Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨Μωράκια Αυγούστου 2023 ✨

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mummy2be είπε:

Καλημερα!

Εμενα μου εχει δωσει λιγο ωμεγα 3 μεσω του Iofolen. Ειναι για εγκυες, εχει και το σηματακι επανω και το πινω αντι του φολικου γιατι εχει και φολικο μεσα, 3 φορες την εβδομαδα. Ρωτησε τον αν μπορεις να παρεις αυτο, η δικια μου ισχυριζεται οτι ειναι πολυ καλο. 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα!! Πώς είσαι κορίτσι μου; Να σου πω το παίρνεις ακόμα;;;; Μπορώ δηλαδή να το ξεκινήσω τώρα;

Καλά ο δικός μου δεν δίνει ποτέ έξτρα, δεν θα μου πει πάρε σίγουρα. Εδω του έλεγα να πάρω εχινακεια η έστω βιταμίνη c όταν αρρώσταινα και μου έλεγε να φάω ένα φρούτο και είναι εντάξει. Εκεί επιμονή. Χαχαχαχχα γι'αυτό ρώτησα κι εδώ μήπως ξέρει καμία κοπέλα.... Όχι τίποτα άλλο ψάρι δεν μπορώ να φάω γτ με πιάνει αηδία.

Κι εγώ παίρνω αυτήν την πολυβιταμινη από τον Μάρτιο νομίζω, κάθε μέρα και μου είπε κι εμένα να μην πάρω άλλο φολλικό γιατί έχει κι από αυτό μέσα. Δεν μου είπε καθόλου να το σταματήσω ενώ για σαλοσπιρι και προγεστερόνη μου είπε ότι θα τα σταματήσουμε μόλις μπω στον μήνα μου. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα Κορίτσια!!!
Εχω αρκετό καιρό να γραψω εδώ αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα και χαίρομαι τόσο πολύ για τα όμορφα νεάκια, τα ψώνια σας και όλα αυτα που διαβάζω. Συγχαρητήρια στα δυνατά κορίτσια μας @Ersi85 @peacock @Eliza Kats που εφεραν στο κόσμο τα θαυματάκια τους. Μονο και μονο που σας διαβάζω δεν το πιστεύω ότι φτάσαμε ώς εδώ.

Εγω είμαι χαμένη γιατι από μέσα Μαίου και για κανένα μήνα είχα μετακόμιση να κάνω και μέσα σε όλα ειχα πολλες αναποδιές.. Ευτυχως τίποτα σε σχέση με το μωράκι μου..αυτό έχει αποδειχθεί πολύ σκληρό αντράκι και πραγματικά όταν γεννηθεί είμαι σίγουρη θα με χορέψει στο ταψί με όλα τα πέρα δώθε που του έχω κάνει. Τις τελευταίες μέρες που τελείωσαν όλες οι υποχρεώσεις μου είμαι τόσο εξαντλημενη και μου έχει βγει όλη η κουραση που μόνο ξαπλα την βγάζω. Ευτυχως οι ζεστες πιάσαν τωρα που δεν εχω τίποτα άλλο να κάνω και τη βγάζω με το κλιματισικό στο δωμάτιο!
Σε άλλα νέα ειμαι 36+6 και την τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρουλι μου. Εγω ξθα παω με καισαρικη, και το ξερω από την αρχή και τωρα αναρρωτιέμαι αν θα μου πει να κλεισουμε ημερομηνία??? Αχ λετε βρε κορίτσια?? Και όταν σου κλεινουν ημερομηνια για προγραμματισμένη καισαρική είναι τυπου την άλλη εβδομάδα ή ας πουμε σε 3 μερες? Και παθω σοκ! Χαχα
Γιατι μην νομιζετε εγω παω καραγχωμενη στο χειρουργικό κρεββάτι. Θα ήθελα πολύ τα κορίτσια που γεννησαν με καισαρική με επισκληρίδιο να μου πουν λίγο την εμπειρία από την αρχή που σε ετοιμάζουν μέχρι να πας στην ανάνηψη. Στο Ιασώ θα γεννησώ. Αφηστε που φοβάμαι μην σπάσουν τα νέρα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία… Γενικά όπως καταλαβαίνετε έχει αρχισει η αγωνία! Πως αλλιως, αφου φτάσαμεεε κοντά στο τέλος!!!!!!

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα!! Πώς είσαι κορίτσι μου; Να σου πω το παίρνεις ακόμα;;;; Μπορώ δηλαδή να το ξεκινήσω τώρα;

Καλά ο δικός μου δεν δίνει ποτέ έξτρα, δεν θα μου πει πάρε σίγουρα. Εδω του έλεγα να πάρω εχινακεια η έστω βιταμίνη c όταν αρρώσταινα και μου έλεγε να φάω ένα φρούτο και είναι εντάξει. Εκεί επιμονή. Χαχαχαχχα γι'αυτό ρώτησα κι εδώ μήπως ξέρει καμία κοπέλα.... Όχι τίποτα άλλο ψάρι δεν μπορώ να φάω γτ με πιάνει αηδία.

