Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα..προχθες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Στην 6 εβδομάδα. Δεν έχω παει ακόμη σε γιατρό θα πάω την Πέμπτη. Αλλά μια σημαντική ερώτηση . Επιτρέπεται να οδηγάς μηχανάκι ;;;; Πάω με τα 20.  Και αποφεύγω λακούβες !!!

Δημοσίευση
στις On 25/7/2023 at 10:54 ΠΜ, ο/η eirini Papadopoulou είπε:

Καλημέρα..προχθες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Στην 6 εβδομάδα. Δεν έχω παει ακόμη σε γιατρό θα πάω την Πέμπτη. Αλλά μια σημαντική ερώτηση . Επιτρέπεται να οδηγάς μηχανάκι ;;;; Πάω με τα 20.  Και αποφεύγω λακούβες !!!

Καλό θα ήταν εφόσον το γνωρίζεις πως είσαι έγκυος να το αποφύγεις για πολλούς λόγους. Προτίμησε κάποιο άλλο μέσο! Με το καλό, να πάνε όλα καλά, να έχεις μία τελειόμηνη κύηση!!! 

Δημοσίευση
στις On 25/7/2023 at 10:54 ΠΜ, ο/η eirini Papadopoulou είπε:

Καλημέρα..προχθες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Στην 6 εβδομάδα. Δεν έχω παει ακόμη σε γιατρό θα πάω την Πέμπτη. Αλλά μια σημαντική ερώτηση . Επιτρέπεται να οδηγάς μηχανάκι ;;;; Πάω με τα 20.  Και αποφεύγω λακούβες !!!

Καλή τελειόμηνη  εγκυμοσύνη εύχομαι! όταν είχα ρωτήσει τον δικό μου γιατρό στην εγκυμοσύνη μου, μου είχε πει ότι επιτρέπεται... μου είχε φανει κουλό βέβαια τότε αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν οδήγησα μηχανάκι μέχρι να γεννήσω. Είναι ανάλογα το γιατρό πιστεύω... 

Δημοσίευση

Ίσως πρέπει να το αποφύγεις ιδίως όταν δεν θα είσαι σε καλή ισορροπία με την κοιλιά μεγαλωμένη και μπορεί να κινδυνεύεις. Καλή εγκυμοσύνη πάντως να έχεις! Πάντως θα είναι αναγκαίο μέσο για σένα φαντάζομαι για να ρωτάς γιατί λογικά θα το απόφευγες χωρίς να ρωτούσες..

Δημοσίευση
στις On 25/7/2023 at 10:54 ΠΜ, ο/η eirini Papadopoulou είπε:

Καλημέρα..προχθες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Στην 6 εβδομάδα. Δεν έχω παει ακόμη σε γιατρό θα πάω την Πέμπτη. Αλλά μια σημαντική ερώτηση . Επιτρέπεται να οδηγάς μηχανάκι ;;;; Πάω με τα 20.  Και αποφεύγω λακούβες !!!

Επειδή το ίδιο πρόβλημα είχα στις αρχές και μου ήταν αναγκαίο μέσω το μηχανάκι, από την ώρα που το έμαθα μόνη μου δεν ξανά ανέβηκα ποτέ.. είχα ακούσει και μια άσχημη περίπτωση όποτε είχα γενικά τρομάξει.. ο γιατρός όταν τον είχα ρωτήσει μου είχε πει να μην ξανανεβω ποτέ σε μηχανάκι ούτε συνοδηγός λόγω κραδασμών ακριβώς κάτω στην μήτρα.. όσο και να προσεχείς ειδικά τους πρώτους μήνες καλό θα ήταν να μην το πάρεις ούτε για μισή γωνία.. με το καλό και να πάνε όλα καλά σου εύχομαι.!❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...