Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨Μωράκια Αυγούστου 2023 ✨

Recommended Posts

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mummy2be είπε:

Εγώ αγάπη μου είχα γεννηθεί 3600 κ ο άντρας μου 4200 😂

Περίμετρο κοιλιάς βλέπω μας έχει βγάλει λίγο πάνω από την πράσινη γραμμή. Πιο κοντά στο μ.ο. ειναι, όχι πιο κοντά στο άνω όριο. 
Αμνιακο μου γράφει 5,4 μου είπε πως το άνω όριο ειναι το 8, το κάτω όριο νομίζω 3.. δεν το θυμάμαι. 
Γγια την θέση μου γράφει εκατοστιαία θέση 85,8 αλλά δεν καταλαβαινω τι σημάνει αυτό… Έχεις ιδεα; 

Ναι στο περίπου. 

Εμείς θέλουμε τα μωράκια μας να είναι πάνω απο το κατώτερο όριο (5ο εκατοστημοριο -5η θέση και κάτω από το 95ο εκατοστημοριο -95η θέση).

Όλες οι ενδιάμεσες θέσεις είναι φυσιολογικές. Σκέψου το σαν κλίμακα. Η πράσινη γραμμή είναι το μέσο φυσιολογικό. Διάβαζα λοιπόν με αφορμή τα σημερινά ότι μεγάλο μωρό θεωρείται αυτό που υπερβαίνει το 90ο εκατοστημοριο. Εσύ είσαι μια χαρούλα!!!

Εσύ δηλαδή είσαι στην 85η θέση και εγώ στην 48η. Και τα δύο μωράκια είναι φυσιολογικά. Από τη στιγμή που και εσύ γεννήθηκες μεγάλο μωράκι και με όλα αυτά που αναφέρεις (ότι και η κοιλιά είναι κοντά στο μ.ο) είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχεις τίποτα! Όλα είναι μια χαρά!!! Απλά λογικά θα βγάλεις μεγάλο μωρό. NO BIG DEAL ;)

Απλά θέλει να σιγουρευτεί και η γιατρός σου γιατί το ζάχαρο έχει πολύ κακή επίδραση στα μωρά. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Amp92 είπε:

Επειδή το έψαξα κι εγώ λίγο για τον αντίθετο λόγο (έβγαινε πιο μικρό από τον μέσο όρο) αυτό σημαίνει ότι αν πάρεις 100 μωρά το δικό σου θα είναι στην θέση που σου δίνει σε ανάπτυξη. Δλδ θα είναι μεγαλύτερο από τα 84 και μικρότερο από τα 16 πχ. Δλδ εμένα που μου έβγαινε στην 18η εκατοστιαία θέση σημαίνει ότι τα 82 θα είναι μεγαλύτερα από αυτό. Σε αυτήν την φάση πάντα που έγινε η μέτρηση . Μετά μπορεί να αλλάξει. Αλλά γενικά μου είπαν ότι εφόσον είμαστε μέσα στα φυσιολογικά όρια δεν μας πειράζει να είμαστε στον μέσο όρο ακριβώς. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Επίσης δεν παίζει κάποιον ρόλο για την  μετέπειτα ανάπτυξη του.

Εγώ κορίτσια γεννήθηκα ούτε 2900 και σήμερα (ζωή να έχω 😂😂😂) είμαι 1.76 και φυσιολογικά κιλά προ εγκυμοσύνης 61. Δεν με λες και μικρούλα 😂

Αααα ναι;; Αυτό σημαίνει;;

χμμμ Ε τότε το λες μεγάλο το μωράκι μου 😂😂

Μια χαρά είσαι! Εγώ στα φυσιολογικά μου είμαι στα 64-65 με 1,69 ύψος. Τα 70 που ήμουν όταν έμεινα έγκυος ήταν καθαρά αποτέλεσμα κακής διατροφής κ εορτών. Για αυτό νιώθω ότι έχω ξεφύγει… αλλά αυτά διορθώνονται, να είναι καλά οι διαιτολόγοι!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Watermelon είπε:

Ναι στο περίπου. 

Εμείς θέλουμε τα μωράκια μας να είναι πάνω απο το κατώτερο όριο (5ο εκατοστημοριο -5η θέση και κάτω από το 95ο εκατοστημοριο -95η θέση).