Καλη εβδομαδα γλυκια μου!! Ειμαι καλα, ανυπομονω να παω Τεταρτη να δω την μπεμπαρα μου!! 

Εσυ εισαι καλα??

Ναι δεν μου το εχει κοψει το φολικο γτ πινω πολυ λιγο σε mg, 400 μικρογραμμαρια λεει. Παρολα αυτα, Τετάρτη θα της κανω μια ερωτηση ακομα.

Μωρε ξερεις τι? Εχει δικιο, ας μην παρεις σκευασμα αλλα για τη βιταμινη C για να παρεις τοση ωστε να μην αρρωστησεις θελεις ενα καμπο πορτοκάλια... Εκτος εγκυμοσυνης οκ ναι, καλυψε το με φρουτα αλλα τωρα σε αυτη την κατασταση, νομιζω οτι θελουμε άλλο μπουστ, πιο δυνατο. Και το mollers,ποσο ψάρι πρέπει να φας? Εγω καθε χειμώνα παιρνω της vogel ωμεγα 3. Ειναι πολυ ελαφρυ, δεν σου αφηνει το στομαχι βαρυ οσο το mollers Και το πινω απο Δεκέμβρη μεχρι Μαρτη, εκει που γινεται το καλό με τις ιώσεις. 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Κι εγώ παίρνω αυτήν την πολυβιταμινη από τον Μάρτιο νομίζω, κάθε μέρα και μου είπε κι εμένα να μην πάρω άλλο φολλικό γιατί έχει κι από αυτό μέσα. Δεν μου είπε καθόλου να το σταματήσω ενώ για σαλοσπιρι και προγεστερόνη μου είπε ότι θα τα σταματήσουμε μόλις μπω στον μήνα μου. 

Ετσι κι εμενα, κι επειδη δεν γραφεται, μου ειπε οσο θελεις να το πληρωνεις αγορασε το και βαζε το εναλλαξ με το φολλικο ;) Εχει κι ωραια γευση, σαν κακαο δεν ειναι??? 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η irini02 είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια!!!
Εχω αρκετό καιρό να γραψω εδώ αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα και χαίρομαι τόσο πολύ για τα όμορφα νεάκια, τα ψώνια σας και όλα αυτα που διαβάζω. Συγχαρητήρια στα δυνατά κορίτσια μας @Ersi85 @peacock @Eliza Kats που εφεραν στο κόσμο τα θαυματάκια τους. Μονο και μονο που σας διαβάζω δεν το πιστεύω ότι φτάσαμε ώς εδώ.

Εγω είμαι χαμένη γιατι από μέσα Μαίου και για κανένα μήνα είχα μετακόμιση να κάνω και μέσα σε όλα ειχα πολλες αναποδιές.. Ευτυχως τίποτα σε σχέση με το μωράκι μου..αυτό έχει αποδειχθεί πολύ σκληρό αντράκι και πραγματικά όταν γεννηθεί είμαι σίγουρη θα με χορέψει στο ταψί με όλα τα πέρα δώθε που του έχω κάνει. Τις τελευταίες μέρες που τελείωσαν όλες οι υποχρεώσεις μου είμαι τόσο εξαντλημενη και μου έχει βγει όλη η κουραση που μόνο ξαπλα την βγάζω. Ευτυχως οι ζεστες πιάσαν τωρα που δεν εχω τίποτα άλλο να κάνω και τη βγάζω με το κλιματισικό στο δωμάτιο!
Σε άλλα νέα ειμαι 36+6 και την τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρουλι μου. Εγω ξθα παω με καισαρικη, και το ξερω από την αρχή και τωρα αναρρωτιέμαι αν θα μου πει να κλεισουμε ημερομηνία??? Αχ λετε βρε κορίτσια?? Και όταν σου κλεινουν ημερομηνια για προγραμματισμένη καισαρική είναι τυπου την άλλη εβδομάδα ή ας πουμε σε 3 μερες? Και παθω σοκ! Χαχα
Γιατι μην νομιζετε εγω παω καραγχωμενη στο χειρουργικό κρεββάτι. Θα ήθελα πολύ τα κορίτσια που γεννησαν με καισαρική με επισκληρίδιο να μου πουν λίγο την εμπειρία από την αρχή που σε ετοιμάζουν μέχρι να πας στην ανάνηψη. Στο Ιασώ θα γεννησώ. Αφηστε που φοβάμαι μην σπάσουν τα νέρα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία… Γενικά όπως καταλαβαίνετε έχει αρχισει η αγωνία! Πως αλλιως, αφου φτάσαμεεε κοντά στο τέλος!!!!!!

Κοριτσαρα με το καλο!! ❤️ Να πανε ολα κατ'ευχην!!! 

Εγω δεν εχω εμπειρια αλλα επειδη λες οτι πας πολυ αγχωμένη στο χειρουργειο θα σου πω ενα πράγμα. 

