Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Τιιιι;;; Δεύτερο χαστούκι. Το μισώ το 2024

Έχει δίκιο η @Γιάννα 36 θέλει ένα τρίμηνο απόσταση, οι ορμόνες δεν μπορούν να χορηγούνται συνεχώς. Εγώ είχα κάνει 2 διεγέρσεις μια Οκτώβρη κ μια Γενάρη. Όμως αν καταλαβαίνω καλά είσαι 34; Έχεις το χρόνο υπέρ σου!

Επίσης περίμενε τη χοριακή, έχουμε δει τόσες φορές λάθος τεστ ! Δε λέω θα συμβεί κ σε σένα όμως δεν είναι σπάνιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια! Νεα εδώ! Προσπαθώ να μαθω το φόρουμ ακόμα 😊 νέα επίσης και στο θέμα εξωσωματικής.. έχω γιατρό τον κ. Παπανικοπουλο όπου είμαι λίγο καιρό μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως φτάσαμε στην εξωσωματική.. είχα μια αποβολή η οποία μου στοίχισε ψυχολογικά. Η σύλληψη έγινε φυσιολογικά σε καιρό που δεν το περιμέναμε μετά από 4 χρόνια προσπάθειας.. και τώρα ένα χρόνο μετά μπαμ μου λένε για εξωσωματική. Θέλω πολύ να γίνω μανούλα και να αγκαλιάσω το θαυματακι μου! Εύχομαι σε όλες μας να πραγματοποιηθεί αυτή η ευχή! 

Κορίτσια μου καλημέρα!
Είμαι σε αναμονή περιόδου αυτή την εβδομάδα και κάθομαι στα αγκάθια όσο δεν έρχεται, αν και είναι Πέμπτη να μου ρθει κανονικά, έχουν αρχίσει όμως τα προεόρτια πονάκια.
Θέλω να ρθει στην ώρα της γιατί κανόνισα και άδεια ωοληψίας και εμβρυομεταφοράς σύμφωνα με την προβλεπόμενη ημερομηνία περιόδου, είναι και γιορτές στη μέση οπότε θέλω όλα να πάνε ρολόι. πφ!

@Sofi990 κορίτσι μου σήμερα θα περιμένουμε νέα σου!

στις πριν 17 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Τιιιι;;; Δεύτερο χαστούκι. Το μισώ το 2024

Ελπίζω να μη χρειαστεί, αλλά δεν έχεις έμβρυα στην κατάψυξη;

Εδώ θα είμαστε σήμερα να σε ακούσουμε... όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η synnefaki79 είπε:

Ελπίζω να μη χρειαστεί, αλλά δεν έχεις έμβρυα στην κατάψυξη;

Εδώ θα είμαστε σήμερα να σε ακούσουμε... όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Όχι δεν έχει άλλα έμβρυα, μας το είπε όταν πήγε για ωοληψία. Της πήρανε 10 ωάρια από τα οποία γονιμοποιήθηκαν τα 5 εκ των οποίων μόνο τα 2 προχώρησαν και  έκανε την εμβρυομεταφορά. Οπότε στην κατάψυξη δεν μπήκε τπτ.

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι δεν έχει άλλα έμβρυα, μας το είπε όταν πήγε για ωοληψία. Της πήρανε 10 ωάρια από τα οποία γονιμοποιήθηκαν τα 5 εκ των οποίων μόνο τα 2 προχώρησαν και  έκανε την εμβρυομεταφορά. Οπότε στην κατάψυξη δεν μπήκε τπτ.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Εκείνες τις μέρες βίωνα την απώλεια των διδύμων μας και δεν είχα προσέξει ή διάβασα και ξέχασα... καταλαβαίνεις.

Μακάρι να έχουμε καλά νέα. 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η synnefaki79 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Εκείνες τις μέρες βίωνα την απώλεια των διδύμων μας και δεν είχα προσέξει ή διάβασα και ξέχασα... καταλαβαίνεις.

Μακάρι να έχουμε καλά νέα. 

Ναι ξέρω κορίτσι μου, λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σου, το διάβασα και στενοχωρήθηκα πολύ.
Εύχομαι το 2025 να γιατρέψει κάθε ανοιχτή πληγή μας και να φέρει χαρά στις ζωές μας! 

στις Just now, ο/η Sofi990 είπε:

Καλημέρα σ όλες! Δυστυχώς τα σημάδια ήταν σωστά και η χοριακη αρνητική!

