Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Εγώ σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό όλα εντάξει.. μου είπε μετά της 28/10  να κανονίσω για την αυχενική    συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο μάλλον έτσι να θα με πάει αυτήν η εγκυμοσύνη 🤷‍♀️ 
    • Αντε με το καλό εγώ έχω την επόμενη εβδομάδα doppler. Κορίτσια εμείς που θα έχουμε πρώτα ο Θεός χειμωνιάτικα μωράκια επειδή βλέπω σκουφάκια και πλεκτά και κάτι λεπτά από ύφασμα. Ποια είναι καλύτερα να πάρουμε?μόνο έξω θα τους φοράμε η πρέπει και νοσοκομείο σκουφάκι? Επίσης, οι έμπειρες μαμάδες τι προτείνετε να πάρουμε σερβιέτες λοχίας η πάνες ενηλίκων για τις πρώτες μέρες?προτείνετε κάποιο?
    • Καλημέρα! Καλή εβδομάδα κορίτσια!Εγώ από αρχές Νοεμβρίου λεω να πάω να δω από κοντά καρότσια. Έχω δει κάποια που μου αρέσουν σε site και βιντεάκια αλλα από κοντά δεν ξέρω πως θα είναι.  Τα dovadi μου άρεσαν atta και fly και κάποια της kikka boo. Εχω αυτά στο μυαλό μου και βλέπουμε.  Κρεβατάκι σαν στυλ μου αρεσει ενα απο ικεα το sniglar απλο λιτό και θα επενδύσουμε σε ενα πιο αξιόλογο στρωματάκι. Τα μοναδικά που πήραμε προς το παρόν ειναι κανα δυο κουβερτούλες και κατι κορμάκια (οι γιαγιάδες δεν κρατιουνται 😂). Οι περισσότερες αγορές ομως θα γίνουν black Friday και στις εκπτώσεις. Κι εμείς τωρα μένουμε σε 40τμ ,ειχαμε σηκώσει τα χερια ψηλά μετα απο 1μιση χρονο που ψάχνουμε, λέγαμε εμεις και το μωρακι μας να ειμαστε καλά και θα την παλεψουμε.Για καλή μας τύχη βρήκαμε σπιτι την προηγούμενη εβδομάδα οποτε θα εχουμε μετακόμιση τέλος του μηνα 🤞🤞
    • Καλημέρα κορίτσια ❤️ 30 κ 5 σήμερα και έχω DOPPLER την Πέμπτη. Εγώ κορίτσια αρρώστησα και να σας πω την αλήθεια ακόμα νιώθω πολύ κουρασμένη. Κάτι συγκεκριμένο δεν έδειξε αν και τα συμπτώματα μου ήταν σαν COVID. Πυρετό, συνάχι είχα. Να προσέχετε γιατί κυκλοφορούν πολλές ιώσεις. Ανυπομονώ και εγώ για την εξέταση να δω τον μπέμπη , ο οποίος είναι πολύ ενεργητικός πλέον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...