Μετάβαση σε περιεχόμενο

​☘️​💖​ Μωράκια Σεπτεμβρίου 2023 ​💖​☘️ ​

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Και εμείς σπίτι όλη μέρα με τον κλιματισμό . 

Έκανα και εγώ 2 μπάνια στη θάλασσα αυτή τη βδομάδα. Φοβερή ανακούφιση από τη ζέστη πραγματικά. Αλλά και ψυχολογικά, αναζωογονήσε. 

Παρασκευή είπαμε να βγούμε μια βόλτα το βράδυ αλλά τι το θέλαμε. Απίστευτη κουφοβραση. Ένιωθες από το έδαφος να βγαίνει ζεστός αέρας. Έτσι χθες κάτσαμε σπίτι , πήραμε πίτσες και φουλ κλιματισμό. Και σήμερα έτσι το κόβω. Δεν μπορείς να σταθείς πουθενά. Και τα μαγαζιά δεν βάζουν καθόλου κλιματισμό εσωτερικά. 

Κ εμείς σήμερα βάλαμε τις κουρτίνες του δωματίου μας για πλύσιμο. Κάνουμε κάτι τέτοιες μικρό δουλειές και αρχές Αυγούστου λέμε να έρθει μια γυναίκα να μας καθαρίσει πολύ καλά το σπίτι για να μπούμε στην τελική ευθεία. 

Το στρώμα πως το καθαρίσατε? Με ηλεκτρική σκούπα? Εμείς 1-2 φορές το επιχειρήσαμε αλλά θέλει πολύ ώρα νιώθω. Το έκανα πολύ αργά για να ρουφήξει ο,τι μπορεί. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

Γεια σας κορίτσια. Και εμείς σπίτι όλη μέρα με τον κλιματισμό . 

Έκανα και εγώ 2 μπάνια στη θάλασσα αυτή τη βδομάδα. Φοβερή ανακούφιση από τη ζέστη πραγματικά. Αλλά και ψυχολογικά, αναζωογονήσε. 

Παρασκευή είπαμε να βγούμε μια βόλτα το βράδυ αλλά τι το θέλαμε. Απίστευτη κουφοβραση. Ένιωθες από το έδαφος να βγαίνει ζεστός αέρας. Έτσι χθες κάτσαμε σπίτι , πήραμε πίτσες και φουλ κλιματισμό. Και σήμερα έτσι το κόβω. Δεν μπορείς να σταθείς πουθενά. Και τα μαγαζιά δεν βάζουν καθόλου κλιματισμό εσωτερικά. 

Κ εμείς σήμερα βάλαμε τις κουρτίνες του δωματίου μας για πλύσιμο. Κάνουμε κάτι τέτοιες μικρό δουλειές και αρχές Αυγούστου λέμε να έρθει μια γυναίκα να μας καθαρίσει πολύ καλά το σπίτι για να μπούμε στην τελική ευθεία. 

Το στρώμα πως το καθαρίσατε? Με ηλεκτρική σκούπα? Εμείς 1-2 φορές το επιχειρήσαμε αλλά θέλει πολύ ώρα νιώθω. Το έκανα πολύ αργά για να ρουφήξει ο,τι μπορεί. 

Και εμείς τακτοποιούμε κ οργανώνουμε ώστε να φέρουμε τη γυναίκα για μια γενική! 

Με την σκούπα κ μια κάλτσα πρώτα που σου δείχνει αν έχει ακάρεα κ βρωμιές κ μετά ρίξαμε σόδα , το αφήσαμε κ το κάναμε με την σκούπα. Το είδα online, αν κάποια έχει άλλο τιπ είναι ευπρόσδεκτο! Θέλω κάποια στιγμή να πάρω έναν ατμοκαθαριστή. 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

Και εμείς τακτοποιούμε κ οργανώνουμε ώστε να φέρουμε τη γυναίκα για μια γενική! 

Με την σκούπα κ μια κάλτσα πρώτα που σου δείχνει αν έχει ακάρεα κ βρωμιές κ μετά ρίξαμε σόδα , το αφήσαμε κ το κάναμε με την σκούπα. Το είδα online, αν κάποια έχει άλλο τιπ είναι ευπρόσδεκτο! Θέλω κάποια στιγμή να πάρω έναν ατμοκαθαριστή. 

