Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι εγώ ο,τι είπε η @Kallia.Geo πιστεύω. Ότι του κοκκυτη γίνεται πιο νωρίς. Νομίζω ότι δεν χάνεις κάτι πάντως να τα κάνεις, αλλά δεν γνωρίζω κιόλας. Για να στο είπε όμως η μαία σου, ίσως κάτι ξέρει. Πάντως, κι εμένα ο γιατρός μου δεν μου είχε πει τίποτα για της γρίπης το εμβόλιο και δεν το είχα κάνει 😕
    • Αχ, τι ωραία, μπράβο!! Πολύ χαίρομαι όταν ακούω για αγαπημένα αδερφάκια που φροντίζει το ένα το άλλο 😍😍 Εμείς έχουμε ακόμα θέμα με τη ζήλεια... Προσπαθώ να το χειριστώ, αλλά δεν ξέρω αν τα κάνω σωστά... Ακόμα φαίνεται στο πρόσωπο του και την έκφραση του ότι δυσανασχετεί όταν έχω αγκαλιά το μωρό κι ο εκείνος θέλει να παίξει μαζί μου... Μου έριξε και μια στο κεφάλι μια φορά, με ζαλισε 😵‍💫 Ευτυχώς σταμάτησε να τον χτυπάει και να τον δαγκώνει 😑 Λογικά άμα το έχει πάρει τόσο καλά, δε θα δείξει κάποιο άλλο σημάδι. Εμάς απ' την αρχή φαινόταν ότι δεν του καλαρεσε η έλευση του μικρού.
    • Στης Αθήνας, προσπάθησα ξανά  και περιμένω!Κάτι θα έκανα εγώ ίσως λάθος!
    • Εγώ να σου πω την αλήθεια όταν μου ήρθε περίοδος κ δεν ήθελε να κάθεται στο στήθος με έπιασε μια στεναχώρια κι έλεγα είναι τελευταίας μήνας. Κι αυτό γιατί ξεκίνησα δουλειά κ δύο γεύματά του δεν τα προλαβαίνω κι επίσης από μόνος του δεν ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας, άρα χάθηκε ακόμη ένα. Βλέπω όμως ότι έχει εδώ και μια βδομάδα το θέλει περισσότερο και κάνουμε 3 θηλασμούς τη μέρα. Πρωί, μεσημέρι κ βράδυ, αλλά από Φλεβάρη που θα αυξήσω τις ώρες στη δουλειά θα χαθεί κ το μεσημεριανό.  Ξεκινάς κι εσύ δουλειά;; 
    • Είμαστε σε περίοδο από θηλασμού κ στεναχωριεμαι παρά πολύ
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...