Όλες οι ενδιάμεσες θέσεις είναι φυσιολογικές. Σκέψου το σαν κλίμακα. Η πράσινη γραμμή είναι το μέσο φυσιολογικό. Διάβαζα λοιπόν με αφορμή τα σημερινά ότι μεγάλο μωρό θεωρείται αυτό που υπερβαίνει το 90ο εκατοστημοριο. Εσύ είσαι μια χαρούλα!!!

Εσύ δηλαδή είσαι στην 85η θέση και εγώ στην 48η. Και τα δύο μωράκια είναι φυσιολογικά. Από τη στιγμή που και εσύ γεννήθηκες μεγάλο μωράκι και με όλα αυτά που αναφέρεις (ότι και η κοιλιά είναι κοντά στο μ.ο) είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχεις τίποτα! Όλα είναι μια χαρά!!! Απλά λογικά θα βγάλεις μεγάλο μωρό. NO BIG DEAL ;)

Απλά θέλει να σιγουρευτεί και η γιατρός σου γιατί το ζάχαρο έχει πολύ κακή επίδραση στα μωρά. 

Η μπεμπα μου είναι σε διπλάσια σχεδόν θέση από τον μπέμπη σου! Έχω έναν γίγαντα μέσα μου 😂

Αστιευομαι φυσικά 😆

Καταλαβα, είμαστε εντός οριων, αυτό έχει σημασία. Από όλα αυτά που λέμε καταλαβαινω πως η γιατρός μου απλά είναι υπερβολική. Με βάζει σε μια διαδικασία τσάμπα.
Ειλικρινα, αν δεν είχα ζαλιστεί την προηγούμενη φορά δεν θα με ένοιαζε, οκ είναι δυο ώρες κ τρία τσιμπήματα, αλλά δεν το υπολογίζω αυτό. Με νοιάζει μην μου χαλάσει το κέφι πάλι…  

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mummy2be είπε:

Η μπεμπα μου είναι σε διπλάσια σχεδόν θέση από τον μπέμπη σου! Έχω έναν γίγαντα μέσα μου 😂

Αστιευομαι φυσικά 😆

Καταλαβα, είμαστε εντός οριων, αυτό έχει σημασία. Από όλα αυτά που λέμε καταλαβαινω πως η γιατρός μου απλά είναι υπερβολική. Με βάζει σε μια διαδικασία τσάμπα.
Ειλικρινα, αν δεν είχα ζαλιστεί την προηγούμενη φορά δεν θα με ένοιαζε, οκ είναι δυο ώρες κ τρία τσιμπήματα, αλλά δεν το υπολογίζω αυτό. Με νοιάζει μην μου χαλάσει το κέφι πάλι…  

Μην το σκέφτεσαι! Μπορεί να έτυχε. Τώρα θα κάτσεις μέσα, στο κλιματιστικό, πάρε και νεράκι και όλα καλά. Εκτός αν της έλεγες να δεις το νηστείας πρώτα και μετά καμπύλη. 

Κοριτσια.. κ εγω 36κ3 σημερα.. χτες πηγαμε γιατρο.  Ολα καλα τα βρισκει. Τωρα θα ξανα παμε την Παρασκευή 21 του μηνα κ σκεφτομαι ποτε θα μας πει να φύγουμε αραγε!?? Γιατι ειμαι στην επαρχεια κ θα γεννησουμε Αθηνα.. δεν ξερω!  Ευχομαι να πανε ολα καλα γτ αγχωνομαι λιγο!!  Θεωρει οτι θα γεννησουμε τελευταιες μερες.

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Balak455 είπε:

Κοριτσια.. κ εγω 36κ3 σημερα.. χτες πηγαμε γιατρο.  Ολα καλα τα βρισκει. Τωρα θα ξανα παμε την Παρασκευή 21 του μηνα κ σκεφτομαι ποτε θα μας πει να φύγουμε αραγε!?? Γιατι ειμαι στην επαρχεια κ θα γεννησουμε Αθηνα.. δεν ξερω!  Ευχομαι να πανε ολα καλα γτ αγχωνομαι λιγο!!  Θεωρει οτι θα γεννησουμε τελευταιες μερες.

Που είσαι ρε κοριτσι, σε σκεφτόμουν αυτες τις μερες!! Εγώ 36+4 σήμερα όλο και μειώνεται η διαφορά μας, στην αρχή είχαμε 3 μέρες 😄! Όλα καλα θα πάνε, θα δεις! Θαπας προγραμματισμένα?? 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Marika31 είπε:

Που είσαι ρε κοριτσι, σε σκεφτόμουν αυτες τις μερες!! Εγώ 36+4 σήμερα όλο και μειώνεται η διαφορά μας, στην αρχή είχαμε 3 μέρες 😄! Όλα καλα θα πάνε, θα δεις! Θαπας προγραμματισμένα?? 

