Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάης κι έχει η γης φορέσει τα καλά της για ν’ αρέσει. Ο κυρ-Ήλιος την κοιτά και τον πελαργό διατάζει να κατέβει να μας φέρει μωρουδακια αφράτα, μοσχοβολιστα🌸

marinamanoulitsa

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Girly είπε:

Μόλις διάβασα ότι αν έχεις σπυράκια στην ωορηξια τοτε παράγεις πολλη τεστοστερόνη...η οποία με τη σειρά της δυσκολεύει πολύ μια γυναίκα να συλλάβει....πφφ μάλλον αυτός ο μήνας πάει κουβά...😪

Καλημέρα!!! Για μένα τα σπυρακια πάντα σημαίνουν περίοδος που έρχεται... 😢 Τα ρημάδια!!! Σε προειδοποιουν. 

Αλλα αν δεν τα έχεις κάθε μήνα και είναι κάτι ξεχωριστό μπορεί να σημαίνει και εγκυμοσύνη!! 😍

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα!!! Για μένα τα σπυρακια πάντα σημαίνουν περίοδος που έρχεται... 😢 Τα ρημάδια!!! Σε προειδοποιουν. 

Αλλα αν δεν τα έχεις κάθε μήνα και είναι κάτι ξεχωριστό μπορεί να σημαίνει και εγκυμοσύνη!! 😍

Καλημέρα!! Είναι πολύ νωρίς και για σύμπτωμα εγκυμοσύνης και για περίοδο! Είμαι 15η μέρα με θετικό τεστ ωορρηξίας την 11..και αυτά εμφανίστηκαν με το τεστ ωορρηξίας μαζί...

Κορίτσια εμένα άλλο με απασχολεί...φοβάμαι ότι μάλλον έπαθα μόλυνση ουροποιητικού.. εδώ και 3 μέρες κάθε πρωί και μόνο το πρωί όταν πάω για τσισα μυρίζουν περίεργα...έχουν γλυκιά μυρωδιά αλλά περίεργη. Κάπως σαν να έχω φάει σπαράγγια κάτι τέτοιο .. πριν λίγες μέρες που είχαμε επαφή δεν σηκώθηκα καθόλου να πλυθω η να πάω τουαλέτα μετά την πράξη και φοβάμαι μήπως έκανα ζημιά ..δε το έχω ξαναπάθει...και περιμένω τώρα πως και πως να πάρω την γυναικολόγο να μου γράψει να κάνω καμιά εξέταση ούρων ..😭😭😭😭

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα!! Είναι πολύ νωρίς και για σύμπτωμα εγκυμοσύνης και για περίοδο! Είμαι 15η μέρα με θετικό τεστ ωορρηξίας την 11..και αυτά εμφανίστηκαν με το τεστ ωορρηξίας μαζί...

Κορίτσια εμένα άλλο με απασχολεί...φοβάμαι ότι μάλλον έπαθα μόλυνση ουροποιητικού.. εδώ και 3 μέρες κάθε πρωί και μόνο το πρωί όταν πάω για τσισα μυρίζουν περίεργα...έχουν γλυκιά μυρωδιά αλλά περίεργη. Κάπως σαν να έχω φάει σπαράγγια κάτι τέτοιο .. πριν λίγες μέρες που είχαμε επαφή δεν σηκώθηκα καθόλου να πλυθω η να πάω τουαλέτα μετά την πράξη και φοβάμαι μήπως έκανα ζημιά ..δε το έχω ξαναπάθει...και περιμένω τώρα πως και πως να πάρω την γυναικολόγο να μου γράψει να κάνω καμιά εξέταση ούρων ..😭😭😭😭

Καλημέρα κορίτσι μου. Εγώ έχω μια ζωη ανεβασμένη τεστοστερόνη και δεν έχω ούτε ένα σπυράκι! Ποτέ μου δεν βγάζω σπυράκια οπότε δεν νομίζω ότι αυτό που διάβασες είναι κανόνας! Ίσως απλά να έτυχε να βγάλεις. Όσο για τα ούρα δεν ξέρω να σου πω δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλά καλό είναι να κάνεις γενική ούρων αλλά μην ανησυχείς αυτά φεύγουν με απλές θεραπείες. Εύχομαι όμως να μην είναι τίποτα. Η μάλλον να είναι κάτι 🥰

στις πριν 8 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου

@efakii μου σε ευχαριστώ, οχι καθόλου καλά δεν είμαι. Έχω πολύ φούσκωμα και πόνο και δυσκοιλιότητα, όλα μαζί. Μου είπε είναι λόγω του οτι πήραμε πολλά ωαρια. να κανω υπομονή 2 μέρες να δούμε πως θα είμαι.

