Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπορει να ειμαι εγκυος; 😞

Amore

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. 
Περιμενω περιοδο στης 13 του μηνα, Εχω κυκλο σταθερο 24-25 μερες. Στις 29 και 30 του μηνα Χθες ελεύθερη επαφή με τον σύντροφό μου Και Στις 31 του μήνα και 1 του μηνα Είχα ροζ αιματακι και κραμπες χαμηλα και την επομενη μερα ειχα μονο καφε αιμα πολυ λιγο στο Σκούπισμα τι μπορεί να συμβαίνει είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτο, τι μπορει να Σημαίνει😕

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Amore είπε:

Περιμενω περιοδο στης 13 του μηνα, Εχω κυκλο σταθερο 24-25 μερες. Στις 29 και 30 του μηνα Χθες ελεύθερη επαφή με τον σύντροφό μου Και Στις 31 του μήνα και 1 του μηνα Είχα ροζ αιματακι και κραμπες χαμηλα και την επομενη μερα ειχα μονο καφε αιμα πολυ λιγο στο Σκούπισμα τι μπορεί να συμβαίνει είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτο, τι μπορει να Σημαίνει😕

Λιγακι υπομονή και στις 13 κάντε ένα τεστ. Μπορεί να σημαίνει εμφύτευση μπορεί και ορμονικα.  Μοιάζουν πολύ όλα... 

στις πριν 17 ώρες, ο/η Amore είπε:

Λογικά από την ωορρηξία θα ήταν που είναι καλό γιατί σημαίνει την πετύχατε αρκετά. Το ροζ/καφέ εμφύτευσης έρχεται εκεί γύρω που περιμένεις περίοδο αλλά δεν είναι απαραίτητο φυσικά. Εγώ είχα ενόχληση ωορρηξιας (πονακια που μερικές φορές έχω στην ωορρηξια και μερικές όχι) και μετά λίγο πριν την αναμενόμενη μέρα περιόδου θετικό τεστ χωρίς ροζ. Είχα και ελαφριές κραμπουλες σα να περιμένω περίοδο αλλά τέτοιες είχα και τον προηγούμενο μήνα που δεν ήμουν έγκυος τελικά. Καλύτερα να ηρεμήσεις και να μην το υπεραναλυεις γιατί μέχρι περίπου την περίοδο δε θα μπορείς να ξέρεις κάτι. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
    • Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως 
    • Να σου ζήσουν τα παιδακια σου ❤️❤️❤️   Είναι πολύ φυσιολογικό να μην έχει ρυθμιστεί ακόμα. Το γεγονός ότι στις άλλες γέννες ήταν σταθερή δεν αποτελεί ένδειξη ότι και τώρα θα συμβεί το ίδιο.    Φυσικα όταν υπάρχουν ελεύθερες επαφές κ δεν γνωρίζεις πότε κ αν έκανες ωορρηξία τότε αυτό περιπλέκει τα πράγματα.  Αν γνωρίζεις πότε έκανες ωορρηξία κ θεωρείς ότι έχεις καθυστέρηση μπορείς να κάνεις ένα τεστ να δεις. Αλλά γενικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχεις για αρκετό διάστημα (είτε θηλάζεις είτε όχι) 😊🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...