Ωωωω λυπάμαι πολύ γι' αυτή την εξέλιξη, αλλά να ξέρεις πως δεν είναι το τέλος!
Πιστεύω σε μας και τα μελλοντικά μας μωράκια! 🙏

Καλημέρα κορίτσια και καλό και τυχερό μήνα εύχομαι!

Ο νέος χρόνος να μας φέρει αυτό που επιθυμούμε!

Σας διαβάζω εδώ και μήνες αλλά δεν σας είχα γράψει ποτέ. Καταρχάς εύχομαι κουράγιο σε όλες! Σιγά σιγά από ότι φαίνεται μπαίνω και εγώ στη διαδικασία της εξωσωματικής (με το νέο έτος) και είπα να μπω στην παρέα σας!

@melitiniღ καλημέρα και πάλι! 

Επειδή διαβάζω ότι πρόσφατα πέρασες τη διαδικάσία της έγκρισης από την επιτροπή κλπ, θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν η έγκριση αφορά την κάλυψη των φαρμάκων από τον ΕΟΠΥΥ που αποσκοπούν στην ωολληψία. 

Δηλαδή καλύπτει της ενέσεις που χρειάζεται να κάνουμε για να πάμε στη φάση της ωολληψίας ή καλύπτει και ενέσεις που χρειάζονται στο στάδιο της εμβρυομεταφοράς?

Σε ευχαριστώ και εύχομαι καλή αρχή με καλά αποτελέσματα!

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Πάρε τον χρόνο σου, κλάψε, ξέσπασε, κάνε ο,τι θες. 

Αυτή τη στιγμή δε θα σου πω τίποτα άλλο. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

@melitiniღ καλημέρα και πάλι! 

Επειδή διαβάζω ότι πρόσφατα πέρασες τη διαδικάσία της έγκρισης από την επιτροπή κλπ, θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν η έγκριση αφορά την κάλυψη των φαρμάκων από τον ΕΟΠΥΥ που αποσκοπούν στην ωολληψία. 

Δηλαδή καλύπτει της ενέσεις που χρειάζεται να κάνουμε για να πάμε στη φάση της ωολληψίας ή καλύπτει και ενέσεις που χρειάζονται στο στάδιο της εμβρυομεταφοράς?

Σε ευχαριστώ και εύχομαι καλή αρχή με καλά αποτελέσματα!

Καλησπέρα! Είσαι δοκιμαστικό μέλος ακόμη, γι' αυτό καταλαβαίνω και πως αργούν να δημοσιοποιηθούν οι απαντήσεις σου.
Λοιπόν ναι! εγώ πέρασα από επιτροπή τον Οκτώβριο για την κάλυψη φαρμάκων που έχουν να κάνουν με τη διέγερση των ωοθηκών για τη φάση της ωοληψίας. Δηλαδή τα ακριβά ενέσιμα σκευάσματα, εμένα ο γιατρός μου, μου συνταγογράφησε τα meriofert, κάθε γιατρός έχει το δικό του πρωτόκολλο από ότι καταλαβαίνω κι εγώ. 
Αυτά τα παίρνεις αποκλειστικά από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και τα υπόλοιπα ενέσιμα, όπως είναι οι ανταγωνιστές, με συμμετοχή 25% που μπορείς να τα πάρεις από οποιοδήποτε φαρμακείο της γειτονιάς.
Στην ουσία γίνονται δύο συνταγογραφήσεις, μία με 0% συμμετοχή και μία με 25%.
Αυτά που πήρα με συμμετοχή δεν ήταν πάρα πολύ ακριβά, στην ουσία μου βγήκαν γύρω στο 40ρι.

στις On 23/11/2024 at 12:58 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;