Τα νέα μας είναι οτι από τα 19 γονιμοποιηθηκαν τα 16. Την τρίτη θα μάθουμε πόσα προχώρησαν σε βλαστοκυστες 6 ημερών 🙏🏻 χαλάλι ο πόνος ♥️

Μπράβο κορίτσι μου! Η διαδικασία πηγαίνει τέλεια! Κάνε υπομονή και σύντομα όλα αυτά θα είναι σαν όνειρο όταν θα κρατάς το μικρουλι σου αγκαλιά ♥️♥️♥️ περιμένουμε τα νέα σου 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Εγώ έχω μια ζωη ανεβασμένη τεστοστερόνη και δεν έχω ούτε ένα σπυράκι! Ποτέ μου δεν βγάζω σπυράκια οπότε δεν νομίζω ότι αυτό που διάβασες είναι κανόνας! Ίσως απλά να έτυχε να βγάλεις. Όσο για τα ούρα δεν ξέρω να σου πω δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλά καλό είναι να κάνεις γενική ούρων αλλά μην ανησυχείς αυτά φεύγουν με απλές θεραπείες. Εύχομαι όμως να μην είναι τίποτα. Η μάλλον να είναι κάτι 🥰

Ααα ναι ε?  Το εύχομαι. Αυτή τη στιγμή έχω στο πηγούνι 4 μεγάλα σπυράκια. Γενικά δεν βγάζω σπυράκια και άντε άμα τύχει να βγάλω κανένα πριν την περίοδο αλλά αυτό που έχω τώρα δε μου έχει ξανατυχει.. για τα ούρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα,εύχομαι όπως λες να είναι κάτι απλό και να φεύγει με απλή θεραπεία..

Εσύ τι κάνεις κορίτσι μου?

στις πριν 8 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου

@efakii μου σε ευχαριστώ, οχι καθόλου καλά δεν είμαι. Έχω πολύ φούσκωμα και πόνο και δυσκοιλιότητα, όλα μαζί. Μου είπε είναι λόγω του οτι πήραμε πολλά ωαρια. να κανω υπομονή 2 μέρες να δούμε πως θα είμαι.

Τα νέα μας είναι οτι από τα 19 γονιμοποιηθηκαν τα 16. Την τρίτη θα μάθουμε πόσα προχώρησαν σε βλαστοκυστες 6 ημερών 🙏🏻 χαλάλι ο πόνος ♥️

Καλημέρα!!! Τι υπεροχα νέα!!!! Ένα βήμα ακόμα προς το μωράκι σου!!!! Η δύο μωράκια 😉 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ! Μια προσευχή αν θέλετε όλες να ακούσω καλά νέα τη Τρίτη 🙏🏻 

Ευτυχώς ξεκινάει ΣΚ και θα κατσω σπίτι να ξεκουραστώ. 

Διάβασα λίγο τα τελευταία μηνύματακια σας. @Girly μου αυτό με τα ούρα το είχα παθει και εγώ στην τελευταία μας φυσική προσπάθεια. Εγώ πήγα την ίδια μέρα για καλλιέργεια ούρων και την έστειλα στο γιατρό μου. Μάλλον κάποιο μικρόβιο θα είναι μην ανησυχείς.

