Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Sarina είπε:

Όλα να πάνε τέλεια!!

Πως διαπίστωσαν οτι έχει καλά χρωμοσώματα, είχες κάνει προεμφυτευτικό;

Ναι, ειναι ο λογος που κάνω εξωσωματικη ο προεμφυτευτικος. Εχουμε στιγμα με τον συζυγο και αυτη τη φορα που ειναι η 3η μας ελεγξαν και τα χρωμοσώματα. 

• Απαντήσεις 3.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Vickypucca είπε:

Ναι, ειναι ο λογος που κάνω εξωσωματικη ο προεμφυτευτικος. Εχουμε στιγμα με τον συζυγο και αυτη τη φορα που ειναι η 3η μας ελεγξαν και τα χρωμοσώματα. 

Κατάλαβα. Κι εμένα έχει ο σύζυγος στίγμα και ήταν από τα πρώτα πράγματα που με ρώτησε όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε πιο σοβαρά.

Δημοσίευση
στις On 2/10/2024 at 9:28 ΠΜ, ο/η Sofi990 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ!! Πως ήταν η εμπειρία;

Η εμπειρια της επιτροπής;τίποτα το ιδιαιτερο. Πήγα με τον φάκελο μου, ήταν μέσα δυο γλυκές κύριες, μου καναν 1-2 ερωτησεις κ εφυγα. Δεν είχα άγχος γιατί ήξερα ότι σιγουρα θα το Ενέκριναν λόγω του προβλήματος. Αυτό που θυμάμαι εντονα είναι ότι είχα κάνει εξαγωγή φρονιμιτη 3 μερες πριν κ το μάγουλο μου ήταν πολύ πρησμένο κ δεν μπορούσα να μιλήσω. 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Vickypucca είπε:

Συγχαρητήρια με το καλό και να πάνε όλα πολύ καλ΄α και στη δεύτερη χοριακή σου . Χαίρομαι πάρα πολύ για εσένα . Περιμένουμε τα νέα σου

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η elena0212 είπε:

Η εμπειρια της επιτροπής;τίποτα το ιδιαιτερο. Πήγα με τον φάκελο μου, ήταν μέσα δυο γλυκές κύριες, μου καναν 1-2 ερωτησεις κ εφυγα. Δεν είχα άγχος γιατί ήξερα ότι σιγουρα θα το Ενέκριναν λόγω του προβλήματος. Αυτό που θυμάμαι εντονα είναι ότι είχα κάνει εξαγωγή φρονιμιτη 3 μερες πριν κ το μάγουλο μου ήταν πολύ πρησμένο κ δεν μπορούσα να μιλήσω. 😂😂😂

Τι ερωτησεις σου έκαναν;;; Ρε κορίτσια εμένα αυτά με αγχώνουν πολύ. Πιο πολύ αυτό παρά η διαδικασία τόσο. Για τη διαδικασία έχω αποδεχτεί ενέσεις και φαρμακα και υπομονή! Αλλά η επιτροπή με αγχώνει και όλα αυτά τα χαρτιά 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου η χοριακη μου , 9η μέρα από την εμβρυομεταφορα είναι 98. Δε το πιστεύω. Κλαίω από χαρά. Ξέρω πως είναι πολύ πολύ νωρίς. Απλά θα μου επιτρέψω να χαρώ μαζί με τον άντρα μου μέχρι το επόμενο βήμα. 

Δημοσίευση
στις On 4/10/2024 at 9:21 ΜΜ, ο/η Sarina είπε:

Κατάλαβα. Κι εμένα έχει ο σύζυγος στίγμα και ήταν από τα πρώτα πράγματα που με ρώτησε όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε πιο σοβαρά.

