Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨Μωράκια Αυγούστου 2023 ✨

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η Marika31 είπε:

Κατάλαβα, γιατί όμως 15 μέρες πριν?? Νωρίς δεν είναι? Αφού υπάρχει αυτή η απόσταση μήπως έπρεπε να κανονίσεις με τον γιατρό σου να πας προγραμματισμένα με πρόκληση? Για να είστε και οι δύο ησυχοι

Νωρις ειναι ναι. Δεν ξερω φοβαμαι 🤣🤣 θα ανεβει κ ο γιατρος μου. Απλα εκεινος απο οτι καταλαβα θα μας πει να ανεβουμε 27 28 Ιουλη. Μηπως ειναι λιγο αργα? Τελικη ημερομηνια εχω 9 Αυγουστου. Απλα εγω σκεφτομαι μηπως νωριτερα να φυγω 🤣

Θα τον ρωτησω την Παρασκευη. 

Ειναι η πρώτη εγκυμοσυνη κ επειδη δεν υπαρχει καποιο θεμα θεωρει οτι Αυγουστο θα γεννησουμε! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Balak455 είπε:

Νωρις ειναι ναι. Δεν ξερω φοβαμαι 🤣🤣 θα ανεβει κ ο γιατρος μου. Απλα εκεινος απο οτι καταλαβα θα μας πει να ανεβουμε 27 28 Ιουλη. Μηπως ειναι λιγο αργα? Τελικη ημερομηνια εχω 9 Αυγουστου. Απλα εγω σκεφτομαι μηπως νωριτερα να φυγω 🤣

Θα τον ρωτησω την Παρασκευη. 

Ειναι η πρώτη εγκυμοσυνη κ επειδη δεν υπαρχει καποιο θεμα θεωρει οτι Αυγουστο θα γεννησουμε! 

Ειμαστε ακριβώς το ίδιο! Εμένα μου χει δώσει μέχρι 8 Αύγουστου και όλο αυτό τον καιρό μου λέει ότι θα πάμε μέχρι τέλους αλλά επειδή είναι και ο διαβήτης στην μέση υπάρχει περίπτωση να μπω να κόψουμε το ραμμα 27 η 28 Ιουλίου 😁!! Θα δείξει αύριο τελικά τι θα γίνει που έχω ραντεβού και ανυπομονώ να πούμε λεπτομέρειες!! Νωρίς είναι μωρέ τόσες μέρες πριν ναι, θα σε καθυσηχασει ο γιατρός σου πάνω σε αυτό μην ανυσηχεις, ξέρει εκείνος! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Marika31 είπε:

Ειμαστε ακριβώς το ίδιο! Εμένα μου χει δώσει μέχρι 8 Αύγουστου και όλο αυτό τον καιρό μου λέει ότι θα πάμε μέχρι τέλους αλλά επειδή είναι και ο διαβήτης στην μέση υπάρχει περίπτωση να μπω να κόψουμε το ραμμα 27 η 28 Ιουλίου 😁!! Θα δείξει αύριο τελικά τι θα γίνει που έχω ραντεβού και ανυπομονώ να πούμε λεπτομέρειες!! Νωρίς είναι μωρέ τόσες μέρες πριν ναι, θα σε καθυσηχασει ο γιατρός σου πάνω σε αυτό μην ανυσηχεις, ξέρει εκείνος! 

Αρα λες κ εσυ ειναι νωρις ε? 27 28 ειναι καλα δηλαδη να φυγω? 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Balak455 είπε:

Αρα λες κ εσυ ειναι νωρις ε? 27 28 ειναι καλα δηλαδη να φυγω? 

Ναι έτσι πιστεύω!! Θα έχεις μπροστά σου 10-12 μερουλες είναι μια χαρά!! Ότι σου πει ο γιατρός όμως τελικά αυτό θα κάνεις!! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Marika31 είπε:

Ναι έτσι πιστεύω!! Θα έχεις μπροστά σου 10-12 μερουλες είναι μια χαρά!! Ότι σου πει ο γιατρός όμως τελικά αυτό θα κάνεις!! 

Φοβαμαι μην συμβει τιποτα! Αλλα ενταξει ας ειμαι ηρεμη κ ψυχραιμη! 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Balak455 είπε:

Φοβαμαι μην συμβει τιποτα! Αλλα ενταξει ας ειμαι ηρεμη κ ψυχραιμη! 

