Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εντωμεταξυ να σας ρωτήσω που στο καλό χρειάζεται αυτό;!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φάει με αυτό..
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Πως είσαι εσύ;! Τα κορίτσια σου;!!  Έχεις υλικό μήπως να διαβάσω για blw; Δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω καθόλου..!! Βίντεο κτλ;! Ότι έχεις, αν έχεις βασικά.. Πήρα 2 τέτοιες σαλιάρες και όταν έρθουν ανάλογα το υλικό αν αξίζει θα πάρω και άλλες.. ελπίζω να βολεψουν! Βρήκα επίσης πήρα σετ platinum silicone πιατακι μπολ κτλ με βεντούζα όπως λες! ..το λέει BPA free στα 18€.. το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια και για κάποιο πλαστικό τραπεζομάντηλο κάτω από το καρεκλακι.. εντέλει δεν πήρα τώρα.. έχω τα σκυλιά που "σφουγγαριζουν" το πάτωμα και ότι πέσει κάτω.. σκέφτομαι ότι μόλις τη πάρουν χαμπάρι δεν θα προλαβαίνουν να αγγίξουν κάν το πάτωμα!! 🤪🤣🤣 Αν δω ότι ο χαμός που θα κάνει η μικρή είναι μεγαλύτερος από την όρεξη των σκύλων πιθανόν να πάρω.. Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! 🥰🥰  
    • Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είχα πάλι καφέ υγρά πάρα την απόλυτη ξεκούραση, ωστόσο δεν με τρομάζει, ούτε με προβληματίζει. Το θέμα που έχω είναι το τι να κάνω με τη δουλειά και γι αυτό σας γράφω, να μου πείτε την γνώμη σας. Ο άντρας μου επιμένει να πάρω άδεια 1-2 βδομάδες για να μην επεκταθεί το θέμα (αν υπάρχει κάτι), όπως είπε κ ο γιατρός, αλλά εγώ νιώθω πολύ άσχημα βρε κορίτσια…αφενός δεν θέλω να το μάθουν κ αφετέρου μου είναι δύσκολο να τους κρεμάσω έτσι…από την άλλη η καθημερινότητα μου με την δουλειά είναι πράγματι πάρα πολύ κουραστική και στρεσογόνα. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου; 
    • Το 2017 πήρα κλομιφεν. Και την 3 φορά ένιωθα χάλια ψυχολογικά.. έχω ένα γιόγκα 8 χρ 🤫 προσωπικά είχα πάρα μα πάρα πολλά νεύρα. Και τις 3 φορές. Την τελευταία ήρθε η απογοήτευση αλλά τελικά ήταν και η καλύτερη γτ ήρθε το αγοράκι μοω οι
    • @ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια ειδες που εστρωσε η μπεμπουλα και πατε και βολτιτσες;; Νομιζω πολυ καλυτερα σε ακουω σημερα ε;; Με το στηθος πως τα πατε;; Εγω συνεχιζω με στηθος 5 φορες την ημερα και δινω και συμπληρωμα μιλαμε για τρελη λαιμαργια αλλα αφου πειναει τα δινω ολα. Το στηθος κατι σταγονες βγαζει αλλα δεν πτοουμαι κυριες μου. @Katerinioo μου πως ειναι το νεοσυλλεκτο μπεμπινι πως τα πατε;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...