Όσα κορίτσια περιμένετε την ακατανομαστη σας στέλνω θετική ενέργεια ♥️♥️♥️  αντε και εχει μέρες να δούμε θετικό τεστακι 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Λοιπόν εγώ επειδή είμαι πολυυυ επιρρεπής στην ουρολοίμωξη, θα σου προτείνω μέχρι να πας στον γιατρό, να πίνεις άφθονα νερά και αυτό που εμένα με έχει γλιτώσει πολλές φορές στο Τσακ, είναι οι αναβραζουσες βιταμίνες κράνμπερι! Όχι χάπια, αναβραζουσες! Τα χάπια θέλουν περισσότερο χρόνο. Μπορείς να ρωτήσεις το φαρμακείο ή τηλεφωνικά τον γιατρό σου πρώτου πας, ώστε να τις πάρεις! Επίσης, να αποφεύγεις το κρασί όταν νιώθεις έτσι. Εμένα με χειροτέρευε πάντα..

στις πριν 39 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ! Μια προσευχή αν θέλετε όλες να ακούσω καλά νέα τη Τρίτη 🙏🏻 

Διάβασα λίγο τα τελευταία μηνύματακια σας. @Girly μου αυτό με τα ούρα το είχα παθει και εγώ στην τελευταία μας φυσική προσπάθεια. Εγώ πήγα την ίδια μέρα για καλλιέργεια ούρων και την έστειλα στο γιατρό μου. Μάλλον κάποιο μικρόβιο θα είναι μην ανησυχείς.

Όσα κορίτσια περιμένετε την ακατανομαστη σας στέλνω θετική ενέργεια ♥️♥️♥️  αντε και εχει μέρες να δούμε θετικό τεστακι 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Μαρινα μου καλή ανάρρωση και σου εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα!! Είμαι σίγουρη πως την Τρίτη θα ακούσεις τα καλύτερα νέα και θα ανακουφιστείς!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Ααα ναι ε?  Το εύχομαι. Αυτή τη στιγμή έχω στο πηγούνι 4 μεγάλα σπυράκια. Γενικά δεν βγάζω σπυράκια και άντε άμα τύχει να βγάλω κανένα πριν την περίοδο αλλά αυτό που έχω τώρα δε μου έχει ξανατυχει.. για τα ούρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα,εύχομαι όπως λες να είναι κάτι απλό και να φεύγει με απλή θεραπεία..

Εσύ τι κάνεις κορίτσι μου?

Καλημέρα κορίτσια

για τα σπυράκια δεν γνωρίζω και πολλά να σου πω 

αλλα για τα ουρά το έχω πάθει και εγω έχω ευαισθησία σε ουρολοιμώξεις και κολπίτιδα .. όταν μυρίζουν τα ουρά ειναι σύμπτωμα ουρολοιμώξεις αλλά με μια αντιβίωση περνάει.. μακάρι βέβαια να μην είναι και απλά να έτυχε..   

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ πολύ για την βοήθεια! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάθει ποτέ ουρολοίμωξη κ δεν ξέρω τα συμπτώματα της. Προς το παρόν αυτές τις μέρες που έχω την μυρωδιά δεν έχω κάποια ενόχληση. Και η μυρωδιά είναι μόνο το πρωί στα πρώτα πρωινά. Μίλησα με την μαία της γυναικολόγου μου και μου έγραψε να κάνω αύριο πρωί με τα πρωινά μια καλλιέργεια ούρων. Της φάνηκε περίεργο που δεν έχω ενόχληση η τσούξιμο και που η μυρωδιά είναι μόνο το πρωί ,δεν το έχει ξανασυναντήσει μου είπε. Εκεί αγχώθηκα λιγάκι ...πφφ ψυχραιμία και θα περιμένω αύριο πρωί να κάνω την εξέταση και θα ζητήσω να μου τα βγάλουν σαν επείγον ώστε να ξέρω αύριο απόγευμα τι είναι τελικα

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ πολύ για την βοήθεια! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάθει ποτέ ουρολοίμωξη κ δεν ξέρω τα συμπτώματα της. Προς το παρόν αυτές τις μέρες που έχω την μυρωδιά δεν έχω κάποια ενόχληση. Και η μυρωδιά είναι μόνο το πρωί στα πρώτα πρωινά. Μίλησα με την μαία της γυναικολόγου μου και μου έγραψε να κάνω αύριο πρωί με τα πρωινά μια καλλιέργεια ούρων. Της φάνηκε περίεργο που δεν έχω ενόχληση η τσούξιμο και που η μυρωδιά είναι μόνο το πρωί ,δεν το έχει ξανασυναντήσει μου είπε. Εκεί αγχώθηκα λιγάκι ...πφφ ψυχραιμία και θα περιμένω αύριο πρωί να κάνω την εξέταση και θα ζητήσω να μου τα βγάλουν σαν επείγον ώστε να ξέρω αύριο απόγευμα τι είναι τελικα