Ναι έτσι πρέπει!! Τώρα αν είσαι σε αναμμένα κάρβουνα βέβαια και δε μπορείς να ησυχάσεις σήκω πήγαινε από τις 25!δεν ξέρω και που θα μείνεις, αν έχεις συγγενείς ή κάποιο σπίτι. Για σένα το λέω να μην ταλαιπωρηθεις

στις πριν 8 ώρες, ο/η pepe90 είπε:

Τίποτα κορίτσι μου! Όπως νιώθεις εσυ λοιπόν! Αφού σε κάλυψε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς! Όλα καλά θα πάνε! Εμπιστοσύνη λοιπόν στο γιατρό σου και όλα θα γίνουν με ηρεμία! Με το καλό το μωράκι σου! 

Με το καλο να παρουμε ολες τα μωρακια μας αγκαλια🙏🏼❤️🙏🏼❤️🙏🏼

στις πριν 6 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

Μην αγχώνεσαι. Όλες λίγο πολύ έχουμε και μια κακή εμπειρία στο παρελθόν. Αυτό μας κάνει (και εμένα προσωπικά) πολύ αγχωτική (είμαι ήδη). Σκέψου εγώ για πολλούς μήνες πήγαινα κάθε βδομάδα στον γιατρό να δω-ακουσω το μωρό. Τώρα κάπως έχω ηρεμήσει λιιιγο. Βέβαια τώρα έχω άλλες φοβίες. Να έχω στο νου μου πότε κλωτσαει, γιατί κλωτσαει λίγο, γιατί πολύ γιατί το ένα γιατί το άλλο. Άντε να γεννησουμε (στην ώρα μας) να ηρεμήσουμε. 

Μαλλον επειδη ειμαι νεο μελος μου γραφει πως πρεπει να εγκριθουν απο συντονιστή τα μνματα κ κανουν αρκετες ωρες..ή εγω κατι δεν κανω καλα😅🤣 εχω ακριβως τις ιδιες φοβίες μαι φυσικα πολλες πολλλλεεες ακομη!!Σε νιωθω απολυτα,θα περασει ο καιρος γρηγορα,θα τα εχουμε αγκαλια τα μικρουλια μας και θα τα ξεχασουμε ολα 💕

στις πριν 6 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

Κάπως είχε χαθεί αυτό το μνμ και μόλις το είδα. 

Τέλεια μια χαρά! Αφού σε κάλυψε, τότε κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να πάει διακοπές κάπου κοντά και να προλάβει να έρθει αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Πότε θα λείπει είπαμε? :P

Ευτυχως εχει 2 μαίες που θα μπορω να εχω επικοινωνία,το ιατρείο θα κλείσει 8 με 27 και θα πηγαινοερχεται λεει!🤔!Τωρα 31 θα με δει κ θα κανω κ αλλες ερωτησεις..17-18/08 θα με δει λεει στο ιασω και 28/08 στο ιατρειο και εαν δεν πως ειναι καταλληλες οι  συνθήκες θα μπουμε με πρόκληση..

στις πριν 8 ώρες, ο/η Marika31 είπε:

Ναι έτσι πρέπει!! Τώρα αν είσαι σε αναμμένα κάρβουνα βέβαια και δε μπορείς να ησυχάσεις σήκω πήγαινε από τις 25!δεν ξέρω και που θα μείνεις, αν έχεις συγγενείς ή κάποιο σπίτι. Για σένα το λέω να μην ταλαιπωρηθεις

Εχουμε σπιτι

Απλα ηθελα κ τη γνωμη σας γιατι στην αρχη ελεγα ναι μια χαρα ειναι τοτε να φυγουμε. Κ τωρα απορρω αν ειναι καλα!!!

Κορίτσια καλημέρα!!!