Μακάρι να το ήξερα κι εγώ τότε άλλα είχα πλήρη άγνοια ως προς αυτό το κομμάτι και το έμαθα με τον χειρότερο τρόπο 😢. Άρα κι εσυ κανεις προεμφυτευτικο γιαυτο το λογο να υποθεσω; Ποσες προσπαθειες εχεις κανει;

Δημοσίευση
στις On 4/10/2024 at 7:09 ΠΜ, ο/η Vickypucca είπε:

Καλημέρα συννεφάκι!! Έβαλα 5ης ημέρας βλαστοκύστη και έκανα τεστ εγκυμοσύνης από την όγδοη μέρα μέχρι και την ημέρα της χοριακής που ήταν εχθές. Από τη στιγμή που βγήκε θετικό ήθελα να το βλέπω κάθε μέρα μέχρι να κάνω την χοριακή για να το πιστέψω. Η χοριακή μου 230 μονάδες στην εντέκατη μέρα και έχω επαναληπτική την Τετάρτη 9/10. Είναι πολύ δύσκολη αναμονή σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εσύ βλαστοκύστες έβαλες; Σου εύχομαι με το καλό ένα τεράστιο νούμερο

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! 🥰🥰🥰🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️🤰🙏🧿

Ευχομαι ν εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη, ανεφελη κ με ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σας σε λιγους μηνες!!!🫶🌷

Να μας γραφεις τα νεα σου κ καλα αποτελεσματα στην επαναληπτικη εξεταση!!!

Δημοσίευση
στις On 5/10/2024 at 5:25 ΜΜ, ο/η synnefaki79 είπε:

Κορίτσια μου η χοριακη μου , 9η μέρα από την εμβρυομεταφορα είναι 98. Δε το πιστεύω. Κλαίω από χαρά. Ξέρω πως είναι πολύ πολύ νωρίς. Απλά θα μου επιτρέψω να χαρώ μαζί με τον άντρα μου μέχρι το επόμενο βήμα. 

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! 🥰🥰🥰🤰🙏🧿🎉 

Με το καλο ολα!!! Καλους διπλασιασμους κ μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!!! ❤️🤗

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια! Είναι το πρώτο πολύ σημαντικό βήμα!!🥰😍

Δημοσίευση
στις On 5/10/2024 at 10:25 ΜΜ, ο/η Vickypucca είπε:

Μακάρι να το ήξερα κι εγώ τότε άλλα είχα πλήρη άγνοια ως προς αυτό το κομμάτι και το έμαθα με τον χειρότερο τρόπο 😢. Άρα κι εσυ κανεις προεμφυτευτικο γιαυτο το λογο να υποθεσω; Ποσες προσπαθειες εχεις κανει;

όχι, εγώ δεν χρειάζεται, δεν έχω στίγμα, οπότε δεν έχουμε θέμα. Πάω για την τέταρτη αλλά επι της ουσίας είναι η δεύτερη σοβαρή προσπάθεια που θα κάνω.

Δημοσίευση
στις On 4/10/2024 at 6:47 ΜΜ, ο/η Sarina είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Εσύ σε τι φάση είσαι; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά επειδή καθυστερούσαν οι απαντήσεις μου έχω χάσει λίγο τη σειρά.

Καλημέρα. Εγώ είμαι σε φάση που προσπαθώ για δεύτερο παιδάκι, αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω... Έχω ήδη ένα με εξωσωματική κι έχω κάνει άλλες δύο ετ και μία προσπάθεια που δεν προχώρησε από τότε. Είμαι χαμηλή ανταποκρίτρια και δεν έχω πια πολλές επιλογές.

Άρα εσύ περιμένεις να περάσεις τρίτη φορά από Επιτροπή, για να ξεκινήσεις νέα προσπάθεια; Έχει δηλαδή χρησιμοποιήσει όλες τις μονάδες από προηγούμενες φορές; 

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια synnefaki!! Είναι πολύ καλό το νούμερό σου για 9η ημέρα. Μακάρι να διπλασιαστεί!! 🙏❤️❤️ Στο εύχομαι από καρδιάς! Για πρώτο παιδάκι προσπαθείτε;

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα κι απο μένα!

