Μετάβαση σε περιεχόμενο

​☘️​💖​ Μωράκια Σεπτεμβρίου 2023 ​💖​☘️ ​

Recommended Posts

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Σου βάζω τις φωτό να δεις..εγώ τέσσερις μέρες την εβδομάδα την κάνω κατά γράμμα και τρεις θα κάνω μια παρασπονδία σίγουρα…αλλά δεν μπορώ…

IMG_0048.png

IMG_0047.png

Α ψωμί σου έχει σε κάθε γεύμα Ε ; 

Και αν φας μακαρόνια  ας πούμε ; Τρως πάλι ψωμί ;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν τα τρώω όλα αυτά που λέει έτσι όπως τα λέει…δλδ δεν τρώω ψωμί αν θα φάω μακαρόνια..επίσης τα τρώω όλα ολικής…κόβω από μόνη μου εγώ κι έτσι έχασα σε μια εβδομάδα 1,6 βέβαια…έχω βαρεθεί..τώρα έφερε ο άντρας μου πίτσα ε έφαγα δυο κομμάτια….

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εγώ δεν τα τρώω όλα αυτά που λέει έτσι όπως τα λέει…δλδ δεν τρώω ψωμί αν θα φάω μακαρόνια..επίσης τα τρώω όλα ολικής…κόβω από μόνη μου εγώ κι έτσι έχασα σε μια εβδομάδα 1,6 βέβαια…έχω βαρεθεί..τώρα έφερε ο άντρας μου πίτσα ε έφαγα δυο κομμάτια….

Χαχαχα!!

Μα πραγματικά δε γίνεται να μη χάσεις. Και εγώ προσπαθώ να τρώω κάπως έτσι και έχω βάλει μόνο 2 κιλά ως τώρα ώρες ώρες λέω μήπως κάνω κακό αντί για καλό .. βέβαια και εγω κάνω τις παρασπονδίες μου και πίτσα θα φάω και σουβλάκι και κανένα παγωτό ! Επίσης σ αυτό που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι οι τυρόπιτες, σπανακόπιτες κτλπ. 

Διατροφολόγος σου έβγαλε τη διατροφή ή διαβητολογος ; 

Εγώ όμως είχα φτάσει συν οκτώμισι άρα λέω καλώς με βρήκε ό,τι με βρήκε για να κόψω..τώρα μ έχει κοπεί η όρεξη…μου την έδωσε ενδοκρινολόγος…

Κορίτσια γύρισα από γιατρό 1124 γραμμάρια η μπουμπού…27+3 σήμερα…αλλά γενικά έφυγα απογοητευμένη…έχεις ζάχαρο έχεις ζάχαρο όλο αυτό μου λέει..το νηστείας δεν λέει να πέσει κάτω από 93…μ λέει ούτε δυο κουταλιές γλυκό ούτε τίποτα…λόγω αυτού θα με βλέπει κάθε εβδομάδα…

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια γύρισα από γιατρό 1124 γραμμάρια η μπουμπού…27+3 σήμερα…αλλά γενικά έφυγα απογοητευμένη…έχεις ζάχαρο έχεις ζάχαρο όλο αυτό μου λέει..το νηστείας δεν λέει να πέσει κάτω από 93…μ λέει ούτε δυο κουταλιές γλυκό ούτε τίποτα…λόγω αυτού θα με βλέπει κάθε εβδομάδα…

Μια χαρά η μπέμπα !!! 😍 Και τα κιλά της φυσιολογικα για την εβδομάδα αυτή. Τόσο πολύ σου είπε για το ζάχαρο; 

Ναι και ενώ οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι υπέρ τέλειες…αλλά το πρωινό δεν είναι..μου έγραψε στις εξετάσεις που θ κάνω την Τετάρτη να πάρω κ το μηχάνημα μαζί να συγκρίνουμε την τιμή μηχανήματος και μικροβιολογικού…

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Αρχικά από αυτά που σου λέει ο γιατρός, δεν έχεις ζάχαρο. Έχεις τάση για ζάχαρο. Εμένα η κουμπάρα μου που είχε όντως ζάχαρο ξεκίνησε κατευθείαν ινσουλίνη, πιστεύω πως στα λέει για να θορυβηθείς και να είσαι ακόμα πιο προσεκτική. Όπως και να έχει, ακολούθησε τις οδηγίες τους και σκέψου πως είναι μόνο για 2μιση μήνες ακόμη! Όλα θα πάνε καλά!

