Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οποια εχει κόρη ακριβή, το Μάρτη ήλιος μην τη δει, και όποια ένα μωράκι θέλει, αυτός ο Μάρτης να το φέρει​👶​🍼​ ❤️

Recommended Posts

Κορίτσια μου συγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί με τόσα τεστακια!!! 

ας κάνουμε μια σούμα να τ έχουμε συγκεντρωμένα !!!

ποιες περιμένουν περίοδο κ κάνουν τεστ εγκυμοσύνης ; 

ποιες περιμένουν ωορρηξια κι κάνουν τεστακια;; 

ποιες είναι εν τελει εγκυουλες 🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

εγώ ωορρηξία

στις πριν 7 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Καλημέρααααα εγώ αύριο περιμένω περίοδο οπότε περιμένω να δω αν θα έρθει!! Αν κ την νιώθω ότι έρχεται 😭

στις πριν 7 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ σήμερα περιμένω περίοδο 🤞🤞🤞

Καλημέρα κορίτσια.... Σήμερα νύσταζα τοοοσοο πολύ να σηκωθώ για να ετοιμαστούμε για σχολείο και μετά σκέφτηκα ότι θα δείτε στην παρακάτω φώτο και σηκώθηκα 😂😂 

@Elk περιμένουμε τεστακι εγκυμοσύνης 😘😘

IMG_20230329_081423_420.jpg

Καλημερααααα καλημέρα κορίτσια μου!!! Περιμένουμε τα τεστ!!! Πρώτο τεστ δικό μου που είναι αρνητικό 🥴 ,ας ελπίσουμε ότι οι υπόλοιπες θα είχατε καλύτερη τύχη!! Αντεεε σας περιμενουμεεεε

IMG_20230329_085146.jpg

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημερααααα καλημέρα κορίτσια μου!!! Περιμένουμε τα τεστ!!! Πρώτο τεστ δικό μου που είναι αρνητικό 🥴 ,ας ελπίσουμε ότι οι υπόλοιπες θα είχατε καλύτερη τύχη!! Αντεεε σας περιμενουμεεεε

IMG_20230329_085146.jpg

Αχχχχ εγώ δεν πρόλαβα σήμερα να κάνω 😔😔 έπρεπε να φύγω πολύ νωρίς απ'το σπίτι. Σήμερα την περιμένω, αν δεν έρθει μέχρι να σχολιάσω αξίζει να κάνω το απόγευμα; Ή τζάμπα θα το κάνω;

Εσύ κορίτσι μου είσαι στην 12η μέρα σήμερα;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinaP είπε:

Αχχχχ εγώ δεν πρόλαβα σήμερα να κάνω 😔😔 έπρεπε να φύγω πολύ νωρίς απ'το σπίτι. Σήμερα την περιμένω, αν δεν έρθει μέχρι να σχολιάσω αξίζει να κάνω το απόγευμα; Ή τζάμπα θα το κάνω;

Ναι σήμερα 12η!  Πώς νιώθεις γενικά? ;ν δε σου έχει ερθεί μέχρι να γυρίσεις  δε χανεις κάτι να κάνεις ένα!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Girly είπε:

Ναι σήμερα 12η!  Πώς νιώθεις γενικά? ;ν δε σου έχει ερθεί μέχρι να γυρίσεις  δε χανεις κάτι να κάνεις ένα!

Αρα έχεις 2 μερουλες μέχρι να ΜΗΝ έρθει 😊 δεν μας λεει κάτι το αρνητικό! Υπάρχει ελπίδα

Εγώ νιώθω οτι έρχεται νιώθω το γνωστό βάρος κάτω χαμηλά στη κοιλιά, μέχρι χθές δεν ένιωθα τίποτα. Το στήθος μου αν είχε στόμα θα μιλούσε! Ζοριζεται πολύ 😜 αυτά έχω μόνο και λίγο πονοκέφαλο που έχω πάντα πριν να έρθειιι

Κορίτσια κ εγώ μια από τα ίδια νιώθω ότι από στιγμή σε στιγμή θα μου έρθει η περίοδος... Κ λογικά αύριο είναι να έρθει... Έχω πέσει ψυχολογικά...