Εγώ όπως σας είπα είμαι σε φάση επιτροπής ακόμη. Θα στείλω τελικά το φάκελο την άλλη εβδομάδα και η επιροπή θα συνεδριάσει μου είπαν 24 Οκτωβρίου, οπότε μέχρι τότε κάνω υπομονή. Μετά νομίζω δεν θα κρατιέμαι, δεν θα βλέπω την ώρα να αρχίσω διέγερση και όλα τα σχετικά για το μωράκι που τόσο πολύ λαχταράω να ρθει στη ζωή μας!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ όπως σας είπα είμαι σε φάση επιτροπής ακόμη. Θα στείλω τελικά το φάκελο την άλλη εβδομάδα και η επιροπή θα συνεδριάσει μου είπαν 24 Οκτωβρίου, οπότε μέχρι τότε κάνω υπομονή. Μετά νομίζω δεν θα κρατιέμαι, δεν θα βλέπω την ώρα να αρχίσω διέγερση και όλα τα σχετικά για το μωράκι που τόσο πολύ λαχταράω να ρθει στη ζωή μας!

Ax μπορεί να είμαστε και κοντά στις διαδικασίες. ❤️🌈 ξέρετε εάν έχουν κόψει πότε;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Όλα να γίνουν γρήγορα και εύκολα κορίτσι μου!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

καλημερα κοριτσι μου!!!!

με το καλο να περασεις επιτροπη και να πανε ολα καλα και στη συνεχεια!!! 🥰❤️

ειναι να γινει η αρχη, μετα παιρνουν ολα το δρομο τους!

γιατρο εχεις βρει; γιατι θυμαμαι ησουν αναμεσα σε καποιους...

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Sarina είπε:

Όλα να γίνουν γρήγορα και εύκολα κορίτσι μου!

Ευχαριστώ πολύ πολύ..!!

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα κοριτσι μου!!!!

με το καλο να περασεις επιτροπη και να πανε ολα καλα και στη συνεχεια!!! 🥰❤️

ειναι να γινει η αρχη, μετα παιρνουν ολα το δρομο τους!

γιατρο εχεις βρει; γιατι θυμαμαι ησουν αναμεσα σε καποιους...

Ευχαριστώ πολύ πολύ..!

Ναι ναι έχω βρει.. και κέντρο και γιατρό.

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Συγχαρητήρια synnefaki!! Είναι πολύ καλό το νούμερό σου για 9η ημέρα. Μακάρι να διπλασιαστεί!! 🙏❤️❤️ Στο εύχομαι από καρδιάς! Για πρώτο παιδάκι προσπαθείτε;

Για το πρώτο μας ναι. Έχουμε και ένα αγγελάκι που έχασα στον 4ο μήνα αλλά δε πρόλαβα να το πάρω αγκαλιά. Σε ευχαριστώ για τις ευχές. Όταν έχω νέα θα σας τα γράψω. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Έπιασαν τόπο. Από 98 η χοριακη πήγε 196. Θα κάνω ξανά την Τετάρτη. Επειδή είμαι νέο μέλος δεν έκανα παράθεση να απαντήσω σε καθεμία χωριστά γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχει αναμονή για έγκριση και έχω χάσει λίγο τη μπάλα.

Χίλια ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια και εύχομαι σε όλες να έρθει το θαυματακι που θέλουν ή αναμένουν ήδη. 

Δημοσίευση
στις On 5/10/2024 at 2:17 ΜΜ, ο/η Sofi990 είπε:

Τι ερωτησεις σου έκαναν;;; Ρε κορίτσια εμένα αυτά με αγχώνουν πολύ. Πιο πολύ αυτό παρά η διαδικασία τόσο. Για τη διαδικασία έχω αποδεχτεί ενέσεις και φαρμακα και υπομονή! Αλλά η επιτροπή με αγχώνει και όλα αυτά τα χαρτιά 

Δε θυμάμαι. Δεν είναι κάτι αγχωτικό. Μη φοβάσαι άδικα! Ολα καλά θα πάνε! 