Καλησπέρα κοριτσι μου! Ειχα μερες να μπω! Εχω ακομα 4 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο τη διέγερση που εκανα τον Μάιο..να σου πω την αληθεια ελεγα για τωρα τον Δεκέμβριο αλλα δεν νιωθω έτοιμη οποτε θα το μεταθεσω για τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο..προσπαθω να χασω κ καποια κιλα, ξεκινησα κ γυμναστικη οποτε λεω να παρω τον χρονο μου, αν κ συνολικα με αγχωνει η ηλικια...σκεφτομαι πως δεν θα κανουν καποια ιδιαιτερη διαφορα δυο μηνες πριν δυο μηνες μετα αν πιασει καποιο απο αυτα π εχω καταψυξη..αλλα απο την αλλη με αγχωνει το ενδεχόμενο πως ισως χρειαστω νεα διεγερση κ εχω μεγαλωσει κ αλλο..βεβαια προσπαθω να μη το σκεφτομαι τοσο μακροπροθεσμα κ τοσο αρνητικα.. ειμαι ζυγός οποτε καταλαβαινεις η παρανοια αε ολο της ρο μεγαλείο οταν παιρνω αποφασεις!! εχω ηδη κανει 4 προσπαθειες κ δεν εχω βρει την αιτια που τα πραγματα δεν εξελιχθηκαν οπως θελαμε (2 παλινδρομες μια μηδενικη χοριακη και μια βιοχημικη)..οι εξετάσεις π εχω κανει στην αιματολογο ηταν οκ.. αλλα βγηκαν καποιες τιμες (χοληστερίνη τριγλυκεριδια κλπ) οχι πολυ καλες κ μ προτεινε κ εκεινη αν μπορω πρωτα να τα ρυθμισω λίγο με ασκηση έτσι ωστε να μην ξεκινησω κυηση με αυτες τις τιμες..

στις On 2/12/2024 at 11:20 ΜΜ, ο/η Choco Tzotzo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Νεα εδώ! Προσπαθώ να μαθω το φόρουμ ακόμα 😊 νέα επίσης και στο θέμα εξωσωματικής.. έχω γιατρό τον κ. Παπανικοπουλο όπου είμαι λίγο καιρό μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως φτάσαμε στην εξωσωματική.. είχα μια αποβολή η οποία μου στοίχισε ψυχολογικά. Η σύλληψη έγινε φυσιολογικά σε καιρό που δεν το περιμέναμε μετά από 4 χρόνια προσπάθειας.. και τώρα ένα χρόνο μετά μπαμ μου λένε για εξωσωματική. Θέλω πολύ να γίνω μανούλα και να αγκαλιάσω το θαυματακι μου! Εύχομαι σε όλες μας να πραγματοποιηθεί αυτή η ευχή! 

Καλημέρα κορίτσι μου καλως ήρθες στη παρέα. Τι ηλικία έχεις? Η φυσική σύλληψη στο ιστορικό σου είναι πολύ θετική.  Έχετε εντοπίσει που είναι το πρόβλημα? Οι ορμονικές σου πως είναι?εξέταση αμη έκανες? Σπερμοδιαγραμμα ο σύζυγος? Συνήθως από εκεί ξεκινάμε. 

στις πριν 22 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό και τυχερό μήνα εύχομαι!

Ο νέος χρόνος να μας φέρει αυτό που επιθυμούμε!

Σας διαβάζω εδώ και μήνες αλλά δεν σας είχα γράψει ποτέ. Καταρχάς εύχομαι κουράγιο σε όλες! Σιγά σιγά από ότι φαίνεται μπαίνω και εγώ στη διαδικασία της εξωσωματικής (με το νέο έτος) και είπα να μπω στην παρέα σας!

Καλώς ήρθες Νικόλ με το καλό να ξεκινήσεις τη διαδικασία κ σύντομα να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα❤️

στις On 3/12/2024 at 1:20 ΠΜ, ο/η Choco Tzotzo είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Για ποιον λόγο σε παραπέμπουν σε εξωσωματικη; Ποια είναι η ηλικία σου; Με τον ίδιο γιατρο συνεχιζεις;

Καλή αρχή! και ο,τι θέλεις, είμαστε εδώ να μας ρωτάς και να μοιράζεσαι. 🙂

στις On 3/12/2024 at 11:52 ΠΜ, ο/η Sofi990 είπε:

Κορίτσι μου μην απογοητευεσαι. Ξέρω πως σου ακούγεται ειρωνικό αυτη τη στιγμη, αλλά πρώτη προσπαθεια ήταν. Θα το δεις με τον γιατρό σου και θα ξαναπροσπαθησεις. Ο δρόμος της εξωσωματικης θέλει υπομονή και πίστη! Όλες τα καταφέρνουμε στο τέλος!!

Όπως σου είπαν και τα κορίτσια, πρέπει να περάσει τρίμηνο για να ξαναπάρεις φουλ δόσεις φαρμάκων. Όμως μπορείς να κάνεις έναν φυσικό ενδιάμεσα, χωρίς φάρμακα, αν θέλεις. Εγώ το είχα κάνει, απλά εκεί μόνο στο ωάριο του μήνα ποντάρεις. Η ηλικία σου είναι σύμμαχος σου όμως! Γι αυτό κάνε λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους🥰🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...