Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις πριν 20 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου.Καλη επιτυχία στα κορίτσια που ξεκινάνε τώρα και στις επιτυχημένες εγκυμοσύνες εύχομαι κάθε καλό μέχρι το τέλος.Ερωτηση για τα κορίτσια που είναι από Θεσσαλονίκη η' ξέρουν γιατρούς από δω.Εκτος το embryolab που έχω εμπειρία έχετε να συστήσετε άλλο κέντρο εξωσωματικής και κάποιο γιατρό ;;;;

Εγώ είμαι στο Fivi του Διαβαλκανικού με τον Παππά! Προς το παρόν δεν έχω κάποιο θέμα μαζί τους.

στις πριν 15 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Εγώ είμαι στο fivi του διαβαλκανικού με τον Γκουτζιούλη και είμαι πολύ ευχαριστημένη έχει στιγμής! 

Παίζει να σε πετύχω σε κανά διάδρομο;; 🤔😉

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ είμαι στο Fivi του Διαβαλκανικού με τον Παππά! Προς το παρόν δεν έχω κάποιο θέμα μαζί τους.

Παίζει να σε πετύχω σε κανά διάδρομο;; 🤔😉

Πώς πάει η παρακολούθησή σου κορίτσι; Βλέπετε καταβολές/ ωαριακια; Πότε σε προγραμματίζει για ωοληψία;

Μεριοφερτ έκανα κι εγώ πάντα και πάντοτε με βοηθούσε.🙂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια τι κανετε??? Πως περνατε το Σαββατο σας....εγω ετοιμαζομαι να παω σε ενα τραπεζι εχουμε κ καιρο να βγουμε με το συζυγο κ σκεφτομαι πως ολες εκει στο τραπεζι θα ειναι εγκυες φιλες μας κ δεν μπορω να το διαχειριστω οταν βρισκομαι σε τετοια παρεα...παλαιοτερα δεν μπορουσα καν να το ελεγξω...τωρα προσπαθω να το κοντρολαρω να κ ενα κομπο στο λαιμο τον νοιωθω ... κ αναρωτιεμαι τωρα τοοοοοσες προσευχες σε ολους τους Αγιους(μεχρι κ ειδικη ευχη πηρα) τοοοσες βιταμινες ,εξετασεις κ αλλες εξετασεις, τοοοσα δακρυα τοοοοσο υπομονη δεν μπορω αλλο κουραστηκα ειλικρινα....ευτυχως ο συζυγος με ηρεμει !!! Πφφ συγνωμη γ το σεντονι απλα ηθελα να γραψω να τα πω... αυτη η στιγμη ποτε τελικα θα ρθει??? Θα ρθει αραγε ποτε??!!!!!!! Εντωμεταξυ το glugophase αν κ το παιρνω πρωι παντα το στομαχι μ με ποναει το απογευμα νοιωθω σαν τσιμπιες θα το συνηθισω μ ειπε ο νεος γιατρος... 
    • Καλησπέρα , καλό σαββατοκύριακο …Όλα καλά δόξα το θεό …εσείς ;;;
    • @Kiddo& @_piripiri_ Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που μοιράζεστε τις γνώσεις σας! Κάτι κατάλαβα... αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει κανόνας... Η κάθε γυναίκα είναι τόσο διαφορετική! Το έχω άγχος αυτό με τον τράχηλο... @Kallia.GeoΤην τελευταία φορά και μένα μου είχε βρει αυξημένο το αμνιακό υγρό ο εμβρυομητρικός και με ρώτησε μήπως είχα φάει αρκετά γλυκά το διάστημα κοντά στην εξέταση... Δεν ανέφερε τίποτα για διαβήτη κύησης... Όλα καλά θα είναι!!!
    • Α ρε κορίτσια.. μπράβο σας, πώς τα καταφέρνετε.. εμείς με το μωρό έχουμε πελαγώσει! @Katiana1987 κορίτσι μου πήγατε γιατρό; Πώς είστε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...