Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Δεν ειναι θεμα χαζομαρας, απλως καποιες φορες οταν εχουμε τα δεδομενα μας μας ρουφαει και η καθημερινοτητα και ισως αγνοουμε καποια σημαδια. Μπορει να μην υπαρχουν και σημαδια αν ο αλλος κρυβει τα συναισθηματα του πολυ καλα. Δεν ησουν χαζη απλως ησασταν μαζι τοσα χρονια και θεωρουσες δεδομενη την αγαπη του παρολες τις δυσκολιες π ειχατε. Δεν μπορουσες να φανταστεις οτι εκεινος θα φυγει. Εφυγε ομως και αυτο δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα του. Εσυ πρεπει οντως να πεισμωσεις και να κοιταξεις τη ζωη σου. Να βγεις ναι εστω μια μικρη βολτα να σε χτυπησει ο αερας λιγο λιγο καθε μερα και σιγα σιγα θα φτιαξουν ολα.
Μανταρινι μου δεν θα πω ψέματα αύριο μένεις έγκυος θα πω όμως με 1% και όγκο και όλα ήταν χάλια και όμως. Το σπέρμα αναναιωνεται. Αλλάζει κάθε 3 μήνες δε θα σου πω θα πάει 10% αλλά αλλάζει. Κανένας δε μου έδινε ελπίδες με αυτό το σπέρμα ότι θα μείνω φυσιολογικά έγκυος . Και λέω εγώ τώρα 🤔 2 παιδιά σίγουρα έχω .. κρίνο δεν μύρισα...
Απλά η διαφορά είναι ότι θα σας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο .
Βρείτε ανδρολογο γτ αυτός είναι αρμόδιος
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.