Εχε πίστη και εμπιστοσυνη στο γιατρό σου, γεννάς σε ενα νοσοκομειο αξιοπρεπέστατο, δεν γεννας σε κάποιο νοσοκομειο στην ακρη της γης, όπου όλοι θα σε φροντίσουν. 

Να σκεφτείς πως αν εχεις άγχος θα δυσκολεψεις τις καταστασεις, παρά θα τις διευκολύνεις. Θα μου πεις, εχω κουμπι να σταματησω το άγχος? Όχι δεν εχεις, αλλά επειδη πάντα πιστευω πως όλα ειναι στο μυαλό, πάρε βαθιά ανάσα και ξεκίνα για την πιο μοναδικη εμπειρία. Στο τέλος θα παρεις το αντράκι σου σπιτι! Δεν αξίζει λοιπόν να σφίξεις τα δόντια και να πεις πάμε?? ;) 

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Καλά τα πάω .. πέρα από αυτό που ανέφερα που με εκνευρίζει γενικά και μου προκαλει ένα άγχος. Το μωράκι ζωηρευει όσο πάει κ απλώνεται σε όλα τα μήκη κ πλάτη νομίζω 😂εσύ; 

Μια από τα ίδια εδώ κλωτσομπουνιδια 🤣🤣 εγώ την Πέμπτη μπαίνω στο μήνα!!! 36 εβδομάδα!! 

Άσε κι εμένα με εκνευρίζει γτ βγαίνω από το μπάνιο και νοιωθω βρώμικη, σαν κατουρημενη, γενικά όλα με εκνευρίζουν η ζέστη οι δουλειές ο άντρας μου τα παιδιά μου η μύγα που πετάει....🤣🤣🤣

στις πριν 33 λεπτά, ο/η irini02 είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια!!!

Αντεεεεε συγχαρητήρια στα κορίτσια μας!!! Να τους ζήσουν τα μωράκια τους💓💓💓

Με το καλό κι εσύ με ένα πόνο!!!! Εγώ την Πέμπτη μπαίνω στην 36!!!

Η αδερφή μου δυο καισαρικές έχει κάνει, λόγω του ότι ήταν τα μωρά με τα πόδια κάτω. Την έβαζε το αργότερο μέχρι την 38η εβδομάδα γι'αυτό το λόγο μην σπάσουν τα νερά!!! Όχι όμως ότι θα πάθεις κάτι αν σπάσουν, απλά θα είναι λίγο πιο άνετη η διαδικασία αν δεν έχουν σπάσει! Να μας κρατάς ενήμερους αγάπη, με το καλό και παλι

Εγω τώρα θα παραπονεθώ και θα γκρινιάξω πάλι. Χθες πηγαμε στα πεθερικά μου και ήρθε ο κουνιαδος μου με τον ανιψιο μου. Οι οποίοι ειχαν περάσει ίωση, μια ίωση με διάρροια. Όχι εμετό, όχι πυρετό. Ο κουνιάδος μου είχε πρώτα και επειτα κόλλησε και το μικρό. Οπότε χθες, ήταν η 2η-3η μερα του μικρου. 

Και νευριασα γιατί ενω μας ειδαν εκει, κάθισαν. οκ, ειμασταν σε ανοιχτό χώρο λέω άστο να πάει, άλλωστε αυτά μεταδίδονται απο ίδια ποτήρια, απο το σάλιο, με απόσταση καθόμασταν, λέω οκ. 

Ε το παιδάκι όπως καταλαβαινετε ανήσυχο, δεν ειναι ούτε 2 ακόμα, νηστικό γτ το καημένο πρέπει να πονουσε, προσπαθουσε η πεθερά να το απασχολήσει. Και την πιάνω σε κάποια στιγμή να λέει "να ελα να δουμε τη μπεμπα" και το παιδάκι διαμαρτυρηθηκε, της εφυγε και ευτυχω΄ς δεν με πλησιασαν.  (Εν τω μεταξυ καθονταν αρκετα μακρια μου, ειχαμε μια αποσταση τουλαχιστον 2-3 μετρα γιατι του ειχαν απλωσει κατι παιχνιδια.)

Εκει κορίτσια φούντωσα. Δηλαδή πόσο ηλίθια πρέπει να ήταν πείτε μου, και συγγνώμη που βρίζω, αλλά πόσο κουτή πρέπει να ειναι για να μου φέρει ενα παιδί με ίωση μπροστά στο προσωπό μου να πιάσει την κοιλιά μου? Επειτα ήμουν σε επιφυλακή εννοειται. Αν το ξαναεκανε, θα της ελεγα σε παρακαλω, θα μου φερεις αρρωστο παιδι μπροστα στο προσωπό μου? Δεν θα το άφηνα, κι ας παρεξηγιόντουσαν κι αυτη και ο κουνιάδος μου και δεν με νοιαζει και καθολου. 

