Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εξαρτάται κορίτσι μου.. άλλες λένε δεν πονάνε καθόλου και άλλες υποφέρουν.. δεν ξέρω πραγματικά με τι έχει να κάνει.. Εγώ έκανα την κλασική σαλπιγγογραφία και τέτοιο πόνο δεν έχω ξανα νιώσει στη ζωή μου.. αν ήξερα θα πήγαινα με μέθη. Έσφιγγα τα δόντια τόσο που κόντεψε να μου φύγει το σαγόνι. Άσε τα δάκρυα.. άλλες κοπέλες λιποθυμούν από τον πόνο. Αλλά μην σε τρομάζω άδικα, σου είπα κάθε περίπτωση και κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, απλά το ρισκάρεις και πας! αναγκαστικά. 
    • Καλημέρα κορίτσια μου...!!! Σήμερα ξύπνησα από τα εννιά χαράματα γιατί κατουριόμουν.. 🤭 αλλάαα.. μου ήρθε επιτέλους η περίοδοοοος..!!!! 🥳Είδα το πρώτο αίμα, αλλά έχω και τους πρώτους πόνους.. 😪 Πήρα Nourofen για την ώρα, μπας και λίγο μου κόψει τον πόνο να μπορέσω στη δουλειά να ανταπεξέλθω σήμερα και να μην κοιλοπονάω όλη την ώρα.  Άντε καλή μας αρχή θα πω και όλα καλά από δω και πέρα.! 🤗 Εχθές πήρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών από το νοσοκομείο, δεν κατάλαβα τπτ.. 😅δεν έγραφε και πολλά, φαντάζομαι οι γιατροί τα καταλαβαίνουν καλύτερα.. εγώ μια φορά τα έβαλα στο ChatGPT να μου τα εξηγήσει.. καλά νομίζω τα πήγε.. 😆από κει κάτι κατάλαβα.! 🤣
    • @Elenakki Με το καλό τα ζουζουνάκια σου!! 🥰 Δες στο embryo plus, η γιατρός είναι εξαιρετική. Τώρα για την τιμή σκέφτομαι αν είναι λόγω των δίδυμων και ζητάνε παραπάνω; 🤔 
    • Κοίτα αν είχες κανονική περίοδο με σκούρο αίμα και κομματάκια, δύσκολο να είσαι έγκυος... Και αν ήσουν δλδ θα έβλεπες καραμπινάτο θετικό τόσες μέρες μετά.  Πιθανόν ήταν εξάτμισης η γραμμή. Κάνε αν θες και κάποια άλλη μάρκα για να σιγουρευτείς 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...