Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις On 24/10/2024 at 11:06 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλημέρα! Δεν νομίζω πως έχει σχέση η μαστογραφία, την κάνω πολλά χρόνια.. ορμονικό πιστεύω πως είναι.

Σ ευχαριστώ κοπέλα μου. Μάλλον ορμονικό ναι απλά φοβήθηκα γιατί δεν είχα ξανακάνει μαστογραφία. Σε κατάσταση πανικού είμαι ξεκάθαρα.

Σήμερα έχω το πρώτο μου ραντεβού για να ξεκινήσω ενέσεις αύριο. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω δυστυχώς, έχω πολύ χάλια ψυχολογία. Δεν θέλω να είμαι δυνατή, βαρέθηκα να είμαι δυνατή. 

Καλη επιτυχία σε όποια άλλη κοπέλα ξεκινάει τώρα, καλό κουράγιο! ❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Dimitrapth είπε:

Σ ευχαριστώ κοπέλα μου. Μάλλον ορμονικό ναι απλά φοβήθηκα γιατί δεν είχα ξανακάνει μαστογραφία. Σε κατάσταση πανικού είμαι ξεκάθαρα.

Σήμερα έχω το πρώτο μου ραντεβού για να ξεκινήσω ενέσεις αύριο. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω δυστυχώς, έχω πολύ χάλια ψυχολογία. Δεν θέλω να είμαι δυνατή, βαρέθηκα να είμαι δυνατή. 

Καλη επιτυχία σε όποια άλλη κοπέλα ξεκινάει τώρα, καλό κουράγιο! ❤️

Καλή αρχή κι έχε πίστη σε εσένα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ κουράστηκα κάποια στιγμή να μαι η δυνατή..

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρoσωπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

στις πριν 9 ώρες, ο/η egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρoσωπικα οποια θελει.

Αρχικά λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακη αλλά και για όλη την εμπειρία. Η μέρα της εμβρυομεταφορας είναι για μένα η πιο χαρούμενη μέρα και έτσι θα έπρεπε να είναι. Είναι αρκετό το άγχος μας , δε χρειαζόμαστε αλλα. 

Δεν ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο. Ξέρω περίπτωση που το ένα έμβρυο είχε μείνει στον καθετήρα, το είδε ο γιατρός, το έβαλε μετά και η κοπέλα αυτή έμεινε έγκυος. 

Στη θέση σας και εγώ βέβαια θα έμπαινα σε σκέψεις. Στην εικόνα στον υπέρηχο και εγώ δε κατάλαβα πολλά. Κάτι σαν αστεράκια μου έδειξαν. 

Πήρατε φωτογραφίες των εμβρύων; 

Εμένα μου έδωσαν της φωτογραφίες πριν μπω για την εμβρυομεταφορα και μετά πήρα τη φωτογραφία από τον υπέρηχο.

Πάντως πείτε το στον γιατρό. Όχι σαν κατηγορία. 

Γιατρέ αυτό εκείνη την ημέρα με αγχωσε αλλά δε μπορούσα εκείνη τη στιγμή να το εκφράσω; Τι έγινε; 

Εμένα η εμβρυολογος δίνει πάντα τα έμβρυα από ένα παραθυράκι. Έτσι έδωσε και τα πρώτα που δεν υπήρχαν τελικά;

Εμένα μου τα έδειξαν και σε οθόνη. Αυτό στο κέντρο που έκανα τώρα. Στα άλλα πήρα απλά τις φωτογραφίες τους. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η synnefaki79 είπε:

Αρχικά λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακη αλλά και για όλη την εμπειρία. Η μέρα της εμβρυομεταφορας είναι για μένα η πιο χαρούμενη μέρα και έτσι θα έπρεπε να είναι. Είναι αρκετό το άγχος μας , δε χρειαζόμαστε αλλα. 

Δεν ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο. Ξέρω περίπτωση που το ένα έμβρυο είχε μείνει στον καθετήρα, το είδε ο γιατρός, το έβαλε μετά και η κοπέλα αυτή έμεινε έγκυος. 

Στη θέση σας και εγώ βέβαια θα έμπαινα σε σκέψεις. Στην εικόνα στον υπέρηχο και εγώ δε κατάλαβα πολλά. Κάτι σαν αστεράκια μου έδειξαν. 