Έχω δυστυχώς εδώ και 2-3 εβδομάδες δυσκοιλιότητα και ξεκίνησα εδώ και μερικές μέρες και παίρνω σιροπακι. Σήμερα λοιπόν που πήγα τουαλέτα και στο πρώτο χαρτί που σκουπιστηκα είδα αίμα φρέσκο κόκκινο. Έπαθα συγκοπή!!!!!!! Σηκώνομαι όρθια και μου εοφτει και μια σταγόνα στο πάτωμα. Εκεί να δείτε. Μην σας πολυλογω, έβαλα λίγο χαρτί από κάτω αφού πλύθηκα και όλα καλά. Καθαρό βγήκε. Μάλλον καμία εσωτερική αιμορροΐδα θα ήταν μου είπε ο γιατρός. Πω πω κόντεψα να βάλω τα κλάματα. Λογικά όλα καλά. Το παρακολουθώ και βλέπουμε. Και όλα αυτά ξέρετε.. Ε? Μετά από συζήτηση με την φίλη μου (χθες τυχαία) που γέννησε στις 36 εβδομάδες και το σημάδι έναρξης τοκετού της ήταν κόκκινο αίμα με βλέννα. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!!

Έχω δυστυχώς εδώ και 2-3 εβδομάδες δυσκοιλιότητα και ξεκίνησα εδώ και μερικές μέρες και παίρνω σιροπακι. Σήμερα λοιπόν που πήγα τουαλέτα και στο πρώτο χαρτί που σκουπιστηκα είδα αίμα φρέσκο κόκκινο. Έπαθα συγκοπή!!!!!!! Σηκώνομαι όρθια και μου εοφτει και μια σταγόνα στο πάτωμα. Εκεί να δείτε. Μην σας πολυλογω, έβαλα λίγο χαρτί από κάτω αφού πλύθηκα και όλα καλά. Καθαρό βγήκε. Μάλλον καμία εσωτερική αιμορροΐδα θα ήταν μου είπε ο γιατρός. Πω πω κόντεψα να βάλω τα κλάματα. Λογικά όλα καλά. Το παρακολουθώ και βλέπουμε. Και όλα αυτά ξέρετε.. Ε? Μετά από συζήτηση με την φίλη μου (χθες τυχαία) που γέννησε στις 36 εβδομάδες και το σημάδι έναρξης τοκετού της ήταν κόκκινο αίμα με βλέννα. 

Καλημέρα κορίτσι μου, πωωω φαντάζομαι έπαθες ένα σοκ!!! Το εβδομάδα είσαι;;;κατάλαβες από πού έβγαινε το αίμα;; 

Ο σύζυγος που έχει θέμα με αιμοροιδες και έσκασε μια μια φορά είχε πολύ αίμα στην τουαλέτα πάντως και έσταζε, αυτό θα ήταν μην ανησυχείς. Τσεκαρε εσύ σήμερα πως θα πάει. Αλλά αν είναι να ξεκινήσει ο τοκετός θα έχεις και πονακια λογικά. Ποτέ θα πάς να σε δει τώρα ο γιατρός;;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, πωωω φαντάζομαι έπαθες ένα σοκ!!! Το εβδομάδα είσαι;;;κατάλαβες από πού έβγαινε το αίμα;; 

Ο σύζυγος που έχει θέμα με αιμοροιδες και έσκασε μια μια φορά είχε πολύ αίμα στην τουαλέτα πάντως και έσταζε, αυτό θα ήταν μην ανησυχείς. Τσεκαρε εσύ σήμερα πως θα πάει. Αλλά αν είναι να ξεκινήσει ο τοκετός θα έχεις και πονακια λογικά. Ποτέ θα πάς να σε δει τώρα ο γιατρός;;