@synnefaki79συγχαρητηρια κορίτσι μου!!!! Μια χαρά είναι το νούμερο! Εγω είχα πιο χαμηλό κ τώρα την έχω αγκαλιά… Να σκεφτεσαι αισιόδοξα!!!ευχομαι να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

@melitiniღ καλή αρχη να έχεις κ ολα να σου έρθουν βολικά και όπως τα ονειρεύεσαι 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η elena0212 είπε:

Δε θυμάμαι. Δεν είναι κάτι αγχωτικό. Μη φοβάσαι άδικα! Ολα καλά θα πάνε! 

@synnefaki79συγχαρητηρια κορίτσι μου!!!! Μια χαρά είναι το νούμερο! Εγω είχα πιο χαμηλό κ τώρα την έχω αγκαλιά… Να σκεφτεσαι αισιόδοξα!!!ευχομαι να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

@melitiniღ καλή αρχη να έχεις κ ολα να σου έρθουν βολικά και όπως τα ονειρεύεσαι 🥰🥰

Κορίτσια η απόφαση βγαίνει αμέσως ή αργεί κι αυτή; 

Δημοσίευση
στις On 7/10/2024 at 1:45 ΜΜ, ο/η Sofi990 είπε:

Ax μπορεί να είμαστε και κοντά στις διαδικασίες. ❤️🌈 ξέρετε εάν έχουν κόψει πότε;

Λογικά κόβουν, αλλά ελπίζω εμάς να τα βρούν όλα σωστά και να μην συμβεί κάτι τέτοιο. 

Πότε περνάς επιτροπή εσύ;

@Sarina μη μου λες τέτοια και εγώ περιμένω να πάρω την απόφαση αμέσως για να ξεκινήσω Νοέμβριο, ίσα που μπορεί να τον προλάβω το μήνα, αλλιώς θα το πάω με τη νέα χρονιά χαλαρά τον Ιανουάριο.

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Λογικά κόβουν, αλλά ελπίζω εμάς να τα βρούν όλα σωστά και να μην συμβεί κάτι τέτοιο. 

Πότε περνάς επιτροπή εσύ;

@Sarina μη μου λες τέτοια και εγώ περιμένω να πάρω την απόφαση αμέσως για να ξεκινήσω Νοέμβριο, ίσα που μπορεί να τον προλάβω το μήνα, αλλιώς θα το πάω με τη νέα χρονιά χαλαρά τον Ιανουάριο.