Καταλαβαινετε τωρα τι εχω να τραβηξω μόλις γεννηθει το παιδι μου? Το παιδάκι θα πάει σταθμό απο Σεπτέμβρη πρώτα ο Θεός, θα πηγαινει εκει, θα το φιλάει όπως εκανε χθες και μετα θα ερχεται εδω να ακουμπαει το δικο μου? Να μου μεταφέρει όλα τα μικρόβια και τις ιώσεις? 

Θα μπει βέτο, το παιδάκι μου θα το δει μολις γεννηθεί και επειτα μεχρι τα Χριστουγεννα δεν θα το δει. Μονο σε φωτογραφιες. Κι αν τυχον τυχει να το δει, με μάσκα. Χωρις μάσκα το παιδι δεν τους το πάω ούτε για 1 λεπτό.

Πόση ανευθυνότητα ρε γαμωτο? Πόση? 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Mummy2be είπε:

Καλη εβδομαδα γλυκια μου!! Ειμαι καλα, ανυπομονω να παω Τεταρτη να δω την μπεμπαρα μου!! 

Εσυ εισαι καλα??

Ναι δεν μου το εχει κοψει το φολικο γτ πινω πολυ λιγο σε mg, 400 μικρογραμμαρια λεει. Παρολα αυτα, Τετάρτη θα της κανω μια ερωτηση ακομα.

Μωρε ξερεις τι? Εχει δικιο, ας μην παρεις σκευασμα αλλα για τη βιταμινη C για να παρεις τοση ωστε να μην αρρωστησεις θελεις ενα καμπο πορτοκάλια... Εκτος εγκυμοσυνης οκ ναι, καλυψε το με φρουτα αλλα τωρα σε αυτη την κατασταση, νομιζω οτι θελουμε άλλο μπουστ, πιο δυνατο. Και το mollers,ποσο ψάρι πρέπει να φας? Εγω καθε χειμώνα παιρνω της vogel ωμεγα 3. Ειναι πολυ ελαφρυ, δεν σου αφηνει το στομαχι βαρυ οσο το mollers Και το πινω απο Δεκέμβρη μεχρι Μαρτη, εκει που γινεται το καλό με τις ιώσεις. 

Καλά είμαι βρε κορίτσι μου εδώ προσπαθώ έχουμε κουραστεί πολύ με τις ιωσουλες φέτος, σε σημείο που βλέπω πάλι μυξα στις μικρές και αρχίζω και φωνάζω ΟΧΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Εγώ δε έχω εξαντληθεί δεν μπορώ να περπατήσω πονάω παντού, μηδέν ενεργεία ειδικά μετα την τελευταία ίωση που είχα 4 μέρες 39αρια δεν έχω συνέλθει.... Μακρια από παιδάκια κορίτσια μακριά! Είναι ΟΛΑ άρρωστα, ΟΛΑ.

Ωραία θα δω μήπως πάρω τις iofolen κι εγώ γτ δεν ξέρω λίγο με το μολερσ έχω μια αμφιβολία, λέει έχει και βιταμίνη Α(λογικό από συκώτι ψαριού το βγάζουν) και είχα διαβάσει δεν κάνει στην εγκυμοσύνη η Α να παίρνεις σε μεγάλες ποσότητες.... Δεν ξέρω τι άλλο να πάρω για ενίσχυση ανοσοποιητικού τι λέτε;;;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mummy2be είπε:

Εγω τώρα θα παραπονεθώ και θα γκρινιάξω πάλι. Χθες πηγαμε στα πεθερικά μου και ήρθε ο κουνιαδος μου με τον ανιψιο μου. Οι οποίοι ειχαν περάσει ίωση, μια ίωση με διάρροια. Όχι εμετό, όχι πυρετό. Ο κουνιάδος μου είχε πρώτα και επειτα κόλλησε και το μικρό. Οπότε χθες, ήταν η 2η-3η μερα του μικρου. 

Και νευριασα γιατί ενω μας ειδαν εκει, κάθισαν. οκ, ειμασταν σε ανοιχτό χώρο λέω άστο να πάει, άλλωστε αυτά μεταδίδονται απο ίδια ποτήρια, απο το σάλιο, με απόσταση καθόμασταν, λέω οκ. 

Ε το παιδάκι όπως καταλαβαινεται ανήσυχο, δεν ειναι ούτε 2 ακόμα, νηστικό γτ το καημένο πρέπει να πονουσε, προσπαθουσε η πεθερά να το απασχολήσει. Και την πιάνω σε κάποια στιγμή να λέει "να ελα να δουμε τη μπεμπα" και το παιδάκι διαμαρτυρηθηκε, της εφυγε και ευτυχω΄ς δεν με πλησιασαν.  (Εν τω μεταξυ καθονταν αρκετα μακρια μου, ειχαμε μια αποσταση τουλαχιστον 2-3 μετρα γιατι του ειχαν απλωσει κατι παιχνιδια.)