Σήμερα εκλεισα την 33. Απο αύριο θα διανύω την 34η. Δεν κατάλαβα από που βγήκε αλλά υποθέσαμε απο αιμορροΐδες.  Δεν ξανά λερώθηκε χαρτί πέρα από την 1 αυτή φορά ούτε από κάτω ούτε από πίσω. Όλα καθαρά (ευτυχώς). Σήμερα δεν μπορεί ο γιατρός γιατί λείπει εκτός. Μου είπε αν δω κάτι ξανά μιλάμε να πάω νοσοκομείο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν χρειαστεί. Επίσης δεν κλείσαμε ραντεβού. Θα δούμε πως θα πάει. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε στην ίδια ήσυχη πορεία χωρίς απρόοπτα. Εξάλλου την προηγούμενη εβδομάδα και ντομπλερ έκανα και στον γυναικολόγο πήγα, όλα ήταν μια χαρά. 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Σήμερα εκλεισα την 33. Απο αύριο θα διανύω την 34η. Δεν κατάλαβα από που βγήκε αλλά υποθέσαμε απο αιμορροΐδες.  Δεν ξανά λερώθηκε χαρτί πέρα από την 1 αυτή φορά ούτε από κάτω ούτε από πίσω. Όλα καθαρά (ευτυχώς). Σήμερα δεν μπορεί ο γιατρός γιατί λείπει εκτός. Μου είπε αν δω κάτι ξανά μιλάμε να πάω νοσοκομείο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν χρειαστεί. Επίσης δεν κλείσαμε ραντεβού. Θα δούμε πως θα πάει. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε στην ίδια ήσυχη πορεία χωρίς απρόοπτα. Εξάλλου την προηγούμενη εβδομάδα και ντομπλερ έκανα και στον γυναικολόγο πήγα, όλα ήταν μια χαρά. 

Καλημέρα κορίτσια!! Μην ανυσηχεις αιμορροΐδες θα ήταν. Πηγές άνετη τουαλέτα?? Το έπαθα και εγώ ακριβώς το ίδιο πριν 2 εβδομάδες αλλά δεν φοβήθηκα τόσο γιατί το κατάλαβα αφού είχα ζοριστεί ήδη αρκετά!! Είναι σύνηθες, θα το υποστούμε κι αυτό. Εγώ βάζω μια φυτική κρέμα με μελι

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Marika31 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Μην ανυσηχεις αιμορροΐδες θα ήταν. Πηγές άνετη τουαλέτα?? Το έπαθα και εγώ ακριβώς το ίδιο πριν 2 εβδομάδες αλλά δεν φοβήθηκα τόσο γιατί το κατάλαβα αφού είχα ζοριστεί ήδη αρκετά!! Είναι σύνηθες, θα το υποστούμε κι αυτό. Εγώ βάζω μια φυτική κρέμα με μελι

Οχι δεν πήγα πολύ εύκολα είναι η αλήθεια. Καλύτερα από τις προηγούμενες φορές αλλά όχι και νορμάλ.....  Εσύ παίρνεις κάτι από το στόμα για την δυσκοιλιότητα? Εντωμεταξυ είναι και τόσο ξηρός ο κόλπος που και το χαρτί λίγο που έβαλα πονάει. Θέλω να πιστεύω ότι θα φτιάξει και αυτό....

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Οχι δεν πήγα πολύ εύκολα είναι η αλήθεια. Καλύτερα από τις προηγούμενες φορές αλλά όχι και νορμάλ.....  Εσύ παίρνεις κάτι από το στόμα για την δυσκοιλιότητα? Εντωμεταξυ είναι και τόσο ξηρός ο κόλπος που και το χαρτί λίγο που έβαλα πονάει. Θέλω να πιστεύω ότι θα φτιάξει και αυτό...

Ο γιατρός μου έχει γράψει από την αρχή της κύησης ένα πόσιμο το izicol είναι λέει ότι πιο αθώο κυκλοφορεί!! Αλλά τώρα παρόλο που ζορίζομαι δεν το παίρνω γτ δεν μου αρέσει προτιμώ να  τα καταφέρνω με την διατροφή, οπότε βάζω μόνο την κρεμουλα όταν έχω ζοριστεί και με ανακουφίζει αρκετά!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Marika31 είπε:

Ο γιατρός μου έχει γράψει από την αρχή της κύησης ένα πόσιμο το izicol είναι λέει ότι πιο αθώο κυκλοφορεί!! Αλλά τώρα παρόλο που ζορίζομαι δεν το παίρνω γτ δεν μου αρέσει προτιμώ να  τα καταφέρνω με την διατροφή, οπότε βάζω μόνο την κρεμουλα όταν έχω ζοριστεί και με ανακουφίζει αρκετά!! 

Εμένα μου έδωσε το dulcosoft . Είναι η πρώτη φορά που παίρνω κάτι "έξτρα" (πέρα από τις βιταμίνες) . Δεν πήγαινε άλλο. Φοβόμουν τώρα που φτάνουμε στο τέλος μην τυχόν και από το ζόρι προκαλέσω κάποιο πρόβλημα.  

