Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα Ρένα μου!!! Επειδή το έχω πάθει κ τις 2 φορές να έχω καφέ ή αίμα κ να σταματήσω χωρίς προειδοποίηση από τη δουλειά θα σου πω ότι κ εγώ ένιωθα τύψεις ότι τους κρεμάω γτ δεν υπήρχε άτομο να με αντικαταστήσει πλήρως αλλά είδα το καλύτερο για μένα κ αν κ ζοριστηκαν, τα πήγαν κ μια χαρά χωρίς εμένα. Νομίζω ότι αν γυρίσεις στη δουλειά θα είσαι μέσα στο άγχος μέχρι να σταματήσουν τα καφέ. Δες το δικό σου καλό κ της εγκυμοσύνης!!!! Καλώς ή κακώς μια εγκυμοσύνη είναι κάτι ξαφνικό κ απρόσμενο για τον κάθε εργοδότη αλλά πάνω από πρέπει να δούμε το καλό της εγκύου!!! Εγώ θα σταματούσα μέχρι να σταματήσουν τα καφέ κ μετά θα ξαναγυρνουσα αφού μου έδινε το οκ ο γιατρός (βέβαια εγώ είχα κ 2 άσχημες εμπειρίες από εγκυμοσύνες οπότε είμαι πιο φοβισμένη έστω κ με τα καφέ) Εύχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο για τους 2 σας 😊
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση! Αρχικά έχω βρει έναν εξωσωματικό στην Αθήνα και σκέφτομαι να κάνουμε ένα πρώτο ραντεβού να δούμε πάνω κάτω τι θα μας πει! Εύχομαι να πάω αρχικά με σε φυσικο κύκλο και να μην χρειαστώ την επιτροπή για τα φάρμακα! Ότι μας πει όμως εκείνος! Ηθελα να σας ρωτήσω κάτι άλλο..όσες έχετε προχωρήσει με εξωσωματική έχετε κάνει υστεροσκοπηση; 
    • Καλημέρα κοριτσι μου και συγγνώμη που επεμβαίνω, να σε ρωτήσω κάτι;τα διδυμακια σου μπήκαν καθόλου μονάδα; Και αν ναι Πόσες μέρες; 
    • Εντωμεταξυ να σας ρωτήσω που στο καλό χρειάζεται αυτό;!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φάει με αυτό..
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Πως είσαι εσύ;! Τα κορίτσια σου;!!  Έχεις υλικό μήπως να διαβάσω για blw; Δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω καθόλου..!! Βίντεο κτλ;! Ότι έχεις, αν έχεις βασικά.. Πήρα 2 τέτοιες σαλιάρες και όταν έρθουν ανάλογα το υλικό αν αξίζει θα πάρω και άλλες.. ελπίζω να βολεψουν! Βρήκα επίσης πήρα σετ platinum silicone πιατακι μπολ κτλ με βεντούζα όπως λες! ..το λέει BPA free στα 18€.. το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια και για κάποιο πλαστικό τραπεζομάντηλο κάτω από το καρεκλακι.. εντέλει δεν πήρα τώρα.. έχω τα σκυλιά που "σφουγγαριζουν" το πάτωμα και ότι πέσει κάτω.. σκέφτομαι ότι μόλις τη πάρουν χαμπάρι δεν θα προλαβαίνουν να αγγίξουν κάν το πάτωμα!! 🤪🤣🤣 Αν δω ότι ο χαμός που θα κάνει η μικρή είναι μεγαλύτερος από την όρεξη των σκύλων πιθανόν να πάρω.. Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! 🥰🥰  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...