Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις πριν 20 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου.Καλη επιτυχία στα κορίτσια που ξεκινάνε τώρα και στις επιτυχημένες εγκυμοσύνες εύχομαι κάθε καλό μέχρι το τέλος.Ερωτηση για τα κορίτσια που είναι από Θεσσαλονίκη η' ξέρουν γιατρούς από δω.Εκτος το embryolab που έχω εμπειρία έχετε να συστήσετε άλλο κέντρο εξωσωματικής και κάποιο γιατρό ;;;;

Εγώ είμαι στο Fivi του Διαβαλκανικού με τον Παππά! Προς το παρόν δεν έχω κάποιο θέμα μαζί τους.

στις πριν 15 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Εγώ είμαι στο fivi του διαβαλκανικού με τον Γκουτζιούλη και είμαι πολύ ευχαριστημένη έχει στιγμής! 

Παίζει να σε πετύχω σε κανά διάδρομο;; 🤔😉

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ είμαι στο Fivi του Διαβαλκανικού με τον Παππά! Προς το παρόν δεν έχω κάποιο θέμα μαζί τους.

Παίζει να σε πετύχω σε κανά διάδρομο;; 🤔😉

Πώς πάει η παρακολούθησή σου κορίτσι; Βλέπετε καταβολές/ ωαριακια; Πότε σε προγραμματίζει για ωοληψία;

Μεριοφερτ έκανα κι εγώ πάντα και πάντοτε με βοηθούσε.🙂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ααα Τουλάχιστον δεν είμαι μόνο εγώ έτσι, μα  απορία το έχω και εγώ  😂.. πως γίνεται τα μεγάλα παιδάκια να μας κουράζουν πιο πολύ … πολύ φασαρία και κακό άντε εσένα πάει και ένα σχολείο εγώ που την εχω 24/24ωρο έτσι 😂 κάποιες μέρες η γκρίνια της πραγματικά δεν παλεύεται και δεν κουράζονται κιόλας μετά το βράδυ κάνει πόση ώρα για να κοιμηθεί 😅
    • Η μεγάλη σε παιδευει περισσότερο απ' ότι καταλαβαίνω....πως γίνεται αυτό?το ίδιο παθαίνω κι εγώ....δε μπορώ να το καταλάβω ..αντί να με παιδεύει το μωρό με παιδεύει ο μεγάλος...😅άσε που με το που μπαίνει στο σπίτι το μεσημέρι ξεκινάει....μια φασαρία ένας χαμός...φωνές τσιριδες μάχη γίνεται κι αυτό το καημένο το μωρό κάθεται και γελάει😂τον έχει συνηθίσει μάλλον...με παναντολ τη βγάζω μέχρι το βραδυ
    • Καλημέρα ..είναι το χειρότερο πράγμα όταν αρρωσταίνουν...αρρωσταίνεις κι εσύ μαζί...εγώ πάντα όταν αρρώσταινε Μ έπιανε ένα πλάκωμα...και αρρώσταινε συνέχεια ..μόνιμα βήχα και μυξα... Ελπίζω τώρα με την αντιβίωση να είστε καλύτερα.   ...εμείς καλά είμαστε ...ηρεμα
    • Λες..;;;!!! 🤣🤣 Όχι ρε δε νομίζω..(ή τουλάχιστον ελπίζω..🤣) Ετοιμασες τίποτα αλήθεια;! Εγώ χθες είπα να ξεκινήσω να ξεχωρίζω τα πρώτα ρουχαλακια της για να μπουν για πλύσιμο.. 😅 🥰🥰🥰🥰
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!  Μπράβο το κορίτσι σας!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό το παιδί!! ❤️❤️ Διαβήτη κύησης σε αυτό το στάδιο;! Πόσα κιλακια είναι το μωράκι; Το αμνιακό ήταν πάνω από 18; Γενικά έχουν μια τάση άγχους οι γιατροί.. ευτυχώς έχουμε και τις μαίες μας να μας ηρεμούν..! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...