Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια ειδες που εστρωσε η μπεμπουλα και πατε και βολτιτσες;; Νομιζω πολυ καλυτερα σε ακουω σημερα ε;; Με το στηθος πως τα πατε;; Εγω συνεχιζω με στηθος 5 φορες την ημερα και δινω και συμπληρωμα μιλαμε για τρελη λαιμαργια αλλα αφου πειναει τα δινω ολα. Το στηθος κατι σταγονες βγαζει αλλα δεν πτοουμαι κυριες μου. @Katerinioo μου πως ειναι το νεοσυλλεκτο μπεμπινι πως τα πατε;;;
    • Καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια και τα μπεμπιτακια μας. @Maria98 Νομιζω της dooky ειναι πραγματικα πολυ βολικος λες και βαζεις σχολικη τσαντα μπαινει και βγαινει πανευκολα συγκριτικα με τους αλλους. Εχω και chico βρεφικο μαρσιπο αλλα δεν μας βολεψε. @Diwni μου Νομιζω ειναι δυσκολο να εχεις εναν για ολες τις ηλικιακες φασεις οποτε προτεινω αυτον που σαν κοστος ειναι διαχειρισιμος. Ωραιος ειναι ο μαρσιπος και για καφε και γω δεν το πιστευα αλλα βολευει αρκετα. Επισης πηρα second hand εναν της stokke αλλα για μεγαλυτερο μεγεθος οποτε δεν τον χρησιμοππιω ακομα. Γενικως μπειτε και μια στο market place να ριξετε μια ματια οποια θελει γιατι πωλουν πολλα ειδη μπεμπε. Αυτα πλενονται κιολας οποτε δεν πειραζει π ειναι second hand. 
    • Κορίτσια να σας πω κάτι.. με αυτό το θέμα τις θρομβοφιλίας έχω μπερδευτεί πάρα πολύ.. Σε μια ομάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που είμαι στο fb μιλάει πάντα ένας γιατρός ο Ιωάννης Νικολοδάκης και προχθές συγκεκριμένα διάβασα ένα ποστ που ανέβασε ο ίδιος και είναι κάθετος στο θέμα της θρομβοφιλίας.. ότι δηλαδή δεν θα πρέπει να μπαίνουμε καν στη διαδικασία να κάνουμε τέτοιες εξετάσεις και πόσο μάλλον να παίρνουμε αντιπηκτικές.  Αυτό θεωρεί ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποιους δείκτες ανεβασμένους, αυτό δεν λέει κάτι, ούτε ότι αν κάνουμε ενέσεις υπαρίνης προλαμβάνεις κάτι.. την αποβολή ας πούμε. Πιστεύει ότι ο γυναικείος μηχανισμός ξέρει πολύ καλα πως να αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση.. και αν κάτι δεν πάει καλά το αντιλαμβάνεται έγκαιρα και γι' αυτό το αποβάλει.  Έχει μαλώσει με πόσες κοπέλες στην ομάδα γι' αυτό το θέμα.. και έχω καταλάβει από αυτά που ανεβάζει ότι όντως κάπου στη μέση υπάρχει η αλήθεια στο συγκεκριμένο θέμα. Τώρα τι να πω.. θα το αφήσω στα χέρια του Θεού για την ώρα, θα κάνω το σταυρό μου και θα πάω στην επόμενη ετ!     Είναι φυσιολογικό όλο αυτό που νιώθεις.. λίγο πολύ το ζήσαμε όλες μας.. άλλες σε μεγαλύτερο, άλλες σε μικρότερο βαθμό. Να μην φοβάσαι την αποτυχία κι αυτή μέσα στο πρόγραμμα είναι.. το θέμα είναι να μην σκέφτεσαι αρνητικά.. να πηγαίνεις με θετικό πρόσημο πάντα.. Στο πίσω μέρος του μυαλού να υπάρχει το ακριτικό ενδεχόμενο αλλά να μην είναι αυτό που επικρατεί.. να επικρατεί κυρίως η αισιοδοξία πως στο τέλος όλα καλά θα πάνε. Είναι ανθρώπινο όλο αυτό.. αλλά μία να πέφτεις και 7 φορές να σηκώνεσαι.. 🙃😉 Όσο αφορά τώρα τις εξετάσεις που δεν έκανα, θα αφεθώ αυτή τη φορά εξ ολοκλήρου στα χέρια του Θεού... και ότι είναι να γίνει, ας γίνει.. γιατί ότι είναι αδύνατον για τον άνθρωπο είναι δυνατόν για το Θεό!
    • Ευχαριστούμε πολύ, είναι πολύ καλά. Μια μέρα της κράτησε.    χαχαχααχ απίστευτος 🤣 εμείς φαγητό ούτε για αστείο, ούτε να το μυρίσει🤣 στο σπίτι κάτι έτρωγε, κάτι δοκίμαζε, εδώ τώρα που ήρθαμε Χαλκιδική 1 φορά έφαγε λίγο γιαούρτι, όλα τα άλλα ούτε ζωγραφιστά να τα δει… περιττό να πω τι έχω ακούσει 😅😅😅😅
    • Καλημέρα κορίτσια, τι ωραία που έχουν γεννηθεί όλα τα μωράκια μας και πλέον θα λέμε για αυτά.  Εμείς χθες πήγαμε όλοι μαζί για καφέ,η μπέμπα ήταν ήσυχη συνέχεια κοιμόταν και μετά πήγαμε στην κουνιάδα μου ,δεν μας περίμενε και τρελάθηκε. Ήρθαν και τα πεθερικά μου από το νησί και ήταν εκεί και μείνανε όλοι. Όλη την ώρα η μικρή κοιμόταν,γυρίσαμε γύρω στις 9 το βράδυ την έκανα μπάνιο έφαγε και κοιμηθηκε πάλι. Μου έκανε καλό και εμενα αυτό το έξω. Γέμισα μπαταρίες!! Για μαρσιπο ψάχνω και εγώ να πάρω έναν οικονομικό, έχω 2 έναν chicco και ένα lorelli από τον γιο μου αλλά δεν είναι εργονομικοι και δεν με είχαν βολέψει κιολας. Έλεγα για υφασμάτινο λόγω ζέστης κιόλας αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...