Εκει κορίτσια φούντωσα. Δηλαδή πόσο ηλίθια πρέπει να ήταν πείτε μου, και συγγνώμη που βρίζω, αλλά πόσο κουτή πρέπει να ειναι για να μου φέρει ενα παιδί με ίωση μπροστά στο προσωπό μου να πιάσει την κοιλιά μου? Επειτα ήμουν σε επιφυλακή εννοειται. Αν το ξαναεκανε, θα της ελεγα σε παρακαλω, θα μου φερεις αρρωστο παιδι μπροστα στο προσωπό μου? Δεν θα το άφηνα, κι ας παρεξηγιόντουσαν κι αυτη και ο κουνιάδος μου και δεν με νοιαζει και καθολου. 

Καταλαβαινετε τωρα τι εχω να τραβηξω μόλις γεννηθει το παιδι μου? Το παιδάκι θα πάει σταθμό απο Σεπτέμβρη πρώτα ο Θεός, θα πηγαινει εκει, θα το φιλάει όπως εκανε χθες και μετα θα ερχεται εδω να ακουμπαει το δικο μου? Να μου μεταφέρει όλα τα μικρόβια και τις ιώσεις? 

Θα μπει βέτο, το παιδάκι μου θα το δει μολις γεννηθεί και επειτα μεχρι τα Χριστουγεννα δεν θα το δει. Μονο σε φωτογραφιες. Κι αν τυχον τυχει να το δει, με μάσκα. Χωρις μάσκα το παιδι δεν τους το πάω ούτε για 1 λεπτό.

Πόση ανευθυνότητα ρε γαμωτο? Πόση? 

Όχι κορίτσι μου σκέψου το προηγούμενο στο έγραψα πριν κάν δω αυτό. Ξεκαθάρισε το μακριά παιδάκια, τώρα θα γεννήσεις σε ένα μήνα, θες να γέννας με πυρετό;;;; Εγώ δεν έχω επιλογή είναι δικά μου, τι θα κάνω θα τα διώξω από το σπίτι; Αλλά εσύ είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη είσαι πιο ευάλωτη και εφόσον έχεις την επιλογή μακριά....

Ειδικά το νεογέννητο θέλει μέχρι τριών μηνών προσοχη μην αρρωστήσει γτ αν κάνει πυρετό είναι στάνταρ ότι θα νοσηλευτεί. Ξεκαθάρισε το και ζήτησε να φοράει οποίος ερθει μάσκα. Εγώ σε κάθε μωράκι όταν γεννιέται αυτό κάνω, απαγορεύω επισκέπτες, μόνο η μαμά μου πεθερά αδερφή επιτρέπεται και αυτές πάντα με αντισηπτικό μάσκα και όχι αγκαλιά φιλιά το μωρό....

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καλά είμαι βρε κορίτσι μου εδώ προσπαθώ έχουμε κουραστεί πολύ με τις ιωσουλες φέτος, σε σημείο που βλέπω πάλι μυξα στις μικρές και αρχίζω και φωνάζω ΟΧΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Εγώ δε έχω εξαντληθεί δεν μπορώ να περπατήσω πονάω παντού, μηδέν ενεργεία ειδικά μετα την τελευταία ίωση που είχα 4 μέρες 39αρια δεν έχω συνέλθει.... Μακρια από παιδάκια κορίτσια μακριά! Είναι ΟΛΑ άρρωστα, ΟΛΑ.

Ωραία θα δω μήπως πάρω τις iofolen κι εγώ γτ δεν ξέρω λίγο με το μολερσ έχω μια αμφιβολία, λέει έχει και βιταμίνη Α(λογικό από συκώτι ψαριού το βγάζουν) και είχα διαβάσει δεν κάνει στην εγκυμοσύνη η Α να παίρνεις σε μεγάλες ποσότητες.... Δεν ξέρω τι άλλο να πάρω για ενίσχυση ανοσοποιητικού τι λέτε;;;

Ααααχ ναι, δεν ειδες τι εγραψα παρακατω με τον ανιψιο μου? Κι εγω μεσα στη γκρινια ειμαι με τις ιωσεις και την ανευθυνοτητα και την ανθρωπινη μα@@@κια! Να σε κολλησουν τα δικα σου οκ, αλλα των ξενων???

Αγαπη μου κι εγω νομιζω οτι δεν εχω ενεργεια καθολου.. Μονο τα φρουτα με δυναμώνουν όρεξη για φαγητό μηδέν. Θελω να τρωω μονο βερυκοκα πεπονι και καρπουζι και γιαουρτι... 

Ρωτα για το Iofolen και τον φαρμακοποιο σου. Για το mollers δεν ξερω αν κανει για εγκυες και θα ελεγα ν αμην το ρισκάρεις αν δεν το προτεινει ο γιατρός. 

Για ενίσχυση του ανοσοποιητικου κι άλλο δεν ξερω τι να σου προτεινω, γιατι αν το παρεις κι απο τις τιμές που εχουμε στα λευκά μας ειμαστε αρκετά ψηλά. Εκει φαίνεται η άμυνα του οργανισμου, στα λευκά αιμοσφαίρια που όλες ειμαστε πολυ ψηλά πλέον. Στο φαρμακειο θα σου πουν που ξερουν ποια συμπληρώματα εχουν επανω το σηματακι της εγκυου ;) 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Watermelon είπε:

Καλημέρα!! Στις 17:00 έχω ραντεβού :)

έχω μια μικρή αγωνία! 

