Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ..μωρέ θα έρθει η στιγμή θα έρθει, το πότε είναι άγνωστο..! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ για τις προσευχές που λες.. διάβασα κάτι πρόσφατα που έλεγε ότι "δεν παίρνεις πάντα αυτό που θες, αλλά αυτό που χρειάζεσαι." Αν αναλογιστω γιατί χρειαζομουν τόσο πόνο, 3 εγκυμοσύνες και κανένα μπεμπέ για την ώρα και μείον τη μια σαλπιγγα, φαινομενικά δεν θα βρω κανέναν λόγο, αν σκεφτώ όμως καλύτερα,  αυτά τα 2 χρόνια που χορεύω αυτόν τον χορό, έχω βγει μια άλλη πλέον, ξεκαθάρισα πολλά μέσα μου και γύρω μου και τώρα νιώθω πραγματικά έτοιμη για την επόμενη πίστα. Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα μόνιμο στρες στο στομάχι, είναι σαν να έχω μπει στην επόμενη φάση και να βγαίνω από τη ζώνη ασφαλείας μου - γιατί καλώς η κακώς ακόμα είμαι ασφαλής ως μη εγκυμονούσα - και το μυαλό μου να μου λέει κάτσε κούκλα μου που πας, δεν είδες τι έπαθες τις προηγούμενες φορές; Ε και σωματοποιειται και στο στομάχι.. (ή έτσι το εξηγώ εγώ δεν ξέρω! ) Να πας κορίτσι μου και να περάσεις όμορφα, να απολαύσεις το φαγητό, και όσο γίνεται άφησε το μυαλουδακι σου σήμερα να φύγει λίγο από το "γιατί εκείνες κι όχι εγώ". Θύμισε μου, πόσο καιρό έχετε επαφές και είχες μείνει ποτέ έγκυος; Δεν έχω συγκρατήσει..εμείς σπίτι ήσυχα φαγητακι και καμιά ταινία χριστουγεννιάτικη σήμερα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.  Τη Δευτέρα έχουμε γιατρό εμείς. Αλλά αυτό το άλμα μας έχει τινάξει! 2 μέρες είναι που είναι βαριά γκρίνια όλη μέρα! Και σήμερα από το μεσημέρι βρέχει πολύ και δεν μπορούσα να την πάω και βόλτα να ηρεμήσει! Έκλεισα λοιπόν όλα τα φώτα έβαλα λευκούς η ήχους και πέσαμε μαζί στο κρεβάτι. Την έβαλα στο στήθος και μας πήρε ο ύπνος και τις 2! Πονάει πολύ το κεφάλι μου από χθες με τόσο κλάμα και τσιρίδα. 
    • εμεις οι δυο νομίζω περνάμε πιο δύσκολα απ όλες 😂😂
    • Κοριτσια τι κανετε??? Πως περνατε το Σαββατο σας....εγω ετοιμαζομαι να παω σε ενα τραπεζι εχουμε κ καιρο να βγουμε με το συζυγο κ σκεφτομαι πως ολες εκει στο τραπεζι θα ειναι εγκυες φιλες μας κ δεν μπορω να το διαχειριστω οταν βρισκομαι σε τετοια παρεα...παλαιοτερα δεν μπορουσα καν να το ελεγξω...τωρα προσπαθω να το κοντρολαρω να κ ενα κομπο στο λαιμο τον νοιωθω ... κ αναρωτιεμαι τωρα τοοοοοσες προσευχες σε ολους τους Αγιους(μεχρι κ ειδικη ευχη πηρα) τοοοσες βιταμινες ,εξετασεις κ αλλες εξετασεις, τοοοσα δακρυα τοοοοσο υπομονη δεν μπορω αλλο κουραστηκα ειλικρινα....ευτυχως ο συζυγος με ηρεμει !!! Πφφ συγνωμη γ το σεντονι απλα ηθελα να γραψω να τα πω... αυτη η στιγμη ποτε τελικα θα ρθει??? Θα ρθει αραγε ποτε??!!!!!!! Εντωμεταξυ το glugophase αν κ το παιρνω πρωι παντα το στομαχι μ με ποναει το απογευμα νοιωθω σαν τσιμπιες θα το συνηθισω μ ειπε ο νεος γιατρος...  @Παρασκευαιδου ετοιμασε τους χριστουγεννιατικους χρησμους σου σιγα σιγα κ δες μας σε καμια απο τις γυαλες σου
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...