Καλημέρα κορίτσι μου! Μήπως δεν ήπιες πολλά υγρά? Ή παίρνεις κάποιο χαπι βιταμινη κτλ? Θα κάνεις αύριο τη καλλιεργεια να σου φύγει η ιδέα.  Όλα καλά εύχομαι!

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα, 

Πως είσαι σημερα Μαρίνα? Πονάς;  με τοσα εμβρυακια οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Είναι θέμα χρόνου να γίνεις μανούλα.  Ξεκουρασου κ όλα θα πάνε καλα❤❤❤

στις πριν 3 ώρες, ο/η Girly είπε:

Ναι ουρολοιμωξη θα είναι... Εμ αυτό είναι το ρίσκο αν δεν πλυθείς μέτα.. Να κάνεις καλλιέργεια ούρων σίγουρα 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Μήπως δεν ήπιες πολλά υγρά? Ή παίρνεις κάποιο χαπι βιταμινη κτλ? Θα κάνεις αύριο τη καλλιεργεια να σου φύγει η ιδέα.  Όλα καλά εύχομαι!

Χμ σίγουρα δεν ήπια πολύ νερό αν και από χθες που ήπια φουλ δεν είδα διάφορα σήμερα...τέλος πάντων σήμερα θα πίνω φουλ νερό και βλέπουμε...ναι και μόνο που θα την κάνω θα νιώσω καλύτερα...

στις πριν 8 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι ουρολοιμωξη θα είναι... Εμ αυτό είναι το ρίσκο αν δεν πλυθείς μέτα.. Να κάνεις καλλιέργεια ούρων σίγουρα 

Ναι ρε γαμωτο....και το σκέφτηκα την επόμενη μέρα αλλά προφανώς ήταν ήδη αργά ..απλά δεν έχω καμία ενόχληση ούτε στην ούρηση ούτε γενικά. Τίποτα. Ούτε υγρά! Έτσι είναι συνήθως η ουρολοίμωξη? Όταν παθαίνει η φίλη μου τσούζει μου λέει ..και το περίεργο είναι ότι μόνο πρωί μυρίζει αυτή η μυρωδιά..τι να πω,αύριο ελπίζω να μάθουμε!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Ναι ρε γαμωτο....και το σκέφτηκα την επόμενη μέρα αλλά προφανώς ήταν ήδη αργά ..απλά δεν έχω καμία ενόχληση ούτε στην ούρηση ούτε γενικά. Τίποτα. Ούτε υγρά! Έτσι είναι συνήθως η ουρολοίμωξη? Όταν παθαίνει η φίλη μου τσούζει μου λέει ..και το περίεργο είναι ότι μόνο πρωί μυρίζει αυτή η μυρωδιά..τι να πω,αύριο ελπίζω να μάθουμε!

Έτσι είναι στην αρχή.. Μυρίζουν τα ουρα.. Αλλά αν το αφήσεις θα αρχίσει να πονάει όταν πας τουαλέτα...ελπίζω να μην είναι τίποτα βέβαια... 

Εγώ σήμερα προμηθεύτηκα τεστ ωορρηξίας και θα κάνω το απόγευμα.. 12η ημέρα σήμερα.. Τα ξεκινάω 😊

στις πριν 11 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έτσι είναι στην αρχή.. Μυρίζουν τα ουρα.. Αλλά αν το αφήσεις θα αρχίσει να πονάει όταν πας τουαλέτα...ελπίζω να μην είναι τίποτα βέβαια... 

