν το θετικό τεστ μου μύριζε ασχημα το πιπερι όταν μαγείρευα εγω να πω την αλήθεια νόμιζα ότι ημουν άρρωστη,  ο αντρας μου λέει είσαι σίγουρα εγκυος

αυτα δεν τα είχα πριν από περίοδο τα συμπτώματα.. 

εσυ αφού έμεινες τοσο γρήγορα εγκυος δεν είχες πολύ μέτρο συγκρίσεις  με άλλους μήνες 😂

Ουσιαστικά είναι ο πρώτος μου μήνας με στοχευμένες προσπάθειες για το δεύτερο…

Να πω την αλήθεια έχω τόσο γεμάτη μέρα με την μικρή στο σπίτι που δεν έχω πολύ χρόνο να το σκεφτώ ποτε θα έρθει  4/9 επίσης επειδή θηλάζω ακόμα οι πιθανότητες να είμαι εγκυος δεν είναι πολλές κρατάω μικρό καλάθι αλλά μια μικρή ελπίδα πάντα υπάρχει μέσα μου

μπα τσιμπήματα δεν μπορω να πω ότι εχω 

Πολύ χαίρομαι που με το που βρήκες τι έχεις ήρθε κατευθείαν το μωράκι σου. Εύχομαι να μην αργήσει και το δεύτερο. Κάθε μήνα που έχουμε επαφές υπάρχει ελπίδα 🥰

Ο θηλασμός επηρεάζει μόνο αν δεν σου έχει έρθει κανονικά η περίοδος. Αλλιώς ξέρω πολλές κοπέλες που θήλαζαν και έμειναν ενώ το πρώτο μωρό ήταν ακόμα μηνών, άρα κράτα λίγο πιο μεγάλο καλάθι. Εύχομαι να είναι ο μήνας μας ❤️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Πολύ χαίρομαι που με το που βρήκες τι έχεις ήρθε κατευθείαν το μωράκι σου. Εύχομαι να μην αργήσει και το δεύτερο. Κάθε μήνα που έχουμε επαφές υπάρχει ελπίδα 🥰

Ο θηλασμός επηρεάζει μόνο αν δεν σου έχει έρθει κανονικά η περίοδος. Αλλιώς ξέρω πολλές κοπέλες που θήλαζαν και έμειναν ενώ το πρώτο μωρό ήταν ακόμα μηνών, άρα κράτα λίγο πιο μεγάλο καλάθι. Εύχομαι να είναι ο μήνας μας ❤️

Άντε να δούμε και εγω ξέρω σε αλλες κοπελες ότι έχουν μείνει με τον θηλασμό 

Αλλά εμένα το ορμονικό πρόβλημα ήταν ότι είχα ανεβασμένη την ορμόνη που παράγει το γαλα στο θηλασμό και δεν μπορούσα να μεινω εγκυος.. φαντάσου τώρα δηλαδή που θηλάζω ποσο πάνω θα είναι αυτήν η ορμόνη για αυτό δεν έχω πολλές ελπίδες 😊

Εσυ ποτε είναι να (μην) σου έρθει η περιοδος ; Έχεις μερες ακόμα; 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Άντε να δούμε και εγω ξέρω σε αλλες κοπελες ότι έχουν μείνει με τον θηλασμό 

Αλλά εμένα το ορμονικό πρόβλημα ήταν ότι είχα ανεβασμένη την ορμόνη που παράγει το γαλα στο θηλασμό και δεν μπορούσα να μεινω εγκυος.. φαντάσου τώρα δηλαδή που θηλάζω ποσο πάνω θα είναι αυτήν η ορμόνη για αυτό δεν έχω πολλές ελπίδες 😊

Εσυ ποτε είναι να (μην) σου έρθει η περιοδος ; Έχεις μερες ακόμα; 

Εντάξει δεν πειράζει, αν δεν έρθει τώρα λόγω θηλασμού, θα έρθει πιο μετά που θα αποθηλάσεις. Σημασία έχει το μωράκι σου τώρα ❤️ Εύχομαι να έρθει σύντομα το δεύτερο και να σας κάνει μεγάλη έκπληξη.

10 Σεπτεμβρίου (δεν) την περιμένω και εύχομαι να είναι ο τυχερός μου μήνας, αλλά νιώθω ότι θα έρθει πάλι και θα απογοητευτώ..

