Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Θα δουμε τι θα γινει.Τωρα ειμαι και 31 δεν σκςφτομαι εξωσωματικη ειναι η αληθεια.
    • Μακαρι, να ειναι η χρονια μας!!
    • Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.. τι κάνετε πως είστε.;    Πόσες είμαστε σε αναμονη περιόδου.;  εγώ δεν περιμένω κάτι βέβαια λόγω θεραπειών δεν υπήρξαν επαφές αλλά στέλνω όλο μου την θετική ενέργεια σε οσες βρίσκεστε σε αναμονη.. 🫶🏼
    • Άντε πάρε το αγκαλιά και καθίστε οι δύο σας ήρεμα. Άγχος έχεις όταν μένετε μόνοι διότι από πολλοί που το παίρνουν αγκαλιά νομίζεις ότι αυτούς θέλει περισσότερο. Άνοιξε λίγο απαλή μουσική, ηρέμησε και χαρούμενη πάρε το αγκαλίτσα και αν κλάψει δώσε του πολλά φιλάκια. Αν έχεις και καμιά πιπίλα εκεί κοντά ακούμπησε το στο ύψος του στήθους και βάλε την πιπίλα για να μην αγχωθείς με το θηλασμό εκείνη τη στιγμή. Είναι κομμάτι σου αυτό το μωρό, βγήκε από εσένα, ακούει την καρδιά σου, αισθάνεται το άγχος σου ή την ηρεμία σου. Τραγούδησε το, πες του ότι το αγαπάς πολύ.  Στο πρώτο μου παιδάκι το πέρασα να κλαίει συνεχεια και υστερικά απλά σε εμένα δεν προσφέρθηκε κανένας να το πάρει αγκαλιά. Την έβαζα στο στήθος να ακουμπάει μπορεί και επτά ώρες την ημέρα και βλέπαμε τότε ταξιδιωτικές εκπομπές στο youtube και χαλαρώνει λίγο το μωρό. Τώρα στα 2.5 μόνο σε εμένα κάθεται αγκαλιά και αναρωτιέται η πεθερά μου που δεν την ήθελε όταν ήταν μικρή γιατί έβγαζε γαλατακι γιατί τώρα δεν την θέλει η κόρη μου. Αντε μη χάνεις χρόνο από το παιδάκι σου. 
    • Ναι είδες.. κ εγώ ως τώρα δεν είχα παράπονο! είναι λιγο παρεξηγημένα τα δημόσια δε ξέρω γιατί.. εμένα και το φαγητό μ' άρεσε τίποτα δεν άφηνα.. και το προσωπικό και όλα.. Και το τμήμα μαιευτικής τα έχουν κάνει προσεγμένα τώρα δεν είναι όπως παλιά... ανακαινισμένα είναι.. και αν είναι δίκλινο ή τρίκλινο το δωμάτιο δε με ένοιαζε ο καθένας κοιτάζει τη δουλειά του εγώ το μωρό κοίταζα και όχι τη διπλανή μου.. Αλλά όπως και να χει δίνω περισσό΄τερο βαρύτητα στην ασφάλεια που στη δική μας περίπτωση είναι το πιο σημαντικό.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...