Νομίζω εξαρτάται και από το πότε συνεδριάζουν; Θα σε γελάσω. Πάντως σε μένα τόσο έκανε, δεν ΄ξέρω άλλες περιοχές τι παίζει. Εσύ Αθήνα είσαι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Παίρνεις χημειοπροφύλαξη; Δηλαδή χαμηλή δόση (το 1/3 συνήθως) αντιβιοτικού καθημερινά ως πρόληψη; Μήπως θα έπρεπε να το συζητήσετε και αυτό το ενδεχόμενο;
    • Υπομονή είμαστε στο τέλος 🙏🏼🤭 για τις καούρες εγώ τρώω λίγο γιαούρτι το βράδυ κ με βοηθάει αλλά είναι κ στον οργανισμό. Σε καθεμία μας βοηθάνε διαφορετικά πράγματα!  ειναι πολύ θετικό να έχεις πόνους κ συσπάσεις αυτό μειώνει τον κίνδυνο για καισαρική (για αδυναμία εξέλιξης του τοκετού) άρα πάρτο θετικά 💪🏽💪🏽💪🏽 απολαύστε τις τελευταίες μέρες αλήθεια και ας φαίνεται περίεργο που το λέω γιατί σίγουρα θα σας λείψει η κοιλίτσα ❤️    
    • Προς το παρόν με βολεύει! Και μόνο που δεν έχεις όλο το βάρος στα χέρια και μπορείς να έχεις το ένα χέρι ελεύθερο νομίζω ότι βοηθάει στην καθημερινότητα. Άντε κορίτσια με το καλό οι βαφτίσεις σας!! Εμείς κάναμε ονοματοδοσία! Δεν θέλουμε να κανουμε βάφτιση . Λογικά θα κάνουμε κάποιο επίσημο τραπέζι - πάρτυ σαν γνωριμίας με συγγενείς και φίλους να γιορτάσουμε την ύπαρξη του, έτσι κάτι τέτοιο. Δεν το έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου!  Μιας κ είπατε για κιλά... Πώς είστε;; Εμένα δεν με πειράζουν τόσο τα κιλά σαν αριθμός αλλά ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑΑΑΑ!!! Δεν την αντέχω άλλο!! Θα φύγει ποτέ;;; Βάζετε τίποτα για σύσφιξη κτλ;;;
    • Μακάρι να δει κορίτσι μου τι γίνεται αλλά κ να δει διαστολή ή να μην δει δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν φτάνεις ή όχι. Αρα οπλισου με πείσμα κ υπομονή κ βοήθησε τον εαυτό σου. Μπορείς τώρα να σηκώνεσαι ;; Ή πονάς; Ώστε να αρχίσεις καθίσματα, ασκήσεις περπάτημα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς άλλο! Ο μόνος τρόπος είναι να βοηθήσεις εσύ το σώμα σου όσο πιο πολύ μπορείς αρκεί να είσαι σε θέση βέβαια!  Κ φυσικά αυτό παίζει ρόλο κ στο γεγονός ότι αν μπεις με πρόκληση να αποφύγεις την καισαρική! 🙏🏼
    • Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για το μπουστάρισμα και τις συμβουλές σας! Αρχικά να σας πω ότι δεν έχω άγχος.. ειμαι πλήρως συνειδητοποιημένη για ότι μας έχει προκύψει και ξέρουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο σκοπό μας! Απλά πέφτω λίγο γιατί έρχονται όλα μαζεμένα και θέλει μια διαχείριση.. Τώρα για το θέμα της ουρολοίμωξης έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά..έχω κάνει τα πάντα..πλυσιμο πριν μετα την επαφή, ούρηση πριν μετα την επαφή, συμπληρώματα με κρανμπερι-μανοζη, προβιοτικά..αρχές του μήνα που μου βρήκαν την ουρολοίμωξη ξανά, πήρα αντιβίωση 7 μέρες και πήγα για επαναληπτικό έλεγχο να δούμε αν έφυγε και μου βρέθηκε εντελώς άλλο μικρόβιο (klebsiella). Ο ουρολόγος με μια απάθεια μου είπε είναι μια νεα λοίμωξη και ξανα αντιβίωση..όταν του είπαν οτι είναι πολλές οι συνεχόμενες ουρολοιμώξεις μου είπε να δούμε για χημειοπροφύλαξη..το χειρότερο σε όλα αυτά είναι ότι ισως προκύπτει από την επαφή αλλά ούτε αυτό το καταλαβαίνω..10 χρόνια ο ιδιος σύντροφος, ελευθερες επαφες και στο παρελθόν..ποτέ δεν είχα αυτό το πράγμα.. λέω να αλλάξω ουρολόγο ξανά.. έχετε μήπως κάποιον να μου προτείνετε για Αθήνα; είναι ένα δράμα η κατάσταση..είμαι καλά..στις γόνιμες έχουμε επαφές, μετά τις γόνιμες που βρίσκεται η λοιμωξη, παιρνω αντιβιωση, έρχεται περίοδος και φτου κι απ την αρχή! Για την κοπέλα που με ρώτησε για το αν σιδερώνω τα εσώρουχα..δεν τα σιδερώνω, ίσως καμία φορά να τα βάζω στεγνωτήριο αλλά κυρίως τ αφήνω να στεγνώσουν φυσικά..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...