Μετάβαση σε περιεχόμενο

​☘️​💖​ Μωράκια Σεπτεμβρίου 2023 ​💖​☘️ ​

Recommended Posts

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Πολύ ωραίο το μήνυμά σου…😍…Πραγματικά κι εγώ απορώ λένε δεν μπορούν να κοιμηθούν από τις κλωτσιές…εμένα να σου πω την αλήθεια με νοιάζει να τη νιώθω κάθε μέρα…τώρα λίγο πολύ θ είναι οκ αλλά με αγχώνουν αυτά που ακούω όχι αυτό π μ συμβαίνει…πριν δυο εβδομάδες π πήγα γιατρό,καλά κάθε εβδομάδα πάω αλλά λέω για τη συγκεκριμένη φορά με ρώτησε πώς πάνε οι κινήσεις του μωρού του λέω πολύ ήπιες..πάμε για υπέρηχο κουνιόταν ασταμάτητα,εγω πάλι δεν ένιωθα τπτ…μ λέει μήπως τις μπερδεύεις με το έντερο;..ε όχι λέω αλλά δεν το νιώθω με ορμή πώς να το πω…Μ λέει να πίνεις κρύο νερό να κάθεσαι σε ηρεμία στο αριστερό πλευρό και να βάζεις το χέρι σου..τι να πω…

Κορίτσια μπουκάλια πήρατε;

Αφού κουνιέται μια χαρά. Τώρα το γιατί δεν το νιώθεις δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Μήπως δεν δίνεις σημασία? Μέρα με την μέρα πάντως οι κινήσεις γίνονται πιο έντονες επειδή μεγαλώνει το μωρό. 

Αν εννοείς Μπιμπερο εγώ δεν έχω πάρει. (ακόμα). Θα μιλήσουμε με τον παιδίατρο την άλλη βδομάδα και θα δω τι θα μου πει για να πάρω 'η όχι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

@Tinasardin8689 εμένα δε με έχει ξυπνήσει ποτέ από κλωτσιές, ούτε και δε με έχει αφήσει να κοιμηθώ επίσης ποτέ.. εγώ απλά ανέφερα ότι χθες το πρωί έκανε πολλές μαζεμένες κινήσεις σαν τρέμουλο και γι'αυτό τρομαξα. Αυτό δεν γίνεται εννοείται συστηματικά, ίσα ίσα επειδή ήταν πρωτοφανές με παραξένεψε!

Τι μπουκάλια εννοείς; Μπιμπερο;

α κορίτσια και μένα έτσι ήπιες κινήσεις κάνει, και πολλές μοιαζουν με τρεμουλο, πολλές φορες που ειμαι ξαπλωμενη νομίζω οτι κάνει σεισμοοοο χαχα
απο μπιμπερό εγώ πήρα 1 avent, και ενα dr.brown, 27+5 και μαξ 36-37 εβδ θα βγει ο μπόμπιρας λόγω επιπωματικού πλακούντα...περνάει ο καιρός!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η silvy22 είπε:

α κορίτσια και μένα έτσι ήπιες κινήσεις κάνει, και πολλές μοιαζουν με τρεμουλο, πολλές φορες που ειμαι ξαπλωμενη νομίζω οτι κάνει σεισμοοοο χαχα
απο μπιμπερό εγώ πήρα 1 avent, και ενα dr.brown, 27+5 και μαξ 36-37 εβδ θα βγει ο μπόμπιρας λόγω επιπωματικού πλακούντα...περνάει ο καιρός!

Εμείς πήραμε ένα που λέγεται tommi tippee κάπως έτσι αλλά δε μου άρεσε καθόλου, άρεσε στον άντρα μου και ήθελε σώνει και ντε να το πάρουμε... Το φορτωθηκαμε και αυτό.. Εμένα μου άρεσαν της nuk αλλά και πάλι θα πάρω 1-2 μπουκαλάκια ίσα ίσα να έχω για να αποψυχω το γάλα μου (εφοσον όλα πάνε όπως θέλω και θηλάσω..🙏)

στις πριν 49 λεπτά, ο/η silvy22 είπε:

Αχαχαχ έτσι όπως το λες. Σεισμός!!!

Α. Τι ωραία που το ζείτε κι άλλες. Αλήθεια είχα προβληματιστεί αλλα δεν είχα αναφέρει κάτι σε κανέναν. Τώρα ηρέμησα. :P

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Αχαχαχ έτσι όπως το λες. Σεισμός!!!