στις πριν 10 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Εντάξει δεν πειράζει, αν δεν έρθει τώρα λόγω θηλασμού, θα έρθει πιο μετά που θα αποθηλάσεις. Σημασία έχει το μωράκι σου τώρα ❤️ Εύχομαι να έρθει σύντομα το δεύτερο και να σας κάνει μεγάλη έκπληξη.

10 Σεπτεμβρίου (δεν) την περιμένω και εύχομαι να είναι ο τυχερός μου μήνας, αλλά νιώθω ότι θα έρθει πάλι και θα απογοητευτώ..

Ευχαριστώ  και εσυ να χαίρεσαι το αγορακι σου

προσπαθω να την αποθηλασω αλλά ζόρικα τα πράγματα πριν λιγες μερες σβήσαμε το πρωί πρώτο μας κεράκι και θέλω να αρχίσω να κόβω τους βραδινούς θηλασμούς 🥴 

ααα εσυ είσαι μια βδομαδα μετά από εμένα δηλαδή έχεις μερούλες ακόμα άντε υπομονή να περάσουν γρήγορα να μην σου φανούν πολλές 

Για το δεύτερο προσπαθείς καιρό; Όχι δεν θέλω ηττοπάθεια όλα καλά θα πάνε εδώ στο αγόρι σου έμεινες με μια επαφή μην σε πάρει από κάτω 

Μακάρι όλες να δούμε το θετικό τεστ τον άλλο μήνα 

Καλημέρα κορίτσια..Εμείς δεν προσπαθούμε ακόμα μάλλον απο τον άλλο μήνα ;) Ως προς τα συμπτώματα,στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, είχα κανονικά πονους περιόδου όπως κάθε μηνα, είχα και λιγα καφέ υγρα, άρχισαν τα κλάματα και η στεναχώριες οτι παει και αυτος ο μήνας αλλά τελικα μετά απο δυο μέρες δεν ειχε έρθει περίοδος, την άλλη μέρα εκανε τεστ και τωρα το τεστ ειναι μια μπέμπα 14 μηνών ❤️ υπομονή σε όλες

Καλημέρα κορίτσια, κ εγώ στην αναμονή, περιμένω 8 Σεπτεμβρίου, είναι ο 8ος μήνας προσπαθειών για το δεύτερο και έχω αρχίσει να ψιλό απογοητευομαι πίστευα τα δεύτερα έρχονται πιο εύκολα! Ίσως ξεκινήσουμε να κάνουμε εξετάσεις μήπως υπάρχει κάτι! Καλή επιτυχία σε όλες μας❣️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ  και εσυ να χαίρεσαι το αγορακι σου

προσπαθω να την αποθηλασω αλλά ζόρικα τα πράγματα πριν λιγες μερες σβήσαμε το πρωί πρώτο μας κεράκι και θέλω να αρχίσω να κόβω τους βραδινούς θηλασμούς 🥴 

ααα εσυ είσαι μια βδομαδα μετά από εμένα δηλαδή έχεις μερούλες ακόμα άντε υπομονή να περάσουν γρήγορα να μην σου φανούν πολλές 

Για το δεύτερο προσπαθείς καιρό; Όχι δεν θέλω ηττοπάθεια όλα καλά θα πάνε εδώ στο αγόρι σου έμεινες με μια επαφή μην σε πάρει από κάτω 

Μακάρι όλες να δούμε το θετικό τεστ τον άλλο μήνα 

Τώρα είμαστε στον 4ο μήνα, γι' αυτό αγχώνομαι ότι δεν θα δω ποτέ τις 2 γραμμές. Μου φαίνεται ξαφνικά απίθανο ότι θα μείνω έγκυος, δεν ξέρω γιατί 😅 Ίσως επειδή τώρα το θέλω πολύ και είμαι συνειδητοποιημένη. Όταν είχα μείνει έγκυος τότε ήταν "ατύχημα" που μετά είδα ότι ήταν γόνιμες. Ήμουν και μικρή τότε οπότε ήταν και πιο εύκολο. Τώρα είμαι 31 χαχα. Όχι ότι είμαι μεγάλη, αλλά όσο να 'ναι τότε αθλούμουν, έκανα πιο υγιεινή ζωή, δεν έπινα καφέ, αλκοολ κλπ. 