Και εγώ έτσι το έκανα την πρώτη φορά αλλά απελπιστηκα με αυτά που είδα πάνω στην κάλτσα :P από το ίντερνετ το είχα δει κ εγώ. Μετά το έκανα πάλι με την σκούπα απλά χωρίς κάλτσα. Να ρουφάει τα πάντα μέσα αχαχα. Αχ ναι ο ατμοκαθαριστης είναι φοβερή αγορά. Ούτε εμείς έχουμε. 

εγώ είχα ρίξει και λίγο σόδα όπως μου είπε μια γνωστή, το άφησα για λίγο και μετά σκούπισα. 

@Watermelon πραγματικά αυτή η ανακούφιση που νιώθεις με την θάλασσα δεν υπάρχει! Μόνο θάλασσα και παγωτό θέλω πλέον! 🤣 Άρχισα παλι να έχω καούρες το βράδυ και ζοριζομαι

Βλέπω σιγά σιγά αρχίζουμε τις ετοιμασίες! Λέω να ξεκινήσω και γω με κάνα πλυντήριο αύριο και να ψωνίσω μες στη βδομάδα ότι θα χρειαστώ για την κλινική και να ετοιμάσω τη βαλίτσα. Τουλάχιστον αν γίνει κάτι να είμαι έτοιμη για την κλινική 

Εγώ το στρώμα το είχα κάνει με ένα σπρέι baby planet και το έβγαζα κάθε πρωί 2-3 μέρες να το χτυπάει ο ήλιος. Μετά νομίζω το ψεκασα ξανά ελαφρά με το σπρέι και το πέρασα και με την ηλεκτρική για να πάρω ότι σκόνες μπορεί να κάθισαν πάνω. Αυτό με τη κάλτσα και τη σκούπα δεν το έχω ακούσει ξανά! Για πείτε λεπτομέρειες 

Για το στρώμα του μωρού λέτε ;;;

Θέλει τόσο καθάρισμα ;;;;να μπω να ψάξω κι εγώ τότε 😯

Επίσης το ύφασμα από το λίκνο το καθαρίζουμε κάπως ;;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Εγώ γενικά σε όλα εφάρμοσα ότι έγραψα και για το στρώμα. Αυγό, Πορτ μπεμπέ και λίκνο. Τώρα θα τα πλύνω βέβαια στο πλυντήριο τα υφάσματα αλλά επειδή στον πρώτο ήταν καινούργια φοβόμουν να τα βγάλω 

Γεια σας κορίτσια! Και εγώ πήγα αυτή τη βδομάδα για δύο μπανάκια και ξετρελαθηκα! Τώρα ζητάω κάθε μέρα θάλασσα 😄

Σήμερα σχεδόν τελείωσα με όλα τα ρουχακια του μωρού και τα δικά μου για την κλινική, τα έχω τακτοποιήσει σε σακούλες για να μην σκονιζονται και θα τα βάλω στη ντουλάπα τις τελευταίες μέρες. 

Αύριο θα ξεκινήσω να τακτοποιώ μια την βαλίτσα να μια δεν είναι τελειοποιημένη αλλά μέσα στη βδομάδα θέλω να τελειώνει. Γιατί από τέλος της εβδομάδας θα πάω στους γονείς μου στη θάλασσα και θα επιστρέψω σπίτι σε περίπου 2 βδομάδες όποτε θέλω τα βασικά να τα έχω τελειώσει..

Το στρωματακι από το λίκνο, το αυγό  και την καλαθουνα πως τα καθαρίσατε;

στις πριν 55 λεπτά, ο/η whatever είπε:

Εγώ γενικά σε όλα εφάρμοσα ότι έγραψα και για το στρώμα. Αυγό, Πορτ μπεμπέ και λίκνο. Τώρα θα τα πλύνω βέβαια στο πλυντήριο τα υφάσματα αλλά επειδή στον πρώτο ήταν καινούργια φοβόμουν να τα βγάλω 

Και τα έκανες από τόσο νωρίς ; Δε θα σκονιστουν πάλι μέχρι τον Σεπτέμβριο; 

