Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμάς εδώ πίνεται το νερό, από την βρύση πίνουμε δηλαδή. Αλλά μου είπε να το βραζω🤷‍♀️
    • Και εγώ κορίτσι μου δεν έχω ετοιμάσει τίποτα.  Μόνο καροτσι έχω κλείσει κι τίποτα άλλο.  Θα πλύνω λίγα ρουχαλάκια που μου έδωσαν και θα τα φυλαξω σε θήκες και κοντά να γεννήσω θα κάνω όλα τα υπόλοιπα. Δεν έχω όρεξη σαν κάτι να με κρατάει πίσω. Ίσως ο φόβος μου να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους.  Εσένα ο γιατρός τι σου λέει?
    • Στην πρώτη επιτροπή άφησα τον φάκελο και με πήραν μια βδομάδα μετά να μου πουν οτι εγκρίθηκε. Πέρυσι τα έστειλα κ γω με courier και νομίζω με πήραν τηλέφωνο στο 15νθήμερο. Ασε εγώ είμαι να σκάσω γιατί φοβάμαι μην δεν προλάβω να κάνω την ωολληψία μέχρι τον Ιούνιο που λήγουν οι ενέσεις... Εγώ νομίζω πάω για αρχές Μαρτίου... Λογικά εχθές προχθές ωορρηξία. Σήμερα ανέβηκε η θερμοκρασία 36.8 Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να τα καταφέρατε αγάπη μου γλυκιά και να πάρεις ένα χαρμόσυνο νεο!!!! Πως είναι η μανούλα σου;
    • Ω ναι, άστε την έχω σκυλοβαρεθει πια🤣🤣 Δευτέρα θα πάω στον γιατρό, ελπίζω να μου πει τέλος πια!!
    • @stel papa κορίτσι μου γλυκό χαίρομαι πάρα πολύ που έχεις απευθυνθεί σε ειδικό! Θα σε βοηθήσει. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι ότι έχασες χρόνο με το μωρό κτλ γιατί το παρελθόν δεν αλλάζει. Πάει πέρασε. Ότι έγινε έγινε. Κοίτα από δω και πέρα να είσαι ήρεμη και να δεθείς με το μωρό σου. Κάνε καινούργια αρχή! Σιγά σιγά θα μένει πιο πολύ ώρα ξύπνιο και θα έχετε χρόνο για παιχνίδια και για δέσιμο. Είναι φυσιολογικό κάποιες φορές να κλαίει,  να μην σε γουστάρει και να μην το γουστάρεις... Και σε εμάς συμβαίνει. Και με τον μπαμπά του να είναι πιο πολύ δεμένο δεν σημαίνει ότι εσένα δεν θέλει να σε βλέπει. Δες την κατάσταση πιο χαλαρά, ξέχνα τα παλιά και μην σκέφτεσαι το μέλλον. Κοίτα το παρόν, να βγαζεται όσο το δυνατόν καλύτερα τη μέρα σας και όλα θα γίνουν σιγά σιγά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...