Οχι! Φυσιολογικα θα παμε.. οταν θελει η μπεμπουλα.  Αλλα ξερεις.. αγχος!!! Γιατι δεν ειμαστε κ Αθηνα κ φοβαμαι λιγο.  Εύχομαι να κατσει εκει η μπεμπα μου 2 3 βδομαδες ακομα

στις πριν 1 ώρα, ο/η Balak455 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, με το καλό ερχεταιιιι κι εγώ είμαι 36+2 σήμερα!!! Κάνεις και καρδιοτοκογραφο;;;

Πόσο μακριά μένεις από την Αθήνα;;;θα σας πει ο γιατρός τώρα φεύγετε;;; Καλά μην ανησυχείς έχεις χρόνο η πρώτη γέννα μπορεί να κρατήσει και δύο μέρες από την ώρα που θα σε πιάσουν οι πόνοι ... Να μας κρατάς ενημερες❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Balak455 είπε:

Οχι! Φυσιολογικα θα παμε.. οταν θελει η μπεμπουλα.  Αλλα ξερεις.. αγχος!!! Γιατι δεν ειμαστε κ Αθηνα κ φοβαμαι λιγο.  Εύχομαι να κατσει εκει η μπεμπα μου 2 3 βδομαδες ακομα 

Άρα θα περιμένεις να σε πιάσουν πόνοι? Μην φοβάσαι τότε, θα έχεις ώρα μπροστά σου!! Και γω έχω 40 λεπτά δρόμο μπροστά μου αλλά λόγω περιδεσης θα πάω προγραμματισμένα γιατί πρέπει να κοπεί το ραμμα πρώτα! Δεν κάνει να με πιάσουν πόνοι και να φύγει κάνα ραμμα. Πάντως και γω αυτό λέω να κάτσει 1-2 εβδομάδες ακόμα με πιάνουν κάτι πονακια και μου κόβεται το αιμα! Τώρα έχω από τις 9 που πονάω σαν να αδειαθετω χαμηλά στην κοιλιά και στην μέση γενικά όλη η λεκάνη μου αλλά δεν έχω παρει τηλ στο νοσοκομείο γιατί περνάει με το που κινούμαι λίγο, είναι αναλόγως την θέση και ο πόνος είναι σταθερός!! Σε κάποια στιγμη είχε πάει όλη στην αριστερή πλευρά και παραμορφωθηκε η κοιλιά μου τελείως 😄 όλο κάτι περίεργα μου συμβαίνουν!! Νιώθω ότι πλησιάζει η ώρα μου πάντως.. Προετοίμαζεται το σώμα μου για τα καλά!! 

Κοριτσια, θυμάστε μετά από πόσες μέρες από την υποβληθεισα αίτηση για το επίδομα κυοφορίας, σας έδειχνε στην κατάσταση ότι εγκρίθηκε? 

Κοριτσια, θυμάστε μετά από πόσες μέρες από την υποβληθεισα αίτηση για το επίδομα κυοφορίας, σας έδειχνε στην κατάσταση ότι εγκρίθηκε? 

στις On 14/7/2023 at 10:29 ΠΜ, ο/η elena_1990 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Marika31🥰μιλησα με τον δικο μου προς το παρον και μαλλον με καλυψε αλλα θα τους εχω υπόψιν μου!!

Καλημέρα Έλενα!! Τέλεια, καλύτερα έτσι να είσαι και συ πιο ήρεμη!! 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

Καλημέρα φίλη!!! Ναι εμενα την αμέσως επόμενη ημέρα εγκρίθηκε και μετά από λίγες  πληρωθηκα γιατί το ΙΚΑ πληρώνει καθε 5 και 19. Εσύ τι ασφάλεια έχεις? Για να εγκριθεί αμέσως εξαρτάται από τον εργοδότη, αυτός μπαίνει και κάνει αποδοχή! 

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Marika31 είπε:

Καλημέρα φίλη!!! Ναι εμενα την αμέσως επόμενη ημέρα εγκρίθηκε και μετά από λίγες  πληρωθηκα γιατί το ΙΚΑ πληρώνει καθε 5 και 19. Εσύ τι ασφάλεια έχεις? Για να εγκριθεί αμέσως εξαρτάται από τον εργοδότη, αυτός μπαίνει και κάνει αποδοχή! 