Εγώ όπως τα έβγαλα όλα από τα κουτιά για να τα ξανά δω τα έβαλα πάλι μέσα με τις σακούλες τους γιατί φοβάμαι μη σκονιστουν..και το λίκνο το μάζεψα..υπερβολική ;😝

στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Και εγώ πήγα αυτή τη βδομάδα για δύο μπανάκια και ξετρελαθηκα! Τώρα ζητάω κάθε μέρα θάλασσα 😄

Σήμερα σχεδόν τελείωσα με όλα τα ρουχακια του μωρού και τα δικά μου για την κλινική, τα έχω τακτοποιήσει σε σακούλες για να μην σκονιζονται και θα τα βάλω στη ντουλάπα τις τελευταίες μέρες. 

Αύριο θα ξεκινήσω να τακτοποιώ μια την βαλίτσα να μια δεν είναι τελειοποιημένη αλλά μέσα στη βδομάδα θέλω να τελειώνει. Γιατί από τέλος της εβδομάδας θα πάω στους γονείς μου στη θάλασσα και θα επιστρέψω σπίτι σε περίπου 2 βδομάδες όποτε θέλω τα βασικά να τα έχω τελειώσει..

Σε τι σακούλες τα έβαλες ;γιατί ψάχνω και εγώ αλλά δε θέλω τις κλασικές.. 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Σε τι σακούλες τα έβαλες ;γιατί ψάχνω και εγώ αλλά δε θέλω τις κλασικές.. 

Σε σακούλες vacuum αλλά δε θα βγάλω όλο τον αέρα..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Emily2 είπε:

Εμείς κάναμε το στρώμα στο κρεββάτι μας. Δεν έχουμε ανοίξει το λίκνο ακόμα. 

Κορίτσια για το στρώμα του κρεβατιού μας λέγαμε. 🤣

Βάζεις στην ηλεκτρική σκούπα μπροστά από αυτό τον 'σωληνα' που εφαρμόζει το εξάρτημα της σκούπας, μια κάλτσα. Και ρουφάει το στρώμα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση σκόνη -ακαρεα μαζεύει. Εννοείται ότι εσύ δεν τα βλέπεις τα ακάρεα αλλά αυτή η σκόνη, αυτό είναι μαζί με νεκρά κύτταρα που αποβάλλει ο οργανισμός μας. . Βάλτε στο youtube να δείτε. Και φανταστείτε ότι το στρώμα μας  είναι καινούργιο. Δυστυχώς το στρώμα μας , είναι αδύνατο να βγει έξω στον ήλιο. Είναι το καλύτερο βέβαια αλλά είναι μεγάλο και πολύ βαρύ!!! Οπότε μόνο με σκούπα. 

εγώ του μωρού τα πράγματα, θα τα περάσω ελαφρώς με ένα πανακι με σπρέι απολυμαντικό baby planet αλλά όχι το ύφασμα. Μόνο τα εξαρτήματα. Για το ύφασμα θα ρωτήσω λίγο τον παιδίατρο. Επειδή είναι καινούργια και τυλιγμένα με νάυλον δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα 'η υπερβολή. Ίσως τα βγάλω κάποια στιγμή στον ήλιο και μέχρι εκεί. Θα δείξει. 

α. Το στομάχι και εμένα με ενοχλεί εδώ και καμιά βδομάδα. Καούρες έχω προς τις βραδινές ώρες. Ενοχλητικό....

Αααα εγώ για του μωρού έλεγα ότι το έκανα με baby planet πολύ ελαφριά και κατευθείαν ήλιο! Αυτό που αναφέρει η watermelon με το πανακι εγώ το έκανα και στα υφάσματα αλλά κατευθείαν ήλιο μετά για να στεγνώσει και γρήγορα

Για το δικό μας δεν το σκέφτηκα καν! Αυτό όχι δεν μπορούσα να το βγάζω στον ήλιο! Θα το δοκιμάσω γιατί μου κινησατε την περιέργεια!

