Ακριβως ιδια περιπτωση με εσας. Εκανα κολπικη καλλιεργεια βγηκε καθαρη και στον συζυγο που ειχε εντεροκοκκο στην καλλιεργεια πηρε εκεινος αντιβιωση. Ζητησα υστεροσκοπηση και ο εξωσωματικος μου ειπε δεν χρειαζεται. Τωρα θα προχωρησω κι οτι γινει. Ελπιζω να πετυχει.
Σου ευχομαι καλη επιτυχια κι σε σενα κοριτσι μου!!! Θετικη σκεψη!
Λοιπόν! Αρχικά κλο είναι να βάζεις κάτω κάτι καθαρό για να μπορείς να πιάνεις ο,τι πέφτει κ να το δίνεις πάλι να τρώει.
Δες βίντεο με gagging , από YouTube, για να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ τον πνιγμό.
Εμένα με βόλεψε πολύ ο ατμομαγειρας σε αυτή τη φάση να σου πω την αλήθεια..
Να βλέπεις τις κοπες στην κάθε ηλικία για να είσαι safe ,εγώ είχα μια εφαρμογή για αυτό, μόλις κοιτάξω θα σου στείλω
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια που μοιραστήκατε τις εμπειριες σας ! Ακόμη τα ράμματα τα αισθάνομαι όταν πλένομαι κ ώρες ώρες με τραβάνε όταν κάθομαι δεν είναι ότι το έχω ξεχάσει (35 μέρες μετά)..
Θα μιλήσω αυτες τις μέρες με τον γιατρό μου για το πότε θ με δει ώστε να τα πούμε όλα αυτά …
το σύγκαμα που σας έλεγα ήταν αληθινό, είχα κάνει όπως τα μωρά από το σερβιετακι ανάμεσα στους γλουτούς, έβαλα κρέμα κ είμαι αρκετά καλύτερα ..
Κορίτσι μου είναι κρίμα να κάθεσαι κ να τσακώνεσαι με τον άντρα σου για τέτοια πράγματα .. καθίστε ήσυχα κ μιλήστε στην τελική κάνετε δύο νονούς δεν έγινε κ τίποτα .. όσο για το όνομα καλώς να έρθει το παιδάκι σας κ θα βρείτε ένα όνομα που θα συμφωνείτε , μιλήστε ήρεμα το πρώτο μωρό ας βγει από τον άντρα σου κ το δεύτερο από σένα .. αν δεν συμφωνείτε βρείτε μέση λύση με ένα ουδέτερο για να μην έχετε θέματα .. είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο γεγονός να το διαγράφει μια τέτοια κατάσταση…
Με το καλό το ζουζούνι σας !