Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η stalitsa stal είπε:

Κορίτσια μου αρνητική η χοριακη δυστυχώς… σκεφτόμαστε πως να προχωρήσουμε..

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου.. μιλήσατε με το γιατρό; Εκείνος τι σας είπε;

• Απαντήσεις 3.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μου αγαπημένα, έχω πολλές μέρες να μπω αλλά διάβασα τώρα τα νέα σας...

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσες κάνατε ετ, εύχομαι γρήγορα ένα θετικό αποτέλεσμα!!!!

Εγώ είμαι σε παρακολούθηση ώστε σε λίγες μέρες να κάνω την ετ μου, σε φυσικό κύκλο, οπότε παρακολουθούμε κάθε 2 μέρες περίπου το ωάριο που μεγαλώνει για να δούμε πώς προχωράμε!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλα τα κορίτσια!!!🌈✌️🙏

Υπομονή, δύναμη και αισιοδοξία!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η lilly1984 είπε:

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσες κάνατε ετ, εύχομαι γρήγορα ένα θετικό αποτέλεσμα!!!!

Εγώ είμαι σε παρακολούθηση ώστε σε λίγες μέρες να κάνω την ετ μου, σε φυσικό κύκλο, οπότε παρακολουθούμε κάθε 2 μέρες περίπου το ωάριο που μεγαλώνει για να δούμε πώς προχωράμε!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλα τα κορίτσια!!!🌈✌️🙏

Καλή επιτυχία Λιλλυ!! όλα να πάνε καλά κι ευνοϊκά!❤️

Δημοσίευση

Θα πατήσουμε ένα pause κορίτσια μου.. και μετά θα σκεφτούμε !! Κατά 99% ο γιατρός θεωρεί ότι το έμβρυο δεν ήταν καλό και γ ιαυτο και δεν εμφυτεύτηκε καν. Μου είπε επίσης ένα έμβρυο έβαλες οπότε… τι να πω κορίτσια μου!! Ίσως πέσαμε σε κακό κύκλο.. γιατί έχω και πολυκυστικες ωοθήκες..και ενώ κατέβασα πολλά αυγουλάκια δε πρόλαβαν να ωριμάσουν όλα..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Έκανα χθες ωοληψια σε φυσικό κύκλο κ είχα 5 ωοθυλάκια αν το λέω σωστά όπου μόνο τα δύο είχαν ωάρια μέσα... Με πήραν σήμερα κ γονιμοποιηθηκαν κ τα 2 κ Δευτέρα κάνω ετ  🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η stalitsa stal είπε:

Θα πατήσουμε ένα pause κορίτσια μου.. και μετά θα σκεφτούμε !! Κατά 99% ο γιατρός θεωρεί ότι το έμβρυο δεν ήταν καλό και γ ιαυτο και δεν εμφυτεύτηκε καν. Μου είπε επίσης ένα έμβρυο έβαλες οπότε… τι να πω κορίτσια μου!! Ίσως πέσαμε σε κακό κύκλο.. γιατί έχω και πολυκυστικες ωοθήκες..και ενώ κατέβασα πολλά αυγουλάκια δε πρόλαβαν να ωριμάσουν όλα..

Καλημέρα! Καλά θα κάνετε κοριτσάκι μου.. κάντε ένα διάλειμμα να χαλαρώσετε λίγο, να απολαύσετε και το Πάσχα που έρχεται ίσως πηγαίνοντας και σε κάνα χωριό αν έχετε, να αλλάξετε παραστάσεις περιτριγυρισμένοι με αγαπημένους σας ανθρώπους και καλό φαγητό..  και το ξανά βλέπετε μετά πως θα κινηθείτε..!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Έκανα χθες ωοληψια σε φυσικό κύκλο κ είχα 5 ωοθυλάκια αν το λέω σωστά όπου μόνο τα δύο είχαν ωάρια μέσα... Με πήραν σήμερα κ γονιμοποιηθηκαν κ τα 2 κ Δευτέρα κάνω ετ  🙏🙏🙏

Με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Πολύ καλά cat!! Τι ευχάριστο νέο!! Μακάρι αυτή η φορά να είναι η τυχερή!! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Πολύ καλά cat!! Τι ευχάριστο νέο!! Μακάρι αυτή η φορά να είναι η τυχερή!! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ ραμ μου! Ειλικρινά δεν είχα πολλές ελπίδες! Μόλις το είδα το μην δεν το πίστευα!!! Ελπίζω να τα καταφέρουν μέχρι την Δευτέρα να κάνω την ετ 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Cat μ Σ ευχομαι να πάνε ολα καλά κ να ειναι τα τυχερά σ!!! Σ στλ μπόλικη baby dust 💫💫💫

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ ραμ μου! Ειλικρινά δεν είχα πολλές ελπίδες! Μόλις το είδα το μην δεν το πίστευα!!! Ελπίζω να τα καταφέρουν μέχρι την Δευτέρα να κάνω την ετ 🥰

Στο εύχομαι πραγματικά!! Μακάρι και τα άλλα να είχαν γονιμοποιηθει, αλλά δεν πειράζει. Και ενα και δυο τωρα, μια χαρα ειναι. Γρήγορα σε ετ να τελειώνεις! Να μην έχεις προετοιμασία και αναμονη σε επόμενο μήνα.