@Emily2και ο μεγάλος μου είναι γεννημένος Σεπτέμβρη και αρχές Αυγούστου τα είχα ετοιμάσει γιατί ο άντρας μου έλειπε σεζόν, εγώ έμενα στους δικούς μου οπότε σπίτι ερχομασταν κάθε 10 μέρες που ξεκλεβε κάνα ρεπό και έπρεπε να κάνουμε πράγματα κάθε φορά. Είχα ένα μονό κρεβάτι τότε στο παιδικό οπότε αφού τα καθάρισα τα είχα στήσει όλα εκεί πάνω σκεπασμένα με σεντόνια να μη σκονιζονται

Το λίκνο ας πούμε το έστησε και το καθάρισε ο άντρας μου όσο ήμουν στην κλινική

Γενικά σκέψου ότι και το κάθισμα του αυτοκινήτου από τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσεις και την πρώτη φορά για την έξοδο του μωρού μέχρι να φτάσει στην κλινική έχει εκτεθεί

Και τα ρούχα του τα είχα ετοιμάσει μέσα στα συρτάρια του και απλά είχα ρίξει και κει από πάνω ένα σεντονακι, μια μαξιλαροθήκη κάτι τελοσπαντων για να είναι πιο προστατευμένα. Τα οποία από τη στιγμή που γεννήθηκε το μωρό δεν τα ξαναεβαλα

Τώρα ακόμη δεν τα έχω κάνει αλλά περιμένω μες στη βδομάδα να μου τα φέρουν οι δικοί μου για να πλύνω τα υφάσματα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna1122 είπε:

Χαχαχαχα είναι εξάρτηση στην κατάσταση μας! 

Πραγματικά ξεκινήσαμε προετοιμασίες πλέον! 

Να ευχαριστηθείς αυτές τις μέρες που θα λείψεις και να ξεκουραστείς! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η whatever είπε:

Χαχαχαχα είναι εξάρτηση στην κατάσταση μας! 

Πραγματικά ξεκινήσαμε προετοιμασίες πλέον! 

Να ευχαριστηθείς αυτές τις μέρες που θα λείψεις και να ξεκουραστείς! 

Αυτό σκέφτομαι και εγώ!

Αν και αύριο μπορέσει να σχολάσει νωρίς ο άντρας μου πάλι θα ζητήσω μπανάκι χεχεχεχ !!

Σήμερα σιδέρωνα όλα τα ρουχακια της μπέμπας μας και δεν μπορούσα να το συνηδητοποιησω 😍 Δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός 🙂

Την Πέμπτη έχω και την doppler και μετά φεύγω! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Αυτό σκέφτομαι και εγώ!

Αν και αύριο μπορέσει να σχολάσει νωρίς ο άντρας μου πάλι θα ζητήσω μπανάκι χεχεχεχ !!

Σήμερα σιδέρωνα όλα τα ρουχακια της μπέμπας μας και δεν μπορούσα να το συνηδητοποιησω 😍 Δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός 🙂

Την Πέμπτη έχω και την doppler και μετά φεύγω! 

Χαχαχαχα καλά θα κάνεις! 

Να σου πω κάποια στιγμή εκεί στον 4ο με 5ο μου φαινόταν ότι ο καιρός δεν περνούσε με τίποτα. Μας είχαν τύχει και διάφορα και όλα κυλούσαν αργαααα. Από τον 6ο και μετα ο χρόνος τρέχει! Θέλω να εκμεταλλευτώ και αυτή την εβδομάδα που είναι ακόμη ο παιδικός ανοιχτός για να κάνω όσο πιο πολλά γίνεται οπότε από αύριο φωτιά το πλυντήριο!

Και γω Πέμπτη απόγευμα έχω Doppler. Ανυπομονώ!

στις πριν 6 ώρες, ο/η whatever είπε:

Χαχαχαχα καλά θα κάνεις! 

Να σου πω κάποια στιγμή εκεί στον 4ο με 5ο μου φαινόταν ότι ο καιρός δεν περνούσε με τίποτα. Μας είχαν τύχει και διάφορα και όλα κυλούσαν αργαααα. Από τον 6ο και μετα ο χρόνος τρέχει! Θέλω να εκμεταλλευτώ και αυτή την εβδομάδα που είναι ακόμη ο παιδικός ανοιχτός για να κάνω όσο πιο πολλά γίνεται οπότε από αύριο φωτιά το πλυντήριο!

