Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας βοηθήστε με γτ θα τρελαθώ στο τέλος...

Προσπαθούμε καιρό  τώρα λπν στις 2 Αυγούστου μας είπε ο γιατρός ότι υπάρχει αυγο να έχουμε επαφή το βράδυ,όντως έτσι έγινε... την εποχή βδομάδα 9 του μήνα είδα μια μικρή μικρή σταγονίτσα καφέ ροζ ....

Καθυστέρηση όπως μ είπε ο γιατρός από τις 16 Αυγούστου... τεστ αχνά ανχα θετικά κ εχτες25/8 βγήκε τεστ θετικότατη αχνό αλλά θετικο! Clear blue.....

Πάω κατευθείαν κάνω χοριακη μηδενική τι γίνεται  ρε παιδιά έχω όλα τα σημάδια μέχρι κ τό στήθος μ έχει αλλάξει κράμπες από κάτω μ κ χαμηλά στην κοιλιά! Τι συμβαίνει  βοηθήστε μεεεεε

Δημοσίευση

Κοριτσι μου η χοριακη σου βγήκα αρνητική ή χαμηλή;;; Αίμα εχεις δει καθολου; Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου. Υπαρχει πιθανότητα να υπαρχει καθυστερημένη σύλληψη ισως για αυτο και να μην εχει ανεβεί ακομα η ορμόνη 

Δημοσίευση
στις On 26/8/2023 at 2:23 ΜΜ, ο/η Γεωργία94 είπε:

Καλησπέρα σας βοηθήστε με γτ θα τρελαθώ στο τέλος...

Προσπαθούμε καιρό  τώρα λπν στις 2 Αυγούστου μας είπε ο γιατρός ότι υπάρχει αυγο να έχουμε επαφή το βράδυ,όντως έτσι έγινε... την εποχή βδομάδα 9 του μήνα είδα μια μικρή μικρή σταγονίτσα καφέ ροζ ....

Καθυστέρηση όπως μ είπε ο γιατρός από τις 16 Αυγούστου... τεστ αχνά ανχα θετικά κ εχτες25/8 βγήκε τεστ θετικότατη αχνό αλλά θετικο! Clear blue.....

Πάω κατευθείαν κάνω χοριακη μηδενική τι γίνεται  ρε παιδιά έχω όλα τα σημάδια μέχρι κ τό στήθος μ έχει αλλάξει κράμπες από κάτω μ κ χαμηλά στην κοιλιά! Τι συμβαίνει  βοηθήστε μεεεεε

Κορίτσι μου αν ισχύει ότι στις 2 είχες ωάριο και στις 16 καθυστέρηση κανονικά θα έπρεπε να μπορείς όπου να'ναι να το δεις στον υπέρηχο (έστω μόνο σάκο). Είναι πολλές 2 εβδομάδες καθυστέρηση. Κάνε άλλο ένα τεστ. Αν επιμένει θετικό θετικό κάνε επανάληψη χοριακής. Αν σε αγχώνει η διαδικασία πες στο γιατρό σου να πας να δείτε τι γίνεται στον υπέρηχο. Μήπως έγινε σύλληψη και δεν προχωράει επιθυμητά φοβάμαι. Κατά τα άλλα για τη χοριακη μεμονωμένα έχουμε δει εδώ στο φόρουμ κοπέλα να έχει θετικά τεστ, αρνητική χοριακη και τελικά να έκανε λάθος το μικροβιολογικο. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Κορίτσι μου αν ισχύει ότι στις 2 είχες ωάριο και στις 16 καθυστέρηση κανονικά θα έπρεπε να μπορείς όπου να'ναι να το δεις στον υπέρηχο (έστω μόνο σάκο). Είναι πολλές 2 εβδομάδες καθυστέρηση. Κάνε άλλο ένα τεστ. Αν επιμένει θετικό θετικό κάνε επανάληψη χοριακής. Αν σε αγχώνει η διαδικασία πες στο γιατρό σου να πας να δείτε τι γίνεται στον υπέρηχο. Μήπως έγινε σύλληψη και δεν προχωράει επιθυμητά φοβάμαι. Κατά τα άλλα για τη χοριακη μεμονωμένα έχουμε δει εδώ στο φόρουμ κοπέλα να έχει θετικά τεστ, αρνητική χοριακη και τελικά να έκανε λάθος το μικροβιολογικο. 

Σήμερα 13 μέρες καθυστέρηση  με 4 θετικά τεστ έκανα ξανά χοριακη κ υπέρηχο δν φαίνεται τπτ! Κ η χοριακη 0.10...