Α. Τι ωραία που το ζείτε κι άλλες. Αλήθεια είχα προβληματιστεί αλλα δεν είχα αναφέρει κάτι σε κανέναν. Τώρα ηρέμησα. :P

Ωραία μιας που λέμε πράγματα που δεν έχουμε πει σε κανέναν... Κορίτσια, βλέπετε και εσείς συχνά πυκνά εφιάλτες που σχετίζονται με εγκυμοσύνη..; Η είμαι μόνο εγώ..;

στις πριν 8 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Ωραία μιας που λέμε πράγματα που δεν έχουμε πει σε κανέναν... Κορίτσια, βλέπετε και εσείς συχνά πυκνά εφιάλτες που σχετίζονται με εγκυμοσύνη..; Η είμαι μόνο εγώ..;

Είναι πολύ συχνό <<φαινόμενο>> . Εγώ έβλεπα το πρώτο διάστημα κυρίως. Είναι οι ορμόνες που τα προκαλούν. Εμένα σίγουρα ηταν και η ανησυχία μου μέσα σε όλα!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna1122 είπε:

Κι εγώ βλέπω αρκετά συχνά!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Watermelon είπε:

Είναι πολύ συχνό <<φαινόμενο>> . Εγώ έβλεπα το πρώτο διάστημα κυρίως. Είναι οι ορμόνες που τα προκαλούν. Εμένα σίγουρα ηταν και η ανησυχία μου μέσα σε όλα!!! 

Αλήθεια βρε κορίτσια; Και εγώ νόμιζα ότι αρχίζω να τρελαίνομαι.. 😂 μόνο αυτό μας έλειπε ..!!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Αλήθεια βρε κορίτσια; Και εγώ νόμιζα ότι αρχίζω να τρελαίνομαι.. 😂 μόνο αυτό μας έλειπε ..!!

Εγώ σίγουρα, για εσάς δε ξέρω 😂😂😂

στις πριν 2 ώρες, ο/η Emily2 είπε:

Κορίτσια πως κοιμάστε ;

Βολευεστε ;;

Όχι ιδιαίτερα.. το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η συχνοουρια.. τουλάχιστον 4-5 φορές στη διάρκεια της νύχτας 😭😭

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna1122 είπε:

Όχι ιδιαίτερα.. το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η συχνοουρια.. τουλάχιστον 4-5 φορές στη διάρκεια της νύχτας 😭😭

Κι εγώ το ίδιο με τη συχνοουρια!! 

Εγώ δε βολεύομαι με τίποτα ,μια δεξιά μια αριστερά..τι μαξιλάρια βάζω ανάμεσα στα πόδια ..μετά  από λίγο με ενοχλούν.. βάζω πίσω από την πλάτη..τα βγάζω και εκείνα 😂 καμιά φορά κοντοστεκομαι 1 λεπτακι ανάσκελα και ηρεμώ εκεί με παίρνει κατευθείαν ο ύπνος... Και μόλις συνειδητοποιώ ότι με παίρνει ξανά γυρνάω στο πλάι... 😂

στις πριν 10 ώρες, ο/η anna1122 είπε:

@anna1122 εγώ χτες το βράδυ είδα έναν εφιάλτη άστο! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Emily2 είπε:

Κι εγώ το ίδιο με τη συχνοουρια!! 

Εγώ δε βολεύομαι με τίποτα ,μια δεξιά μια αριστερά..τι μαξιλάρια βάζω ανάμεσα στα πόδια ..μετά  από λίγο με ενοχλούν.. βάζω πίσω από την πλάτη..τα βγάζω και εκείνα 😂 καμιά φορά κοντοστεκομαι 1 λεπτακι ανάσκελα και ηρεμώ εκεί με παίρνει κατευθείαν ο ύπνος... Και μόλις συνειδητοποιώ ότι με παίρνει ξανά γυρνάω στο πλάι... 😂

Και εγώ κάπως έτσι.. αλλά τουλάχιστον αν δεν είχα τη συχνοουρια κατι θα γινόταν!  Γιατί ζοριζομαι να σηκωθώ και από το κρεβάτι κάθε φορά !! Και τι μας περιμένει ακόμα.. είμαστε μόλις 7μιση μηνών..!!😭😭

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinaki23 είπε:

@anna1122 εγώ χτες το βράδυ είδα έναν εφιάλτη άστο! 

Καλώς όρισες στο κλάμπ λοιπόν και εσύ!! Βασικά ότι και να μου πεις δε θα παραξενευτω.. και οι δικοί μου εφιάλτες είναι πολύ psycho..χαχαχ

στις πριν 17 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

@Emily2 που είσαι και εσύ Θεσσαλονίκη, έχεις βρει παιδίατρο; Εγώ ακόμα ψάχνω! Δεν έχω και κανέναν να μου προτείνει κάποιον!

Όχι δεν έχω ψάξει ακόμη. Δύο φίλοι του άντρα μου είπαν θα μας προτείνουν τις δικές τους , αλλά πιο μετά είπα να το δω ακόμα νομίζω είναι νωρίς. 

