Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αύγουστος με ολόγιομο φεγγάρι, κάθε κοπέλα εύχομαι γερό μωρό στην αγκαλιά να πάρει! ​ 💕🤱 ​​🤰

Pepe le pew

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια σε αυτό τον κύκλο έχω πονάκια περιόδου και πρήξιμο κοιλιάς από την ωορρηξία σχεδόν και έπειτα! Η κοιλιά μου είναι σαν τριών μηνών έγκυος 😅😅 και όταν ξυπνάω το στήθος είναι τσίτα! Αλλά κι εγώ ρε κορίτσια δεν πιστεύω τίποτα..πήρα one step τεστ κύησης και έκανα τελικά όντας 7 μέρες πριν την περίοδο και είναι αρνητικό.. αυτό είναι πρώιμης..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 723
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 29 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Εγώ κορίτσια σε αυτό τον κύκλο έχω πονάκια περιόδου και πρήξιμο κοιλιάς από την ωορρηξία σχεδόν και έπειτα! Η κοιλιά μου είναι σαν τριών μηνών έγκυος 😅😅 και όταν ξυπνάω το στήθος είναι τσίτα! Αλλά κι εγώ ρε κορίτσια δεν πιστεύω τίποτα..πήρα one step τεστ κύησης και έκανα τελικά όντας 7 μέρες πριν την περίοδο και είναι αρνητικό.. αυτό είναι πρώιμης..

Μπαίνω στο τρυπακι να σου πω ότι αυτά που νιώθεις μοιάζουν με συμπτώματα εγκυμοσύνης αλλά επειδή την έχουμε πατήσει πολλές φορές δεν λέω τίποτα 😅

Το στήθος μου κι εγώ το νιώθω πρησμένο και με ενοχλεί λίγο αλλά όχι συνέχεια. 
Βέβαια κάθε μήνα νιώθουμε και κάτι διαφορετικό…

Το τεστακι κυρία μου είπαμε ότι το έκανες πολύ νωρίς!! Δεν του δίνουμε καν σημασία. Μέχρι να δούμε την ακατονόμαστη έχουμε ελπίδες 🥰

Εγω πιστεύω ότι θα την δω όπου να ναι γιατί έχω αυτά τα περίεργα πονάκια και δεν θέλω καθόλου…

στις πριν 58 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

@Antonia2 τι εννοείς για τα καφέ και τον γαλακτοβακιλλο;; Γιατί κι εγώ τους τελευταίους μήνες έχω μερικές μέρες καφέ πριν την περίοδο! 🏖️👣🧜🌊

Γεια σου κοριτσι μου! Εγω εκανα καλλιεργεια κολπικου κ εβγαιναν αυξημενα τα πυοσφαιρια (αμυνα κολπου). Ολοι οι γυναικολογοι μου ελεγαν ν μη δινω σημασια κ μονο ενας ουρολογος ασχοληθηκε μ τις εξετασεις μου κ μου ειπε να το ψαξουμε. Εν τελει με μια εξεταση pcr (μοριακο τεστ) με δειγμα απ τον κολπο βρηκαμε οτι εχω χλαμυδια (τα οποια δεν φαινονταν στις καλλιεργειες κ ουτε ηταν μεταδοτικα ωστε να φανουν στις εξετασεις του αντρα μου). Το θετικο ειναι οτι δεν εχουν φραξει τις σαλπιγγες μου (η σαλπιγγογραφια βγηκε καθαρη) αλλα μαλλον επαιζε ρολο στο οτι δν πιαναμε παιδι γτ οταν το αντιμετωπισα με αντιβιωσεις, εμεινα εγκυος..

Μετα την αποξεση ξανα αυξηθηκαν τα πυοσφαιρια μου (8-10 ενω πρεπει να ειναι σπαια η εστω1-3) κ ειπαμε να βαλω ενα υποθετο με γαλακτοβακιλλους (crispatus) οι οποιοι σε βοηθανε να αντιμετωπισεις τα χλαμυδια. Γνκα δν θα απαλλαγω ποτε απ τα χλαμυδια, απλα τα κραταω σε υφεση..