Πήρατε φωτογραφίες των εμβρύων; 

Εμένα μου έδωσαν της φωτογραφίες πριν μπω για την εμβρυομεταφορα και μετά πήρα τη φωτογραφία από τον υπέρηχο.

Πάντως πείτε το στον γιατρό. Όχι σαν κατηγορία. 

Γιατρέ αυτό εκείνη την ημέρα με αγχωσε αλλά δε μπορούσα εκείνη τη στιγμή να το εκφράσω; Τι έγινε; 

Εμένα η εμβρυολογος δίνει πάντα τα έμβρυα από ένα παραθυράκι. Έτσι έδωσε και τα πρώτα που δεν υπήρχαν τελικά;

Εμένα μου τα έδειξαν και σε οθόνη. Αυτό στο κέντρο που έκανα τώρα. Στα άλλα πήρα απλά τις φωτογραφίες τους. 

Δυστυχως με τα τοσα που συνεβησαν στη Κρητη προσφατα, φοβομαστε για τα χιροτερα, κ η κλινικη(χωρις να πω ονοματα) ειναι απο τα μεγαλα ονοματα στο χωρο. 

Ξερεις ποιο ειναι το ερωτημα που με βασανιζει; Μια δουλεια ειχαν να κανουν αυτοι οι εμβρυολογοι, που τους πληρωνουμε αδρα, απο τις στερησεις που εχουμε κανει, και ενω η γυναικα ειναι ξαπλωμενη κα περιμενει να ακουσει τα ευχαριστα νεα, οτι θα νιωσει ενα εμβρυο μεσα της, αντι αυτου ακουει οτι ο καθετηρας ειναι αδειος!!!

Δωσανε εικονα απο τον υπερηχο, αλλα τι τα θες, οταν σε τρωει η αμφιβολια μετα....

Ευχαριστω κ οσες μου στειλανε προσωπικο μηνυμα, η στηριξη σας ειναι πολυ σημαντικη σ'αυτη την ωρα μας.

στις πριν 1 ώρα, ο/η egopote8aexopaidi είπε:

Δυστυχως με τα τοσα που συνεβησαν στη Κρητη προσφατα, φοβομαστε για τα χιροτερα, κ η κλινικη(χωρις να πω ονοματα) ειναι απο τα μεγαλα ονοματα στο χωρο. 

Ξερεις ποιο ειναι το ερωτημα που με βασανιζει; Μια δουλεια ειχαν να κανουν αυτοι οι εμβρυολογοι, που τους πληρωνουμε αδρα, απο τις στερησεις που εχουμε κανει, και ενω η γυναικα ειναι ξαπλωμενη κα περιμενει να ακουσει τα ευχαριστα νεα, οτι θα νιωσει ενα εμβρυο μεσα της, αντι αυτου ακουει οτι ο καθετηρας ειναι αδειος!!!

Δωσανε εικονα απο τον υπερηχο, αλλα τι τα θες, οταν σε τρωει η αμφιβολια μετα....

Ευχαριστω κ οσες μου στειλανε προσωπικο μηνυμα, η στηριξη σας ειναι πολυ σημαντικη σ'αυτη την ωρα μας

Έχετε όλα τα δίκια με το μέρος σας. Ούτε εγώ θα μπορούσα να πω κάτι στη θέση της γυναίκας σας. Θα ήμουν σε σοκ. Μόνο το ψυχολογικό που περάσατε...οι αμφιβολίες, το άγχος. Πάντως δε χάνετε κάτι να πείτε κάτι στον γιατρό. Ξέρω δε θα βγάλετε άκρη. Λυπάμαι πολύ . Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να καταφέρετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. 

στις On 31/10/2024 at 6:49 ΜΜ, ο/η terry1986 είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία!! Χρειάζεται  να έχεις και πρωτότυπη χοριακή για να πάρεις τα φάρμακα! Οπότε ζήτησε δυο αντίγραφα από το μικροβιολογικό (ενα για την επιτροπή και ενα για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ)!

