Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ρένα 123 είπε:

καλησπερα εχει μηπως καποια orgaloutran αν ναι να μου αφηση ενα μυνημα ευχαριστω πολυ 

Πόσες χρειάζεσαι κορίτσι μου;; δεν μπορεί να στις συνταγογραφησει ο γιατρός σου; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κάθε ηλικια έχει και άλλες προκλήσεις, αυτό καταλαβαίνω όσο περνάει ο καιρός. Ευτυχώς εχουν ηρεμήσει πια τα πνεύματα. Όντως πανέμορφη η Θάσος, την απολαύσαμε σε πολύ αργούς ρυθμούς.  Τέλεια Ρένα, χαίρομαι που είσαι από εδώ . Θα ήθελα να σε ρωτήσω που θα κάνεις την β επιπέδου. Αν έχεις εμπειρία από τους εμβρυομητρικους στο Γένεσις. Τις εξετάσεις αυτές στον πρώτο μου όπως και στην αυχενική σε αυτό την έκανα στο Σωτηριάδη, αλλά λόγω προνομίων στο Γένεσις είπα την β επιπέδου και το Doppler να τα κάνω εκεί.
    • Άντε μπαίνουμε σε σειρά!! Πώς είσαι εσύ Κατερίνα μου; Εσύ έχεις και δύο μωράκια και τα φαντάζομαι όλα πιο έντονα! 
    • Πόσο όμορφη η Θασος! Εχω πάει πολλές φορές, αλλά πέρυσι ήταν κ το πρώτο νησί της μικρής μου και περάσαμε τέλεια! Καλή επιστροφή λοιπόν και επιτελους μπορώ να πω καλό φθινόπωρο 😍  Η αλήθεια είναι ότι τα νηπιακια στις αλλαγές μέρους δυσκολεύονται και τους βγαίνει σε ένταση κλπ…κ εμείς στο πηλιο είχαμε πάει κ η μικρή έβγαλε άπειρη γκρίνια. Και πάλι όμως οι στιγμές είναι απίστευτες 🥰 Εγώ από Θεσσαλονίκη 😊
    • Καλησπέρα κορίτσια! Βγήκε η καμπύλη ζαχάρου μου με τιμές Σάκχαρο προ λήψεως Γλυκόζης . . . 94 mg/dL <95 Σάκχαρο 60 λεπτά μετά την λήψη . . . . . . . . 153 mg/dL < 180 Σάκχαρο 120 λεπτά μετά την λήψη . . . . . . . 142 mg/dL < 155   Είναι μέσα στις φυσιολογικές τιμές του μικροβιολογικου για εγκύους και ο γιατρός μου είπε όλα καλά. Εγώ όμως έχω διαβάσει ότι θέλει να έχεις κάτω από 92 το νηστείας. Κάνω βέβαια προσεκτική διατροφή έτσι κι αλλιώς για τα κιλά αλλά η αλήθεια είναι έτρωγα κανένα κουλουράκι Θεσσαλονίκης για πρωί η λευκούς υδατάνθρακες. Θα τα κόψω και αυτά η θα τρώω ολικής. Έχει καμία γνώση καμία κοπέλα πάνω στο θέμα:;; Θα έπρεπε να πάω και σε ενδοκρινολόγο πιστεύετε;  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...