Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Όχι να κάνω το συνήγορο του διαβόλου... Αλλά υπάρχουν ωραιότατα γλυκά χωρίς ζάχαρη που μπορείς να φας ή ακόμα καλύτερα αν δεν εμπιστεύεσαι του εμπορίου, να φτιάξεις... Τα ξέρω δηλαδή αυτά με τη φλεγμονή που λες.. και για αυτό σου λέω ότι υπάρχουν...🤫😅
    • Κλαίω!! 🤣🤣🤣  Ούτε εγώ είμαι του γλυκού γενικά.. ούτε στην εγκυμοσύνη μου έλειψαν ποτέ μπορώ να πω που δεν τρώω.. αυτό όμως που λες το έχω παρατηρήσει με τα φρούτα τώρα.. δεν τα είχα ιδιαίτερη αδυναμία γενικά ενώ τώρα τα χτυπάω δύο δύο άνετα!! 😅 Και σκέψου τα μείωσα γιατί μου έβαλε χέρι η ενδοκρινολόγος.. Αντίθετα τα λαχανικά που τα λατρεύω, δεν κατεβαίνουν εύκολα πλέον.. ειδικά στο α τρίμηνο τα είχα κόψει σχεδόν τελείως, μου ερχόταν εμετός.. μόνο σε μαγειρευτά δεν έχω εντοπίσει πρόβλημα.. 
    • 🤣🤣🤣🤣 Εγώ είμαι στο 2ο τρίμηνο ακόμα, αν και απομένουν μόλις 3 εβδομάδες για το 3ο (ΣΟΚ συννειδητοποίση!) και μπορώ να πω ότι δεν έχω αύξηση στις λιγούρες γενικά, δηλαδή όπως και προ εγκυμοσύνης το ήθελα το γλυκάκι μου μετά το φαί και τώρα έτσι. Απλά τώρα """"""προσπαθώ"""""" (σε άπειρα εισαγωγικά) να τρώω φρούτα αντί γλυκο΄ύ στην καθημερινότητα και μου επιτρέπω γλυκά το σκ ή στις εξόδους. Πάντως δεν έχω στερηθεί τίποτα να είμαι ειλικρινής, ό,τι μου κατέβει το τρώω, μέχρι φυσικά να κα΄νω την καμπύλη και να μου πουν τίποτα να μαζευτώ 🤣🤣🤣🤣🤣  Πάντως στο πρώτο τρίμηνο ήθελα συνέχεια να τρώω κόκκινο κρέας ρε κορίτσια, μ είχε γίνει εμμονή. Ίσως κι επειδή το τελευταίο 8μηνο πριν την εγκυμοσύνη είχα ξεκινήσει διατροφή για τη χοληστερίνη μου και έτρωγα ελάχιστο έως και καθόλου, ακόμα και το κοτόπουλο που ήταν οκ επιλογή το ε΄ιχα περιορίσει. Στο 1ο τρίμηνο έστελνο το συζυξ να μου φέρνει μπροζόλες 🥩🥩🥩🥩🥩 Τώρα στ ο2ο τρίμηνο μπορώ να πω ότι είμαι στα φυσιολιγικά μου όσον αφο΄ρα τη διατροφή, δεν παρατηρώ κάποια έντονη επιθυμία/λιγούρα ή εμμονή με κάποιο φαγητό.
    • Τίποτα κορίτσι μου, γι αυτό είμαστε εδώ, για να ξεαγχώνουμε η μία την άλλη ❤️  Καλέ αφού έπαιρνες κι ασπιρίνη στο 1ο τρίμηνο, είσαι υπερκαλλυμένη! Μη σε φοβίζει τίποτα, προχωράς μια χαρά, απόλαυσε τώρα την εγκυμοσύνη σου κι αφού γεννήσεις με το καλό μπορείς να το παρακολουθείς αυτό με τους παράγοντες όπως είπες 🙏 Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Με το καλό το 2025 να γίνουμε μανούλες 🥰🥰🥰  
    • Αχ μίλησες μέσα μου!!!🤪🤪🤪 Κι εγώ ποτέ δεν ήμουν του γλυκού, φαντάσου αν τύχαινε να είχαμε στο σπίτι καμία σοκολάτα σίγουρα θα έληγε. Και τώρα ότι γλυκό υπάρχει θέλω να το φάω!!!!😁 Ωστόσο εμένα ο γιατρός μου δεν επιτρέπει καθόλου ζάχαρη γιατί είχα φλεγμονή στο ενδομήτριο και η ζάχαρη γενικά τροφοδοτεί τη φλεγμονή. Τώρα δλδ που είναι απαγορευμένο θέλω να φάω ότι γλυκιά σαβούρα κυκλοφορεί!!! Ας κάνουμε υπομονή, λίγο έμεινε ακόμα!🙏🙏🙏 Πάντως αν δεν έχεις κάποιον περιορισμό όπως εγώ, πιστεύω μια στο τόσο ένα γλυκάκι δεν πειράζει και πολύ!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...