Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήριααααα εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!  Σφαίρα ο Νοέμβριος κορίτσια, έλα να μαζεύουμε θετικά τεστ 🙏 🙏  Εγώ 4dpo, έχω μέλλον ακόμα αλλά έχω και μια απίστευτη ανυπομονησία αυτή τη φορά.... Μαζί και άγχος για τις 20 του μήνα που θα βγουν τα αποτελέσματα του σπέρματος...
    • Τίποτα που να πούμε δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ή μάλλον να σου πάρει λίγο από τον πόνο κ το βάρος που έχεις αγαπητό μέλος.    πολλές κ βαθειες πληγές   Τα αγγελάκια σας δεν θα ξεχαστούν ποτέ αυτό είναι βέβαιο αλλά εύχομαι σύντομα ή όποτε και αν είστε έτοιμοι να γεμίσει η αγκαλιά σας και να μην είστε πια «μόνοι», να απαλύνει ο πόνος και να μαλακώσει.    Δύναμη κ κουράγιο 🥹🥲
    • ναι ίσως γι αυτό με δυσκολεύει... εγώ έχω σύνολο 3 ιδιες πιπίλες ώστε οταν πεσει κάτω να του δίνω κατευθείαν την άλλη ώσπου να αποστειρωσω   εγω με μια κουβέρτα τον σκεπάζω αυτες τις χοντρςς τις βελούδινες και απο πάνω το δικο μας πάπλωμα... εμένα του αρέσει η ζέστη πολύ.αφου αν δεν τον ριξω το πάπλωμα δεν κοιμάται ήσυχα 🤷 αλλα δεν τον εχω χοντρα ρούχα
    • Καλησπέρα Λευκη τα κιλά που έχεις πάρει δεν είναι τραγικά. Όμως δεν υπάρχει ένας στάνταρ αριθμός για όλες τις γυναίκες. Είναι ανάλογα το βάρος με το οποίο ξεκινάς (αν είσαι λιποβαρης κτλ ) κ το πόσο ανεπτυγμένο αναμένεται να είναι το μωράκι σου (φυσικά όταν προκύψει πχ διαβήτης τότε εκεί θέλει μεγάλη προσοχή το βάρος αλλά θυμάμαι ότι δν έχεις κάποιο τέτοιο θέμα). Από εκεί κ πέρα ο γιατρός έχει το ιστορικό σου κ γνωρίζει καλύτερα 😊 εγώ ξεκινάω πάντα 46-47 κιλά κ τερματίζω +10-12κιλα (με μεγάλα μωράκια βέβαια 4 κιλά το καθένα) κ όταν γεννάω δεν έχω έξτρα βάρος φεύγει όλο.  τώρα πχ είμαι 54 έχω πάρει κ εγώ 7 κιλά (στο πρώτο τρίμηνο είχα πάρει μόνο 1-1.5 κιλό περίπου) κ αναμένεται να πάρω σίγουρα άλλα 3-4 κάπου εκεί (ειδικά στο τρίτο τρίμηνο υπάρχει μια αύξηση στο βάρος της μητερασ γιατί είναι κ η φάση όπου τα μωράκια επικεντρώνονται στο να αυξήσουν το βάρος τους άρα μάλλον γ αυτό κ ο γιατρός μάλλον γι αυτό σε θορύβησε).    επειδή όταν γεννάμε ακόμα έχουμε κατακράτηση συν τα λοχεια μόλις φύγει αυτή η περίοδος θα δεις αν σου έχουν μείνει κιλά που πρέπει να χάσεις ή όχι (αν κ πιστεύω ότι δεν θα έχεις κανένα θέμα 😊❤️).    (σημείωση: εγώ πχ δν τρώω αρκετά ίσα ίσα καταναλώνω λιγότερες θερμίδες  συν ότι θηλάζω αλλά κ πάλι το βάρος που είναι να πάρω το παίρνω στάνταρ γιατί είναι όλα τα υπόλοιπα που αυξάνονται πχ η μήτρα, τα υγρά, το μωρό κτλ) 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...