Εγώ σήμερα προμηθεύτηκα τεστ ωορρηξίας και θα κάνω το απόγευμα.. 12η ημέρα σήμερα.. Τα ξεκινάω 😊

Καλή αρχή !!!! Εύχομαι δύο φουλ θετικά τέστ αυτόν τον μήνα! Ένα ωορηξιας και ένα εγκυμοσύνης!!!🤞🤞🤞🤞

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Καλημέρα, 

Πως είσαι σημερα Μαρίνα? Πονάς;  με τοσα εμβρυακια οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Είναι θέμα χρόνου να γίνεις μανούλα.  Ξεκουρασου κ όλα θα πάνε καλα❤❤❤

Καλημέρα κορίτσι μου. Ναι ακόμα νιώθω πόνο,δεν μπορώ να ισιωσω το σώμα μου. Αλλά πολύ καλύτερα από χθές 🙏🏻 σε ευχαριστώ πολύ ♥️♥️♥️

@marinaP κοριτσάκι μου με τόσα αυγουλακια και τόσα εμβρυακια θα πανε όλα τελεια θα το  δεις❤️❤️❤️ υπομονουλα κορίτσι μου μέρα με τη μέρα θα είσαι καλύτερα και θα δεις θα ανταμειφθεις ❤️ σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλίτσα 🥰🥰🥰

@Girly μου μάλλον είναι ουρολοίμωξη ή κύστιτιδα στην αρχή! Πιες άφθονο νερό μέχρι να κανεις την καλλιέργεια ούρων ! Όταν θα συλλέξεις ουρα το πρωί θα πρέπει να πλυθείς καλά και να μη σκουπιστείς και να αφήσεις ελάχιστα ουρα να τρέξουν και μετά να συλλέξεις τα υπόλοιπα στον ουροσσυλεκτη! Ήμουν παθούσα για σχεδόν 2 χρόνια σερί με αντιβιώσεις κράνμπερι κτλ! Αφού συλλέξεις τα ουρα μετά ξεκινά μαγειρική σόδα 1 κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι νερό ανακάτεψε την πολύ καλά και πιες την για τουλάχιστον μια φορά την ημέρα ! Εμένα αυτό με είχε σώσει αλλά και όταν ήταν να έρθω σε επαφή αφού μου περάσει ήταν να πλενομαστε και οι δυο λίγο πριν την επαφή  ! Θα παρεις και την αντιβίωση σου και θα φύγει ! Έπειτα θα σου ξαναπεί ο γιατρός ποτέ να κανεις μια επαναληπτική εξέταση ! Δεν είναι κάτι μη σε αγχωνει!

@marinamanoulitsa αντε αντεεεε ξεκινάνε οι γόνιμες ❤️❤️❤️❤️

Κορίτσια μου σας διάβασα χθες και είδα ότι αρκετές είστε σε διατροφή και ήρθα και εγώ να πω ότι και εγώ ξεκίνησα διατροφή. Βασικά έκοψα το αλεύρι και τα γλυκά που είναι οι αδυναμίες μου και τα νεύρα είναι πολλά+ την περίοδο!!! Όχι τόσο για να χάσω κιλά μιας και δεν έχω θέμα είμαι αδύνατη αλλά πιο πολύ για την υγεία μου. Το γλυκό το έχω αντικαταστηση με φρούτα αποξηραμένα και κανέναν ξηρό καρπό (αφού τα πουλάω κιόλας είπα να φάω και μερικά) αλλά το αλεύρι (ψωμί) μου λείπει ρεεεεε 😔😔😔😔😭😭😭😭

στις Just now, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου σας διάβασα χθες και είδα ότι αρκετές είστε σε διατροφή και ήρθα και εγώ να πω ότι και εγώ ξεκίνησα διατροφή. Βασικά έκοψα το αλεύρι και τα γλυκά που είναι οι αδυναμίες μου και τα νεύρα είναι πολλά+ την περίοδο!!! Όχι τόσο για να χάσω κιλά μιας και δεν έχω θέμα είμαι αδύνατη αλλά πιο πολύ για την υγεία μου. Το γλυκό το έχω αντικαταστηση με φρούτα αποξηραμένα και κανέναν ξηρό καρπό (αφού τα πουλάω κιόλας είπα να φάω και μερικά) αλλά το αλεύρι (ψωμί) μου λείπει ρεεεεε 😔😔😔😔😭😭😭😭