Γιατι δεν το πιστευες; Ετσι πανε αυτα. Εφοσον εχεις εμβρυακια και ειναι καλες οι προυποθεσεις, γιατι να μην τα βαλεις αμεσα? Κι εγώ την τελευταία φορά που έκανα ετ, άμεσα την έκανα, σε 20 μέρες όλη η διαδικασία! Να πάνε όλα καλα!!! Περιμένουμε νέα σου την Δευτέρα!❤️

Υγ. Τριών ημερών θα τα αφησει καταλαβαίνω, ετσι;

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Στο εύχομαι πραγματικά!! Μακάρι και τα άλλα να είχαν γονιμοποιηθει, αλλά δεν πειράζει. Και ενα και δυο τωρα, μια χαρα ειναι. Γρήγορα σε ετ να τελειώνεις! Να μην έχεις προετοιμασία και αναμονη σε επόμενο μήνα.

Γιατι δεν το πιστευες; Ετσι πανε αυτα. Εφοσον εχεις εμβρυακια και ειναι καλες οι προυποθεσεις, γιατι να μην τα βαλεις αμεσα? Κι εγώ την τελευταία φορά που έκανα ετ, άμεσα την έκανα, σε 20 μέρες όλη η διαδικασία! Να πάνε όλα καλα!!! Περιμένουμε νέα σου την Δευτέρα!❤️

Υγ. Τριών ημερών θα τα αφησει καταλαβαίνω, ετσι;

Είχα 5 ωοθυλάκια αλλά τα 3 ήταν άδεια κ είχα μόνο 2 ωάρια κ δεν είχα ελπίδα λέω θα τα καταφέρουν αυτά να γονιμοποιηθούν? Ναι ευτυχώς θα γίνει άμεσα η ετ μου είπαν ότι το ενδομήτριο είναι πολύ καλό κ μπορεί να γίνει 😊 ναι 3 ημερών θα είναι αν με το καλό προχωρήσουν 🙏 αχ μακάρι να γίνει το θαυματακι!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Με το καλό αγάπη μου!!! Θα τα αφήσετε να γίνουν βλαστοκυστες;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η stalitsa stal είπε:

Με το καλό αγάπη μου!!! Θα τα αφήσετε να γίνουν βλαστοκυστες;

Σε ευχαριστώ πολύ σταλιτσα μου!! Όχι την Δευτέρα μου είπε να κάνουμε την ετ οπότε θα είναι 3 ημερών 🙏

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η cat12 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ σταλιτσα μου!! Όχι την Δευτέρα μου είπε να κάνουμε την ετ οπότε θα είναι 3 ημερών 🙏

Τέλεια αγάπη μου!!! Να είναι τα τυχερά σου τα ζουζουνακια αυτά!!! Τσακ μπαμ 🙏🐣🐣

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η stalitsa stal είπε:

Τέλεια αγάπη μου!!! Να είναι τα τυχερά σου τα ζουζουνακια αυτά!!! Τσακ μπαμ 🙏🐣🐣

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κ σε εσένα ότι καλύτερο εύχομαι ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κ σε εσένα ότι καλύτερο εύχομαι ❤️ 

Μπράβο βρε κορίτσι μου γρήγορη κ αποτελεσματική!!! Να είναι γερά κ να προχωρήσετε με το καλό σε ετ. Να ρωτήσω 5 ωοθηλακια είχες με κλομιφαινη; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου γρήγορη κ αποτελεσματική!!! Να είναι γερά κ να προχωρήσετε με το καλό σε ετ. Να ρωτήσω 5 ωοθηλακια είχες με κλομιφαινη; 

Σε ευχαριστώ πολύ Ζένια μου!! ♥️ Ναι 5 είχα αλλά τα 3 μου είπαν ότι ήταν άδεια δεν είχαν ωάριο... Οπότε 2 έχω γονιμοποιημένα, το ένα πολύ καλό κ το άλλο καλό...

Δημοσίευση
στις On 5/4/2024 at 1:15 ΜΜ, ο/η lilly1984 είπε:

Με το καλο Λιλη μου!!!! Ευχομσι να πανε ολα καλα κ μια μεγαλη χοριακη!!! 🙏❤️🌹

Δημοσίευση
στις On 6/4/2024 at 12:08 ΜΜ, ο/η cat12 είπε:

Κατ μου πολυ πολυ καλη επιτυχια ευχομαι!!!!

Να προχωρησουν τα γονιμοποιημενα ωαρια σου κ τη δευτερα να γινει η ετ μ το καλο!!! Ολα ν πανε καλα κ συντομα ν μας πεις τα ευχαριστα!!!! 🙏❤️🥰🤰🫶

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ο Ιανουάριος μόνο σε μένα φαίνεται ατελείωτος ή το ίδιο κι εσείς; Κάθε Ιανουάριο έχω αυτή την αίσθηση αλλά φέτος νομίζω ότι δε λέει να φύγει. Εχει συμπέσει και 5ος μήνας να είναι όλος ο Ιανουάριος και κάπως μου φαίνεται...  @ElkΚαλή τύχη με το γιατρό, ελπίζω να τον βρεις και να έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις το μωρό. 
    • Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...