Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια είμαι στην μέρα καθυστερήσεις 2 έχω πονώ χαμηλά περιόδου και λέω θα μ έρθει πάω στο μπάνιο κάθε τρεις και λίγο αλλα τίποτα προσπαθούμε εδώ και αρκετό καιρό λέτε να είμαι έγκυος ;

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η verakikouklaki είπε:

Κορίτσια είμαι στην μέρα καθυστερήσεις 2 έχω πονώ χαμηλά περιόδου και λέω θα μ έρθει πάω στο μπάνιο κάθε τρεις και λίγο αλλα τίποτα προσπαθούμε εδώ και αρκετό καιρό λέτε να είμαι έγκυος ;

Καλησπέρα. Αφού είσαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης κάνε μια χοριακή να το σιγουρέψεις ! 

Καλά αποτελέσματα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η verakikouklaki είπε:

Πολύ πιθανό! Το πρώτο σύμπτωμα της εγκυμοσύνης είναι που νιώθεις ότι θα αδιαθετισεις😅 κάνε ένα τεστ με τα πρωινά ούρα κατά προτίμηση, αλλιώς χοριακη. Καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η verakikouklaki είπε:

Κι εγώ έτσι ένιωθα κάποιες μέρες εκεί που περίμενα περιοδο και είμαι. :) Οποτε σου εύχομαι το ίδιο! Με το καλό να κάνεις τεστ και να μας πεις ! Σου στέλνουμε την ενέργεια μας ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Πολύ πιθανό! Το πρώτο σύμπτωμα της εγκυμοσύνης είναι που νιώθεις ότι θα αδιαθετισεις😅 κάνε ένα τεστ με τα πρωινά ούρα κατά προτίμηση, αλλιώς χοριακη. Καλά αποτελέσματα!

Εχτές έκανα τεστ όχι με πρωινά ουρά και είχα πάει τουαλέτα 3 φορές και είχα φάει είχα πιει και δεν ξέρω κατά ποσό έμπιστο ήταν το τεστ λέτε να είναι λάθος ;

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η verakikouklaki είπε:

Εχτές έκανα τεστ όχι με πρωινά ουρά και είχα πάει τουαλέτα 3 φορές και είχα φάει είχα πιει και δεν ξέρω κατά ποσό έμπιστο ήταν το τεστ λέτε να είναι λάθος ;

Θεωρώ ότι θα έπρεπε να δείξει... Αλλά αν ήταν πολύ αραιωμένα τα ούρα σου, μπορεί και να έδειξε λάθος. Κάνε καλύτερα με τα πρώτα πρωινά αλλιώς πιο έμπιστη είναι η χοριακη. Αν στη γράψει και ο γιατρός σου βγαίνει και πιο φθηνή από τα τεστ 😛

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...