Μπραβο κορίτσι μου καλά έκανες ! Το αλεύρι και η ζάχαρη είναι ότι χειρότερο ! Όμως μπορείς να τα αντικαταστήσεις με αλευρι ολικής και αντί για ζάχαρη στέβια 😀

στις πριν 13 ώρες, ο/η Girly είπε:

Μόλις διάβασα ότι αν έχεις σπυράκια στην ωορηξια τοτε παράγεις πολλη τεστοστερόνη...η οποία με τη σειρά της δυσκολεύει πολύ μια γυναίκα να συλλάβει....πφφ μάλλον αυτός ο μήνας πάει κουβά...😪

Ε μην δίνεις σημασία σε αυτά! Κι εγώ κάθε φορά μετά την ωορρηξία έβγαζα σπυράκια και τώρα στην εγκυμοσύνη δεν έφυγαν ποτέ 😅 Μη σου πω ότι αυτό το μήνα (7ο) επιδεινώθηκαν κι όλας. Και μετά σου λένε ότι λάμπει η επιδερμίδα σου στην εγκυμοσύνη... Ψέματα! 

Οπότε έχεις δεν έχεις σπυράκια δεν λέει κάτι!

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ε μην δίνεις σημασία σε αυτά! Κι εγώ κάθε φορά μετά την ωορρηξία έβγαζα σπυράκια και τώρα στην εγκυμοσύνη δεν έφυγαν ποτέ 😅 Μη σου πω ότι αυτό το μήνα (7ο) επιδεινώθηκαν κι όλας. Και μετά σου λένε ότι λάμπει η επιδερμίδα σου στην εγκυμοσύνη... Ψέματα! 

Οπότε έχεις δεν έχεις σπυράκια δεν λέει κάτι!

...ψέματα δεν λες τίποτα!!! Εγώ στην εγκυμοσύνη είχα κάνει κανονική ακμή και στο πρόσωπο και κυρίως στην πλάτη...με το που γέννησα όλα καλά ..αλλά δεν τι ξεχνάω εκείνο το πράγμα...ήμουν χάλια και μου έμειναν και σημάδια στην πλάτη από την ακμη

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Άντε καλεεε. Με πείσατε! Θα ξεκινήσω και γω!! Τι, απ' έξω να μείνω???

Θα βγάλω μια παλιά διατροφή που έκανα και βουρ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
    • Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως 
    • Να σου ζήσουν τα παιδακια σου ❤️❤️❤️   Είναι πολύ φυσιολογικό να μην έχει ρυθμιστεί ακόμα. Το γεγονός ότι στις άλλες γέννες ήταν σταθερή δεν αποτελεί ένδειξη ότι και τώρα θα συμβεί το ίδιο.    Φυσικα όταν υπάρχουν ελεύθερες επαφές κ δεν γνωρίζεις πότε κ αν έκανες ωορρηξία τότε αυτό περιπλέκει τα πράγματα.  Αν γνωρίζεις πότε έκανες ωορρηξία κ θεωρείς ότι έχεις καθυστέρηση μπορείς να κάνεις ένα τεστ να δεις. Αλλά γενικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχεις για αρκετό διάστημα (είτε θηλάζεις είτε όχι) 😊🥰
    • Μια χαρούλα!! Μακάρι να ήξερα ότι είχα δίωρο! Για να δούμε πώς θα πάει!
    • Γεια σου Λευκή μου κ εγώ το βρίσκω δύσκολο να γυρίσει τώρα προς το τέλος το μωράκι σου ❤️ ειδικά όσο μεγαλώνει η μπέμπα είναι τόσο πιο δύσκολο κ γι αυτά να γυρνάνε 🩷 μεγάλο μωράκι κ το δικό σας ❤️❤️❤️  έχετε συζητήσει για την γέννα; Όσο πλησιάζουμε νομίζω είναι εξέχον ζήτημα. Έχεις κάνει κάποια μαθήματα ανώδυνου τοκετού ή κάποια σεμινάρια κτλ; Πως νιώθεις που πλησιάζουμε; 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...