Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οποια εχει κόρη ακριβή, το Μάρτη ήλιος μην τη δει, και όποια ένα μωράκι θέλει, αυτός ο Μάρτης να το φέρει​👶​🍼​ ❤️

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το ενδιαφέρον σου, το εκτιμώ απεριόριστα ❤️❤️ Μόλις γυρίσαμε, είμαστε 10+2 και είμαστε πολύ καλά 🤞🙏🍼 Άλλη μια εβδομάδα περασε και το μπεμπακι είναι μαζί μου ❤️❤️

Μπράβο κορίτσι μου!! Όλα θα πάνε υπέροχα ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου μοοοολις τώρα μου έστειλαν! Είναι 75,98.  Είναι καλά;;; Πήρα μόλις κ τον γιατρό μου αλλά εξέταζε και θα με πάρει ή αργότερα ή αύριο πρωί. 

Ναιιιιι για τόσο νωρίς είναι πολυυυυ καλαααααα!!!! Μπράβο σου κορίτσι μου!!!! Τα Καταφέρατε!!!!! 🥲🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου μοοοολις τώρα μου έστειλαν! Είναι 75,98.  Είναι καλά;;; Πήρα μόλις κ τον γιατρό μου αλλά εξέταζε και θα με πάρει ή αργότερα ή αύριο πρωί. 

Εμένα πολύ καλή μου ακούγεται ❤️ Μπράβο μπράβο μπράβο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Ναιιιιι για τόσο νωρίς είναι πολυυυυ καλαααααα!!!! Μπράβο σου κορίτσι μου!!!! Τα Καταφέρατε!!!!! 🥲🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Cat96 είπε:

Εμένα πολύ καλή μου ακούγεται ❤️ Μπράβο μπράβο μπράβο!!!

Σας ευχαριστώ πολυυυ!! Μόλις έχω νέα και από τον γιατρό θα σας πω! ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το ενδιαφέρον σου, το εκτιμώ απεριόριστα ❤️❤️ Μόλις γυρίσαμε, είμαστε 10+2 και είμαστε πολύ καλά 🤞🙏🍼 Άλλη μια εβδομάδα περασε και το μπεμπακι είναι μαζί μου ❤️❤️

Τελειααααα θα δείτε και φύλο σε λίγο στην αυχενική... 😊😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια!!!! Να τρελαθώ;;;;;

6DA967D2-8BA3-44EC-9D3E-8411CC5979DC.jpeg

Μπράβο συγχαρητήρια είναι θετικό είσαι εγκυος  💕🥰 εύχομαι μια τεράστια χοριακη και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη έγινε το θαύμα  

κορίτσια εύχομαι και στις υπόλοιπες να γεμίσουμε πολλά θετικά με το καλό σε όλες 🌸

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Τίνα μου αναμένουμε και τα δικά σου νέα σε λίγες μέρες ! Πώς είσαι ?

Είμαι ομολογουμένως καλύτερα…Έχω ανησυχία αλλά σε ήπιο βαθμό..περιμένω να έρθει η Παρασκευή να το δω ότι είναι όλα καλά…

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Συγχαρητήριαααααααα….🥰

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται😊 είσαι 2 μερες πριν την περίοδο ; Σε πια μέρα του κυκλου είσαι ;

Με το καλό κοριτσι μου 💕

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Τέλεια είναι, είσαι και πριν την καθυστέρηση!!!! Άπειρα συγχαρητήρια κορίτσι μου, μπράβο σας τα καταφερατεεεεεε ❤️🍼🙏🤞🎇🎊🎉

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Λέγεται Παναγιώτης στο μικρό του, και έχει συνεισφέρει στο παρελθόν σε αντίστοιχο φορουμ.. Ποιος είναι ο κύριος Άρης, δεν τον έχει πάρει το μάτι μου στο fb???

Θα πρέπει σιγα σιγά να κλείσω και αυχενική (11η -14η εβδομαδα μου είπε) οπότε εκεί πιστεύω θα ηρεμήσω αρκετά.

