Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, είμαι 6εβδομαδες και 1 ημέρα εκανα μια χωριακη 9/1 και ηταν 15483,43 και εκανα αλλη μια σημερα 25.132,8 πιστευετε οτι ειναι καλες οι τιμες; Εχω αγχωθει πολυ διοτι εχω περασει μια αποβολη και ελπιζω αυτη την φορα να παει καλα

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Τζούλιανα είπε:

Καλησπέρα σας, είμαι 6εβδομαδες και 1 ημέρα εκανα μια χωριακη 9/1 και ηταν 15483,43 και εκανα αλλη μια σημερα 25.132,8 πιστευετε οτι ειναι καλες οι τιμες; Εχω αγχωθει πολυ διοτι εχω περασει μια αποβολη και ελπιζω αυτη την φορα να παει καλα

Τόσες μεγαλες χοριακες δε τις κοιταμε πλεον..αυριο πηγαθνε για υπερηχο ! Ολα καλα θα πανε! Συγχαρητηρια !! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Τζούλιανα είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου, η τιμές της χοριακης σου είναι στο Θεό όποτε θεωρητικά όλα βαίνουν καλώς. Ποτε έχεις ραντεβού με το γιατρό; Εύχομαι μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσυνη  

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΙΤΩ ΠΟΛΥ!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά διότι δεν θα ξαναντέξω άλλη μια αποβολή. Αύριο έχω ραντεβού με τον ιατρό για υπέρηχο. Απλά με προβλημάτισε διότι δεν διπλασιάστηκε  όπως θα έπρεπε η χωριακή.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Τζούλιανα είπε:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΙΤΩ ΠΟΛΥ!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά διότι δεν θα ξαναντέξω άλλη μια αποβολή. Αύριο έχω ραντεβού με τον ιατρό για υπέρηχο. Απλά με προβλημάτισε διότι δεν διπλασιάστηκε  όπως θα έπρεπε η χωριακή.

Η χοριακή διπλασιάζεται στις 2-3 μέρες μέχρι την 6η εβδομάδα, μετά παίρνει αλλά όχι το ίδιο ...

Με το καλό το μωράκι σου ❤️

Δημοσίευση
στις On 13/1/2023 at 9:33 ΠΜ, ο/η Τζούλιανα είπε:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ

Δεν υπάρχει λόγος πλέον να κοιτάς χοριακες. Ο γιατρός σου σου είπε να κάνεις; Γιατί από τη στιγμή που παρακολουθειται υπερηχογραφικά δεν έχουν νόημα οι χοριακες. Μόνο άγχος σου προσδίδουν. Με το καλό, να έχεις μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη 💕

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια,παρταραμε και απόψε!! Το κοριτσι μου θα βγει μπαροβια μάλλον, το μάτι γαρίδα και γάλα και εννοείται τώρα κοιμάται.  Εμείς τελικά σήμερα θα πάμε να σαραντησουμε. Ο παππάς χθες μου είπε πρέπει ακριβώς στις 40 μέρες να πάω.  @Katerinioo πονακια εγω ακομα έχω. Όχι έντονα όμως πλέον.  Εγώ έχω 4 μέρες που καθάρισα από τα λοχεια, μου κράτησαν 36 μέρες. Από χθες βέβαια έχω πολλά υγρά.  Ελπίζω να μην μου έρθει περίοδος αμέσως όπως στον γιο μου. Πέμπτη θα πάω να με δει και ο γιατρός.  Βρε κορίτσια με το κλιματιστικό τι τους φοράτε αν το ανάβετε το βράδυ? Εγώ απόψε το άναψα δεν αντέχαμε άλλο και της έβαλα μακρύ φανελάκι και παντελόνι με πόδια μέσα.
    • Καλημέρα κορίτσια και καλό τριημερακι! ☀️🌊 Τα βράδια κοιμαστε καλά; Εγώ τώρα τελευταία δύσκολα, εκτός του ότι με έχει ταράξει το έντερο και πονάει νομίζω δε βολεύομαι τώρα που φουσκώνω, γιατί έχω στο νου μου να μαι στο πλάι συνέχεια και δεν βολεύομαι, μάλλον πρέπει να βάλω κανένα μαξιλάρι. Δηλαδή άμα φτάσω στο 3ο τι θα κάνω 😅
    • Εγώ δε θα τη ζόριζα, γενικά έχει περιθώρια είναι μικρή ακόμα. Παρόλα αυτά εσύ ξέρεις καλύτερα το παιδάκι σου αγάπη μου. Συζητά το και με τον παιδίατρο καθώς με το καλό το Δεκέμβριο θα έρθει κ το μπεμπακι σας. Οποτε πιστεύω πως η θα πρέπει να κοπεί τώρα ή μετά του χρόνου προς άνοιξη να έχει συνηθίσει κ την αλλαγή με το μωρό.
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Υπέροχα νέα!!! Και πλέον θα έχετε κ χρόνο όλοι μαζί!! Σχετικά με τη ζέστη αχ σε καταλαβαίνω.. Αυτό έλεγα εχθές αν ζορίζομαι εγώ που είμαι στο 2ο τρίμηνο όσες είναι στο 3ο τι κάνουν;!;!;;
    • @Katerinioo δεν εισαι η μονη κ τ αλλο μηνυμα σ διαβασα αλλά δ είχα κουραγιο να απαντήσω. Λογικό να πέφτεις ψυχολογικα, οι ορμόνες κανουν παρτυ, η αϋπνία παιζει στο φουλ, τ σωμα σου το νιώθεις ξενο. Θα υπάρχουν διακυμανσεις για καιρο στην ψυχολογια. Κ τ πονακια φυσιολογικα είναι. Ειδικα αμα θηλάζεις κανει συσπασεις η μητρα συνεχώς. Επισης στο φυσιολογικό της μέγεθος επανέρχεται στις 6 με 8 βδομαδες μετα τον τοκετο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...