Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσι μου....είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεις αυτό το "φταίω"  ακομα και όταν δεν κανεις κατι λαθος το μυαλό σου δημιουργεί πολλες τύψεις...εγώ βλέπω έναν άντρα που  σε νοιάζεται πολύ..γιατί τον στεναχωρεί που θα σε βάλει σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία...και φυσικά και οι αντρες μας αγχώνονται μαζί μας ακόμα και όταν δεν το λένε πάντα...κάνε του ένα ρομαντικό δείπνο....πιάσε τον να συζητήσετε λίγο το θεμα...να σου εξηγήσει τι τον στεναχωρεί...και να του πεις και εσύ πόσο ανυπομονείς για όλο αυτό...και πόσο έτοιμη είσαι...να του μεταφέρεις την αισιοδοξία σου και την προσμονή σου...
    • Κι εμένα δεν ανακατεύονται  φυσικά με έχουν ρωτήσει διάφορα άτομα τι θα κάνω αλλά όχι επικριτικά.  Τους λέω θα δω και η αλήθεια είναι ότι κ εγω ακόμη δεν ξέρω. Με προβληματίζει από τη μια από την άλλη δε νιώθω έτοιμη ούτε η ίδια να το κόψω οπότε το αφήνω να πάει κ οπως μου /μας βγει. Η πεθερά μου μου πέταξε μια φορά ενα  "αχχχχ τι θα κάνεις... " της είπα ένα "αχχχχ θα δω.." κ τέλος χαχχαα 
    • Αγαπάμε Λήμνο! Ήμουν εκεί φέτος το καλοκαίρι όπως και άλλες χρονιές...Κ καλά να είμαστε θα πάμε πάλι το καλοκαίρι! Ο αδερφός μου είναι γιατρός εκεί εδώ κ περίπου 3 χρόνια 🥰
    • Εγώ πάντως κορίτσια θα κάνω κλύσμα σπίτι μου ... δεν θέλω να κάνω πάλι στο νοσοκομείο. Βέβαια στην περίπτωση μου , με αφήνουν κ να έχω σνακ κατά τη διάρκεια του τοκετού,  οπότε μάλλον ανωφελο είναι 🤣  Για τα κακάκια κ εγώ το ίδιο ήξερα στην πρώτη εγκυμοσύνη,  όμως δεν είναι κάτι,  αρκεί να είναι σε παρακολούθηση το μωρό για να ξέρουμε ότι είναι οκ οι παλμοί
    • Εγώ κορίτσια μου να σας πω την αλήθεια βγαίνω γιατί κατάλαβα ότι με κάνει να νιώθω καλύτερα...Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ τις πρώτες μέρες που ήμουν μέσα και δεν έβγαινα ούτε καν για να πετάξω τα σκουπίδια...Τον έχω παντού μαζί μου,το έχω πάρει απόφαση ότι δε θα μου τον κρατήσει κανείς οπότε θα συμβιβαστούμε με αυτό...Δε ξέρω τι θα γίνει όταν θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά 🫤...είναι ένα κομμάτι που με αγχώνει πάρα πολύ!!
  • Προσθήκη...