στις Just now, ο/η cat12 είπε:

Κορίτσια κ εγώ μια από τα ίδια νιώθω ότι από στιγμή σε στιγμή θα μου έρθει η περίοδος... Κ λογικά αύριο είναι να έρθει... Έχω πέσει ψυχολογικά...

Κοριτσακι μου είναι φυσιολογικό να πέφτουμε ψυχολογικά τέτοιες μέρες και εγώ νιώθω λίγο απογοητευμένη από τη στιγμή που ένιωσα αυτό το βάρος σήμερα που σηκώθηκα, φτάνει όμως να μην σε καταβάλει αυτή η ψυχολογία. Εγώ λέω πάντα οτι ελπίδα υπάρχει μέχρι να έρθει η περίοδος. Και αν έρθει παμε πιο δυνατές τον επόμενο κύκλο!♥️🤞 Εσύ πως νιώθεις,τι συμπτώματα έχεις; 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Κοριτσακι μου είναι φυσιολογικό να πέφτουμε ψυχολογικά τέτοιες μέρες και εγώ νιώθω λίγο απογοητευμένη από τη στιγμή που ένιωσα αυτό το βάρος σήμερα που σηκώθηκα, φτάνει όμως να μην σε καταβάλει αυτή η ψυχολογία. Εγώ λέω πάντα οτι ελπίδα υπάρχει μέχρι να έρθει η περίοδος. Και αν έρθει παμε πιο δυνατές τον επόμενο κύκλο!♥️🤞 Εσύ πως νιώθεις,τι συμπτώματα έχεις; 

Πόνους περιόδου ανακατωση κ κόπωση... Τα ίδια περίπου πριν την περίοδο... Θέλω να ελπίζω αλλά με αυτούς τους πόνους δεν βοηθάει...  Κ έμαθα ότι ο άντρας μου θα φύγει σε λίγες μέρες για δουλειά οπότε θα μείνω πίσω έναν μήνα... Εσύ? Μόνο το βάρος έχεις?

Καλημέρα κορίτσια εγω περιμένω περίοδο απλά είχα θετικό τεστ ωορρηξιας και επειδη μου το ζητήσατε εγω χατίρι δεν χαλάω😁 σας στέλνω το τεστ εγκυμοσυνης αρνητικό εννοεται τον άλλο μήνα θα ξεκινήσω πιο ενεργά και εγω! 

3491A2FF-6F25-4492-801C-E691110ABB8B.jpeg

στις πριν 8 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Πόνους περιόδου ανακατωση κ κόπωση... Τα ίδια περίπου πριν την περίοδο... Θέλω να ελπίζω αλλά με αυτούς τους πόνους δεν βοηθάει...  Κ έμαθα ότι ο άντρας μου θα φύγει σε λίγες μέρες για δουλειά οπότε θα μείνω πίσω έναν μήνα... Εσύ? Μόνο το βάρος έχεις?

Εγώ ναι μόνο αυτό το βάρος κατω χαμηλά νιώθω και το νιώθω καθε φορά πριν έρθει, δεν έχω καθόλου πόνους περιόδου. Είχα μόνο για δυο μέρες πόνους την προηγούμενη βδομάδα. Και το στήθος μου πολύ πρησμένο αλλα δεν το πονάω ιδιαίτερα 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια εγω περιμένω περίοδο απλά είχα θετικό τεστ ωορρηξιας και επειδη μου το ζητήσατε εγω χατίρι δεν χαλάω😁 σας στέλνω το τεστ εγκυμοσυνης αρνητικό εννοεται τον άλλο μήνα θα ξεκινήσω πιο ενεργά και εγω! 