Μην ξεχασεις να εχεις μαζι σου παγοκυστες για την παραλαβη των φαρμάκων! Καλή επιτυχια κ παλι!!! 🙏❤️

Ιιιιιιι παγοκύστες; Πως θα αντέξουν από το πρωί που θα είμαι εκεί; Θα οργανωθώ αυτό δεν το είχα σκφτεί 🙏 σ ευχαριστώ. Ναι αυτό για την χοριακή μου το είπε και μια άλλη κοπέλα και την ξανά ζήτησα, την έχω έτοιμη! Κορίτσια πόσο βοηθητικές είστε

στις On 31/10/2024 at 7:35 ΜΜ, ο/η RAM21 είπε:

Έχω την εντύπωση ότι αν τα πάρει ένα μήνα και πάνω, μετά την έγκριση της Επιτροπής χρειάζεται πρόσφατη χοριακή. Αν τα πάρει την ίδια ημέρα δεν χρειάζεται. Φίλη @Sofi990 κάνε μια ερώτηση στο φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ, αλλά επειδή πέρασα πριν λίγους μήνες, είμαι σχεδόν σίγουρη γι' αυτό που λέω.

Καλή επιτυχία! Μην αγχώνεσαι. Και κάποιο έγγραφο να έχεις ξεχάσει, δεν παίρνουν κεφάλια, θα σου δώσουν νέο ραντεβού, σύντομα, να το φέρεις σε εκκρεμότητα.❤️ όλα καλά θα πάνε.🥰

Τρέχω να προλάβω την ήμερα γιατί αδιαθετώ 8-9/11. Ψυχολογικά δεν θέλω να χάσω τον Φλεβάρη. Δεν αντέχω άλλο

στις πριν 21 ώρες, ο/η synnefaki79 είπε:

Έχετε όλα τα δίκια με το μέρος σας. Ούτε εγώ θα μπορούσα να πω κάτι στη θέση της γυναίκας σας. Θα ήμουν σε σοκ. Μόνο το ψυχολογικό που περάσατε...οι αμφιβολίες, το άγχος. Πάντως δε χάνετε κάτι να πείτε κάτι στον γιατρό. Ξέρω δε θα βγάλετε άκρη. Λυπάμαι πολύ . Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να καταφέρετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. 

Συμφωνώ απόλυτα. Να μιλήσετε στο γιατρό ξεκάθαρα. Είναι η δουλεία του. Όλοι στη δουλεία μας έχουμε απολογηθεί. Δεν είναι αλάνθαστοι. Έχω σοκαριστεί μακάρι να μην υπήρξε καμία εκμετάλλευση.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Ιιιιιιι παγοκύστες; Πως θα αντέξουν από το πρωί που θα είμαι εκεί; Θα οργανωθώ αυτό δεν το είχα σκφτεί 🙏 σ ευχαριστώ. Ναι αυτό για την χοριακή μου το είπε και μια άλλη κοπέλα και την ξανά ζήτησα, την έχω έτοιμη! Κορίτσια πόσο βοηθητικές είστε

Σίγουρα αν σε αγχώνει μπορεις να πας την επομενη μέρα ή αν μενεις κοντα πιο μετα  την ιδια μερα (αν θυμαμαι καλα ειναι μεχρι τις 8 το φαρμακειο).. ο καιρος εχει κρυωσει αρκετα οποτε παγοκυστες ή μπουκαλια απο καταψυξη σε ισοθερμικη τσαντα νομιζω θα κανουν μια χαρα δουλειά! Καλη επιτυχια κ παλι!! ❤️

στις On 31/10/2024 at 3:51 ΜΜ, ο/η Sofi990 είπε:

Αχ άρα όλα μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα;;;;; Δεν υπάρχει περίπτωση να μου που να περιμένω πάλι καμία εβδομάδα; Αχ πόσο θάρρος έδωσες στην ψυχή μου

Κοριτσι μου τωρα ειδα το μνμ σου αλλα κι εγω τα ιδια με τη Σοφια θα σου πω... την ιδια μερα παιρνεις την πρωτοτυπη αποφαση κ αν μπορει ο γιατρος σου γραφει επι τοπου τα φαρμακα γ το φαρμακειο του εοπυυ...

Αν μπορεις να εχεις μαζι σου ψυγειακι με παγοκυστες αλλιως ζητα απ το φαρμακειο.. νομιζω οτι δινουν κι αυτοι... 