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Ναι και ενώ οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι υπέρ τέλειες…αλλά το πρωινό δεν είναι..μου έγραψε στις εξετάσεις που θ κάνω την Τετάρτη να πάρω κ το μηχάνημα μαζί να συγκρίνουμε την τιμή μηχανήματος και μικροβιολογικού…

Άντε λίγο υπομονή !! Όντως όπως λέει και η @anna1122θέλει να σε ταρακουνήσει λίγο απλα. Πάντως όπως και να έχει είναι πολύ ζόρι σ αυτή τη φάση να κάνεις διατροφή.. αντί να τα τρώμε όλα 😝😝

Κορίτσια βρήκα τι φταίει κ ανεβαίνει το πρωινό ζάχαρο…αν συνέχιζα τη διατροφή π μ είχε δώσει δεν θα έπεφτε ποτέ..έκοψα τελείως τον υδατάνθρακα το βράδυ..δλδ εκεί η τη μια φρυγανιά ολικής π έτρωγα κ τρώω μόνο πρωτεΐνη και σαλάτα..ε κάτω από 90 κάθε μέρα.κ αν φάω μια πίτσα ολόκληρη το μεσημέρι  δεν ανεβαίνει καθόλου ενώ αν φαγ έστω φρυγανιά το βράδυ το πρωί είναι ανεβασμένο..

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια βρήκα τι φταίει κ ανεβαίνει το πρωινό ζάχαρο…αν συνέχιζα τη διατροφή π μ είχε δώσει δεν θα έπεφτε ποτέ..έκοψα τελείως τον υδατάνθρακα το βράδυ..δλδ εκεί η τη μια φρυγανιά ολικής π έτρωγα κ τρώω μόνο πρωτεΐνη και σαλάτα..ε κάτω από 90 κάθε μέρα.κ αν φάω μια πίτσα ολόκληρη το μεσημέρι  δεν ανεβαίνει καθόλου ενώ αν φαγ έστω φρυγανιά το βράδυ το πρωί είναι ανεβασμένο..

Τέλεια!! Οπότε τώρα ξέρεις τι σε ενοχλεί, θα πέσει λίγο πείνα αλλά υπομονή!!! 

Κ εγώ  προσπαθώ το βράδυ να μη τρώω υδατάνθρακες. Εκτός αν φάω κάτι από έξω καμιά πίτσα, σουβλάκι ή καμιά πίτα.

Απορώ οι μανάδες που έτρωγαν τα πάντα και επί 2...σίγουρα γλιτώνουμε πολλά που μπορεί να συμβούν αλλά τώρα τι καταπίεση είναι αυτή 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Βρε κορίτσια χάσαμε τη @Nassi..

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες.. μακάρι να μπει να μας πει τι πως όλα πάνε καλα

Καλησπέρα κορίτσια!  Ελπίζω να είστε καλά εσείς κ τα μωράκια σας! Πήγαμε στο γιατρό σήμερα μετά από 3 εβδομάδες. Είμαι 29+1 κ η μπέμπα είναι 1.5kg με κάποια απόκλιση. Μου είπε σε 2 εβδομάδες να πάω για το Doppler και να κάνω κ το εμβόλιο του κοκκυτη. Εσάς σας το είπε ο γιατρός σας? 

Σας αφήνει ο γιατρός σας να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα?

στις πριν 37 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!  Ελπίζω να είστε καλά εσείς κ τα μωράκια σας! Πήγαμε στο γιατρό σήμερα μετά από 3 εβδομάδες. Είμαι 29+1 κ η μπέμπα είναι 1.5kg με κάποια απόκλιση. Μου είπε σε 2 εβδομάδες να πάω για το Doppler και να κάνω κ το εμβόλιο του κοκκυτη. Εσάς σας το είπε ο γιατρός σας? 

Τι ωραία νέα!!!😍😍

Εγώ θα πάω αύριο , αλλά μέχρι στιγμής δε μου έχει πει κάτι για εμβόλιο . 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaki23 είπε:

Εμένα μου έγραψε το εμβόλιο του κοκκυτη το οποίο θα το κάνω την άλλη βδομάδα που θα έχω κλείσει και την 32η εβδομάδα. 

Το μωράκι σου είναι τέλειο! Εμένα  30+1 ήταν 1582 γρ. :)

Doppler έχω την άλλη Δευτέρα . Θα είμαι ακριβώς 32 εβδομάδων. 

