-
Απαντήσεις
-
Από Katerinioo · Δημοσίευση
Δεν είσαι μουρλή. Προφανώς και απλά έχεις τρομοκρατηθεί. Και εγώ πάντως περνάω τέτοιες φάσεις που λέω άντε να μπω στον 8ο. Μετά θα λέω άντε να περάσουν έξι εβδομάδες. Και μετά θα λέω γρήγορα πέρασαν, κρίμα 😂 Είναι το άγχος για τα μικρούλια μας!! Πάντως και εγώ έχω πόνους. Πια δεν δίνω τόσο σημασία. Οσο περνάει ο καιρός λέω φυσιολογικό είναι!και ηρεμώ κάπως! -
Από Elk · Δημοσίευση
εντάξει ναι το περίμενα απλά όχι τόσο γρήγορα 😅 γενικά μέχρι 2 ετών δεν είχε αρρωστήσει είναι η αλήθεια το του τελευταίους 7 μήνες συνολικά αρρώστησε 3 φορές όμως τώρα οχι πράσινη δεν είναι αλλά έχουμε κλάματα το βράδυ είχα 2 βράδια που ξύπνησε 2:30 και ξανά κοιμόταν 5 και εχτές είχαμε κλάματα αλλά τουλάχιστον κοιμόταν πιο γρήγορα δεν μπορεί να πάρει ανάσα έχει 5 μέρες έτσι 🤷♀️ εχτές είχε και δέκατα τώρα έχει λίγο καταρροή και η μπέμπα άντε να δούμε πωπω φαντάζομαι ποσο δύσκολο θα είναι με δίδυμα να τα έχεις άρρωστα τώρα με παιδεία που πηγαίνουν σχολείο και εσύ έγκυος δύσκολο και αυτό 😅 -
Από Mantarini · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια!! Θα συμφωνήσω με την @annie! ! Και εμένα μήνα έχει μυξα σχεδόν όλη την σχολική χρονιά και μόλις ξεκινήσουμε τα μπάνια στη θάλασσα τέλος! Στον παιδικό ήταν πιο έντονη η μυξα.. και δώσε ορούς και δώσε οτριβιν.. τώρα στο νήπιο λέμε κάπως καλύτερα, πιο πολύ για παρηγοριά... Εξοπλισμού με υπομονή @Elk μου και θα περάσει και αυτό..καλή προσαρμογή να έχει το παιδακι σου!! -
Από ΜαρίαΔημήτρης · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια, εγώ μάλλον είμαι μουρλή. Το βράδυ πονουσα χαμηλά πάλι σαν μαχαίρια και πραγματικά ενώ χθες με είδαν και είπαν όλα καλά έχω αγχωθεί. Εκτός ότι κλαίω με το παραμικρό. Έχω φτάσει σε σημείο ν αλεω αντε να μπω στον μήνα μου να γεννήσω γιατί θα τρελαθώ. -
Από Diwni · Δημοσίευση
@Katerinioo και γω του Σταύρου έμαθα ότι ειμαο εγκυος! Πριν την καθυστερηση! Κατι με ετρωγε κ εκανα τεστ ενώ περίμενα περιοδο Δευτέρα. Ηταν Σάββατο. Κ περίμενα ως τη Δευτέρα για να κανω χοριακη κ να το πω κ στον άντρα μου. Και γω κορίτσι μου τίποτα δ έχω ετοιμάσει. Έχω πητ 28 Μαΐου κ θα ξεκινήσω αρχές Απριλίου να τ κανω. Όσο για την ελιά λογικα αλλαξε από τιε ορμονες της εγκυμοσύνης. Εγω στις προηγ εγκυμοσυνες θυμαμαι ειχα βγαλει μικρες ελιτσες σε στηθος κ λαιμο κ μόλις γέννησα εφυγαν. @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου εφόσον παίρνει βαρος κ οι αρτηριες ειναι φυσιολογικες μην ανησυχεις καθολου. Εμενα και οι 2 επεσαν πολύ τον τελευταίο μήνα. Η μικρη μ μάλιστα ήταν μόλις στην 4η εκατοστιαίας θεση όταν γεννήθηκε αλλά δ προβληματιστηκε κανενας γιατρος.
-
-
Νέες συζητήσεις
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.