Εννοειται οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, ετσι; αν θες κοριτσι μου κ συμφωνει κ ο γυναικολογος σου, ζητα να κανεις μια καλλιεργεια κολπικου υγρου π βοηθαει σε πολλα κ καντην καπου εγκυρα.. (θα δεις πυοσφαιρια αλλα γ χλαμυδια το pcr test ειναι πιο εγκυρο).

Εγω καφε εμφανισα απ το καλοκαιρι του 2020 χωρις να ξερω την αιτια κ ειχα καθε μηνα για 3-5 μερες πριν την περιοδο.. εσυ ποδο καιρο εχεις;

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Γεια σου κοριτσι μου! Εγω εκανα καλλιεργεια κολπικου κ εβγαιναν αυξημενα τα πυοσφαιρια (αμυνα κολπου). Ολοι οι γυναικολογοι μου ελεγαν ν μη δινω σημασια κ μονο ενας ουρολογος ασχοληθηκε μ τις εξετασεις μου κ μου ειπε να το ψαξουμε. Εν τελει με μια εξεταση pcr (μοριακο τεστ) με δειγμα απ τον κολπο βρηκαμε οτι εχω χλαμυδια (τα οποια δεν φαινονταν στις καλλιεργειες κ ουτε ηταν μεταδοτικα ωστε να φανουν στις εξετασεις του αντρα μου). Το θετικο ειναι οτι δεν εχουν φραξει τις σαλπιγγες μου (η σαλπιγγογραφια βγηκε καθαρη) αλλα μαλλον επαιζε ρολο στο οτι δν πιαναμε παιδι γτ οταν το αντιμετωπισα με αντιβιωσεις, εμεινα εγκυος..

Μετα την αποξεση ξανα αυξηθηκαν τα πυοσφαιρια μου (8-10 ενω πρεπει να ειναι σπαια η εστω1-3) κ ειπαμε να βαλω ενα υποθετο με γαλακτοβακιλλους (crispatus) οι οποιοι σε βοηθανε να αντιμετωπισεις τα χλαμυδια. Γνκα δν θα απαλλαγω ποτε απ τα χλαμυδια, απλα τα κραταω σε υφεση..

Εννοειται οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, ετσι; αν θες κοριτσι μου κ συμφωνει κ ο γυναικολογος σου, ζητα να κανεις μια καλλιεργεια κολπικου υγρου π βοηθαει σε πολλα κ καντην καπου εγκυρα.. (θα δεις πυοσφαιρια αλλα γ χλαμυδια το pcr test ειναι πιο εγκυρο).

Εγω καφε εμφανισα απ το καλοκαιρι του 2020 χωρις να ξερω την αιτια κ ειχα καθε μηνα για 3-5 μερες πριν την περιοδο.. εσυ ποδο καιρο εχεις;

Πωω πολύ ανθεκτικά αυτά τα χλαμύδια!!

Έχω κάνει καλλιέργεια κολπικού ποτέ βέβαια prc πρώτη φορά ακούω αυτή την εξέταση για να πω την αλήθεια! Δε θυμάμαι να έχω ανεβασμένα πυοσφαιρια! 

Τα καφέ τα έχω περίπου μισό χρόνο! Από όταν άρχισα ελεύθερες επαφές λίγο μετά εμφανίστηκαν.. δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο ή έτυχε..

Για να δούμε σε αυτόν τον κύκλο! Προς το παρόν είμαι καθαρή..

