Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλησπερα κοριτσια μου. Με το καλο να ερθει το 2026. Σε οσα κοριτσια δεν ειναι εγκυες να μεινουν συντομα και στις εγκυουλες να ερθουν γερα τα μωρακια τους. Το 2025 κλεινει ομορφα αφου ειμαι εγκυος στην μπεμπα μου και το 2026 την περιμενουμε με ανυπομονησια 🩷🩷🩷
Καλησπερα κοριτσια μου. Ευχομαι το 2026 να ειναι μια χρονια γεματη ροζ γραμμουλες και να ειμαστε ολες μας εγκυουλες!!! Σας ολες σας ευχομαι υγεια πρωτιστως κ χαμογελα στα σπιτικα σας❤️🩷🩵🌈
Καλησπέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά! Καλη χρονια να εχουμε!
Καλα.ειμαστε κ μεις. Περασαμε μια ίωση τ Χριστούγεννα κ κλείστηκαμε μεσα, η μεσαία μου βασικα κ μια μερα εκανα πυρετο εγω, αλλα ευτυχβς τ μωρο δ κολλησε. Λοιπόν... σε γενικές γραμμές ειναι πολυ καλο μωρο. Σήμερα ειναι 7.5 μηνων.Εβγαλε τ 2 κατω δοντια, εχει κανα 2 μερες π ξεπροβάλλαν. Παλευει να μπουσουλησει κ ερπεται μπροστα, σηκωνεται απο ξαπλα κ καθεται μονη της στον πωπο της κ προσπαθει να σηκωθει ορθια. Πατάει στα πόδια της κ στα χερια της κ κανει σανίδα. Κ οταν ξαπλώνουμε δίπλα της ανεβαινει πανω μας η μισή, κ στηλώνει τ ποδια της. Οτι τρωμε θελει να τ δοκιμάζει κ της δίνω απ ολα. Της αρεσει να μασουλάει απο οτι δειχνει. Επισης της ξεκινησα γιαούρτι αυτα τ παιδικα για απογευματινο, τ οποιο της αρεσε παρα πολυ, μάλλον γτ τηβ ανακουφίζει κ τ δοντια. Υποφέρει η καημενη κ τ βραδια ξυπνάει πολλες φορες κ κλαιει. Όταν δω οτι ξυπνάει 3 4 φορες μέχρι τις 12 πχ της δίνω ντεπον κ ηρεμει η καημενη.
Κατά τ αλλα βγαινουμε βολτες σχεδον καθημερινα εκτις απο τις μερες π ειχα τ μεσαιο αρρωστο. Φοραει τη φόρμα εξόδου της κ ειναι μια τρελα.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.