Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια από εκεί που σας έγραψα ότι είμαι τάβλα με ήπιες συσπάσεις, τα πράγματα εξελίχθηκαν! Με πήρε ο ύπνος που λέτε αλλά ξύπνησα μετά από κάνα 3ωρο με πόνους περιόδου, ήτοι πιο έντονες συσπάσεις. Άρχισα λοιπόν να της καταγράφω και κατά τη διάρκεια ένιωθα μια έντονη επιθυμία για τουαλέτα όπου και πήγα 3-4 φορές! Στο σκούπισμα κάθε φορά όλο και κάτι αχνοφαινοταν μέχρι που από μπεζ σταγόνες, έγιναν ροζ/κόκκινες και έπειτα τσουπ εμφανίστηκε και η βλέννα του τραχηλικού πώματος 😱😱😱 φοβήθηκα λίγο με τις κόκκινες σταγόνες η αλήθεια είναι αλλά στην επόμενη φορά είχε ήδη γίνει καφέ μέχρι που οι σταγόνες στο σκούπισμα έγιναν μπεζ, σχεδόν διαφανείς. Οι συσπάσεις συνεχίζονται με συχνότητα περίπου 10-12 λεπτών και διάρκεια 40", δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ ξανά αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη 😅 έκανα κι ένα ζεστό ντουζ που βοήθησε με τους πόνους. Λέω να περιμένω, θα στείλω και στο γιατρό αλλά φοβάμαι μήπως μου πει να πάω απ' το μαιευτήριο. Θα προτιμούσα να μείνω σπίτι όσο περισσότερο γίνεται - λέτε να σπάσουν και τα νερά στο μεταξύ; 😶 Σε άλλα νέα έχει γενέθλια ο σύζυγος σήμερα και έλεγε ότι θα ήθελε πολύ να έχουν μαζί γενέθλια!! Δε περιγράφω άλλο 🤣🤣🤣🤣
    • Εντάξει είναι μια χαρά 🩷 δεν γίνεται όλα τα μωρά να γέννιουνται 3.5-4 κιλά. Μια χαρά φυσιολογικό το βάρος ευτυχώς ξέφυγε του κινδύνου κ πάτε μέχρι το τέλος που έχετε την καισαρική 🩷  πωπω έμεινε τόσο λιγοοοοοοοοοοο Ελενα!!!! Πως νιώθεις που έφτασε ο καιρός; Ουσιαστικά 3 εβδ περίπου. 
    • @Kate1992εγώ είμαι κατά της πρόκλησης,  όταν δεν υπάρχουν ενδείξεις.. δεν ειναι σωστο αυτο που λεω , γτ πολλες εχουν γεννησει ετσι και έχει πάει εξαιρετικά. Για αυτό που έχω ζήσει εγώ όμως,  δεν θα το έκανα ποτέ ξανά.. αν μου έλεγε ο γιατρός μπαίνουμε για πρόκληση,  θα διάλεγα την καισαρική.  Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα, είναι να ετοιμαστεις και να μετράς τις ώρες που θα πάρεις το όμορφο πλασματακι σου αγκαλιά ❤ 
    • Εμείς ζητήσαμε να κάνει μια τυροπιτα για το τραπέζι της πρωτοχρονιάς , μην πέσουν οοοολα πάνω μου και τελικά το "ξεχασε".. ο σύζυγος να δουλεύει παραμονή μέχρι απόγευμα, εγώ με τα μικρά και να μαγειρεύω για το βράδυ.... αχ μανούλα κ πάλι μανούλα 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...