Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi990 είπε:

Αρνητικο

Είσαι έβδομη ημέρα αν θυμάμαι καλά. Οριακή είναι, μπορεί και να μην έδειχνε το τεστ. Κάνε επανάληψη τη Δευτέρα. Εύχομαι να γίνει η ανατροπή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Είσαι έβδομη ημέρα αν θυμάμαι καλά. Οριακή είναι, μπορεί και να μην έδειχνε το τεστ. Κάνε επανάληψη τη Δευτέρα. Εύχομαι να γίνει η ανατροπή...

Δεν ελπίζω τίποτα. Απορώ που πίστεψα ότι η τύχη μου θα άλλαζε. Ναι είμαι 7 μέρα καλά θυμάσαι.

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Δεν ελπίζω τίποτα. Απορώ που πίστεψα ότι η τύχη μου θα άλλαζε. Ναι είμαι 7 μέρα καλά θυμάσαι.

Λυπάμαι για την απογοήτευση σου. Πάρε το χρόνο σου και θα τα δεις Με άλλο μάτι αργότερα.

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Αρνητικο

Κορίτσι μου το έκανες πολύ νωρίς. Μην απελπίζεσαι. Έχω φίλη που τη μέρα της χοριακης βγήκε αρνητικό και μετά από μισή ώρα έδωσε αίμα και η χοριακη ήταν θετικότατη. Δε το έκανες μια μέρα πριν... Επίσης δε το έκανες με πρωινά ουρα. Εμένα 8η μέρα ( με βλαστοκυστες) ήταν πολύ αχνό με πρωινά ουρα. Έβαλες βλαστοκύστες ή τριών ημερών; Δε θυμάμαι. 

Επίσης τα ανίψια μου... Αρνητικό τεστ την Κυριακή. Δευτέρα χοριακη 545, διδυμακια. 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η synnefaki79 είπε:

Κορίτσι μου το έκανες πολύ νωρίς. Μην απελπίζεσαι. Έχω φίλη που τη μέρα της χοριακης βγήκε αρνητικό και μετά από μισή ώρα έδωσε αίμα και η χοριακη ήταν θετικότατη. Δε το έκανες μια μέρα πριν... Επίσης δε το έκανες με πρωινά ουρα. Εμένα 8η μέρα ( με βλαστοκυστες) ήταν πολύ αχνό με πρωινά ουρα. Έβαλες βλαστοκύστες ή τριών ημερών; Δε θυμάμαι. 

Επίσης τα ανίψια μου... Αρνητικό τεστ την Κυριακή. Δευτέρα χοριακη 545, διδυμακια. 

Βλαστοκυστες βάλαμε. Είναι 7η μέρα και το έκανα 2 το μεσημέρι. Δεν πιστεύω σε όνειρα πλέον. Αυτα είναι θαυνατακια που διαβάζω πιο πάνω κι εμένα τα θαύματα με μισούν 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Βλαστοκυστες βάλαμε. Είναι 7η μέρα και το έκανα 2 το μεσημέρι. Δεν πιστεύω σε όνειρα πλέον. Αυτα είναι θαυνατακια που διαβάζω πιο πάνω κι εμένα τα θαύματα με μισούν 

Να σου τώρα πως κάνεις λάθος; Θέλω... αλλά το ίδιο νιώθω και εγώ. Τα θαύματα συμβαίνουν σε άλλους. Όμως δώσε λίγο χρόνο σε παρακαλώ. Είναι όντως νωρίς. Δε στο λέω για παρηγοριά. Ακόμα και το γεγονός πως δεν ήταν ούρα πρωινά ισχύει. Κάνε τη χοριακη την Τρίτη, πήγαινε και Δευτέρα αν θες. Μετά αν κάτι δε πάει καλά που το απεύχομαι μπορείς να κλάψεις, να φωνάξεις, να πέσεις, να σκεφτείς όλα τα αρνητικά σενάρια. Όχι τώρα σε παρακαλώ. Και στο λέω εγώ που όπως ξέρεις όλα τα βλέπω μαύρα. 

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια πιο πάνω. Μην βιάζεσαι, περίμενε να ρθει η μέρα που πρέπει να κάνεις τις εξετάσεις που πρέπει και απογοητεύσου αργότερα, αλλά όχι τώρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...