Μετάβαση σε περιεχόμενο

10 μηνών ανησυχίες


Gina 30

Recommended Posts

Γεια σας. Έχω ένα κοριτσάκι 10 μηνών. Ενώ μέχρι την ηλικία των 6 μηνών ήταν χαμογελαστή και μπαμπαλιζε όλη μέρα ξαφνικά άρχισε να αρρωσταίνει συχνά λόγο του μεγαλύτερου αδερφού της με κρυολόγημα και τέτοια και από τότε άρχισε σιγά σιγά να πέφτει η διάθεση της. Ενώ με τον μεγαλύτερο αδερφό της γελούσε συνέχεια πλέον είναι πολύ δύσκολο να την κάνουμε να γελάσει με την καρδιά της κ να δείχνει χαρούμενη . Γενικά χαμογελάει που και που αλλά δεν είναι αυτό που λέμε ζωηρό μωρό. Έχω αρχίσει κ αγχώνομαι πολύ για αυτισμό. Βέβαια κάνει παλαμάκια γυρίζει το κεφάλι όταν της φωνάζουμε με το όνομα της και έχει θεωρώ καλή βλέμματικη επαφή. Για πείτε μου ρε κορίτσια υπάρχουν κ άλλες μανούλες με πολύ ήσυχα μωρό που με το ζόρι σχεδόν γελάνε; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα 

Μήπως επειδή έχει ταλαιπωρηθεί από ιώσεις κλπ κλπ είναι έτσι τώρα ; 

Μην αγχώνεσαι από τη στιγμή που έχει καλή βλεμματική επαφή  και δεν δείχνει κάτι ανησυχητικό στην επικοινωνία! Είναι αρκετά νωρίς για σημάδια αυτισμού βέβαια αν σε προβληματίζει πολύ μίλησε με τον παιδίατρο σου να δεις τι πιστεύει κι εκείνος . Και αν κριθεί απαραίτητο πηγαίνετε σε έναν αναπτυξιολόγο. Αλλά μου φαίνεται αρκετά νωρίς και οκ η συμπεριφορά της. 

Επίσης μην μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης με τον μεγάλο γιατί κάθε παιδί είναι διαφορετικό και θέλει το χρόνο του για το οτιδήποτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...