Καλημέρα κορίτσι μου, άρα ίσως να είχες παλι ωορρηξία, να έχεις τις επαφές σου μέχρι να έρθει περίοδος. Σε πόσες μέρες περιμένεις;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

IMG_20230329_085146.jpg

Καλημερούδια τρελοκόριτσο είναι ακόμα νωρίς είσαι 12η μέρα έχεις ακόμα μέλλον! ΟΠοτε δεν πτοούμαστε και σου δίνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια για να δούμε δεύτερη γραμμούλα!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Αν δεν δεις κάτι μέχρι την ώρα που θα επιστρέψεις σπίτι οπωσδήποτε θα κάνεις ένα τεστ!!!!! Δεν παίζουμε με αυτα τα πραγματα. Δεν τα αφηνουμε στη τύχη τους 😂😂 ! Όσο δν έρχεται τόσες ελπίδες εχεις !!! #crossfingers

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημερουδια κοριτσι μου !!! Στα ποσά λεπτά το πέταξες το τεστακι ;;;; Ειναι hometest εεε;;; Αυτα αργούν παρα πολυ να ανιχνεύσουν την ορμόνη … υπαρχει ακομα ελπίδα !!!! 

Αααα δεν θέλω αρνητικά τεστ!!! 😢 Αμαν αμαν να θες τόσο πολύ να δεις δύο γραμμές και αυτή η ρημάδα η δεύτερη να μην σου κάνει την χάρη να βγει!!!!λυπάμαι κάθε φορά που βλέπω και τα δικά σας αρνητικά λες και κάνω και εγώ νιώθω... Γιατί υπάρχει φουλ συναίσθηση μεταξύ μας.. Γι αυτό!! Έχουμε δεθεί πολύ κορίτσια μου εμείς που παλεύουμε πολυυυ καιρό να μείνουμε έγκυες και να πάει καλά... 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Εγώ ναι μόνο αυτό το βάρος κατω χαμηλά νιώθω και το νιώθω καθε φορά πριν έρθει, δεν έχω καθόλου πόνους περιόδου. Είχα μόνο για δυο μέρες πόνους την προηγούμενη βδομάδα. Και το στήθος μου πολύ πρησμένο αλλα δεν το πονάω ιδιαίτερα 

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαρινα μου κάνε το τεστακι σου, απλά προσπάθησε να μην πιεις πολλά υγρά και να μην έχεις ουρήσει για κάποιες ώρες! Το ότι πόνεσες μία βδομάδα πριν, μου ακούγεται πολύ καλό ☺️

στις πριν 6 λεπτά, ο/η efakii είπε:

Αν δεν δεις κάτι μέχρι την ώρα που θα επιστρέψεις σπίτι οπωσδήποτε θα κάνεις ένα τεστ!!!!! Δεν παίζουμε με αυτα τα πραγματα. Δεν τα αφηνουμε στη τύχη τους 😂😂 ! Όσο δν έρχεται τόσες ελπίδες εχεις !!! #crossfingers

Χαχα η αλήθεια συνήθως έρχεται πρωινή πρωινή με τα πρώτα ουρά,δεν αργεί 🤷 σπάνια να έρθει μεσα στη μέρα. Οπότε ναι έχω ελπίδες ακόμη 🤞 αλλά επειδή έχω hometest φοβάμαι οτι και να κανω το απόγευμα δεν θα δείξει και κάτι 😏 χθές ήταν αρνητικό, κάτασπρο😁

στις Just now, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαρινα μου κάνε το τεστακι σου, απλά προσπάθησε να μην πιεις πολλά υγρά και να μην έχεις ουρήσει για κάποιες ώρες! Το ότι πόνεσες μία βδομάδα πριν, μου ακούγεται πολύ καλό ☺️

Ρένα Μ γλυκιά, η αλήθεια τους τελευταίους δυο μήνες είναι σαν να μην περιμένω περίοδο τις προηγούμενες μέρες. Μόνο πρησμένο στήθος έχω, οπότε και εγώ στα τυφλά πάω... Αυτή τη φορά όμως το στήθος μου έχει ξεφύγει 🤣🤣 αλλά δεν πονάω μόνο αν το πιέσω 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η efakii είπε:

Καλημερουδια κοριτσι μου !!! Στα ποσά λεπτά το πέταξες το τεστακι ;;;; Ειναι hometest εεε;;; Αυτα αργούν παρα πολυ να ανιχνεύσουν την ορμόνη … υπαρχει ακομα ελπίδα !!!! 

Δεν το κράτησα πολύ γιατί βιαζόμουν να φυγω είχα δουλειά… η δουλειά👇🤣BBE053A1-4401-4241-92BA-CEC2602D5311.thumb.jpeg.a6b7ba401df1b701e32475aaf2de9c9d.jpeg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...