είχατε δει το μωρό σε 3D? Επίσης πόσο κοστίζει περίπου βρε κορίτσια? 

υγρά και εγώ νομίζω έχω πιο πολλά. Όχι τρομερή αλλαγή αλλά κάπως αισθητή.. 

Με το καλο,περιμενουμε νεα σου!!!! Ούτε εγώ το είδα σε 3D πότε. Η ταρίφα εκεί μέσα είναι 130 με 150 και γω 130 έδωσα στην πρώτη και 110 στην δεύτερη! 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Όχι κορίτσι μου σκέψου το προηγούμενο στο έγραψα πριν κάν δω αυτό. Ξεκαθάρισε το μακριά παιδάκια, τώρα θα γεννήσεις σε ένα μήνα, θες να γέννας με πυρετό;;;; Εγώ δεν έχω επιλογή είναι δικά μου, τι θα κάνω θα τα διώξω από το σπίτι; Αλλά εσύ είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη είσαι πιο ευάλωτη και εφόσον έχεις την επιλογή μακριά....

Ειδικά το νεογέννητο θέλει μέχρι τριών μηνών προσοχη μην αρρωστήσει γτ αν κάνει πυρετό είναι στάνταρ ότι θα νοσηλευτεί. Ξεκαθάρισε το και ζήτησε να φοράει οποίος ερθει μάσκα. Εγώ σε κάθε μωράκι όταν γεννιέται αυτό κάνω, απαγορεύω επισκέπτες, μόνο η μαμά μου πεθερά αδερφή επιτρέπεται και αυτές πάντα με αντισηπτικό μάσκα και όχι αγκαλιά φιλιά το μωρό....

Καλα ναι δεν το συζητώ! (Τελικά το ειχες διαβασει :D

Μόλις πλησιαζουν οι μέρες μονοι θα κυκλοφορουμε, θα πηγαινουμε στην παραλια ή για περπάτημα αργά το απογευμα και επαφές καμία. Κι ο αντρας μου στις μετακινησεις του με μάσκα μονο. Επισκέψεις δεν παίζουν, δεν εχω καμία μα καμία όρεξη. 

Όσον αφορά το σπιτι, να σου πω κάτι, εγω τη μανα μου την εμπιστευομαι. Ξερω πως θα παει κάπου με μάσκα, την πεθερα δεν την εμπιστευομαι, μου το παιζει πολύ άνετη πλέον, δεν φοβάται τίποτα κι ετσι. Κι εγω αυτα δεν τα χωνευω. Τη βοηθεια της μάνας μου θα τη θέλω, δεν θα γινεται αλλιως, αλλά με την πεθερά τι θα κάνω ? θα κρεμάει τη μουρη στο πάτωμα και θα εχω προβληματα, να το δειτε. 

@Eir_maούτε εγώ έχει τύχει να πάρω molllers αν και έχω ακούσει ότι είναι βαρύ!! Εγώ παίρνω τις πολύ βιταμίνες pregnall από την αρχή και σκέφτομαι να της συνεχίσω και μετά γιατί αισθάνομαι ότι με βοήθησαν πολύ, ούτε βηχαλακι δεν έκανα ολόκληρο χειμώνα! Έχουν απολα μέσα!! Ότι και να αποφασίσεις να τρως και τα φρούτακια σου  συνδυαστικά πάντα! 

@Mummy2be τι να πεις, παντού αυτό συμβαίνει όλοι το ίδιο κάνουν!! Κανένας δεν μπαίνει στην θέση σου γιατί απλά σε βρίσκουν υπερβολική, το βιωνω και γω γιαυτό στο λέω!! Εσύ θα κάνεις αυτό πιστεύεις για να προστατευτείς και όταν θα χρειάζεται φυσικά θα το λες και όποιος θέλει ας παρεξηγηθεί δικό του πρόβλημα, σκασίλα μας μεγάλη!!! Καραντίνα ΟΛΟΙ ειδικά από φθινόπωρο μέχρι να πάει το παιδί σίγουρα 3 μηνών όπως λέει και η Ειρήνη, αλλά και όλο τον χειμώνα θα πω εγώ  γιατί είναι δύσκολες οι εποχές τώρα με όλα αυτά τα μικρόβια 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Marika31 είπε:

@Eir_maούτε εγώ έχει τύχει να πάρω molllers αν και έχω ακούσει ότι είναι βαρύ!! Εγώ παίρνω τις πολύ βιταμίνες pregnall από την αρχή και σκέφτομαι να της συνεχίσω και μετά γιατί αισθάνομαι ότι με βοήθησαν πολύ, ούτε βηχαλακι δεν έκανα ολόκληρο χειμώνα! Έχουν απολα μέσα!! Ότι και να αποφασίσεις να τρως και τα φρούτακια σου  συνδυαστικά πάντα! 