Κορίτσια μια π λεμε για εφιάλτες είδα εχθές…ότι κ πήρε το μωρό ο γιατρός νωρις κ του έλεγα μα γιατί με ξεγέννησες;μα είναι νωρις ακόμα…κ μ λέει αφού είχα χρόνο που ξεγεννούσα κ μια άλλη στο πήρα…μια χαρά είναι, θα στο φέρουν..αλλά περίμενα περίμενα κ δεν μ το έφερναν…ε ξύπνησα…αύριο έχω γιατρό το απόγευμα κ έχω μια έννοια..εν τω μεταξύ αδυνατίζω λόγω της διατροφής και ανησυχώ το μωρό θα αναπτύσσεται σωστά;..όσο για τον/την παιδίατρο εμείς εδώ κ γενικά οι γνωστές μου απλά παίρνουμε έναν μήνα νωρίτερα αν θα μας αναλάβει..τρεις τέσσερις έχουμε όλους κι όλους…ούτε κάνουμε αναγνωριστικά ραντεβού ούτε ρωτάμε τι μπιμπερό να μας προτείνει κλπ..απλά κλείνουμε τη συνεργασία με αυτόν που θέλουμε…κ έρχεται μόλις γεννήσουμε σπίτι για την πρώτη εξέταση…

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια μια π λεμε για εφιάλτες είδα εχθές…ότι κ πήρε το μωρό ο γιατρός νωρις κ του έλεγα μα γιατί με ξεγέννησες;μα είναι νωρις ακόμα…κ μ λέει αφού είχα χρόνο που ξεγεννούσα κ μια άλλη στο πήρα…μια χαρά είναι, θα στο φέρουν..αλλά περίμενα περίμενα κ δεν μ το έφερναν…ε ξύπνησα…αύριο έχω γιατρό το απόγευμα κ έχω μια έννοια..εν τω μεταξύ αδυνατίζω λόγω της διατροφής και ανησυχώ το μωρό θα αναπτύσσεται σωστά;..όσο για τον/την παιδίατρο εμείς εδώ κ γενικά οι γνωστές μου απλά παίρνουμε έναν μήνα νωρίτερα αν θα μας αναλάβει..τρεις τέσσερις έχουμε όλους κι όλους…ούτε κάνουμε αναγνωριστικά ραντεβού ούτε ρωτάμε τι μπιμπερό να μας προτείνει κλπ..απλά κλείνουμε τη συνεργασία με αυτόν που θέλουμε…κ έρχεται μόλις γεννήσουμε σπίτι για την πρώτη εξέταση…

Αμάν ωραίο όνειρο είδες και εσύ..και είναι και πολύ αληθοφανή τα άτιμα! Μη δίνεις σημασία είναι το άγχος μας που βγαίνει στα όνειρα όλα μια χαρά θα είναι στον γιατρό! Περιμένουμε να μας πεις τα νέα! 

Και εγώ αυτό θα κάνω με την παιδίατρο , απλώς δεν ξέρω καποιον με παιδάκι για να μου προτείνει έστω κάτι οπότε μάλλον θα ψάξω από κριτικές κτλ.. 

@Tinasardin8689 σε ποια πόλη είσαι αν  επιτρέπεται;

Είμαι στη Σπάρτη..έχω βρει ποια θέλω απ γνωστούς..κατά τον Αύγουστο θα την καλέσω…αν δεν αναλάβει θα πάρω μια άλλη π έχω στα υπόψη..

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Είμαι στη Σπάρτη..έχω βρει ποια θέλω απ γνωστούς..κατά τον Αύγουστο θα την καλέσω…αν δεν αναλάβει θα πάρω μια άλλη π έχω στα υπόψη..

Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.. όχι για κάτι ανουσιο φυσικά! Αλλά για κάτι σοβαρό να έχω το θάρρος να την πάρω τηλέφωνο..

Εννοείται αυτό..εμείς εδώ έχουμε 3-4 όχι περισσότερους άρα ξέρουμε τα θετικά κ τα αρνητικά…κ ποιον θα επιλέξουμε…κανείς πάντως από αυτούς π έχουμε δεν είναι το ιδανικό…άλλος λείπει,άλλος δεν απαντάει,άλλος δίνει πολλή αντιβίωση πχ αλλά ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη επιλογή…

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εννοείται αυτό..εμείς εδώ έχουμε 3-4 όχι περισσότερους άρα ξέρουμε τα θετικά κ τα αρνητικά…κ ποιον θα επιλέξουμε…κανείς πάντως από αυτούς π έχουμε δεν είναι το ιδανικό…άλλος λείπει,άλλος δεν απαντάει,άλλος δίνει πολλή αντιβίωση πχ αλλά ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη επιλογή…

Αυτό μου λέει και η αδερφή μου που μενει σε μικρή πόλη ότι ο κάθε γιατρός έχει το "κουσουρι" του. Εννοείται θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για τα μπεμπακια μας!

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna1122 είπε:

Αυτό μου λέει και η αδερφή μου που μενει σε μικρή πόλη ότι ο κάθε γιατρός έχει το "κουσουρι" του. Εννοείται θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για τα μπεμπακια μας!

Σημαντικό επίσης είναι να είναι και κοντά στην περιοχή που μένεις. 

Μόλις μάθω για αυτούς τους 2 θα σου πω τα ονόματα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...