Εγώ έκανα την αίτηση 10/7 , ο εργοδότης μου είπε ότι την αποδέχτηκε στις 12/7 αν θυμάμαι καλά. Εγώ είμαι πλέον μισθωτή αορίστου χρόνου , χωρίς να έχω προλάβει να μαζέψω τα 200 ένσημα αλλά πριν ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας. Ελπίζω να μου πιάσει έστω από εκεί κάτι. (Αυτό το συμπεριλαμβάνεις και στην αίτηση που κανείς , την πληροφορία αυτή δηλαδή). Για να δούμε... Ακόμα γράφει υπό επεξεργασία. 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Εγώ έκανα την αίτηση 10/7 , ο εργοδότης μου είπε ότι την αποδέχτηκε στις 12/7 αν θυμάμαι καλά. Εγώ είμαι πλέον μισθωτή αορίστου χρόνου , χωρίς να έχω προλάβει να μαζέψω τα 200 ένσημα αλλά πριν ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας. Ελπίζω να μου πιάσει έστω από εκεί κάτι. (Αυτό το συμπεριλαμβάνεις και στην αίτηση που κανείς , την πληροφορία αυτή δηλαδή). Για να δούμε... Ακόμα γράφει υπό επεξεργασία. 

Ααα κατάλαβα, είναι λίγο μπέρδεμα λοιπόν!! και γω δεν ξέρω να σου πω πως πάει σε αυτή την περίπτωση!! 

στις πριν 19 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου!κανε μια ερωτηση στην γιατρο σου μηπως μπορεις επειδη ζαλιζεσαι να κανεις μιση καμπυλη και χωρις το σιροπι..δλδ σου παιρνουν αιμα νηστείας,στο καπακι τρως ενα τοστ ολικης και εναν φυσικο χυμο,καθεσαι στο ιατρειο 60' κ σου παιρνουν αιμα μεταγευματικο.Φευγεις,εαν οι τιμες ειναι οκ κανενας φοβος δεν υπαρχει για ζαχαρο...ελπιζω να ειναι ελαστικη και να το δεχτει.ευχομαι καλα αποτέλεσματα!

Κορίτσι μου τώρα το είδα αυτό το μήνυμα γιατί είμαι από κινητό. 
Θα την καλέσω το πρωί να την ρωτήσω κ να το προτείνω, ελπίζω να το δεχτεί 🙏🏻

στις πριν 10 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

Εγώ κορίτσι μου το πρωί την έκανα κ 21:00 το βράδυ ήρθε απαντητικό 😃

Εντυπωσιαστηκα!

Εσυ ποτε την έκανες την αίτηση; Ακόμα δεν πήρες απάντηση;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mummy2be είπε:

Εγώ κορίτσι μου το πρωί την έκανα κ 21:00 το βράδυ ήρθε απαντητικό 😃

Εντυπωσιαστηκα!

Εσυ ποτε την έκανες την αίτηση; Ακόμα δεν πήρες απάντηση;

Ωχ. Αυτή η καθυστέρηση δεν μου αρέσει...

10/7 την έκανα. 12/7 αποδέχτηκε ο εργοδότης. Ακόμα τίποτα...

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mummy2be είπε:

Κορίτσι μου τώρα το είδα αυτό το μήνυμα γιατί είμαι από κινητό. 
Θα την καλέσω το πρωί να την ρωτήσω κ να το προτείνω, ελπίζω να το δεχτεί 🙏🏻

Μακαρι,το ευχομαι🙏🏼☺️

Κοριτσια ειμαι σε νησι! :S

Που σημαινει οτι 15 ημερες πριν την τελικη ημερομηνια περιπου θα πρέπει να παω Αθηνα!  🤣🤣🤣 για αυτο σας λεω!! 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Balak455 είπε:

Κοριτσια ειμαι σε νησι! :S

Που σημαινει οτι 15 ημερες πριν την τελικη ημερομηνια περιπου θα πρέπει να παω Αθηνα!  🤣🤣🤣 για αυτο σας λεω!! 