Ειναι βαρύ, νιώθεις ότι εχεις φαει κάτι φουλ λιπαρό. Καθεται στο στομαχι πολύ άσχημα και δεν ξερω αν μπορεις να το αντεξεις αυτη την περιοδο. 

Εμενα για αυτο μου ειχε προτεινει η γυναικολογος αυτο https://www.ofarmakopoiosmou.gr/sympliromata-diatrofis/kardia-kykloforiko/lipara-oxea/vogel-omega-3-complex-omega-3-fytiki-pigi?gclid=CjwKCAjw2K6lBhBXEiwA5RjtCT4DvxLv5hsAuDhwLTnfKxc4FAsFpZAAMCBW860Z70PnVoBu_KtjixoCutMQAvD_BwE και δεν το αλλαζω, το αγοραζω εδω και 4-5 χειμώνες, ειναι τέλειο. Το pregnall δεν το γνωριζω, δεν εχω αποψη ;) 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Marika31 είπε:

@Mummy2be τι να πεις, παντού αυτό συμβαίνει όλοι το ίδιο κάνουν!! Κανένας δεν μπαίνει στην θέση σου γιατί απλά σε βρίσκουν υπερβολική, το βιωνω και γω γιαυτό στο λέω!! Εσύ θα κάνεις αυτό πιστεύεις για να προστατευτείς και όταν θα χρειάζεται φυσικά θα το λες και όποιος θέλει ας παρεξηγηθεί δικό του πρόβλημα, σκασίλα μας μεγάλη!!! Καραντίνα ΟΛΟΙ ειδικά από φθινόπωρο μέχρι να πάει το παιδί σίγουρα 3 μηνών όπως λέει και η Ειρήνη, αλλά και όλο τον χειμώνα θα πω εγώ  γιατί είναι δύσκολες οι εποχές τώρα με όλα αυτά τα μικρόβια 

Το προβλημα αγαπη μου ειναι ο αντρας μου. Ειναι κι αυτος της ιδιας αποψης, κυρίως με τον κόβιντ, κάναμε τα εμβολιά μας και μου άρχισε μετα τα "ελα μωρέ αφού έχουμε εμβολιαστεί". Με την γρίπη οταν εμεινα έγκυος το ίδιο. Τα παιρνουν πολύ ελαφρά όλοι σε εκείνο το σπιτι και δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτός φοβάμαι οτι θα μου κάνει κόλπα... ελπίζω να τρίξουν τα δοντια η γυναικολογος οσο θα πλησιαζουμε και ελπίζω κι ευχομαι και η παιδιατρος. Θεωρώ πως μόλις την παρουμε σπιτι μας να ξυπνήσει μέσα του το πατρικό ένστικτο και να αρχισει κι αυτος να μου προσεχει λίγο παραπάνω, γιατι πρεπει αυτος να βαλει ορια στη μάνα του. 

Φυσικά μόλις πλησιάζουν οι μέρες, θα τον στειλω εξορία στον καναπέ :D Μου εχει υποσχεθει πως μάσκα θα φοράει στις μετακινήσεις του αλλά δεν ξερω... μια έννοια την έχω. Μόλις γυρισουμε σπιτι θα αναλαβει δράση η παιδιατρός, θα την ειδοποιήσω εγω οτι ειναι πολύ άνετος, να τον φοβίσει αυτη 🤣

στις πριν 1 ώρα, ο/η irini02 είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια!!!

Οντως κορίτσι σε χάσαμε!!! Αφου τακτοποιηθηκες τώρα όλα καλά, κάτσε ξεκούρασου και απόλαυσε τις τελευταίες εβδομάδες! Και γω αύριο μπαίνω 36η την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού για να πούμε και μεις τα διαδικαστικά!! Με το καλό να έρθει η στιγμή σου να δεις το μωράκι σου ❤️! Δεν ξέρω πόσες μέρες μετά θα σου πει να μπεις αλλά πιστεύω 5 μέρες με μια εβδομάδα θα στην δώσει! Να ζήσουν στα κορίτσια τα παιδάκια τους!!Την @Ersi85 την σκεφτόμουν αυτές τις μέρες και να αναρωτιόμουν τι να έγινε!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mummy2be είπε:

Φυσικά μόλις πλησιάζουν οι μέρες, θα τον στειλω εξορία στον καναπέ :D Μου εχει υποσχεθει πως μάσκα θα φοράει στις μετακινήσεις του αλλά δεν ξερω... μια έννοια την έχω. Μόλις γυρισουμε σπιτι θα αναλαβει δράση η παιδιατρός, θα την ειδοποιήσω εγω οτι ειναι πολύ άνετος, να τον φοβίσει αυτη 🤣