Και γω Πέμπτη απόγευμα έχω Doppler. Ανυπομονώ!

Σε ποιον έχεις κλείσει για doppler; Απ' ότι θυμάμαι και εσύ Θεσσαλονίκη είσαι! 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Σε ποιον έχεις κλείσει για doppler; Απ' ότι θυμάμαι και εσύ Θεσσαλονίκη είσαι! 

Καλημέρα! Ναι Θεσσαλονίκη! Δεν είχα καταλάβει ότι είσαι και συ από δω! Στον Σωτηριάδη έχω. Εσύ;

στις πριν 1 ώρα, ο/η whatever είπε:

Καλημέρα! Ναι Θεσσαλονίκη! Δεν είχα καταλάβει ότι είσαι και συ από δω! Στον Σωτηριάδη έχω. Εσύ;

Εγώ στον Αθανασιάδη! Ναι και εγώ από δω! Το άλλο σου το παιδάκι πόσο χρονών είναι;

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna1122 είπε:

Εγώ στον Αθανασιάδη! Ναι και εγώ από δω! Το άλλο σου το παιδάκι πόσο χρονών είναι;

Είναι από τους πιο γνωστούς ο Αθανασιάδης. Καλά αποτελέσματα να έχουμε!

Θα κλείσει τα 3 τον Σεπτέμβρη ο γλυκούλης μου!

Καλημέρα κορίτσια! Να σας κάνω πάλι μια ερώτηση! Αυτά τα σετ περιποίησης νεογνού τα έχετε πάρει? Είναι κάποιο που είναι καλύτερο?

στις πριν 26 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να σας κάνω πάλι μια ερώτηση! Αυτά τα σετ περιποίησης νεογνού τα έχετε πάρει? Είναι κάποιο που είναι καλύτερο?

Εγώ είχα το σετ της Philips Avent. Μια χαρά είναι αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο για να σου πω ότι υπερέχει σε κάτι. Το χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα και είναι όλα μια χαρά 

Έκανα χθες μια παραγγελία από φαρμακείο, πήρα τελικά της pharmasept σαμπουάν, γαλάκτωμα και κρέμα αλλαγής και τα περιμένω! 

Θέλω να πάρω και μια φωλιά από το jukki και μια "κουβέρτα" που προσαρμόζεται στο αυγό! Γνωρίζει καμμιά για την ποιότητα τους;

στις πριν 2 ώρες, ο/η whatever είπε:

Είναι από τους πιο γνωστούς ο Αθανασιάδης. Καλά αποτελέσματα να έχουμε!

Θα κλείσει τα 3 τον Σεπτέμβρη ο γλυκούλης μου!

Ναι καλά αποτελέσματα να έχουμε! Η τελευταία σημαντική εξέταση! Πιστεύω όλα θα πάνε καλά! 🙂🤞🙏

Να σου ζήσει το αντράκι σου! ❤️❤️

Επειδή δεν θυμαμαι, τωρα περιμένεις αγοράκι πάλι ή κοριτσάκι; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η whatever είπε:

Εγώ είχα το σετ της Philips Avent. Μια χαρά είναι αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο για να σου πω ότι υπερέχει σε κάτι. Το χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα και είναι όλα μια χαρά 

Έκανα χθες μια παραγγελία από φαρμακείο, πήρα τελικά της pharmasept σαμπουάν, γαλάκτωμα και κρέμα αλλαγής και τα περιμένω! 

Θέλω να πάρω και μια φωλιά από το jukki και μια "κουβέρτα" που προσαρμόζεται στο αυγό! Γνωρίζει καμμιά για την ποιότητα τους;

Για το Tomme Tippe διάβασα κάτι αρνητικές κριτικές αλλά δεν ξέρω πραγματικά! Είναι κάτι που θα τι χρησιμοποιήσουμε συχνά?

Και εμείς της Pharmasept πήραμε αφρολουτρο. Το γαλάκτωμα χρειάζεται?

Τα βλέπω online τα jukki αλλά δεν γνωρίζω για την ποιότητα τους 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...