Με το καλο ολα ευχομαι!!!🙏❤️🧿🤰🌸

στις On 31/10/2024 at 3:51 ΜΜ, ο/η Sofi990 είπε:

Αχ άρα όλα μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα;;;;; Δεν υπάρχει περίπτωση να μου που να περιμένω πάλι καμία εβδομάδα; Αχ πόσο θάρρος έδωσες στην ψυχή μου

Σοφη μου συμφωνω με τη @RAM21! 🥰

εμενα δε μου ζητησαν εξτρα χοριακη... εφτανε η χοριακη που κατεθεσα στο φακελο.. κ φαντασου πηρα τα φαρμακα 1 εβδομαδα μετα...

στις On 1/11/2024 at 9:18 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Βλέπε τα πράγματα θετικά! μόνο έτσι θα πάνε καλά ως το τέλος! Φαντάσου ότι κι εγώ πέρασα απο επιτροπή 24/10 έχω εγκριθεί και ακόμη την απόφαση δεν την έχω στα χέρια μου γιατί μου είπανε ότι δεν χρειάζεται να πάω τζάμπα μέχρι την Αλεξανδούπολη, έστειλα απλά το φάκελο.. και τώρα είμαι σε αναμονή απο εχθές να με πάρουν απο την courier τηλέφωνο να πάω να την παραλάβω. Περίοδο περιμένω αύριο εγώ να φανταστείς και παρολα αυτά λέω ότι ας γίνει όπως θέλει Εκείνος! Με τη βιασίνη δεν πετυχαίνεις πάντα.. ενώ αν είσαι χαλαρός τότε έρχονται όλα βολικά.

Εγώ σαν ρητό έχω υιοθετήσει στη ζωή μου το "Θεέ μου ότι θέλεις θέλω και επειδή το θες το θέλω"! Οπότε αν κάτι είναι για καλό το φέρνει, αν πάλι δεν είναι φέρνει κάποιο εμπόδιο. Οπότε καταλαβαίνω ότι έτσι έπρεπε να γίνει.. γι' αυτό μόνο πίστη να έχεις και θετική σκέψη πως όλα θα πάνε καλά..!!! Αρκεί να το πιστέψεις εσύ η ίδια πρώτη.

Μελι μου τελεια νεα!!!!! Με το καλο να ξεκινησετε διεγερση και να πανε ολα καλα!!!!!🤩🤩🤩🥰🥰🥰🙏🙏🙏❤️🧿🤰🌼

Να εχετε ποιοτικες κ υγιεις βλαστοκυστες κ συντομα να ζησεις το ονειρο!!! 

Να μας γραφεις τα νεα σου!!!!😀😘

στις πριν 6 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Αν θα τα πας σύντομα σπίτι, τύπου σε μία ώρα, δεν χρειάζεται καν ψυγειακι καθώς δεν έχει και καύσωνα, μην ανησυχείς...

στις On 2/11/2024 at 10:43 ΜΜ, ο/η egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Καλησπερα σας.

Λυπαμαι πολυ γ την ταλαιπωρια κ ολη τη στεναχωρια σας..

Εγω τον ιουνιο εκανα την ετ μου κ καθως μου εξηγουσε ο γιατρος τη διαδικασια μου ειπε οτι ο πρωτος καθετηρας ειναι δοκιμαστικος για να σιγουρευτουν οτι η διοδος ειναι ανοιχτη...

Επειτα πηρε τον καθετηρα με τις 2 βλαστοκυστες κ εκανε τη μεταφορα κ ανεμενε απ τον εμβρυολογο να του επιβεβαιωσει οτι μεταφερθηκαν κ οι 2 βλαστοκυστες κι οτι ο καθετηρας ειναι αδειος.... δν ξερω αν ο γιατρος ειναι σε θεση να καταλαβει τι γινεται με τον καθετηρα κ αν εγινε σωστα η μεταφορα... τλχ εμενα ο γιατρος δν πηρε τετοια ευθυνη...

Κατα τη γνωμη μου καλο θα ηταν ν μιλησετε μ υο γιαυρο σας.. με την κλινικη δν ξερω αν θα βγαλετε ακρη δυστυχως κ μετα απ τοσες μερες δν θα αναλαβουν καμια ευθυνη...

Ευχομαι τα καλυτερα μεσα απ την καρδια μου κ πολυ πολυ συντομα να ερθει το παιδακι που τοσο θελετε!!!🙏❤️🧿

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...