Αυτο θα σου έλεγα να κάνεις! Βάλε τα μεγάλα μέσα αν δεν βγάζεις ακρη και γω έτσι κάνω με τον γυναικολόγο μου 😄! Ισως επηρεάζεται και από την οικογένειά ο σύζυγος αλλά πιστεύω θα καταλάβει κι εκείνος πόσο σημαντικό είναι όταν δει, πόσο μικροσκοπικουλια και ευάλωτα ειναι και θα κάνει το καλύτερο! 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Mummy2be είπε:

Θα τον φοβίσει εννοείται στην πρώτη επίσκεψη θα σας τα πει. Φρόντισε να είναι εκεί να σας ακούει 🤣🤣. Άλλο τότε αφού η μαμά σου θα είναι εκεί μαζί σας με τα καθαρά της τα ρούχα, τώρα οι άλλοι που θα έρχονται απέξω θέλουν απόλυμανση. Μη σου πω να πάρεις ένα Ντετολ να τους ψεκάζεις 🤣🤣

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Marika31 είπε:

Α θα ρωτήσω και για αυτές. Κάτι πρέπει να κάνω έστω στον τελευταίο μήνα γτ δεν θέλω να σπρώχνω και να έχω και πονόλαιμο μυξες και πυρετούς..... Εννοείται τρώω φρούτα λαχανικά αλλά δεν με βοήθησαν καθόλου. Εντάξει ο γυναικολόγος λέει ότι εμείς οι έγκυες έχουμε ανοσοποιητικό γριάς γυναίκας, οπότε λογικό να τα τραβάμε όλα σαν σφουγγάρι. Και μου έδωσε μάσκες υψηλής προστασίας να φοράω ακόμα και στο δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα αρρωστήσει άλλα παιδιά φέτος είναι χαμός!!! Με όποιον μιλάω είναι άρρωστοι όλη οι οικογένεια. Βέβαια όλοι έχουν μικρά παιδιά ίσως παίζει ρόλο και αυτό!!!

Εσύ αύριο μπαινεις στο μήνα σου εεεε;;;;αχ άντε τον φάγαμε τον γάιδαρο, πως νοιώθεις; 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Θα τον φοβίσει εννοείται στην πρώτη επίσκεψη θα σας τα πει. Φρόντισε να είναι εκεί να σας ακούει 🤣🤣. Άλλο τότε αφού η μαμά σου θα είναι εκεί μαζί σας με τα καθαρά της τα ρούχα, τώρα οι άλλοι που θα έρχονται απέξω θέλουν απόλυμανση. Μη σου πω να πάρεις ένα Ντετολ να τους ψεκάζεις 🤣🤣

Εγω για να μαι ειλικρινής πολύ θα ήθελα εκείνη την αστροναύτικη στολη που είχε φορέσει η Σώσω στην Κορινα στα εγκλήματα 😂, μια ματιά και έξω από την πόρτα!! Αλλά ας μην είμαστε υπερβολικές, τα ποδοναρια, αντισηπτικο και μάσκα αρκούν 😄

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Α θα ρωτήσω και για αυτές. Κάτι πρέπει να κάνω έστω στον τελευταίο μήνα γτ δεν θέλω να σπρώχνω και να έχω και πονόλαιμο μυξες και πυρετούς..... Εννοείται τρώω φρούτα λαχανικά αλλά δεν με βοήθησαν καθόλου. Εντάξει ο γυναικολόγος λέει ότι εμείς οι έγκυες έχουμε ανοσοποιητικό γριάς γυναίκας, οπότε λογικό να τα τραβάμε όλα σαν σφουγγάρι. Και μου έδωσε μάσκες υψηλής προστασίας να φοράω ακόμα και στο δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα αρρωστήσει άλλα παιδιά φέτος είναι χαμός!!! Με όποιον μιλάω είναι άρρωστοι όλη οι οικογένεια. Βέβαια όλοι έχουν μικρά παιδιά ίσως παίζει ρόλο και αυτό!!!

Εσύ αύριο μπαινεις στο μήνα σου εεεε;;;;αχ άντε τον φάγαμε τον γάιδαρο, πως νοιώθεις; 

Ναι ρώτα γιατί είναι και για μετά με θηλασμό!!είπαμε είναι ζόρι με παιδιά πίσω, ταλαιπωρηθηκατε οικογενειακώς αλλά δόξα τω θεώ είσαι μια χαρά και το μωρό σου το ιδιο κι αυτό έχει σημασία!! Νιώθω ανυπομονησία αλλά και άγχος μαζί, θέλω να γεννήσω αλλά και δεν θέλω 😄 όλα τα συναισθήματά μαζί! Με αγχώνει πολύ ο χώρος του χειρουργού και γενικά το νοσοκομειο, έχω άσχημα βιώματα γιαυτό και δε μπορώ να το αποβάλλω! Δεν θα ήταν τελειο να γεννουσαμε σε έναν όμορφο χωρο με ζωγραφιές και λιγη μούσικουλα να παίζει στο ραδιόφωνο? 🙂Έτσι θέλω να το βιώσω, χαλαρά χωρίς στρες! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...