Το ξέρω ότι θα έρθει κάποια στιγμή και είμαι υπερβολική, αλλά ξέρεις πως είναι όταν νιώθεις έτοιμη για άλλο ένα μωράκι 🥰

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημέρα κορίτσια, κ εγώ στην αναμονή, περιμένω 8 Σεπτεμβρίου, είναι ο 8ος μήνας προσπαθειών για το δεύτερο και έχω αρχίσει να ψιλό απογοητευομαι πίστευα τα δεύτερα έρχονται πιο εύκολα! Ίσως ξεκινήσουμε να κάνουμε εξετάσεις μήπως υπάρχει κάτι! Καλή επιτυχία σε όλες μας❣️

Καλή επιτυχία Κατερίνα μου. Είμαστε πολύ κοντά στην ημερομηνία (μη) αναμενόμενης περιόδου ❤️

στις πριν 18 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Καλή επιτυχία Κατερίνα μου. Είμαστε πολύ κοντά στην ημερομηνία (μη) αναμενόμενης περιόδου ❤️

Μακάρι να είναι ο τυχερός μας μηνας🙏✌️

στις πριν 2 ώρες, ο/η lilbern είπε:

Τώρα είμαστε στον 4ο μήνα, γι' αυτό αγχώνομαι ότι δεν θα δω ποτέ τις 2 γραμμές. Μου φαίνεται ξαφνικά απίθανο ότι θα μείνω έγκυος, δεν ξέρω γιατί 😅 Ίσως επειδή τώρα το θέλω πολύ και είμαι συνειδητοποιημένη. Όταν είχα μείνει έγκυος τότε ήταν "ατύχημα" που μετά είδα ότι ήταν γόνιμες. Ήμουν και μικρή τότε οπότε ήταν και πιο εύκολο. Τώρα είμαι 31 χαχα. Όχι ότι είμαι μεγάλη, αλλά όσο να 'ναι τότε αθλούμουν, έκανα πιο υγιεινή ζωή, δεν έπινα καφέ, αλκοολ κλπ. 

Το ξέρω ότι θα έρθει κάποια στιγμή και είμαι υπερβολική, αλλά ξέρεις πως είναι όταν νιώθεις έτοιμη για άλλο ένα μωράκι 🥰

Ναι ξέρω πως είναι να το περιμενεις πως και πως κάθε μήνα 1,5 χρόνο που περίμενα να μεινω εγκυος ήταν κάθε μήνας ένας γολγοθάς τώρα όμως είμαι πολύ χαλαρή (ακομα τουλάχιστον ) και ελπίζω να παραμείνω έτσι χαλαρή γιατί δεν θέλω να το ξανα περασω εκείνη την ψυχολογική πίεση που ένιωσα τότε 

Θα έρθει εδώ εκανες είδη ένα παιδάκι γιατί να μη έρθει και το δεύτερο ; Εγω είμαι 34 τώρα και βιάζομαι λίγο είναι η αλήθεια αλλα εντάξει δεν θέλω να με καταβάλει ξανα 😊 όποτε κορίτσια θετικη ενέργεια και πάμε για τα θετικά τεστ 💕

Σήμερα έχω μερικά πονακια περιόδου για να δούμε 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου... Χάθηκα αλλά ζούμε ένα δράμα από την ημέρα που ήρθαμε Αθήνα. Δεν έχω με τι να την απασχολώ και να την "κουράζω" εδώ... και λόγω αλλαγής περιβάλλοντος έχει χαλάσει πολύ τον ύπνο της. Βγάζει γουλιά σχεδόν σε κάθε γεύμα.  @nanoukoμου ελπίζω να είστε καλύτερα πια σήμερα. Εγώ δεν τα αποστειρώνω τα μασητικά.  Εμένα κορίτσια ακόμα ούτε απο μπρούμυτα ανάσκελα ούτε το αντίστροφο ακόμα. Μόνο να σηκωθεί προσπαθεί. Σε λίγο θα έχει καλύτερους κοιλιακούς από μένα!  Όσο για το σίδερο... εγώ δε σιδερώνω ποτέ και τίποτα. 
    • @Naty_ @Diwni @Elk Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ.. αυτο είναι το σημερινό. πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.;    εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!
    • Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...