μπάνιο στην θάλασσα με αφήνει να κάνω . Και.καθε άλλο ως απαραίτητο μου το λέει. Βοηθάει πολύ. Αρκεί μετά να αλλάξω μαγιό και να φορέσω στεγνό, όχι τις ώρες με πολύ ήλιο και σε καθαρή παραλία. 

εσένα σε αφήνει?

στις Just now, ο/η Watermelon είπε:

Εμένα μου έγραψε το εμβόλιο του κοκκυτη το οποίο θα το κάνω την άλλη βδομάδα που θα έχω κλείσει και την 32η εβδομάδα. 

@Watermelon Μου είπε ότι πρέπει να γίνει μέχρι την 37η εβδομάδα. Ίσως περιμένω να μπω στην 30η για να το κάνω. 

Εγώ θα είμαι 31+1 όταν πάω για Doppler. 

Μια χαρά και σένα το μωράκι! Άντε με το καλό!! ❤️

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

μπάνιο στην θάλασσα με αφήνει να κάνω . Και.καθε άλλο ως απαραίτητο μου το λέει. Βοηθάει πολύ. Αρκεί μετά να αλλάξω μαγιό και να φορέσω στεγνό, όχι τις ώρες με πολύ ήλιο και σε καθαρή παραλία. 

εσένα σε αφήνει?

Όχι δεν με αφήνει να κάνω μπάνιο λόγω μόλυνσης αλλά θεωρώ είναι λίγο υπερβολικός σε αυτό 🙄

στις πριν 39 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

Όχι δεν με αφήνει να κάνω μπάνιο λόγω μόλυνσης αλλά θεωρώ είναι λίγο υπερβολικός σε αυτό 🙄

Τι να σου πω. Δεν ξέρω. Έχω ρωτήσει κι άλλες κοπέλες που έχουν άλλους γιατρούς και μου είχαν πει ότι τους αφήνει και ο δικός τους γιατρός. Τώρα τι να πω. Ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες των γιατρών μας :)

Μετρησατε τράχηλο? Αν ναί, πόσο ήταν?

μια εβδομάδα διαφορά έχουμε περίπου. Εγώ σήμερα είναι 31. 

Επίσης κορίτσια μου είπε ο γιατρός να βάζω αλατόνερο στις θηλές ώστε να προετοιμαστούν για τον θηλασμό ( να σκληρύνουν). Σας έχουν πει κάτι παρόμοιο?

στις Just now, ο/η Watermelon είπε:

Τι να σου πω. Δεν ξέρω. Έχω ρωτήσει κι άλλες κοπέλες που έχουν άλλους γιατρούς και μου είχαν πει ότι τους αφήνει και ο δικός τους γιατρός. Τώρα τι να πω. Ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες των γιατρών μας :)

Μετρησατε τράχηλο? Αν ναί, πόσο ήταν?

@Watermelon δεν ξέρω αν τον μέτρησε δεν μου είπε κάτι.. μήπως τον βλέπει αλλά επειδή είναι φυσιολογικός δεν το αναφέρει??

Ναι τι να πω θα ακολουθήσω ο,τι πει...

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinaki23 είπε:

Επίσης κορίτσια μου είπε ο γιατρός να βάζω αλατόνερο στις θηλές ώστε να προετοιμαστούν για τον θηλασμό ( να σκληρύνουν). Σας έχουν πει κάτι παρόμοιο?

Να σκληρύνουν γιατί? εμένα δεν δεν μου έχει πει κάτι. Ίσα ίσα που τις ενυδατωνω με μια απλή ενυδατικη για να είναι ενυδατωμενες και έτοιμες για 'ρουφηγμα'. Αχαχαχ. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Watermelon είπε:

Να σκληρύνουν γιατί? εμένα δεν δεν μου έχει πει κάτι. Ίσα ίσα που τις ενυδατωνω με μια απλή ενυδατικη για να είναι ενυδατωμενες και έτοιμες για 'ρουφηγμα'. Αχαχαχ. 

@Watermelon αχ δεν ρώτησα! Πάντα οι ερωτήσεις μου έρχονται μετά το ραντεβού 🙄

στις πριν 57 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

@Watermelon αχ δεν ρώτησα! Πάντα οι ερωτήσεις μου έρχονται μετά το ραντεβού 🙄

Κλασσικά. :P

Σε όλες μας συμβαίνει χαχα. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...