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Εμένα μου έδωσε το dulcosoft . Είναι η πρώτη φορά που παίρνω κάτι "έξτρα" (πέρα από τις βιταμίνες) . Δεν πήγαινε άλλο. Φοβόμουν τώρα που φτάνουμε στο τέλος μην τυχόν και από το ζόρι προκαλέσω κάποιο πρόβλημα.  

Καλά έκανες, δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις!! Εμένα άσε με είμαι αντιδραστικη 😄

@Watermelon Καλημερα!

Κοριτσάρα μου μπορώ να φανταστω ποσο θα ταράχτηκες και λυπάμαι πολύ που πέρασες τέτοια ταραχή όμως κι εγώ πιστευω πως ειναι απο αιμορροϊδες. Πρεπει να βαλεις εναν καθρεφτη ή τον αντρα σου ή τη μαμά σου να δουν κορίτσι μου, ξέρω είναι άβολο, αλλά κάποιος πρέπει να δει. Κι εγω είχα θέμα μόλις ξεκινήσαμε το σίδηρο και τωρα που μου έδωσε το fero sannol μεχρι να συνηθίσω έπαθα τα ίδια. Μεεερες χωρις τουαλέτα. Αλλά δεν πήρα κάτι, πολύ φυτική ίνα και πάω τουαλέτα, όχι ικανοποιητικά, αλλά καθε μέρα λίγο λίγο, κάπως βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. 

Δεν κάνει να ζοριζόμαστε, πρέπει να πας τουαλέτα, να κάτσεις και να περιμένεις και όποτε έρθουν... 

Να μας πεις πως θα παει, σε εχουμε έννοια. 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Mummy2be είπε:

@Watermelon Καλημερα!

Κοριτσάρα μου μπορώ να φανταστω ποσο θα ταράχτηκες και λυπάμαι πολύ που πέρασες τέτοια ταραχή όμως κι εγώ πιστευω πως ειναι απο αιμορροϊδες. Πρεπει να βαλεις εναν καθρεφτη ή τον αντρα σου ή τη μαμά σου να δουν κορίτσι μου, ξέρω είναι άβολο, αλλά κάποιος πρέπει να δει. Κι εγω είχα θέμα μόλις ξεκινήσαμε το σίδηρο και τωρα που μου έδωσε το fero sannol μεχρι να συνηθίσω έπαθα τα ίδια. Μεεερες χωρις τουαλέτα. Αλλά δεν πήρα κάτι, πολύ φυτική ίνα και πάω τουαλέτα, όχι ικανοποιητικά, αλλά καθε μέρα λίγο λίγο, κάπως βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. 

Δεν κάνει να ζοριζόμαστε, πρέπει να πας τουαλέτα, να κάτσεις και να περιμένεις και όποτε έρθουν... 

Να μας πεις πως θα παει, σε εχουμε έννοια. 

Ο γιατρός μου είπε ότι λογικά είναι εσωτερικές αιμορροΐδες γιατί απ'εξω όσο μπορώ να καταλάβω δεν έχει κάτι. Προς το παρόν πάντως όλα πάνε καλά. Καθαρό εσώρουχο και καθαρο χαρτί στην τουαλέτα. Θέλω να πιστεύω αν ήταν κάτι σοβαρό θα είχα ροή. Έχουν περάσει 4 ώρες σχεδόν!

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση ❤️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Ο γιατρός μου είπε ότι λογικά είναι εσωτερικές αιμορροΐδες γιατί απ'εξω όσο μπορώ να καταλάβω δεν έχει κάτι. Προς το παρόν πάντως όλα πάνε καλά. Καθαρό εσώρουχο και καθαρο χαρτί στην τουαλέτα. Θέλω να πιστεύω αν ήταν κάτι σοβαρό θα είχα ροή. Έχουν περάσει 4 ώρες σχεδόν!