Κ το στηθος μ τελείως αλαγμενο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η efakii είπε:

Κοριτσι μου η χοριακη σου βγήκα αρνητική ή χαμηλή;;; Αίμα εχεις δει καθολου; Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου. Υπαρχει πιθανότητα να υπαρχει καθυστερημένη σύλληψη ισως για αυτο και να μην εχει ανεβεί ακομα η ορμόνη 

0.10 σήμερα με 13 μέρες καθυστέρησης  κ 4 θετικά τεστ ξανά βγήκε 0.10 η χοριακη 🥺

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Γεωργία94 είπε:

Σήμερα 13 μέρες καθυστέρηση  με 4 θετικά τεστ έκανα ξανά χοριακη κ υπέρηχο δν φαίνεται τπτ! Κ η χοριακη 0.10...

Κ το στηθος μ τελείως αλαγμενο!!!

Τι σου πρότεινε ο γιατρός να κάνεις; θα πάρεις προγεστερονη να έρθει η περίοδος; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Τι σου πρότεινε ο γιατρός να κάνεις; θα πάρεις προγεστερονη να έρθει η περίοδος; 

Όχι είπε να μν πάρω τπτ! Οστοσων το στηθος έχει αλλάξει πολύ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Πολύ καλό το nst μας σήμερα! Η μικρή ζωηρή και χαρούμενη και η μήτρα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι έχει δουλίτσα σε λίγες μέρες! Στον υπέρηχο τα ίδια, φτάσαμε 3 κιλά! Εσείς τι νέα κορίτσια;
    • Νερινα πόσο χαίρομαι που μας έστειλες, εύχομαι το 2026 να είναι μια χρόνια που θα αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που έγιναν φέτος, καλά έκανες και απευθύνθηκες σε ψυχολόγο για να σταθείς ξανά στα πόδια σου. 
    • Γεια σας κορίτσια μου… @pennaki @Ngsofia Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ για όσα διαβάζω από αυτά που περνάτε… Εύχομαι ειλικρινά το 2026 να γίνει ένα θαυματάκι…  Σας στέλνω μεγάλη αγκαλιά..❤️   @melitiniღ μου με το καλό το μωράκι σου αγάπη μου, προσεύχομαι για σας.. το θαυματακι θα το κρατάς σε λίγο καιρό στα χέρια σου… με το καλό! Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά. 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου… Μπήκα μετά από καιρό και διαβάζω τις ιστορίες σας…  Σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν για ένα μωράκι και περιμένουν το 2026 να τους χαμογελάσει… ήθελα να γράψω να μην το βάζετε κάτω. Ακόμα κι όταν κουράζεστε, ακόμα κι όταν πονάτε, ακόμα κι όταν νιώθετε ότι όλοι γύρω προχωρούν κι εσείς μένετε πίσω. Η ελπίδα δεν χάνεται. Αλλάζει μορφή, δυναμώνει και βρίσκει τον δρόμο της την κατάλληλη στιγμή. Κι εγώ δεν είμαι καλά μετά από όσα πέρασα το 2025. Ήταν μια χρονιά δύσκολη, με απώλειες και συνειδητοποιήσεις. Με τη βοήθεια ψυχολόγου προσπαθώ, μέρα με τη μέρα, να σταθώ ξανά στα πόδια μου και να κοιτάξω την αλήθεια μου με αγάπη.. Σιγά σιγά, μέχρι το καλοκαίρι του 2026, θέλω να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Δε θα πω ψέματα, κυρίως  από φόβο, αλλά και από φροντίδα για εμένα και το μέλλον μου. Ας είμαστε λίγο πιο τρυφερές με τον εαυτό μας. Δεν αργούμε, δεν αποτυγχάνουμε, δεν είμαστε λιγότερες. Κάθε μία έχει τον δικό της χρόνο και τον δικό της δρόμο. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και την πίστη ότι το 2026 μπορεί να φέρει θαύματα… Αγκαλια σε όλες!  Νερίνα
    • @Kiddoστο μέγαρο μουσικής είχαμε πάει και ήταν πολύ καλά... μετά πήγαμε και σε 2 άλλα προς κεραμεικό αλλά καμία σχέση με το μέγαρο δυστυχώς. Ειδικά το ένα ήταν σαν να απευθύνονταν σε χαζούς και όχι σε μωρά.. Θέατρο για βρέφη γκουγκλάρουμε και μας βγάζει διάφορα και κλείνουμε ανάλογα τι βολεύει με το παρκινγκ και με τους ύπνους της μικρής. Επίσης πεδίον του άρεως πήγαμε στο χριστουγεννιάτικο πάρκο, τη βάλαμε καρουζέλ, ρόδα κτλ ήταν πολύ ωραία Πλατεία κοτζιά επίσης καλά ήταν, πιο μικρό βέβαια.  Δωρεάν είσοδο έχει και στα δύο. Πήγαμε και στα δύο βέβαια πρωί και δεν είχε πολύ κόσμο, βράδυ δεν ξέρω πώς μπορεί να είναι
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...