Κατάλαβα, γιατί όμως 15 μέρες πριν?? Νωρίς δεν είναι? Αφού υπάρχει αυτή η απόσταση μήπως έπρεπε να κανονίσεις με τον γιατρό σου να πας προγραμματισμένα με πρόκληση? Για να είστε και οι δύο ησυχοι

στις On 14/7/2023 at 10:42 ΠΜ, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα @pepe90Μιλησα και τωρα μαζι του οπως ειπα και στην @Watermelon και καπως με καλυψε..κλεισαμε για 31/07 ενα ραντεβου θα μου τα πει και πιο αναλυτικά..απλα γενικότερα λογω αγχωδους διαταραχης (κ μιας παλίνδρομης πριν 2 χρόνια) απο την μια η ψυχολογια μου με κανει αβουλη (μεινε σε αυτον τον γιατρο που ξέρεις που να πηγαινεις σε αλλον) γιατι ολα τα βλεπω βουνό,απο την αλλη σκεψεις και προβληματισμοι ειδικα με τις αυπνιες υπαρχουν μονιμα οποτε δεδομενου οτι σας παρακολουθω(creepy😅🤣💁🏻‍♀️) ενιωσα οικεία να παρω την γνωμη σας, ευχαριστώ παρα πολυ!!

Τίποτα κορίτσι μου! Όπως νιώθεις εσυ λοιπόν! Αφού σε κάλυψε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς! Όλα καλά θα πάνε! Εμπιστοσύνη λοιπόν στο γιατρό σου και όλα θα γίνουν με ηρεμία! Με το καλό το μωράκι σου! 

στις On 14/7/2023 at 10:25 ΠΜ, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα @Watermelonκαλως σας βρηκα!!ναι ειμαστε στην ιδια βδομάδα 🥰🥰ευχομαι τα καλυτερα απο καρδιας!Μιλησα και τωρα μαζι του και μου ειπε (μετα απο πιεση) πως θα μπορεσει να με δει στο Ιασώ στα μεσα Αυγούστου για ενα doppler και υπέρηχο,πως εαν σπασουν τα νερα θα ερθει οπου κ να ειναι στο νοσοκομειο και μεχρι τοτε θα με αναλαβουν οι μαιες του και οτι γενικα δεν ειναι λογω διακοπων αλλα σε ολες τις εγκυμοσύνες χωρις προβληματα γενικα το πλανο του ειναι να μην πασπατευει πολυ τον τελευταίο μηνα..καπως με καλυψε..κλεισαμε για 31/07 ενα ραντεβου θα μου τα πει και πιο αναλυτικά..

Κάπως είχε χαθεί αυτό το μνμ και μόλις το είδα. 

Τέλεια μια χαρά! Αφού σε κάλυψε, τότε κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να πάει διακοπές κάπου κοντά και να προλάβει να έρθει αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Πότε θα λείπει είπαμε? :P

στις On 14/7/2023 at 10:42 ΠΜ, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα @pepe90Μιλησα και τωρα μαζι του οπως ειπα και στην @Watermelon και καπως με καλυψε..κλεισαμε για 31/07 ενα ραντεβου θα μου τα πει και πιο αναλυτικά..απλα γενικότερα λογω αγχωδους διαταραχης (κ μιας παλίνδρομης πριν 2 χρόνια) απο την μια η ψυχολογια μου με κανει αβουλη (μεινε σε αυτον τον γιατρο που ξέρεις που να πηγαινεις σε αλλον) γιατι ολα τα βλεπω βουνό,απο την αλλη σκεψεις και προβληματισμοι ειδικα με τις αυπνιες υπαρχουν μονιμα οποτε δεδομενου οτι σας παρακολουθω(creepy😅🤣💁🏻‍♀️) ενιωσα οικεία να παρω την γνωμη σας, ευχαριστώ παρα πολυ!!

Μην αγχώνεσαι. Όλες λίγο πολύ έχουμε και μια κακή εμπειρία στο παρελθόν. Αυτό μας κάνει (και εμένα προσωπικά) πολύ αγχωτική (είμαι ήδη). Σκέψου εγώ για πολλούς μήνες πήγαινα κάθε βδομάδα στον γιατρό να δω-ακουσω το μωρό. Τώρα κάπως έχω ηρεμήσει λιιιγο. Βέβαια τώρα έχω άλλες φοβίες. Να έχω στο νου μου πότε κλωτσαει, γιατί κλωτσαει λίγο, γιατί πολύ γιατί το ένα γιατί το άλλο. Άντε να γεννησουμε (στην ώρα μας) να ηρεμήσουμε. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...