στις πριν 1 ώρα, ο/η lilbern είπε:

Μπαίνω στο τρυπακι να σου πω ότι αυτά που νιώθεις μοιάζουν με συμπτώματα εγκυμοσύνης αλλά επειδή την έχουμε πατήσει πολλές φορές δεν λέω τίποτα 😅

Το στήθος μου κι εγώ το νιώθω πρησμένο και με ενοχλεί λίγο αλλά όχι συνέχεια. 
Βέβαια κάθε μήνα νιώθουμε και κάτι διαφορετικό…

Το τεστακι κυρία μου είπαμε ότι το έκανες πολύ νωρίς!! Δεν του δίνουμε καν σημασία. Μέχρι να δούμε την ακατονόμαστη έχουμε ελπίδες 🥰

Εγω πιστεύω ότι θα την δω όπου να ναι γιατί έχω αυτά τα περίεργα πονάκια και δεν θέλω καθόλου…

Χεχεχεχε

Κι εσύ κορίτσι μου να μην το αποκλείσεις! Άσε που πολλές εγκυμοσύνες ακούμε δεν έχουν καν συμπτώματα στην αρχή!

Σχετικά με το στήθος, να τώρα κοιμήθηκα μια ωρίτσα και ξύπνησα και είναι σε ένταση..πάντα γενικά μετά τον ύπνο είναι πιο έντονα τα συμπτώματα..και το χω απορία.. ανεβαίνουν η ορμόνες όταν κοιμόμαστε;

στις πριν 30 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Πωω πολύ ανθεκτικά αυτά τα χλαμύδια!!

Έχω κάνει καλλιέργεια κολπικού ποτέ βέβαια prc πρώτη φορά ακούω αυτή την εξέταση για να πω την αλήθεια! Δε θυμάμαι να έχω ανεβασμένα πυοσφαιρια! 

Τα καφέ τα έχω περίπου μισό χρόνο! Από όταν άρχισα ελεύθερες επαφές λίγο μετά εμφανίστηκαν.. δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο ή έτυχε..

Για να δούμε σε αυτόν τον κύκλο! Προς το παρόν είμαι καθαρή..

Πολυ χαιρομαι π η εξεταση σου ειναι καθαρη! Μπορει ν ειναι τελειως τυχαιο το οτι εχεις καφε... 3 γυναικολογοι μου ειπαν οτι δν ειναι τπτ... οποτε θ εχουν δει πολλες γυναικες με καφε πριν την περιοδο π δν ειχαν θεμα.. ο τελευταιος μου ειπε ν κανω υστεροσκοπηση γ ν ειμαστε σιγουροι μηπως υπαρχει φλεγμονη πιο βαθια...

Γνκα το βασικοτερο στο ψαξιμο ειναι ν εχεις εγκυρα αποτελεσματα...

Ευχομαι ν μη χρειαστει καθολου ν το ψαξεις κ ν ερθει το μπεμπε αυτο το μηνα!!!🤞🥰🤰

στις πριν 4 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Πολυ χαιρομαι π η εξεταση σου ειναι καθαρη! Μπορει ν ειναι τελειως τυχαιο το οτι εχεις καφε... 3 γυναικολογοι μου ειπαν οτι δν ειναι τπτ... οποτε θ εχουν δει πολλες γυναικες με καφε πριν την περιοδο π δν ειχαν θεμα.. ο τελευταιος μου ειπε ν κανω υστεροσκοπηση γ ν ειμαστε σιγουροι μηπως υπαρχει φλεγμονη πιο βαθια...

Γνκα το βασικοτερο στο ψαξιμο ειναι ν εχεις εγκυρα αποτελεσματα...

Ευχομαι ν μη χρειαστει καθολου ν το ψαξεις κ ν ερθει το μπεμπε αυτο το μηνα!!!🤞🥰🤰

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Μακάρι σε όλες μας!! ❤️❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου χρόνια πολλά, η Παναγία μαζί μας 🙏 Πως είστε? Πως περνάτε? 

