Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια εγώ σήμερα είχα τον γυναικολόγο μου 1.600γρ το μωράκι αισίως 29 κ 3 🥰 ξανά γύρισε με το κεφάλι πάνω πλαγια ομως σε περίεργη στάση 😹 αλλά κ στο δεύτερο παιδί μου θυμάμαι είχε γυρίσει κάτω αφού πάτησα τις 30 εβδ. άρα όλα καλά το αφήνουμε να κολυμπάει όσο θέλει ή όσο το παίρνει με το μεγεθος που έχει  🤣 ο τράχηλος 4.5 εκ δν μειώθηκε από τον προηγούμενο μήνα, φουλ συσπάσεις άρα θα αυξήσω λίγο το μαγνήσιο γιατί έχω κ πάρα πολλές κράμπες που υποφέρω όλο το βράδυ.    αναμένω την Δευτέρα το ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ τον καρδιολόγο να δούμε την καρδούλα πως εξελίσσεται η μεσοκοιλιακη επικοινωνία 😊   ντοπλερ κάνω κάθε μήνα που πάω στο νοσοκομείο είναι στα πλαίσια ελέγχου της καρδιάς να βλέπουμε τα πάντα από την αρχή!    Γράψτε μας κ τ άλλα κορίτσια όταν πάτε στο γιατρό τα νέα σας ❤️
    • Τελικά μόνο εγώ της έκανα το bexsero ήδη; Λίγα δέκατα έκανε και είχε γκρίνια για μισή μέρα γιατί πονούσε το ποδαράκι της μόνο. Τώρα στις 16 έχουμε τα επαναληπτικά του hexyon και rotarix. 
    • Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι...είναι στις φυσιολογικές τιμές αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε να ανεβαίνει τόσο πάνω στην πρωτη ωρα. Θα μου τα αναλύσει αύριο ο γιατρός και θα σας πω το πόρισμα. Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τρεις φορές την ημέρα σίδηρο; Αρκετες δόσεις...εγώ παίρνω μια αμπούλα αλλά μάλλον τώρα θα μου πει να πάρω δύο ,θα δούμε...
    • Ευχαριστώ πολύ.Διοτι η τελευταία μου καισαρική ήταν πριν πέντε χρόνια και έτσι είναι αναπόφευκτο σύμφωνα πάντα με τον γιατρό μου. Αν επιθυμώ vb θα πρέπει να βρώ άλλον πιο εξειδικευμένο γιατρό που θα αναλάβει αυτό το ρίσκο. 
    • Μία από τα ίδια.. Κι εμένα ο αιματοκρίτης είναι 32 και παίρνω και 3 φορές την ημέρα σίδηρο. Αλλά έχω και στίγμα και δεν βοηθάει. Άστα κι εμένα η καμπύλη μάλλον δεν είναι καλή..Την Πέμπτη θα ξέρω που έχω ραντεβού.. κι έχω αγχωθεί.. Και μένα το νηστείας 94,60, στην ώρα 153,20 και στο δίωρο 133,80. Στις εξετάσεις το δίνει στα φυσιολογικά όρια αλλά από οτι διαβάζω εδώ μέσα μάλλον δεν είναι εε..??  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...