Κοντεύει και η αυχενική άντε σιγά σιγά περναει ο καιρός με το καλό ίσως μάθετε και το φύλο.. γερο να είναι το μωρακι σας 🌸

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κοντεύει και η αυχενική άντε σιγά σιγά περναει ο καιρός με το καλό ίσως μάθετε και το φύλο.. γερο να είναι το μωρακι σας 🌸

Αμήν Παναγία μου να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος  και να έρθει το ουράνιο τόξο μου 🌈🙏🙏🙏 

Πριν μπω στον γιατρό έριξα ένα γρήγορο βλέμμα σε ένα παγκάκι που έχει έξω από το κτίριο. Εκεί είχα κάτσει μετα από εκείνο το τελευταίο ραντεβού. Εκεί έκλαψα τόσο πολύ με τον άντρα μου να με αγκαλιάζει προσπαθώντας μάταια να με παρηγορήσει. Καμία φορά νιώθω ότι δεν έζησα τίποτα από όλα αυτά. Και παρόλο που ήταν μόνο 8,5 εβδομάδων, για εμένα ήταν όλος μου ο κόσμος...

Σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ, δεν έχω άλλες καρδούλες να σας βάλω ❣️❣️❣️ Τώρα που το κορίτσι μας έκανε την αρχή, περιμένω να δω πολλά ακόμα θετικά τεστ. Έλα γιατί μαραζωσε το θεματακι 🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Συγχαρητήριαααααααα….🥰

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται😊 είσαι 2 μερες πριν την περίοδο ; Σε πια μέρα του κυκλου είσαι ;

Με το καλό κοριτσι μου 💕

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Τέλεια είναι, είσαι και πριν την καθυστέρηση!!!! Άπειρα συγχαρητήρια κορίτσι μου, μπράβο σας τα καταφερατεεεεεε ❤️🍼🙏🤞🎇🎊🎉

Ευχαριστώ ευχαριστωωω γιατί και ο γιατρός δεν παίρνει και με ζώνουν τα φίδια!! Σε δυο μερες περίμενα κανονικά @Elk☺️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Πολλά συγχαρητήρια!!! Με το καλό όλα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ευχαριστώ ευχαριστωωω γιατί και ο γιατρός δεν παίρνει και με ζώνουν τα φίδια!! Σε δυο μερες περίμενα κανονικά @Elk☺️❤️

Ρένα μου είχες κάνει άλλο τεστ η ήταν το πρώτο? 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ααααααααααααα να τηηηηηη!!!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🎉🎊🎇❤️❤️❤️❤️🍼🍼🍼🍼 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ε ναι ρε φιλεεεεεεεεεεε ναιιιιι έσπασε η γκίνια !!!! Ναιιιιιιι❤️❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿 

βουυυυυυυυρ οι επόμενες κορίτσια μου!!! Το ρενακι μας μας έκανε την αρχή!!!! Άντε ν γεμίσουν θετικά εδώ μέσα μ τρελαθούμε όλες 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Rena92 είπε:

Όχι κορίτσι μου τα πρώτα δυο μαζεμένα! Γιατί δε το πίστευα το ένα κ λέω ας βάλω κ δεύτερο. 

Αχχχ πες μου πως θα κοιμηθείς απόψεεε! Αχ τι στιγμές απεραντης ευτυχίας 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Με το καλο Ρενα μου !!!!!!!! 🍼🍼🍼🍼

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Την σπρωξαμε και αυτήν την εβδομάδα αγαπημένες μου, δόξα τω Θεώ όλα καλά. Ο γιατρός με βάζει εμβόλιμα, έρχεται τρέχοντας, βάζει να ακούσω καρδιά 5 δευτερόλεπτα και φεύγει. Σήμερα πριν φύγει με αγκάλιασε κιόλας... 😊 Συμμερίζεται το άγχος μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα!!

Ααα μωρέ τον γλυκούλη❤️ μπραβο κοριτσάκι μου όλα καλά θα πανε μέχρι το τελος ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αντε κοριτσάκι μου περιμένουμε και τα νεοτερααα❤️ όλα θα πανε τελειααααα❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Όχι κορίτσι μου τα πρώτα δυο μαζεμένα! Γιατί δε το πίστευα το ένα κ λέω ας βάλω κ δεύτερο. 

Από συμπτώματα έχεις τίποτα εκτός από τα τσιμπήματα ;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αντε κοριτσάκι μου περιμένουμε και τα νεοτερααα❤️ όλα θα πανε τελειααααα❤️❤️❤️❤️❤️

Μόλις μίλησα κ μου είπε να με δει σε δυο βδομαδες! Άντε να περάσουν τώρα αυτές!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...