Εμείς καλα λέμε ήσυχα στο σπίτι μας καθήσαμε… εσεις πως περνατε ;

Άρχισα να έχω καποια ήπια συμπτώματα ουρολοιμώξεις 😞

πηγα φαρμακείο να παρω κάτι φυτικό μπας και το προλάβω, αλλά τελικά αυτό που πήρα αν και λέει φυτικό δεν μπορω να το παρω επειδή θηλάζω και το χαρτι δεν λέει ότι κάνει για θηλασμό 😕

Καλημέρα κορίτσια!! @cat12 πως περνάνε οι μέρες της αναμονής? Προχθές ήσουν μέσα στο άγχος γι'αυτό ρωτάω. @Elk κορίτσι μου δεν είχα ποτέ ουρολοίμωξη για να σου έδινα καμιά συμβουλή αλλά κάτι για το χαμομήλι έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ. Όχι να το πιείς. Να κάνεις πλύσεις!! @marinaP κορίτσι μου περιμένουμε τα νέα σου από τον υπέροχο! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @cat12 πως περνάνε οι μέρες της αναμονής? Προχθές ήσουν μέσα στο άγχος γι'αυτό ρωτάω. @Elk κορίτσι μου δεν είχα ποτέ ουρολοίμωξη για να σου έδινα καμιά συμβουλή αλλά κάτι για το χαμομήλι έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ. Όχι να το πιείς. Να κάνεις πλύσεις!! @marinaP κορίτσι μου περιμένουμε τα νέα σου από τον υπέροχο! 

Εγω πάλι έχω ευαισθησία στην ουρολοίμωξη δυστηχως έχω πάθει αρκετές φορές 

ναι κάνω πλύση με χαμομήλι και σόδα, ήπια λίγο νερό με σόδα.. έχω κατι προϊόντα πάλι για πλύση επλιζω να μην χειροτερέψει και χρειαστώ αντιβίωση 

Αχ αυτό το αγχος δύσκολο πολύ να το διαχειριστούμε Ποτε περιμένεις να μην έρθει; 

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά!!  Εμένα εχτές ήταν η μέρα που περίμενα να αδιαθετίσω αλλά δεν φάνηκε η κυρία!! Έχω όλα τα συμπτώματα όπως όταν περιμένουμε να μας έρθει.. Πρησμένο στήθος, ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά που όλο λέω ήρθε ας πάω στο μπάνιο.. 

Η αλήθεια είναι ότι οι επαφές μας δεν ηταν στις γόνιμες οπότε δεν έχω πολλές ελπίδες... αλλά βλέπουμε... έχω παραγγείλει τεστάκια και τα περιμένω.. αν δεν μου έρθει μέχρι να παραλάβω θα κάνω.. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εμείς καλα λέμε ήσυχα στο σπίτι μας καθήσαμε… εσεις πως περνατε ;

Άρχισα να έχω καποια ήπια συμπτώματα ουρολοιμώξεις 😞

πηγα φαρμακείο να παρω κάτι φυτικό μπας και το προλάβω, αλλά τελικά αυτό που πήρα αν και λέει φυτικό δεν μπορω να το παρω επειδή θηλάζω και το χαρτι δεν λέει ότι κάνει για θηλασμό 😕

Κορίτσι μου μήπως υπάρχει κάτι άλλο να σου προτείνουν από το φαρμακείο? Εκτός αν ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου... ??

στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Δεν περνάνε οι μέρες κορίτσι μου.... Άσε 7η μέρα σήμερα 😭. Κ σήμερα ξεκίνησα να έχω ελαφριά πονακια όπως σε κάθε κύκλο... Εσύ πως είσαι??

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά!!  Εμένα εχτές ήταν η μέρα που περίμενα να αδιαθετίσω αλλά δεν φάνηκε η κυρία!! Έχω όλα τα συμπτώματα όπως όταν περιμένουμε να μας έρθει.. Πρησμένο στήθος, ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά που όλο λέω ήρθε ας πάω στο μπάνιο.. 