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση ❤️

Περαστικά σου! Εύχομαι να είναι αυτό και να είσαι γρήγορα καλά :) !! Λίγο μας έμεινε κορίτσια ! Υπομονή 💙

Κορίτσια εγώ μόλις βγήκα από τον γιατρό!! Ταλαιπωρηθηκα σήμερα πολύ γιατί πέσαμε σε χειρουργείο. Λοιπόν Κυριακή βράδυ θα κάνω εισαγωγη  να κόψουμε το ραμμα και μάλλον Δευτέρα πρωί αν πάνε όλα καλά θα γεννησω φυσιολογικα!!θα έρθω και θα συνεκτιμησουμε την κατάσταση πρώτα είπε, αν μας παίρνει ίσως το αφήσουμε για την Πέμπτη!!! Είναι όλα καλά, η ΝST βγήκε μια χαρά τα κιλά μας είναι 2900 σήμερα οπότε η μπέμπα θα βγει υπολογίζει 3kg με 3100,ειναι ευχαριστημένος! Απλά δεν θέλει να με αφήσει μέχρι τις 40 εβδομάδες γιατί φοβάται τους μύκητες που έχω και επίσης η μπέμπα είναι αρκετά χαμηλά, δεν θέλει λέει να με πιάσουν οι πόνοι και να τρέχω 40 λεπτά δρόμο!! Με το σάκχαρο τα ίδια είναι πολύ καλά ρυθμισμένο αλλά παρόλα αυτά δεν με αφήνει να φάω με τίποτα, ξερό κεφάλι 😂. Εγώ στο σύνολο έχω πάρει 7 κιλά και είναι λίγα μου είπε προτιμούσε να έχω πάει 12!Μου λέει η μαια μη σκας παιδάκι μου την Κυριακή που θα ρθεις θα παραγγείλουμε μαζί 😂

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Marika31 είπε:

Κορίτσια εγώ μόλις βγήκα από τον γιατρό!! Ταλαιπωρηθηκα σήμερα πολύ γιατί πέσαμε σε χειρουργείο. Λοιπόν Κυριακή βράδυ θα κάνω εισαγωγη  να κόψουμε το ραμμα και μάλλον Δευτέρα πρωί αν πάνε όλα καλά θα γεννησω φυσιολογικα!!θα έρθω και θα συνεκτιμησουμε την κατάσταση πρώτα είπε, αν μας παίρνει ίσως το αφήσουμε για την Πέμπτη!!! Είναι όλα καλά, η ΝST βγήκε μια χαρά τα κιλά μας είναι 2900 σήμερα οπότε η μπέμπα θα βγει υπολογίζει 3kg με 3100,ειναι ευχαριστημένος! Απλά δεν θέλει να με αφήσει μέχρι τις 40 εβδομάδες γιατί φοβάται τους μύκητες που έχω και επίσης η μπέμπα είναι αρκετά χαμηλά, δεν θέλει λέει να με πιάσουν οι πόνοι και να τρέχω 40 λεπτά δρόμο!! Με το σάκχαρο τα ίδια είναι πολύ καλά ρυθμισμένο αλλά παρόλα αυτά δεν με αφήνει να φάω με τίποτα, ξερό κεφάλι 😂. Εγώ στο σύνολο έχω πάρει 7 κιλά και είναι λίγα μου είπε προτιμούσε να έχω πάει 12!Μου λέει η μαια μη σκας παιδάκι μου την Κυριακή που θα ρθεις θα παραγγείλουμε μαζί 😂

Ωχ ωχ!! Αγχωθηκα!! Έρχεται δηλαδη το 1ο μωρακι της παρεας μας εδω??? 💞💞💞💞 

Πω πω!!!!  Αναμεικτα τα συναισθηματα σου πιστεύω τωρα ε? 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!!

Μην αγχώνεσαι! Αφού το αίμα ήταν ξεκάθαρα από εκεί μάλλον είναι αιμορροΐδες. Στο λέω γιατί και εγώ έχω δυσκοιλιότητα τώρα στην εγκυμοσύνη και έχω βγάλει 3-4 φορές και εγώ αίμα..όπως λες πιο φρέσκο..

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Marika31 είπε:

Να το το πρωτο το μωρακι της παρεας, σκάει μύτη!!! 

Μπράβο βρε κοριτσάρα!! Μπράβο που είναι όλα τέλεια και ο γιατρός ειναι ήρεμος, ειναι πολύ σπουδαίο γιατι θα ηρεμεί κι εσενα!! 

Τωρα για τα 7 κιλα που εχεις περασει, θα σου κρατησουμε μούτρα άλλη φορά, γιατί σήμερα μας είπες όμορφα νέα!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...