Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ πήρα κάποια ρουχαλακια από μεγάλα πράγματα δεν χρειάζομαι κάτι ευτυχώς 
    • Καλημέρα κορίτσια!!  @Kiddo και η κόρη χαρούμενη και τα σκυλάκια χορτασμενα! 😆  Έχουμε πάει 3-4 φορές στη θάλασσα, αλλά νιώθω ότι ταλαιπωρουμαστε παραπάνω απ' ότι χαλαρώνουμε... Έχουμε και τον μεγάλο που δεν κάθεται ήρεμος και δεν ακούει τι του λες, δε θέλει να μπει στη θάλασσα, παίρνει τα παιχνίδια ξένων παιδιών, γεμίζει άμμο και την πετάει δεξιά και αριστερά, έχουμε και το μωρό που τρέχει να την πιάσει να τη φάει. Το σκεφτόμαστε πολύ να πάμε 😅 Θα πάμε σε 2 εβδομάδες διακοπές, να δούμε πώς θα ειναι... Ευτυχώς θα έχουμε και τα αδέρφια μας, μπας και μας τα πάρουν λίγο απ' τα χέρια και ξενοιασουμε 🥲 @Maya_ ναι ρε συ... Δεν είναι καθόλου ανέμελες οι διακοπές πια... Πρέπει να έχεις στο νου σου το παιδί. Μόνο όταν μπαινεις στη θάλασσα με το μωρό και το βλέπεις να χαίρεται, αποζημιώνεσαι!! ☺️ @Kallia.Geo να την χαίρεστε στη μικρούλα σας!! ♥️ Εμείς γενικά αϋπνία με το μωρό, ευτυχώς κι εμάς θηλάζει και κοιμάται απευθείας. Ζεσταίνεται πολύ στο κρεβάτι του και ξυπνάει 🙄 επίσης, με τα δόντια με έχει ξετιναξει εμένα! Ο μεγάλος δεν είχε δόντια μέχρι που σταμάτησε να θηλάζει και ήταν όλα πολύ βολικά 🥲 Ούτε κι εγώ έχω δει αλλαγή με τις στερεές τροφές στο βραδινό ύπνο. Κάνει και 3 ύπνους μέσα στη μέρα εμάς, οπότε μπορεί να φταίει κι αυτό... Ή δεν τρώει αρκετά γεύματα... Συνήθως 4 του δίνω, αλλά δεν τρώει σε όλα με όρεξη 🙄 υπομονή κάνω για την ώρα... Εσείς σκεφτεί κανένα άλλο τρόπο; Έχετε δει αλλαγή με κάτι που κάνατε; Ή είναι απλά στο παιδί και πρέπει να περιμένουμε να μεγαλώσει και να αλλάξει συνήθειες; 
    • Αα @ΜαρίαΔημήτρης με τοσα σαλια που λες σημαινει οτι τα πατε για να βγαλετε δοντακια. Πολλες γνωστες βαζουν σαλιαρα γιατι κανει ερεθισμο το σαλακι. Αν δεις ερεθισμο στα προγουλια μπορεις να παρεις το ξηραντικο καταπραυντικο σπρει της avene. Εμενα ειχε γινει χαλια γιατι ετρεχαν τα γαλατα λιγο καιρο πριν και δε το ειχα παρατηρησει με τοσα στρωματα προγουλι. Κανει δουλιτσα κατευθειαν το αφηνεις πανω δεν ξεπλενεται. @Diwni μου αν την βγαλεις εξω την ωρα της γκρινιας συνεχιζει εν κινησει;; Πχ να τη βουτηξεις με το μαρσιπο να κατεβειτε κατω μια βολτα στη γειτονια. Η αν τη βαλεις κατω απο τον απορροφητηρα;. Ρωταω γιατι ειναι δυο δραστικοι τροποι να κατάπραυνουν την ανησυχια μηπως τυχον. 
    • Καλημερουδια κοριτσια μου ομορφα. @Maria98 ισως ηταν καποιο επεισοδιο δυσκοιλιοτητας, προφανως βγηκαν πρωτα τα παλια κακακια και τα πορτοκαλι που ειδες ηταν τα πιο φρεσκα. Δηλαδη ειχε παραξει ο οργανισμος αλλα δεν εγινε κενωση. Καλα το λες με το γαλα το οποιο ειναι ουτως η αλλως πιο ευπεπτο αλλα ισως να μην ειναι τοσο λιπαρο. Παντως μια χαρα ειναι στο υψος και στο βαρος της, κομψοτατη θα ελεγα. @ΜαρίαΔημήτρης με γεια σου κυρια μου ψωνισες και το ευχαριστηθηκα και γω να ξερεις. Ετσι και γω με 5 6 κομματια κυκλοφορω γιατι νιωθω μπαλονι με τα υπολοιπα🤣🤣. Να τα βαλεις και να τα ευχαριστηθεις στις διακοπες σου. @Diwni μου με ψυλλιαζει το απογευμα π λες τοσο καιρο μηπως εχει κολικους η τα πονακια της κοιλιτσας; Γιατι λενε οτι η απογευματινη γκρινια και ανησυχια ισως ειναι ενα στοιχειο που θα μπορουσε να παραπεμπει σε κολικους. Το συζητησες με την παιδιατρο;;
    • Καλημέρα γλυκιά μου ,να περάσετε σούπερ στις διακοπές σας ,κάνε βουτιές και για μένα να δροσιστω γιατί εμένα δεν Μ αφήνει 😭,θεωρώ ότι είναι αγοράκια ,δεν ξέρω γιατί ,αλλά εννοείτε ότι και να είναι ,είναι το ίδιο ευλογημένα με υγεία να είναι και αγόρι κορίτσι δεν έχει σημασία !!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...