Η αλήθεια είναι ότι οι επαφές μας δεν ηταν στις γόνιμες οπότε δεν έχω πολλές ελπίδες... αλλά βλέπουμε... έχω παραγγείλει τεστάκια και τα περιμένω.. αν δεν μου έρθει μέχρι να παραλάβω θα κάνω.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου!!! Είχες κάνει τεστ ωορρηξίας κ είδες ότι ήσουν εκτός γόνιμων ημερών? Έχεις σταθερό κύκλο κάθε μήνα? Σου εύχομαι να μην έρθει η περίοδος 🙏 κ να έχεις ένα θετικό τέστ!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Δεν περνάνε οι μέρες κορίτσι μου.... Άσε 7η μέρα σήμερα 😭. Κ σήμερα ξεκίνησα να έχω ελαφριά πονακια όπως σε κάθε κύκλο... Εσύ πως είσαι??

Εγώ αύριο η μεθαύριο περιμένω να έρθει! Ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερο άγχος τους 2 τελευταίους μήνες! Πιο πολύ έχω άγχος για το επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε!! Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Έχεις το πιο σημαντικό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης κορίτσι μου!! Καθυστέρηση 

το ότι δεν έχει έρθει η περιοδος αυτό είναι το πιο θετικό σύμπτωμα

Θα ανυπομονούμε μαζί σου για το τεστ εύχομαι τα καλύτερα 😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Κορίτσι μου μήπως υπάρχει κάτι άλλο να σου προτείνουν από το φαρμακείο? Εκτός αν ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου... ??

Στο φαρμακείο δεν είχαν κάτι άλλο να μου δώσουν δυστηχως 

Θα δω πως θα πάει και σήμερα αν δεν μου περάσει θα παρω τον γιατρό μου να δω τι θα μου πει

για την ώρα είμαι οκ 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγω πάλι έχω ευαισθησία στην ουρολοίμωξη δυστηχως έχω πάθει αρκετές φορές 

ναι κάνω πλύση με χαμομήλι και σόδα, ήπια λίγο νερό με σόδα.. έχω κατι προϊόντα πάλι για πλύση επλιζω να μην χειροτερέψει και χρειαστώ αντιβίωση 

Αχ αυτό το αγχος δύσκολο πολύ να το διαχειριστούμε Ποτε περιμένεις να μην έρθει; 

Κοριτσι μου κι εγω για πλυση με χαμομηλι ξερω κ αυτο το ροφημα (ο θεος να το κανει 😅) με νερο κ σοδα... κ πολλα νερα!! Να πινεις πολυ νερο αυτο μου ειχε πει ο ουρολογος οταν περασα μια ουρολοιμωξη παλια...

Ευχομαι να περασει γρηγορα!❤️

στις πριν 10 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Εγώ αύριο η μεθαύριο περιμένω να έρθει! Ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερο άγχος τους 2 τελευταίους μήνες! Πιο πολύ έχω άγχος για το επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε!! Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα!

Μακάρι τα αποτελέσματα να είναι καλά στο σπερμοδιαγραμμα 

Ποτε είναι να το κάνετε ;

στις Just now, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσι μου κι εγω για πλυση με χαμομηλι ξερω κ αυτο το ροφημα (ο θεος να το κανει 😅) με νερο κ σοδα... κ πολλα νερα!! Να πινεις πολυ νερο αυτο μου ειχε πει ο ουρολογος οταν περασα μια ουρολοιμωξη παλια...

Ευχομαι να περασει γρηγορα!❤️

Ναι και εγω αυτά ξέρω θα κάνω μερικές πλύσεις ακόμα και επλιζω να είμαι οκ 

ευχαριστώ 💕

στις πριν 15 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Αχ σε νιωθω.. κι εμενα πρεπει ν κανει ο αντρας μου αλλα κοστιζει σχεδον 400€ οποτε προς φθινοπωρο ειπαμε... βεβαια ειχαμε μια συλληψη το χειμωνα αλλα μετα την επεμβαση κιρσοκηλης δν εχει κανει να δουμε αν επεσε το dfi..

Καλα αποτελεσματα ευχομαι!!!🤞❤️

Μακαρι κοριτσι μου ν μην ερθει καθολου η ακατανομαστη κ ν μας πεις τα ευχαριστα!!!✌️🤰❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...